Wype Anmeldelse 2024 → Få Den Første Måned Gratis

Wype

De fleste læselystne mennesker foretrækker at læse deres aviser, bøger og magasiner på et fysisk stykke papir. Men flere og flere af os er med nye læsevenlige tablets blevet mestre i at læse online.

Wype er en online tjeneste, som giver dig alle dine yndlingsmagasiner, om du vil have dem fysisk eller online. De har en udvalg af over 500 populære magasiner, som du får fuld adgang til. Kombineres det med en læsevenlig tablet, kan du læse dine magasiner, hvor og hvornår du vil.

PRØV WYPE GRATIS DEN FØRSTE MÅNED HER

Wype magasiner i alle kategorier

Wype er del af en større koncern, som hedder Bonnier Publications. De har et stort væld af tjenester, der minder om Wype. Det giver dem en masse erfaring med at administrere tjenester, som tilbyder underholdning, viden og kultur.

Wype skiller sig ud fra mængden af disse online tjenester ved at kunne tilbyde så overvældende en mængde af magasiner. Vi kender følelse af at skulle vente en time eller to hos lægen, fordi noget er gået galt. Efter de første 30 minutter er du færdig med at læse de blade, du faktisk har interesse i og kigger nu på et – for dig – ligegyldigt udvalg.

Har du i stedet en Kindle eller lignende læsevenlig tablet med dig i hånden, kan du i stedet tilgå de 500 forskellige magasiner, som du finder på Wype app. Her kan du læse de nyeste magasiner inden for videnskab, historie, underholdning, mode, sladder, film osv.

De specifikke udbud af magasiner, som Wype tilbyder, skifter løbende. Det kan være en smule frustrerende, hvis dit yndlingsmagasin udskiftes. Omvendt er det skønt at prøve kræfter med nye magasiner, og det kan lige så godt være de magasiner, du aldrig læser, som udskiftes.

PRØV WYPE GRATIS DEN FØRSTE MÅNED HER

Læsestof overalt og altid

Udover Wypes kæmpe udvalg skal du vælge tjenesten:

  • Fordi Wype prisen er svær at matche for konkurrenterne
  • Fordi du kan læse offline – med fysiske magasiner og på tablet
  • Fordi du får første måned gratis
  • Fordi du kan tilkoble 5 enheder pr. abonnement
  • Fordi du altid kan opsige dit abonnement kvit og frit

Du kan læse Wypes indhold overalt. En virkelig stor sejr for alle danskere, som ikke har ubegrænset data, eller som skal på en tur til udlandet. Her vil du kunne downloade de magasiner, som du holder af og læse dem offline. Du kan sørge for, at Wype ved, hvilke magasiner du holder af, så du ser dem med det samme og kan downloade dem.

Offline læsningen giver en behagelig mulighed for at kunne udnytte abonnementet til sit fuldeste. Har man købt Wype for at have læsestof i sommerhuset, er der meget irriterende, virker netværket ikke.

De 5 enheder pr. abonnement er også kæmpe gevinst. Hele familien kan koble sig på et og samme abonnement og udnytte det enorme indhold. Med 500 forskellige magasiner bliver prisen på abonnementer helt uforståeligt lav. Og mon ikke, du kan finde nogle mennesker, som vil dele abonnementer med dig.

Høj score på Trustpilot

Wype opererer både inden og uden for Danmarks grænser. På den internationale Trustpilot scorer de hele 4,7 point. Det er exceptionelt højt med lidt over 1.200 anmeldelser.

En bruger skriver: “I was a little sceptical about this product, but after reading reviews, I decided to order the family bundle. My husband and son thought it was a ridiculous purchase, but they are both very pleasantly surprised with it.”

Flere udtrykker, hvor begejstrede de er over det store udbud, og hvor god ideen er. Man sparer penge og tid ved blot at samle sine bestillinger af magasiner under et. Skal man som kunde ud at købe 5 – 10 magasiner hver måned, kommer beløbet hurtigt op over 500 kroner.

Med Wype koster det sølle 99 kr. Kan du finde blot en lille håndfuld af magasiner, som du holder af at læse, har du allerede tjent pengene ind igen.

Kontakt Wype

Wype er en ret ny tjeneste. Derfor vil din kontakt med Wype komme til at foregå gennem Bonnier Publications. Wype udvikler sig hele tiden, men foreløbigt vil du skulle kontakte Bonnier, hvad der måske kan virke forvirrende.

Her vil du kunne ønske magasiner, som Wype skal tage med i deres udbud. Du kan give ris og ros. Du kan kontakte, hvis du har brugervanskeligheder.

Wype har på deres danske trustpilot fået kritik for, at opsigelsen ikke er så nem at gennemskue. Ofte handler kritikken om, at brugeren ikke har afmeldt i tide eller ikke gjort det korrekt.

Som ved ethvert andet produkt har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret. Derudover kan du opsige abonnementet, når du har lyst.

Bonnier Publications står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon eller mail. De har åbent 9 – 17 mandag til torsdag og 9 – 16 fredag.

Levering og kontrakten

Allerede fra du har bestilt Wype, kan du bruge det online. Du kan benytte tjenesten til at tjekke de elektroniske magasiner ud med det samme. På den måde kan du let finde ud af, om Wype er noget for dig, eller om du skal have det afbestilt igen.

En mindre udfordring i forhold til afmeldelse er dog, at du får din velkomstpakke ca. 2 uger, efter du har bestilt et abonnement. Husk på, fortrydelsesretten er 14 dage. Det kan måske være svært at fortryde, før man kender til produktet, man har mellem fingrene.

Du skal dog være opmærksom på, at fortrydelsesretten gælder, hvis man fortryder sig køb og altså slet ikke ønsker sin bestilling. Det betyder, at du skal sende magasiner og velkomstpakken tilbage – som ved enhver anden forhandler.

Din første måned er gratis hos Wype, og du kan altid vælge at opsige dit abonnement. Når du opsiger abonnementet, gælder det fra næste betaling. Altså vil du stadig kunne bruge tjenesten i resten af den periode, hvor du har betalt. Du opsiger abonnementet ved at skrive eller ringe til kundeservice.

Er du under 18, skal du være opmærksom på, at du ikke kan tegne abonnement uden skriftlig godkendelse fra forældre.

PRØV WYPE GRATIS DEN FØRSTE MÅNED HER

Nogen foretrækker og læse magasiner, hvorimod andre vil hellere læse en god bog, hører du til sidstnævnte kategori, kan du finde en liste her over danske boghandlere.