4Her → Bestil i april 2024 & Spar 50%

4her

Hele livet igennem ændres hormonbalancen i vores krop. Og især kvinder kan opleve en række sundhedsmæssige forandringer i løbet af et helt liv – og det kan være forbundet med en del udfordringer. Således oplever mange at sexlysten ændrer sig, at energiniveauet falder og stressniveauet stiger. Men heldigvis findes der en løsning på dette, som kan hjælpe mange. Nemlig en række helt naturlige ingredienser, der kan have en positiv indvirkning på især kvinders hormonelle og kropslige balance. Ingredienser som nu også fås i en perfekt kombination i 4Her kosttilskud. Skabt til dig, der ønsker en krop i bedre balance. Og lige nu kan du få det til halv pris, hvis du bestiller gennem BedstTest.dk.

Hvad indeholder 4Her kosttilskud, der kan gøre så stor forskel?

4Her består udelukkende af naturlige ingredienser, som kan have en gavnlig indflydelse på en lang række af de udfordringer mange kvinder går gennem livet med. Det drejer sig om følgende ingredienser:

Damiana – øger den seksuelle lyst og bidrager desuden til øget energi og aktivitet. Undersøgelser har påvist at indtagelse af damiana kan give øget sexlyst blandt 45-65-årige kvinder i et 12-ugers forløb. Men det havde også en række andre positive resultater, såsom øget mentalt velvære i forbindelse med stress og spændinger.

Ginseng – den nok mest kendte ingrediens i dette kosttilskud. Det har været kendt og anvendt i tusinder år, og ikke uden grund. Ginseng kan nemlig fremme vitaliteten, øge energiniveauet, modvirke træthed og forbedre hukommelsen. Derudover kan det bidrage til en bedre blodcirkulation og give et generelt øget velvære.

Maca – indeholder nogle af de samme gode egenskaber som ginseng. Det er dog samtidig også et såkaldt adaptogen. Det vil sige, at det kan hjælpe kroppen med at håndtere stress. Maca er en enestående kilde til fytoøstrogen, som hjælper med at opretholde sexlysten og energiniveauet ligesom det også har en gavnlig effekt på fertiliteten og kan styrke knoglesundheden i overgangsalderen.

Tribulus Terrestris – også kaldet ”tiggernød”, er et kendt afrodisiakum, der ifølge undersøgelser kan fremme den seksuelle lyst hos kvinder. Derudover kan det hjælpe med at støtte urinudskillelsen og opretholde urinsystemets funktion ligesom det også bidrager til at opretholde funktionen af de reproduktive organer og hjertefunktionen samt har en beroligende effekt på nervesystemet. Endelig kan Tribulus Terrestris hjælpe med at rense blodet og opretholde et naturligt jernindhold i blodet.

Helt præcist indeholder den daglige dosis af 4Her:

 • Damiana-ekstrakt       100 m
 • Ginseng-ekstrakt        100 mg
 • Maca-ekstrakt             300 mg
 • Tribulus-ekstrak         300 mg
 • Vitamin B1                  2,2 mg (200*)
 • Vitamin B2                  2,8 mg(200*)
 • Vitamin B3                  16 mg(100*)
 • Vitamin B45                12 mg(200*)
 • Vitamin B6                  4,2 mg(300*)
 • Vitamin B12                10 μg (400*)
 • Biotin                           200 μg (400*)
 • Folsyre                        200 μg (100*)
 • Magnesium                75 mg(20*)
 • Kobber                        0,5 mg (50*)
 • Jod                               150 μg 100*)
 • Selen                           55 μg  (100*)
 • Jern                             14 mg (100*)
 • Zink                             10 mg (100*)

*)% Procent af daglig anbefalet dosis

Et væld af vitaminer og mineraler der er gode for dig

Derudover indeholder 4Her også en række vigtige vitaminer og mineraler, der tilsammen kan hjælpe dig til en nemmere og bedre hverdag. Det drejer sig blandt andet om essentielle B-vitaminer som:

 • B1 – bidrager til energiomdannelse og opretholdelse af et sundt nervesystem
 • B3 – sikrer opretholdelse af blandt andet normal hud, omsætning af jern og reducerer træthed
 • B5 – opretholder energiniveauet og reducerer træthed og udmattelse
 • B6 – regulerer den hormonelle aktivitet og sikrer en normal funktion af immunsystemet
 • B9 ­– bidrager til normal psykologisk funktion og bloddannelse
 • B12 – sikrer normal dannelse af røde blodlegemer
 • B7 – styrker hud og hår og sikrer opretholdelse af normale slimhinder

Dertil kommer en række mineraler som magnesium og jern der mindsker træthed, jod der har en gavnlig effekt på den kognitive funktion, selen der sikrer sundt hår og stærke negle samt zink der bidrager til normal fertilitet og reproduktionsevne og kobber der understøtter nervesystemets normale funktion.

4Her – også for dig

4Her kosttilskud har allerede gjort en stor forskel for rigtig mange kvinder i alle aldre. Og det kan det også for dig. Det er udviklet særligt til kvinder der døjer med hormonbalancen, lavt energiniveau og nedsat sexlyst.

Det anbefales at tage to af de særligt udviklede 4Her tabletter om dagen, og den optimale effekt opnås som regel efter mellem fire og seks måneder. Det eneste det kræver af dig er, at du er over 18 og at du bestiller dine 4Her tabletter online. Du finder nemlig ikke det unikke kosttilskud i hverken supermarkeder, på apoteker eller hos materialister. Det er din garanti for et godt produkt til en fair pris. Og netop nu kan du tilmed får dine første tabletter til halv pris!

Prøv 4her i 60 dage med 50% rabat

Er du træt af at være energiforladt eller ikke have den samme lyst til din partner som ellers? Hvorfor så ikke prøve 4Her kosttilskud? Slår du til lige nu kan du nemlig købe to måneders forbrug for en måneds pris. Det skyldes at vi i samarbejde med producenten kan tilbyde dig 50% rabat på tabletter nok til 60 dage. Det eneste du skal gøre, er at bestille din første pakke gennem BedstTest.dk. Så sørger vi for at du får den tilsendt – hurtigt og diskret – i løbet af blot få dage. Klar til brug. Produktet består udelukkende af naturlige ingredienser, så der er intet at være nervøs for – men skulle du være i tvivl om der er indhold du ikke tåler, så tag en snak med din egen praktiserende læge inden du går i gang.

4Her får stor ros af brugerne

Hele 42% af brugerne omtaler 4Her som decideret fremragende på Trustpilot. Og på produktets egen hjemmeside er der også mange rosende ord til produktet. For eksempel lyder det i en 4Her anmeldelse fra en førstegangsbruger af 4Her, at: ”Det er første gang, jeg har købt et produkt, der rent faktisk virker. Jeg føler mig mere energisk, gladere og meget mere i balance.” Og mange af de andre brugere roser også produktet med ord som ”supergodt” og ”jeg er tilfreds”. Langt de fleste påpeger også at de oplever en forbedret livskvalitet, bedre søvn og væsentligt mere energi i deres hverdag.