Sensilab → Kosttilskud Til Sundhed, Skønhed, Detox & Vægttab

Sensilab anmeldelse

Sensilab logoSensilab er en webshop som sælger kosttilskud til sundhed, skønhed, detox og vægttab. Vi har i denne artikel valgt og gennemgå Sensilab og deres produkter, så du let kan føle dig tryg og guidet igennem deres mange produkter.

Det der er det gode ved Sensilab er, de kun forhandler deres egne brands, som du formentligt kender, og kan se lidt længere nede i artiklen.

SHOP HOS SENSILAB HER

Sensilab har udviklet mere end 500 forskellige brands/produkter, som sælges på over 40 markeder, Sensilab er dermed ikke en lille spiller på kosttilskuds markedet.

Hvorfor skal jeg handle hos Sensilab

Der er flere gode grunde til og handle hos Sensilab, den største årsag er nok, at du ikke kan købe deres brands andre steder. Dertil kommer der, at du kan få 15% rabat på dit første køb, blot ved og tilmelde dig, deres nyhedsbrev. Ligeledes giver de gratis fragt, når du køber for mere end 369 kr.

Du kan altid finde gode tilbud hos deres Outlet, hvor du kan spare helt op til 73% på udvalgte produkter.

Brands du kan købe hos Sensilab

 • ThyroLux
 • SlimJoy
 • UNDO
 • TummyTox
 • Brilliantslim
 • AVENOBO
 • TeethTox
 • Samt mange flere…

SHOP HOS SENSILAB HER

Sensilabs Baggrundshistorie

Historien om Sensilab begyndte med et simpelt ønske: at give tilbage til folk, hvad der aldrig skulle have været taget fra dem. Vi har holdt dette ønske levende frem til i dag: at give dig tilbage dit helbred og hjælpe dig med at have det godt, alt sammen med naturens egen kraft. Vi tror virkelig, at det er vejen at gå, i vores søgen efter en højere livskvalitet.

Natur og videnskab I harmoni

Vi tog traditionel viden om dem, der bor tæt på naturen og styrkede den med styrken fra de seneste videnskabelige gennembrud. Fordi vi overholder de strengeste farmaceutiske standarder, indeholder vores produkter kun sikre og effektive naturlige stoffer.

Milepæle<

2018

Sensilab åbner sin 8. butik, hvor vi tilbyder personlige konsultationer og målinger.

2014

Sensilab findes I over 35 lande.

Kosmetisk brand UNDO får 7 internationale patenter.

2012

Den første version af sensilab online shop er lanceret.

Sensilab bliver et super-brand i Slovenien.

2009

I Logatec, Slovenien, lanceres den første udviklingsenhed. Gør det muligt at producerer hurtigere og i mindre skala. Faciliteten overholder GMP-systemet (god fremstillingspraksis), der sikrer 100% sikkerhed for ingredienserne og de endelige produkter.

2008

Sensilab modtager de vigtigste 2 certifikater (GMP og HACCP) – bevis for, at det fungerer i overensstemmelse med den vigtigste standard inden for medicinal-og fødevareindustrien.

2007

Sensilab fokuserer på at udvikle forebyggende produkter. Nogle af de vigtigste produkter er vitaminer og mineraler, Q10 og B-kompleks.

2005

Sensilab er født. Før dette rådgav Farmicom (moderselskabet) de største farmaceutiske virksomheder i Slovenien og Europa.

Betalingsmuligheder

Sensilab tager imod de fleste gængse betalingsmetoder, undtagen mastercard.

Men du kan betale med:

 • Dankort
 • Visa
 • Paypal
 • Apple Pay

Og ligeledes har Sensilab teamet op med Klarna, for at gøre det muligt for dig som forbruger, og dele din regning op i mindre bider.

Hvem står bag Sensilab

Sensilab d.o.o
>Vision Healthcare Group
Verovškova ulica 55a, Ljubljana, Slovenija
Skattekode: 2113732000
Moms-id: SI27404927

SHOP HOS SENSILAB HER