For mange kvinder er barbering af ben, arme, kæber og omkring de intime områder en tidskrævende proces. Ikke nok med det, men du risikerer også rifter og sår. Og så skal barberingen jo til hver uge, hvis man gerne vil holde arbejdet ved lige.

Puh…

Hvis bare der var en måde at sætte hårvæksten på pause de steder, hvor du alligevel ikke vil have hår.

Men det er der faktisk!

IPL hårfjernere er blevet vanvittigt populære op gennem 20’erne, og med rette. Teknologien er blevet moden, og i dag virker disse produkter fantastisk godt mod hårvækst. I denne artikel går vi i dybden med IPL hårfjernere, med særligt fokus på det danske brand IviSkin, der fører de bedste produkter herhjemme.

Find IviSkins lækre IPL-produkter på siden her – så kan du følge med derinde, mens vi forklarer konceptet.

Skal vi?

Hvad er IPL?

Lad os først lige slå fast hvad IPL er, og hvordan det fungerer. Der er ikke noget hokus-pokus over IPL-teknologien – det er ren videnskab.

IPL står for “Intense Pulsed Light”, og er en type lysbehandling, der hæmmer hårvæksten på udvalgte områder på kroppen.

IPL-teknologien er egentlig relativt gammel. Den stammer fra 1995, hvor de første IPL-behandlinger blev godkendt af myndighederne i USA. Siden da er forskellige IPL-produkter til personlig brug blevet udviklet, og i dag kan du finde mange rigtig gode produkter, der giver effektive IPL-behandlinger.

IPL fungerer ved at skabe pulser af skarpt, synligt lys i alle bølgelænger fra 400–1200 nm. Særlige filtre i IPL-produktet sorterer skadelige bølgelængder fra, herunder alt lys i UV-spektret. Resultatet er sikre lyspulser, der rammer melaninen i kroppens aktive hårsække. Lyspåvirkningen sætter midlertidigt disse hårsætte i dvale, som derfor venter med at producere mere hår.

IPL-lyspulser kan udelukkende påvirke de hårsække, der er aktive. Men det er ikke alle hårsække, der er aktive på samme tid. Derfor kræver det typisk flere IPL-behandlinger over nogle uger før du ser konkrete resultater.

Til gengæld er resultaterne markante, når først de sætter ind. Efter en komplet IPL-behandling vil du få en silkeblød, glat hud uden hårvækst i flere måneder. Kontinuerlig IPL-behandling holder hårvæksten i bund.

IPL sviner ikke, så du kan sagtens bruge den uden for badet. Du risikerer ingen rifter. Og IPL-produkter skal slet ikke bruges lige så ofte som en skraber for at holde trit med hårvæksten.

Dét er simpelthen så nemt som det kan blive.

IviSkins IPL-hårfjernere

Hvis du er interesseret i at se nogle konkrete produkter herhjemme, som kan give dig gavn af IPL-hårfjernelse, så anbefaler vi IviSkins IPL-produkter.

IviSkin er blandt de førende IPL-producenter i Danmark. Hos IviSkin får du eksklusive produkter, der ikke blot anvender IPL-teknologien med de nyeste indsigter, men som også kommer i et flot, lækkert og enkelt design.

Du finder i alt 4 produkter hos IviSkin – G1-, G2-, G3- og G4-hårfjernere. Hver af disse produkter kommer med hver deres sæt af fordele. Lad os se på nogle af dem herunder.

IviSkins G1 IPL-hårfjerner passer bedst til dig, der gerne vil have en transportabel løsning. G1-modellen er lille og handy, nem at komme i tasken, og så kan den anvendes overalt, hvor du finder strøm. Den er desuden også den billigste model fra IviSkin, så du kan nemt få glæde af denne teknologi på budget med en G1-model.

I den anden ende af spektret finder du IviSkins G4 IPL-hårfjerner. Den er større, og bedst egnet til hjemmebrug. Du får masser af indstillingsmuligheder, når det kommer til intensiteten af lyspulserne. Foretrækker du lavere intensitet i lyspulserne, og vil du gerne anvende den oftere? Eller vil du bare gerne se hurtige resultater? Det kan du nemt selv justere med G4-modellen. G4-modellen giver dig desuden også det største puls-overfladeareal, så du er hurtigere igennem hver IPL-behandling.

IviSkin G3 IPL-hårfjerneren er bedst i test 2022

IVISKIN G3 IPL-hårfjerner

Hvis du ønsker dig det mest populære produkt inden for IPL-lyspulsbehandling, så har IviSkin igen-igen førertrøjen på. Deres G3-model er nemlig kåret til bedst i test 2022 af flere forskellige forbruger-sider.

Årsagen til G3-modellens popularitet er, mener vi, ganske simpel. G3-hårfjerneren kombinerer nemlig det bedste, når vi taler om funktionalitet, med et rigtig flot og simpelt design. Den kommer med 5 indstillingsmuligheder, og udformningen af G3 IPL-hårfjerneren minder mest af alt om et æg. Det ovale design er lækkert, nordisk og appellerende.

Holdbarheden er en anden faktor, der er afgørende for denne models popularitet. G3-modellen kommer nemlig med kapaciteten til at give op mod 900.000 lysimpulser i produktets levetid. Dét er nok til 20 års kontinuerlig behandling mod uønsket hårvækst.

G3-modellen kommer også med indbygget IceShield-teknologi, der nedkøler din hud under lysbehandlingen. Du slipper altså for ubehagelig varmepåvirkning som følge af lysbehandlingen, og den er helt smertefri at anvende.

Konklusion

Så hvis du er træt af at skulle barbere dig konstant, og leder efter andre effektive løsninger, så er IPL hårfjernelse bestemt en af de muligheder, du bør overveje. I denne kategori har IviSkin de bedste produkter i Danmark. Særligt G3-modellen er populær, og med rette – den er både lækker, effektiv og utrolig nem at anvende.