ProstaCare → Bestil i april 2024 & Spar 50%

ProstaCare

Prostata. De fleste har hørt om det – og er du mand ved du måske også allerede en del om, at man kan opleve problemer med netop prostata. Ikke mindst, når man kommer lidt op i alderen. Men hvad er det egentlig for noget? Hvad skal du være opmærksom på? Og hvad kan du eventuelt stille op, hvis du skulle opleve gener i forbindelse med din prostata? Det forsøger vi at forklare i denne artikel her på bedsttest.dk, hvor vi også har et bud på, hvilke løsninger du kan ty til, hvos behovet skulle opstå. Blandt andet Vitamail, som forhandler ProstaCare, der er skabt til at tage hånd om din prostata.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER

Hvad er prostata – og hvorfor kan den give problemer?

Lad os først kigge lige nærmere på, hvad prostata er – og hvorfor det er så vigtigt at være opmærksom på den. Prostata kaldes også blærehalskirtlen. Den findes lige under blæren – og kun hos mænd. Prostataens funktion er at producere væske, som udgør den størstedel af den sæd, der produceres. Det er de mandlige kønshormon, testosteron, der påvirker prostatas vækst, og med alderen kan prostata vokse og blive større og så kan den trykke på urinrøret og give ubehag. Det sker for de fleste mænd og er i langt de fleste tilfælde ufarligt. Det kan dog medføre problemer med vandladningen og både resultere i det man kalder ”slap stråle” og at man hyppigere skal lade vandet end tidligere. Prostata kan også udvikle sig til cancer og det er derfor vigtigt at være opmærksom på forstørret prostata. Er du i tvivl eller nervøs, så konsulter egen praktiserende læge.

Lad ProstaCare give dig en sundere prostata

Uanset om du har problemer med vandladningen eller blot ønsker at undgå det, kan ProstaCare hjælpe. Det hører til blandt Nordens mest populære produkter og dette specialudviklede produtk har allerede hjulpet tusindvis af mænd til en lidt nemmere hverdag. Hvorfor, tænker du måske og forklaringen skal findes i sammensætningen af ingredienser i tabletterne.

ProstaCare indeholder seks forskellige aktive ingredienser – deriblandt lycopen og græskarfrø, der begge er kendt for at opretholde en sund prostata. Dertil kommer en række andre fordelagtige ingredienser, der tilsammen kan hjælpe dig til en bedre prostata:

Granatæbleekstrakt (Punica granatum), græskarfrøekstrakt (Cucurbita moschata), brændenældeekstrakt (Urtica dioica L.), lycopen fra tomat, zinksulfat, antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer og silica) og natriumselenit.

Det nøjagtige indhold finder du herunder – Indhold pr. daglig dosis (2 kapsler):

  • Granatæbleekstrakt 200 mg
  • Græskarfrøekstrakt 150 mg
  • Brændenældeekstrakt 150 mg
  • Lycopen 6 mg
  • Zink 20 mg (200)*
  • Selen 110 μg (200)*

*) % af anbefalet daglig dosis

ProstaCare – virker det?

Udbuddet af produkter på markedet indenfor kosttilskud og livsstilsprodukter er voldsomt stigende i disse år. Det kan derfor være svært som forbruger at gennemskue hvad man skal vælge, hvis man ønsker at det skal have en effekt. Er du i tvivl om ProstaCare virker og om det kan gøre en forskel for dig? Så tag et ekstra kig på den unikke sammensætning af ingredienser. Alle er kendt for at have en række særdeles attraktive fordele for kroppen, og undersøgelser har vist, at de alle kan have en gunstig indvirkning på prostata.

Tjek ”ProstaCare Trustpilot” og se hvad andre synes om produktet

Men ét er undersøgelser og test af de ingredienser der indgår i produkter som ProstaCare. Et andet er hvad brugerne af produktet siger og deres ProstaCare erfaringer. Og med en score på Trustpilot på 3,9 og en lang række positive anmeldelser på produktets egen hjemmeside er der ingen tvivl om, at ProstaCare i den grad kan være med til at gøre en forskel. Både for dig og din prostata. Hele 223 anmeldelser ligger der i skrivende stund på hjemmesiden og flere kommer til for hver dag. Her kan du læse at langt de fleste brugere af produktet har mærket en markant forskel, at de ikke længere behøver stå op flere gange om natten og at de efter blot kort tids brug foretrækker ProstaCare frem for andre mærker på markedet.

Prøv det selv! Få ProstaCare i 60 dage med 50% rabat

Vil du gerne sikre dig en sund prostata – og slippe for vandladningsbesvær? Hvorfor så ikke prøve ProstaCare og se om det kan gøre en forskel for dig? Netop nu får du det hele til den halve pris, hvis du bestiller dine første ProstaCare tabletter gennem BedstTest.dk. Dermed får du til 60 dages forbrug for bare 174 kroner. Du skal blot udfylde en enkelt formular, så sørger vi for at du får din første levering både hurtigt og diskret i løbet af få dage.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER