Goodiebox Anmeldelse 2024 → Få En Gratis Gave

Goodiebox

Er du også en af den slags kvinder, som godt selv ved, at det er vigtigt med egenomsorg? Og som godt kunne tænke dig, at den omsorg bestod af tid alene med lækre produkter til hele din krop? Og som samtidig ikke ved, hvor du skal begynde at lede?

Så fortvivl ikke, for her hos bedsttest.dk har vi testet den månedlige boks hos Goodiebox, så du slipper for at skulle søge hele markedet igennem for den bedste form for selvforkælelse, hvor du samtidig sparer både tid og penge.

FÅ EN GRATIS GAVE NÅR DU PRØVER GOODIEBOX HER

Goodiebox rabatkode, Goodiebox tidligere boxe og hvorfor du også bør prøve dem

Goodiebox er en månedlig boks fyldt med lækre produkter, som du kan bruge til at skabe nye rutiner for selvforkælelse i dit eget hjem uden dårlig samvittighed. Konceptet er opstået på baggrund af oplevelsen af, at mange kvinder føler, at de skal give 100 % af dem selv hele dagen, hver eneste dag. Den tendens vil Goodiebox gerne bryde med, for dermed at gøre det normalt, at kvinder tager en velfortjent pause til bare at tage sig af dem selv.

En klar tendens for tiden, ud over det øgede fokus på kvinders værd og hårde arbejde, er en stigende omtanke for miljøet og et større fokus på økologi.

Derudover er det, i forhold til skønhedsprodukter, blevet vigtigt for mange, at de ikke er testet på dyr. Her vil Goodiebox altid prioritere at vælge produkter til deres bokse, som er produceret med hensyn til miljøet og økologi, selvom de ikke kan garantere, at alle deres bokse kun indeholder miljøvenlige og økologiske plejeprodukter. Dog kan de garantere, at alle deres bokse overholder gældende EU-lovgivning, og der vil derfor ikke være nogen produkter, som er testet på dyr.

Spændende produkter og mulighed for rabatkode

GoodieboxDe tidligere bokse har alle indeholdt skønne produkter under forskellige overskrifter. En af dem er ”Claim your happiness”, der som tema har haft glæde som en individuel følelse, der betyder noget forskelligt for forskellige kvinder. Boksen indeholder både produkter inden for hudpleje, hårpleje og make-up. Mange af de tidligere bokse kan fortsat købes på Goodiebox egen online shop, så længe lager haves.

I forlængelse af konceptet om at få flere kvinder med på ideen om, at de også fortjener en pause med fuld skrue på selvforkælelsen, så tilbyder de følgende Goodiebox rabatkode:

  • Bliver du inviteret af én, som allerede er medlem, kan du få 50 % på første box
  • Kender du ikke nogen, som allerede er medlem, så får du alligevel første box med produkter til en værdi af 896 kr. til kun 199 kr.
  • Derudover får du en gratis velkomstgave tilsendt sammen med din første boks

Der er altså masser af gode grunde til at starte på dine nye, gode vaner allerede i dag.

FÅ EN GRATIS GAVE NÅR DU PRØVER GOODIEBOX HER

Goodiebox velkomst og koncept

For at gøre konceptet så personligt for dig som muligt, så bliver du bedt om at udfylde en beauty profil forud for bestillingen af din første boks. Denne profil skal hjælpe Goodiebox med at udvælge produkter, som tager særligt højde for dine behov, når det er muligt. Derudover vælger de altid produkter, som henvender sig til et bredt udsnit af kvinder, således at der altid er noget lækkert til dig, uanset hvilken type hud, hårfarve eller alder, som du har.

Goodiebox er for dig, som ikke ønsker at bruge din sparsomme fritid på at undersøge forskellige skønhedsprodukter, men som samtidig gerne vil forkæle dig selv. Når du har oprettet din beauty profil, bestilt dit abonnement og modtaget ”The Welcome Box”, så trækkes pengene automatisk i slutningen af hver måned, og så er det bare om at læne sig tilbage og vente på at blive glædeligt overrasket måned efter måned.

Prisen og konceptet

GoodieboxHver boks koster 199 kr., og det er inklusiv fragt og håndtering, før den lander hjemme hos dig med et mellemrum på 2-3 uger. Boksene vil altid indeholde populære og innovative produkter med en værdi af minimum 650 kr.

Ulempen er, at du ikke selv kan sammensætte din boks, ligesom der heller ikke altid kan tages hensyn til eventuelle allergier. Til gengæld kan du på Goodiebox shop købe tidligere bokse, så længe lager haves, hvor du kan se, hvad indholdet er, før du trykker på ”bestil”. Derudover kan du også købe produkter enkeltvist.

Der er ingen bindingsperiode, selvom der er tale om et abonnement, og du har derfor mulighed for at opsige, så snart det passer dig. Du mister dog ved opsigelse eventuelle Goodiepoints, som du har optjent samt en række fordelagtige rabatter på tilgængelige skønhedsprodukter.

Du bør også være opmærksom på, at du skal afmelde dig inden den 25. i måneden, før du ønsker at stoppe, hvis du ikke vil trækkes for næste måneds boks. Når du det ikke, vil du få tilsendt den følgende måneds boks, men så vil dit abonnement også være endeligt ophørt. Du kan til enhver tid logge ind på din profil igen og genaktivere dit abonnement, hvis du kommer til at savne din månedlige Goodiebox.

Trustpilot beretter om super god service og lækre produkter

Hvorvidt det er en god idé at prøve et abonnement hos Goodiebox, behøver du ikke kun at tage vores ord for.

På Trustpilot, hvor kunder kan fortælle om deres egen oplevelse med forskellige firmaer, bliver særligt kundeservicen hos Goodiebox fremhævet. Selv hvis der en sjælden gang opstår et problem, så skriver andre kunder, at Goodiebox er hurtige og professionelle i forhold til at løse dem til alles tilfredshed. Derudover skriver mange også om de gode produkter i boksene, som de skriver, er både spændende og lækre.

Goodiebox scorer derfor velfortjent 4,8 ud af 5 mulige stjerner på Trustpilot.

Kontakt Goodiebox allerede i dag

Firmanavn: Goodiebox
Adresse: Artillerivej 86, 5.,
Postnummer: 2300
By: København S
CVR: 34087288
Hjemmeside: ByGoodiebox.com
Telefon: 89 88 04 21

Levering

  • Fri fragt
  • Ingen binding: opsig når som helst
  • Frit valg mellem DAO og Bring

Betalingsmuligheder

  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal

FÅ EN GRATIS GAVE NÅR DU PRØVER GOODIEBOX HER