Chapter Anmeldelse 2024 → Prøv Gratis i 40 Dage Her

Chapter

I løbet af de seneste år, er det at lytte til en lydbog blevet ganske populært. Langt de fleste danskere fik øjnene op for, hvad det vil sige at lytte, og i dag kan vi slet ikke for nok af det. Vi lytter både til musik, til podcast og til lydbøger. Det at lytte, bruger vi meget når vi er på farten eller skal slappe af. Det er en måde at fordybe sig i noget, og sænke tempoet helt. Du kan her læse meget mere om lydbøger, og se hvorfor Bedst i Test mener, at den skønne danske tjeneste med lydbøger og E-bøger der hedder Chapter, er en af de bedste på det danske marked.

PRØV CHAPTER GRATIS I 40 DAGE NU

En stor stigning i lytning af lydbøger

ChapterLydbøger har eksisteret i mange år, men det er først i løbet af de seneste 2 til 3 år, at vi for alvor begyndte at lytte til lydbog i hele Danmark. Kigger man på samfundstendens på dette tidspunkt, så var vi i hele Danmark og generelt i verden under nedlukning, og dette kickstartede det at lytte til lydbøger. Vi kunne ikke være så sociale som vi plejede, og var derfor mere alene. Lydbøger blev derfor en måde at underholde os selv, fordybe os, lære og bruge tid med os selv.

Denne eksplosive stigning i lytning af lydbøger, ja den fortsætter. Der bliver kun flere og flere bøger mulige at lytte, og der kommer stadig flere og flere lyttere til. Derudover er udvalget af forskellige platforme hvorpå man kan lytte til alle sine yndlingslydbøger og læse de mange e-bøger der er tilgængelig. Det handler derfor om, at du som kunde, finder den helt rette lydbogs platform og lydbogs univers der passer til dine ønsker, og giver dig det du har brug for.

Kender du Chapter?

Kender du til alle de mange forskellige udbydere af lydbøger? En af de mange udbydere er lydbogsplatformen Chapter. Denne lydbogstjeneste er en tjeneste for hele familien. Der er plads til alle, uanset præferencer og ønsker, hvilket kommer til udtryk ved, at Chapter er en tjeneste der i dag rummer mere end hundrede tusinde e-bøger og lydbøger som er til rådighed for dig. Chapter lydbøger er dermed både til udvikling, underholdning, gys og romance. Der er noget for enhver og du kan med sikkerhed finde lige det du ønsker.

Chapter lydbøger kan du selv finde frem til, men du kan også benytte deres funktioner, der lader dig se forfatteres foretrække bøger og dermed forslag der kan udvide din horisont, og måske byde på nogle helt nye favoritter. Chapter er et lydbogsunivers der gør det muligt for dig at lytte overalt. Både på farten, i dit hjem, i udlandet. Du kan altså bruge Chapter på lige præcis den måde du ønsker, og lytte til lige det der fanger dig, ud af det store udvalg der er præsenteret for dig.

Chapter har lydbøger til alle

I universet for lydbøger, er der ikke en genre der er glemt. Der er lydbøger for alle. Uanset hvor gammel du er, eller om du er mest til Sci-Fi eller romantik, ja så findes der masser af lydbøger tilgængelige. Du kan altså sagtens finde dig den nyeste børnebog og læse børnene til søvn, men du kan også finde selvhjælps bøger, der kan lære dig noget om dig selv, men også om dine omgivelser.

Der kommer stadig flere og flere lydbøger, og dette sker netop fordi efterspørgslen er så stor. Der findes nemlig i dag et hav af forskellige udbydere af lydbøger. Alle disse forskellige platforme har alle til formål at udbyde podcast og lydbøger, og få danskerne til at lytte meget mere. Det er både en underholdning, men også en måde at lære på og udvide sin egen horisont. Man kan nemlig blive præsenteret med bøger som man ikke normalt ville falde over, men som viser sig at være præcis det man gik og ledte efter.

Fleksible priser hos Chapter

Som sagt, så er Chapter for alle, og dette gælder også deres priser. Lydbogstjenesten er nemlig skabt på den måde, at du kan få forskellige abonnementer der passer perfekt til dig og den mængde du lytter. Chapter priserne er altså fleksible og tilpassede dig og dine lyttevaner. Der findes derfor både abonnementer til det enkelte individ, men også der passer til et par, med to adgange eller måske en hel familie der kan have hele fire adgange.

Du kan som enkelt individ, få et abonnement der er tilpasset dig der lytter mindre end 12 timer, dig der ønsker ubegrænset lytning, og jer der ønsker at være to eller måske helt op til fire brugere. Du bestemmer dermed helt selv hvordan du skruer dit abonnement sammen, og dermed er du selv med til at bestemme din Chapter pris.

I modsætning til andre lydtjenester, kan du eksempelvis på abonnementet på 12 timers lytning, overføre dine ikke lyttede timer til næste måned. På denne måde er du altså sikker på, altid at få hvad du betaler for.

Chapter vs Bookmate

Hvis du er kunde hos YouSee, eller kender til YouSee’s fordelsprogram, så er du måske bekendt med lydbods universet Bookmate. Også hos Telmore Play har Bookmate været at finde, men i dag er dette skiftet ud med Chapter. Er du en af de mange der derfor har skulle skifte over til Chapter, eller undre du dig blot over, hvorfor denne udskiftning er sket, så er det ganske klart. Man har vurderet Chapter til at være den mest overlegne app af de to.

ChapterBrugervenligheden i Chapter er bedre, og det er lettere for kunderne og abonnenterne at interagere med appen. Derudover er Chapter appen langt mere oplagt til det store danske publikum. Der er nemlig langt flere danske titler, end der er engelske og andre internationale, som ellers er det der er mest af hos Bookmates lyd univers. Dette kan lade sig gøre, fordi Chapter er en dansk udviklet app, og derfor er der i udviklingen et stort fokus på det danske marked og danskernes behov og ønsker.

Andre rigtig gode fordele ved Chapter, som er anderledes hos både Bookmate, men også de andre konkurrenter på marked, er eksempelvis at enormt mange titler udgives før hos Chapter. Derudover er algoritmen hos Chapter specielt designet, så den arbejder ud fra dine præferencer, men også, som før forklaret, fordi algoritmen kan tilbyde dig forslag på lydbøger fra dine foretrukne forfattere samt redaktionens egne favorit lydbøger.

Prøveperiode

Lyder Chapter som noget du har lyst til at dykke ned i, og afprøve for dig selv, eller måske for din husstand, så kan du lige nu prøve Chapter i 40 dage helt gratis. Dette er en fordelagtig Chapter rabatkode, da lydbogstjenesten Chapter normalt kun giver 30 dages gratis prøveperiode. Opretter du dig dog igennem os, får du i stedet 40 dage, hvor du lytter til alt det du ønsker, og kan se om Chapter er noget for dig, men også for andre du kunne ønske at dele abonnementet med.

Denne prøveperiode er altså en helt eksklusiv Chapter rabatkode, som du kun får hvis du opretter dig igennem os. En lydbogstjeneste gratis i 40 dage er et tilbud du ikke bør afslå, og du vil i disse 40 dage kunne nå at lytte til meget mere, end du først tror. Så skynd dig at tag imod denne Chapter rabatkode og se om Chapter er noget for dig, og om du bliver lige så bidt af det med at lytte til lydbøger som mange andre danskere.

Finder du efter disse 40 dage ud af, at du alligevel ikke ønsker at lytte til de mere end 100 tusinde lydbøger, eller læse de mange e-bøger Chapter tilbyder, så kan du nemt melde dig fra igen, og du er dermed ikke bundet eller tilkoblet noget du ikke kan afskrive dig igen.

PRØV CHAPTER GRATIS I 40 DAGE NU

Chapter Trustpilot

Du kan, som sagt, vælge at benytte Chapters prøveperiode på 40 dages gratis lytning, og derigennem se om denne platform er den helt rigtige for dig. Du kan også læse de mange anmeldelser der er af platformen, og se hvordan platformen Chapter befinder sig som en af de bedste lydbogsapps der findes i Danmark på nuværende tidspunkt. Her finder du både anmeldelser der beskriver “en dejlig oplevelse”, at appen “fungere superfint” og har et “fint udvalg”. Der er altså masser af positive anmeldelser at tage af.

Chapter’s Trustpilot score, altså deres antal stjerner ligger på 3,5 ud af 5 stjerner. De eneste anmeldelser, hvori der er negative elementer at se, kommer dog fra de meget tidlige dage for Chapter, hvor alt det tekniske endnu ikke var på plads. Disse spæde problemer er dog i dag langt fra overstået, og appen har siden dag fået rigtig mange ‘fremragende’ tilkendegivelser, hvilket betyder at du sagtens kan benytte dig af appen uden problemer.

Kontakt

  • Firmanavn: Chapter A/S
  • Adresse: Nørre Voldgade 21, 5. Sal
  • Postnummer: 1358
  • By: København K
  • CVR 41400137
  • Hjemmeside: Chapter.dk
  • Telefon: +45 33755900

PRØV CHAPTER GRATIS I 40 DAGE NU