Tea Zero → Bestil i april 2024 & Spar 50%

Tea Zero

Med mere end 400.000 solgte pakker, må der være noget om snakken. Og snakken? Den går i den grad på Tea Zero i disse dage, hvor flere og flere får øjnene op for nye måder at holde – og også reducere – vægten. Men hvad er Tea Zero – eller Tea Zero Scandinavia, som det helt korrekt hedder – egentlig? Og kan det overhovedet hjælpe til en sundere livsstil? Det har vi sat os for at finde frem til. Og synes du det lyder spændende, kan du lige nu få din første prøvepakke Tea Zero til halv pris, hvis du køber den gennem BedstTest.dk. Så læs med her, hvis du vil vide mere!

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER

Tea Zero – virker det?

Der er naturligvis ikke noget der hjælper bedre på både vægt og sundhed, som en god og fornuftig kost samt regelmæssig motion. Men indimellem kan det være svært at komme i gang og det kan til tider også virke uoverskueligt, overhovedet at skulle tabe bare et par enkelte kilo. Så findes der heldigvis metoder, der kan sætte skub i både motivationen og forbrændingen. Et af dem, er Tea Zero.

Tea Zero er et kosttilskud, der er udviklet specielt med henblik på at løse to udfordringer, når det gælder vægttab: Forbrænding af fedt og trang til søde sager. Og takket være en ganske særlig sammensætning af ingredienser, kan dette middel både være med til at sætte ekstra gang i forbrændingen og dæmpe sukkertrangen.

Hvad gør Tea Zero til noget særligt?

Og det er netop sammensætningen af nøje udvalgte ingredienser, der er en af de væsentligste årsager til, at Tea Zero kan have en særdeles gunstig effekt på vægten. Kombinationen af grøn te, ekstrakt fra grønne kaffebønner (også kaldet klorogensyre) og krom bidrager til en øget forbrænding og den forfriskende smag af fersken, gør det til en nydelse, frem for noget der bare skal overstås, når kampen mod de ekstra kilo skal sættes ind. Så selv om man kan hævde at Tea Zero blot er te med ferskensmag, så er det i virkeligheden meget mere end det.

Krom, som er en væsentlig del af dette kosttilskud, hjælper både med at omsætte kulhydrater, fedt og protein, og bidrager desuden til at opretholde et normalt blodsukkerniveau og dermed minimere trangen til slik og søde sager.

Dette indeholder den daglige dosis af Tea Zero

Det anbefales at voksne over 18 år tage en portionspose Tea Zero om dagen, og at den anbefalede dosis ikke overskrides. Som udgangspunkt er Tea Zero for alle – både mænd og kvinder – men bør ikke anvendes af gravide eller ammende, da der ikke er tilstrækkelig dokumentation for dets virkning netop her. Der er dog ingen kendte bivirkninger ved produktet, men skulle du have allergier eller visse ting du er overfølsom overfor, så kontakt eventuelt din egen læge inden du drikker din første kop Tea Zero.

Ingredienslisten kan synes lang, men produktet består udelukkende af naturlige ingredienser:

Smagstilsætning (ferskenjuicepulver, citronpulver, appelsinpulver, honningpulver og naturlig ferskensmag), pulver af grøn te (camellia sinensis), fibersol-2 kostfibre, glat burre-ekstrakt (Articum lappa), kvikgræsekstrakt (Elytrigia repens), surhedsregulerende middel (citronsyremonodyrat), stabilisator (xantangummi), ekstrakt af grønne kaffebønner (Coffee arabica), schiandraekstrakt (Schiandra chinensis), sødemiddel (steviolglykosider) og kromklorid.

Således indeholder hver enkelt portionspose i alt 2.5 gram fordelt således:

  • Grøn te pulver: 240 mg
  • Glat burre-ekstrakt: 120 mg
  • Kvikgræsekstrakt: 120 mg
  • Ekstrakt, grønne kaffebønner: 60 mg
  • Schisandra-ekstrakt: 60 mg
  • Krom: 1 mg

Sådan anvender du Tea Zero pulveret

For den bedst mulige virkning, anbefales det, at du drikker mindst én kop af den unikke Tea Zero hver dag. Gør det gerne samtidig med morgenmaden – så er dagen godt i gang! Din første pakke indeholder i alt 28 poser – en til hver dag. Bland indholdet af en pose i et glas koldt vand, rør rundt og nyd! Du kan også prøve at tilsætte pulveret til for eksempel dansk vand eller bruge den som drys på yoghurt eller blande den i havregrøden Kun fantasien sætter grænser.

Anmeldelse Tea Zero Trustpilot

Antallet af solgte pakker Tea Zero har gjort dette kosttilskud til en enorm bestseller. I skrivende stund har det rundet de 400.000 pakker – og det stopper næppe her. Kigger man nærmere på brugernes syn på produktet og dets virkning, så er der utroligt mange positive tilkendegivelser – ikke mindst på Trustpilot, hvor 41% af brugerne har omtalt Tea Zero som ”fremragende”.

Mange fremhæver den gode smag med vendinger som ”Det smager supergodt” og ”Smager godt, dejlig nemt”. Men der er også brugere der har gode resultater med den daglige dosis af Tea Zero:

”Det er ikke fordi jeg taber mig, men det gør at man ikke er oppustet og træt”, ”Jeg tager det hver morgen som morgente. Har tabt cirka 7 kg på 2-3 måneder” og endelig er der også dem, der er blevet overraskede over virkningen: ”Brugte Tea Zero i 6 uger uden at smide ét kilo og blev lidt opgivende. Men jeg målte mig efter 7 uger og der var maven 6 cm mindre og fedtprocenten på maven gået fra 25 til 22! Vildt nok.”

Der er dog også en del, der ikke er helt tilfredse med Tea Zero. Det gælder særligt i forhold til den ønskede virkning. Her påpeger flere, at de ikke synes det har den ønskede effekt – og at der går forholdsvis lang tid inden de kan fornemme resultater. Det kan naturligvis være frustrerende, når man har sat sig for at smide nogle kilo, men som udgangspunkt er dette ikke en mirakelkur. Tværtimod anbefales det, at man tager Tea Zero dagligt i mindst 4 måneder før man kan vurdere virkningen.

Prøv Tea Zero til halv pris

Lyder Tea Zero som noget for dig? Så får du netop nu halv pris på din første pakke, hvis du bestiller gennem BedstTest.dk. Du skal blot udfylde dine kontaktinformationer – så modtager du dine første portionsposer i løbet af få dage. Typisk i løbet af blot 5-7 dage. Nemmere og hurtigere bliver det næsten ikke! Har du spørgsmål til din bestilling, til brugen af produktet eller andre ting, så er du altid velkommen til at kontakte Tea Zeros kundeservice. Her kan du altid få gode råd og tips til hvordan du bedst bruger produktet.

SPAR 50% PÅ DIN FØRSTE BESTILLING HER