Ladybox Anmeldelse 2024 → Få En Gratis Gave Her

Ladybox

Ladybox er din garanti for månedlig forkælelse. Hver måned modtager du en beautyboks fyldt med livsstilsprodukter. Produkterne spænder bredt og dækker over kategorier som: Make-up, hud- og hårpleje, accessoires eller lækre snacks. Boksens minimumsværdi er altid mindst 550 kroner – og det betyder også, at du månedligt sparer mange penge!

Et Ladybox medlemskab koster månedligt 199 kroner – men i øjeblikket kan du spare endnu flere penge med en attraktiv rabatkode, der giver dig unikke fordele og vilde besparelser på kvalitetsbevidste produkter. Hvem trænger ikke til (selv)forkælelse?

FÅ EN GRATIS GAVE NÅR DU PRØVER LADYBOX – PRØV NU

Vil du have fingrene i en attraktiv rabatkode til Ladybox?

Hvis du bestiller din første Ladybox gennem os, har vi sørget for et attraktivt samarbejde, gennem blandt andet betalte links, som giver dig fordelagtige rabatter på din første ordre. I øjeblikket kan du få din allerførste box til kun 49 kroner – som sagt er normalprisen 199 kroner. Derudover har vi skaffet en rabatkode, der giver dig fantastiske rabatter på din første ordre hos Ladybox.
Rabatkoden er: SPICEMEUP.

Intropakkens værdi anslås til at være 1400 kroner – og indeholder tilmed også en velkomstgave. Så hjertelig velkommen til Ladybox – bedre, billigere eller mere beauty bliver det ikke!

Ladybox er en månedlig boks fyldt med forkælelse. Her finder du både overraskelser og inspiration. Dermed kan du månedligt lade dig forkæle Lige nu får du en velkomstpakke med mellem 5-7 pleje- og beauty produkter.

Du kan allerede starte forkælelsen i dag. Bliv medlem og nyd godt af gratis fragt og ingen binding!

Hvordan fungerer Ladybox?

Ladybox

Helt lavpraktisk skal du blot bestille din beautybox fra Ladybox gennem os – og husk endelig at bruge vores fordelagtige rabatkode. Dernæst vil du indenfor få dage modtage din første Ladybox. Hele konceptet med Ladybox er at give flest mulige kvinder forkælelse – hvilket kan være svært at nå i den travle og hektiske hverdag.

Derfor; forkælelse leveret direkte til døren!

Produkterne er derfor også nøje udvalgt og sortimentet ændres løbende blandt andet afhængigt af sæson. Eksempelvis kan du finde diverse sommerprodukter såsom solcreme, når sommermånederne står for døren. Eller fugtgivende håndcreme til udtørrede hænder i de kolde vintermåneder. Produkterne – og ikke mindst boksene – er nøje udvalgt og tilrettelagt med henblik på både at glæde og forkæle modtageren.

Du kan dog skabe en personlig profil på din “egen side” på Ladybox’ hjemmeside. Her kan du udfylde en “lady profil,” som giver Ladybox nogle grundlæggende informationer omkring dig. Du kan eksempelvis udfylde hårfarve, hudtype og alder. Dette kan gøres med henblik på at få tilrettelagt din box ud fra disse kriterier og dermed få mere specifikt og målrettet indhold – i de tilfælde det er muligt.

Derudover kan du optjene points og enten med disse eller kontanter tilkøbe nogle af de øvrige produkter, som også udbydes. Du kan dermed gøre din box større, hvis du en måned ønsker dette. Du kan altid tilpasse og variere din box løbende. En smart løsning!

En boks kan eksempelvis bestå af mærker som Daily Concepts, Floss, Gosh, Wellexir og Ziaja. Produkterne spænder bredt, men boksene kan blandt andet bestå af løbepomader, shower gels, øjenbrynsserum, kollagen brusetabletter, creme, ansigtspleje og meget, meget mere. Boksenes indhold varierer, men er forsøgt at tilpasse sig den typiske målgruppe på mellem 20 til 50 år.

Hvis du for ganske få penge, vil prøve hvordan det fungerer på egen krop, kan du med fordel tage imod vores attraktive introtilbud. Hvem fortjener ikke forkælelse?

Ladybox vs. Goodiebox: Hvad skal du vælge?

De to største spillere på markedet indenfor beautybokse er Ladybox og Goodiebox – og det kan måske derfor være svært at vælge mellem de to.

Hos Ladybox får du værdi for dine penge – og den geniale abonnementsløsning sørger for, at dit lager af beauty produkter altid er fyldt godt op!

Ladybox så første gang dagens lys under deres deltagelse i Løvens hule. Selvom investorerne ikke valgte at investere i produktet, er det alligevel blevet en stor spiller på markedet – også selvom Ladybox er nyere end de øvrige konkurrenter på markedet.

Ladybox har dog – i modsætning til andre – skabt en virksomhed, der for alvor tager ansvar for de miljømæssige overvejelser og konsekvenser. Af samme årsag tilbyder Ladybox kun økologiske og miljøvenlige produkter – hvilket i sig selv fortjener en guldmedalje!

Skal du eksempelvis vælge mellem Goodiebox og Ladybox, er valget ofte svært, da lighederne er mange. Dog kan disse faktorer være toneangivende i forhold til dit endelige valg.

  • Goodiebox er dyrere end Ladybox:
    Ladybox er hele 20 kroner billigere – dog har Goodiebox en værdi på cirka 100 kroner mere. Dog får du nødvendigvis ikke mere “værdi” for den ekstra 20’er. Ladybox har dermed sikret den mest budgetvenlige løsning på skønhed!
  • Snacks eller dufte?
    Hos Goodiebox får du ofte dufte med i din box. Hos Ladybox får du derimod lækre, økologiske snacks med – som kan bidrage til at udvide din horisont på snack- og madfronten. Det kan eksempelvis bidrage til, at du får øjnene op for nye, sunde snacks.

Flere steder på nettet er disse to konkurrenter holdt op imod hinanden – og gentagende gange har Ladybox løbet med sejren. Det skyldes blandt andet, at Ladybox er kendetegnet ved høj kundetilfredshed, og at de altid leverer kvalitet. Derudover bruger Ladybox flotte bokse, som du nemt kan genanvende til alt lige fra make-up til opbevaring. Dét er nemlig også et vigtigt og betydningsfuldt led i strategien om mere bæredygtighed.

Hvad siger anmeldelserne på Trustpilot om Ladybox?

Mindst 83 procent har på Trustpilot kaldt Ladybox for FREMRAGENDE! Altså, den bedste anmeldelse man overhovedet kan få! Her nævnes alt fra god kundeservice, hurtig leveringstid, lækre produkter og fordelagtige priser som nogle af de afgørende faktorer for de gode anmeldelser.

I øjeblikket har Ladybox en score på 4,6, hvilket er en flot score! Scoren kan maksimalt være 5,0 – og denne bevidner derfor om den store tilfredshed fra kundernes side. Det bedste kvalitetsstempel en virksomhed kan få, er ud fra tidligere kunders oplevelser. Er disse overvejende positive kan man som ny forbruger føle sig i trygge og sikre hænder!

Ladybox er som sagt en nyere spiller på markedet og har derfor ikke overvældende mange anmeldelser på Trustpilot endnu. Du kan altid som ny kunde give dem din uforbeholdne mening. Flere steder på nettet kan du også læse anmeldelser af Ladybox ydelser og services.

Hvordan opsiger man sit Ladybox abonnement?

En boks fra Ladybox modtages som nævnt en gang om måneden. Boxen har ingen skjulte gebyrer, det er gratis at oprette sig og der er ingen binding. 

LadyboxPengene trækkes på din konto, så snart du har tilmeldt dig Ladybox. Har du lavet din første bestilling mellem d. 1 og d. 12 i en måned, vil du først blive trukket det første beløb – og herefter vil du nogle dage efter i den samme måned atter blive trukket. Det skyldes, at du dermed er sikret også at modtage indeværende månedens Ladybox. Derfor skal du ikke fortvivle, selvom pengene trækkes to gange samme måned – det er blot for at give dig mere forkælelse!

Efterfølgende vil dine betalinger blot blive trukket én gang i måneden – i takt med du selvfølgelig også modtager din månedlige box.

Hvis du eksempelvis fortryder dit medlemskab, kan du altid benytte dig af din 14-dages fortrydelsesret. Det betyder, at 14 dage efter, du har modtaget din Ladybox kan den opsiges. Dermed regnes opsigelsen fra at boxen er din varetægt.

Har du spørgsmål eller andet, kan kundeservice altid kontaktet på følgende mailadresse:[email protected].

Hvordan fungerer leveringen?

Leveringen af en Ladybox er din til private adresse eller til en pakkeboks i din nærhed. Du vælger selv, hvilken løsning du foretrækker! Leveringener naturligvis gratis!

Du kan altid ændre din adresse under din profil på hjemmesiden, hvis du eksempelvis er flyttet. Du skal gerne foretage ændringen – uanset om du har valgt hjemmelevering eller til en pakkeboks – inden d. 31 i måneden for at sikre, at den nye adresse træder i kraft den efterfølgende måned.

Derudover anbefales det, at du i forbindelse med ændring af adresse på pakkeboksen, kontakter kundeservice. Oplysningerne på mailadressen er: [email protected]

FÅ EN GRATIS GAVE NÅR DU PRØVER LADYBOX – PRØV NU

De mest stillede spørgsmål

Hvornår sendes min Ladybox?

En Ladybox bliver altid afsendt mellem den 15.-20. i måneden. Hvis du bliver medlem mellem d. 1-12 i en måned, får du omgående tilsendt sidste måneds boks. Bliver du derimod medlem i den resterende periode af måneden – altså fra d. 13-31 – modtager du månedens boks som den første boks.

Er produkterne testet på dyr?

Ingen af Ladybox produkter er testet på dyr – og du vil aldrig risikere at finde produkter, der er testet på dyr i din boks. Det strider mod Ladybox reglement og etiske adfærd.

Hvad gør jeg, hvis jeg mangler et produkt i min Ladybox?

Du skal kontakte kundeservice på mailen: [email protected]. Således bliver sagen hurtigt undersøgt og en løsning vil blive fundet. Du bør altid notere dit abonnements mailadresse ned, så kundeservice ved, hvilken abonnent det drejer sig om.

Hvordan forholder jeg mig, hvis et af mine produkter er gået i stykker?

I tilfælde af et produkt er gået i stykker i forbindelse med fragten, bør du igen kontakte kundeservice på mailen: [email protected] – her vil atter blive iværksat en løsning. Selvfølgelig skal du hverken mangle eller modtage ødelagte produkter.

Vi håber, at disse informationer – og ikke mindst den attraktive rabatkode – har fået dine øjne op for Ladybox og deres forkælelsesservice!

FÅ EN GRATIS GAVE NÅR DU PRØVER LADYBOX – PRØV NU