Vuffeli Anmeldelse 2024 → Få En Gratis Prøvepakke Her

Vufelli

Alle de der har et kæledyr i deres husstand, ved at dette kæledyr er et ekstra familiemedlem. Vi elsker vores kæledyr, og dette gælder for alle danskerne. I følge Danmarks statistik er det i dag 20% af alle danske familier og husstande, der holder hund. Det vil sige, at hunde er det kæledyr som også er mest hyppigt i Danmark, efterfulgt af katte.

Vuffelis mål er at gøre det nemt for dig at sørge for god og nærende mad til din hund, og samtidig sørge for en nem hverdag for dig selv – læs mere om Vuffeli i vores anmeldelse af dem og deres koncept herunder.

Sørg for din hunds sundhed

Når det kommer til at passe på din hunds sundhed, så er det afgørende at du overvejer hundens foder. Det er i hundefoder at hunden får al sin næring og skal indhente alle de rette mineraler og vitaminer. Det er derfor vigtigt at hunden for det rette foder, og at dette foder skræddersyes til din hund. Der er nemlig stor forskel på hvad en hvalp behøver, og hvad en ældre hund behøver af næringsstoffer.

Skal din hund have et langt og sundt liv i balance, så er kan det være en fordel for dig og din hund, at afprøve det danske brand kaldet Vuffeli, der specialisere sig i korrekt og sundt foder til den enkelte hund.

Vuffeli hundemad

Vuffeli er et dansk brand, som langt de fleste danskere måske lærte at kende igennem løvens hule. I løvens hule medvirkede Vuffeli nemlig, og ønskede sig en investor med på deres rejse.

Vuffeli er et brand der udmærker sig i, at velsmagende og sunde måltider til din hund, som er 100% skræddersyet til den, samtidig med at det er en leveringsservice der kommer hjem til dig. Vuffeli sørger på den måde for, at din hund får alt den næring den skal bruge, og du får det endda leveret hjemme ved din dør.

Skræddersyet hundefoder

VufelliVuffeli hundemad er som sagt skræddersyet til din hund. Dette sker ved at du foretager en quiz på deres hjemmeside, hvor du indtaster data om din hund. Hernæst skaber ernæringseksperter og dyrlæger den helt rette sammensætning af foder, som passer perfekt til dit firbenede familiemedlem.

Vuffeli hundemad er sundt for din hund, og der er ingen skjulte ingredienser i foderet. Du kan på hjemmesiden læse alt om de forskellige næringsstoffer, såsom proteiner, olier osv. Alt dette er nøje udvalgt, så det passer perfekt til netop din hund, og derfor er der ikke noget Vuffeli foder der er ens. Alt er nøje tilrettelagt til jer. Og skulle der ske det, at du og din hund forelskede jer i Vuffeli’s foder, og din hund ændre sine behov undervejs, så kan i blot ændre i den quiz i har taget, og justere de steder der er brug for.

Vi mennesker bruger meget tid på at bekymre os, og dette gælder også når det kommer til vores kæledyr. Men hvorfor skulle du gå og bekymre dig og din hunds foder, når du nemt kan gå ind på Vuffeli’s hjemmeside og få dyrlæger og ernæringseksperter til at udvælge alt det rigtige foder, og sørge for at din hund for et langt, godt og sundt liv.

Prøv Vuffeli

Ønsker du at prøve Vuffeli og se om det er noget for dig og for din hund, ja så kan du prøve Vuffeli’s prøveperiode. Der tilbydes en gratis og uforpligtende prøve, hvori du kan se om din hund kan lide produktet og om du som ejer finder positiv indvirkning i Vuffeli’s foder og levering.

For at få en gratis prøvepakke, indeholdende 1 kg nøje udvalgt foder og en skræddersyet foderplan, der er tilpasset netop din hunds behov, skal du blot betale de 49 kr. i fragt der er pålagt leverancen.

Det vil sige, at dig og din hund kan prøve foder udarbejdet af dyrlæger og ernæringseksperter, leveret til jeres dør, for kun 49 kr.

Vuffeli har ingen binding. Så tag foderquizzen med din hund, og se om din hund bliver lige så forelsket i Vuffeli’s skræddersyede foderplan, som 10.000 andre glade ejere og hunde.

Prisen på Vuffeli foder, vil være tilrettelagt efter den quiz du tager. Det betyder at alt afhængig af hvad din hund har brug for, så vil priserne variere. Du kan være heldig at finde dig en Vuffeli rabatkode, men vid at prisen du betaler er for premium foder, der sørger for den rette ernæring til din hund.

At benytte Vuffeli er både godt for dig som ejer, men i særhed også for din hund. Du behøver ikke længere tænke på, om der nu er mad nok derhjemme, eller om du skal prøve noget nyt foder, fordi Vuffeli sørger for at du altid har den mængde foder du skal bruge. Det hele kommer hjem til dig, og lander på dørtrinet. Levering ved dit hjem er altså intet problem, og en del af den service Vuffeli tilbyder. Du slipper for en masse ture til supermarkedet, og behøver ikke læse op på internettet om forskellig kost, det er alt sammen klaret for dig.

Vuffeli Trustpilot

VufelliHvis du er nysgerrig på Vuffeli og hvad dette brand kan tilbyde dig, så kan du læse et hav af anmeldelser af Vuffeli og anmeldelser af Vuffeli foder både på deres hjemmeside og på trustpilot. Her vil du kunne se, at Vuffeli har mere end 10.000 glade kunder, som både er mennesker og hunde.

Du vil blandt andet kunne læse anmeldelser med beskrivelser som: “super service og hurtig levering”, “Jeg er yderst tilfreds” og “både os og vores hund er glade for Vuffeli”. Der er hele 81% der giver karakteren fremragende, og derfor har du absolut intet at frygte eller være nervøs for, hvis du også vil afprøve Vuffeli til din hund. Vuffeli har hele 4,5 ud af fem stjerner og er dermed en virksomhed du trygt kan benytte dig af, og du kan sagtens læse endnu flere gode anmeldelser.

Kontakt Vuffeli

Firmanavn: Vuffeli
Adresse: Paul Bergsøes Vej 47,
Postnummer: 2600
By: Glostrup
CVR: 39250373
Hjemmeside: Vuffeli.dk
Telefon: +45 52 22 95 96

Levering

Når du benytter Vuffeli, så er du garanteret levering til dit hjem. Du får altså al din hunds hundefoder lige til døren

  • Leveringen fra Vuffeli tager 1-2 hverdage både for en prøvepakke og en medlemspakke
  • Du modtager en e-mail med emnefeltet “Din forsendelse er på vej”, så snart din forsendelse har forladt Vuffeli’s lager.
  • Vuffeli leverer direkte til din hoveddør og du kan også altid få stillet din pakke et ønsket sted på din bopæl i tilfælde af, at du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.
  • Du kan altid kontakte deres kundeservice hvis der skulle være spørgsmål

Betalingsmuligheder

  • Dankort betalinger via betalingsservicen Stripe