Coffee Zero → Bestil i marts 2024 & Spar 50%

Coffee Zero

Vi danskere elsker kaffe og drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen. Det gør os til det 4. mest kaffeelskende land i verden! Selv om mulighederne er mange indenfor kaffe er det fortsat den sorte filterkaffe langt de fleste nyder allerede fra morgenstunden. For som bekendt så giver kaffe et kick. Men tænk hvis der var endnu flere fordele ved at drikke en kop mokka?

Som du måske ved, kan kaffens indhold af koffein være med til at øge kroppens forbrænding. Og nu er det rent faktisk muligt at sætte endnu mere fart på forbrændingen. Nemlig ved hjælp af Coffee Zero. Et nyt produkt på det danske marked, som vi kigger nærmere på her.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER

Coffee Zero er fyldt med fantastiske fordele

Som nævnt er Coffee Zero en ny spiller på det danske marked, når det gælder såkaldte livsstilsprodukter. Det er det norske firma Norisma AS, der blev grundlagt for mere end 10 år siden, der står bag produktet. Og ifølge dem kan langt de fleste få glæde af den såkaldte ”Coffee Zero- effekt” ved at skifte den klassiske morgenkaffe ud med netop deres produkt.

Virksomheden påpeger blandt andet at der er tale om markedets eneste kaffe med dokumenteret effekt, når det gælder forbrænding af kulhydrater og fedt. Men hvordan? Det forsøger vi at give et indblik i her.

Coffee Zero er kort fortalt en specialudviklet kaffe der – i modsætning til den kaffe vi sædvanligvis drikker – indeholder ekstrakt udvundet af friske, grønne kaffebønner. Altså kaffebønner der ikke er ristet, som man ellers normalt gør. Formålet med at anvende dette ekstrakt er, at det indeholder store mængder klorogensyre. Et aktivt stof der kan være med til at øge forbrændingen.

Derudover indeholder Coffee Zero også en del antioxidanter samt krom, der både har en gavnlig indvirkning på forbrændingen og som også kan dæmpe trangen til søde stoffer. Netop denne sammensætning af indholdsstoffer i denne unikke kaffe er altså enestående og den eneste på markedet af sin slags.

Coffee Zero – virker det?

Men hvorfor overhovedet overveje at skifte den sædvanlige kop kaffe ud med Coffee Zero? Virker det overhovedet? Ifølge firmaet bag, er det den såkaldte Coffee Zero effekt, der gør hele forskellen. Denne består af i alt fire faser, hvor du i hver fase vil opleve tydelige fremskridt. Både når det gælder øget forbrænding, nedsat sliktrang og ikke mindst vægttab.

Som udgangspunkt udgør de første fire uger den første faste. Her bør du allerede kunne mærke en mindre trang til søde sager og forbrændingen vil også allerede her være på vej op. I anden fase vil du kunne opleve at både den nedsatte sliktrang og forbrændingen være yderligere forstærket – og allerede i tredje fase kan trangen til sukker være helt væk! Samtidig oplever mange et øget energiniveau og ikke mindst en større lyst til at ændre livsstil. Fjerde fase er den sidste fase, hvor du forhåbentlig har opnået en stor del af det du ønskede. Men selv om det er sidste fase, betyder det ikke at du behøver stoppe med at drikke Coffee Zero. Coffee Zero kan nemlig være et glimrende supplement til en sundere livsstil med mindre sukker og ikke mindst færre kilo på sidebenene.

Det bedste resultat opnås naturligvis ikke fra den første dag eller i løbet af en enkelt måned. Nogle vil opleve resultater i løbet af relativ kort tid, mens andre vil skulle vente lidt længere på den optimale effekt. Det skyldes ikke mindst at vi alle er forskellige både når det gælder vores stofskifte og ikke mindst vores vaner. Dertil kommer at vi naturligvis også alle har forskellige forventninger og ønsker til det endelige resultat.

Som udgangspunkt kan du trygt drikke din Coffee Zero uden at bekymre dig om ubehagelige bivirkninger. Men nøjagtig som det gælder for almindelig sort kaffe, så kan der optræde ubehag, hvis det ikke indtages med omtanke. Lige som al anden sort kaffe indeholder Coffee Zero også koffein og større mængder af dette, kan derfor også give både sure opstød, hjertebanken, hovedpine og rastløshed. Men følger du anvisningerne på pakken, så er der ingen grund til bekymring.

Lige nu kan du få 50% rabat på din første bestilling

Drømmer du om at smide et par kilo – eller vil du gerne have lidt mere energi til alle de sjove ting i livet? Hvorfor så ikke prøve Coffee Zero og se hvad det kan gøre for dig! Vi har indgået en aftale med Norisma AS, så alle vores læsere netop nu kan prøve markedets eneste kaffe der har en dokumenteret effekt på forbrændingen til halv pris! Hvis du bestiller gennem BedstTest.dk kan du lige nu nemlig få 50% rabat på din første pakke Coffee Zero, der indeholder nok til en hel måneds forbrug. Så hvorfor ikke gøre som så mange andre og oplev de mange fordele ved denne særlige kaffe allerede i dag!

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER

Hvad siger brugerne om Coffee Zero på Trustpilot?

Med hele 355 anmeldelser og en score på 4.0 vidner om en stor tilfredshed blandt brugerne. Dertil kommer at 52% af anmelderne betegner Coffee Zero som intet mindre end ”fremragende”, og godt en fjerdedel – nemlig 21% – som ”god”.

Anmeldelserne indeholder en række positive udtalelser om, at produktet både har smagt og virket overraskende godt – og en del har allerede oplevet den omtalte ”Coffee Zero-effekt.” Her er citater som ”God styrke og ægte kaffesmag”, ”En god kaffe, der smager fint og har taget noget af sukkertrangen”, ”Det har gjort sådan at jeg ikke længere er vild med søde ting” og ”Det går støt fremad med vægttabet – har tabt cirka 4 kilo på 6 uger.”

Alt i alt vidner den høje score og de mange tilkendegivelser om, at forbrugerne opfatter Coffee Zero som et både relevant og effektivt produkt der kan være med til at gøre en forskel for netop dem. Der er imidlertid nogle der påpeger problemer med levering af produkter til tiden, hvilket kan være en udfordring. Dette lader imidlertid til at blive håndteret både hurtigt og professionelt af en meget imødekommende kundeservice.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER