T8 → Bestil i marts 2024 & Spar 50%

T8

Allerede fra starten af 30’erne mister alle mænd omkring 1% af deres testosteron. Om året! Det lyder måske umiddelbart ikke at meget, men et nedsat testosteronniveau kan også betyde en nedsat libido – og i værste fald impotens, depression og tab af muskelmasse. Og hvem ønsker det? Årsagen til dette er ikke helt klarlagt, men en del synes at skyldes overvægt. Dertil kommer at vi i større og større grad udsættes for miljøgifte og kemikalier som også kan have en skadelig indvirkning på blandt andet testosteron. Heldigvis er der hjælp at hente. Nemlig takket være T8. Et kosttilskud særligt udviklet til dig, der ønsker at bevare det naturlige indhold af testosteron så længe som muligt. Men hvordan er det muligt ved at tage en tablet? Det har vi sat os for at undersøge i denne anmeldelse. Her kigger vi også nærmere på hvad det er, der gør T8 til noget særligt, hvad produktet indeholder og hvorfor det kan have en gavnlig effekt, når vi taler libido.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER

Hvad er T8 kosttilskud – og hvordan virker det egentlig?

T8 er kort fortalt et kosttilskud til mænd. Det består af i alt otte forskellige aktive ingredienser, der tilsammen sikrer en optimal virkning. Det drejer sig om zink, der hjælper med at opretholde det normale testosteronniveau i blodet, Terminalia der har en gavnlig effekt på libido. Derudover indeholder produktet vitaminerne D3 og B6, der hjælper med henholdsvis opretholdelse af muskelfunktionen og regulering af hormonaktivteten og magnesium der er med til at sikre en normal energiomdannelse. Endelig indeholder T8 også bukkehorn der kan hjælpe med at bevare blodsukkerniveauet samt Piperin, der har antibakterielle egenskaber og Muira Puama, der er et af de mest kendte afrodisiakum. Netop denne blanding af ingredienser har en særligt gavnlig virkning, når det drejer sig om at opretholde testosteronniveaut. Og særligt indholdet af zink er en vigtig ingrediens i den sammenhæng.

Hvad indeholder T8 tabletterne?

Den anbefalede daglige dosis består af to tabletter. Indholdet i disse fordeler sig således:

  • Magnesium 250 mg (67%)*
  • Muira puama 300 mg
  • Fenugreek 200 mg
  • Terminalia Chebula 100 mg
  • Zink 20 mg (200%)*
  • Piperin 5 mg
  • Vitamin B6 2,8 mg (200%)*
  • Vitamin D3 20 µg (400%)*

*)Angiver procent af den samlede anbefalede daglige dosis

Ingredienser: Magnesiumoxid, muira puama-ekstrakt (Ptychopetalum olacoides), fenugreek ekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.), fyldemiddel (dicalciumhydrogenfosfat), terminalia chebula ekstrakt, zinkcitrat, anti-klumpemiddel (krysskarmellosenatrium og magnesiumsalter af fedtsyrer), kolekalsiferol, sort peber ekstrakt (Piper nigrum) og pyridoksinhydroklorid.

Tablet: hydroksypropylmetylcellulose og glycerol.

Virkning vs bivirkning

Selv om T8 udelukkende består af ingredienser uden påvist bivirkning, kan der være visse lægemidler der kan påvirkes af disse. Det er derfor en god idé at konsultere egen læge hvis du tager medicin for højt blodtryk eller hjerte-/karsygdomme.  Som udgangspunkt bør du også være ekstra forsigtig med indtagelse af T8, hvis du lider af allergi. T8 indeholder nemlig bukkehornsfrø, som i visse tilfælde kan give krydsallergi med andre bælgfrugter.

Hvad siger brugerne om produktet?

Vil du gerne høre om andres erfaringer og oplevelser med T8? Så finder du en lang række udtalelser på både Trustpilot og på T8s egen hjemmeside. Rent faktisk over 300 af slagsen, så der er rig mulighed for at få en idé om hvorfor produktet har fået så stor succes på relativ kort tid. Det kan også være en hjælp til at finde ud af om det er noget for dig! Her vil du nemlig hurtigt finde en masse kommentarer om T8 og den effekt det har haft på en lang række brugere af det. Det er kommentarer som: ”Jeg tror det virker!”, ”Jeg er tilfreds!” og ”Efter et par uger vil du mærke det. Fantastisk produkt.” Men der er også meget håndgribelige anmeldelser som ” Min partner er rigtig glad J”, der i høj grad vidner om at her er et produkt der kan være med til at gøre en forskel for rigtig mange mænd. Mænd der både ønsker at bevare det naturlige testosteronniveau og ikke mindst en naturlig libido. Til glæde for både dem og deres partner.

Har du et lavt testosteronniveau?

Er du i tvivl om du har behov for et produkt som T8? Og om det overhovedet kan gøre en forskel for dig? Så kan du måske finde svaret i T8s test, hvor du lynhurtigt kan finde ud af, om du mangler testosteron. Det sker ved hjælp af 10 enkle spørgsmål udviklet af Morley JE ved Saint Louis University. Det er spørgsmål som om du oplever nedsat sexlyst og nedsat energi i hverdagen. Om du ofte er træt eller i dårligt humør og om du oplever en nedsat evne til at få eller fastholde erektion. Ud fra dine svar udregnes en score, som kan guide dig i retning af, om du kunne have gavn af at gøre en ekstra indsats for at øge testosteronniveauet i blodet.

Prøv T8 i 60 dage til halv pris!

Lyder T8 som noget for dig? Så kan du lige nu prøve det i 60 dage – og ovenikøbet til halv pris! Køber du gennem BedstTest.dk  får du nemlig 50% rabat på dit køb. Så kan du prøve produktet uden større udgifter og beslutte om det er noget for dig inden du binder dig for en længere periode. Leveringen foregår naturligvis fuldstændig diskret, hvilket mange sætter stor pris på. Så der er ingen grund til ikke bare at kaste dig ud i det og dermed både få mere lyst og mere energi. Også efter de 30. For at opnå den optimale effekt, anbefaler producenten at du tager to kapsler hver dag imellem 4 og 6 måneder. Og med rabat på de første 2 måneder kan du komme godt i gang.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER

Hvem, hvad og hvor?

Du skal som minimum være fyldt 18 år for at købe T8. Dog kan du ikke finde det i nogle fysiske butikker. Produktet sælges nemlig udelukkende som en abonnementsordning online. Og det er der en god grund til! Det er din garanti for at du får et produkt der er af høj kvalitet – til en lav pris. Hver gang. Og netop nu endda med en særlig god rabat!

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER