Barvogn Test 2024 → 9 Smarte Rulleborde

Barvogn

Når aftenen byder på delikat mad, hyggeligt samvær med vennerne og lækre drinks, er der ingen grund til at gå ned på god stil og funktionalitet. Med en barvogn får du nemt ved at rulle alle flasker og glas ind på en elegant måde, mens det samtidig bliver nemmere at få et overblik over, hvad aftenen kan byde på. 

Der findes dog mange forskellige typer af denne slags serveringsbord, og det kan være svært at vælge, hvilken barvogn der passer perfekt til dig. I denne guide har vi samlet 12 af de bedste bud på en barvogn, der vil give dit næste middagsselskab et ekstra pust af god stil.

SACKit Serving Table w/ Serving Tray – bedste eksklusive barvogn med bakke

Serving Table w/ Serving Tray

Når gæsterne til middagsselskabet virkelig skal imponeres, bør du rulle en barvogn ind, der både ser eksklusiv ud, men som også er nem at betjene som bar rullebord. SACKit Serving Table er et godt eksempel på dette, og hvis du vælger modellen med en tilhørende bakke, vil du på ingen tid have serveret alle gæsternes yndlingsdrinks på et sølvfad – eller rettere sagt: på et træfad.

SACKit Serving Table er en funktionel barvogn, der med sine hjul nemt kan flyttes rundt med, og så passer stilen godt ind i ethvert rum. Det skyldes det simple, danske design, der byder på et sort metalstel, som toppes af med en bakke, der kan afmonteres. Bakken fås i tre forskellige farver, og du kan på den måde selv vælge, om det skal være de lyse eller mørke farver, der præger rullebordet.

Selve metalstellets mørke farve kan ikke ændres, men det bør heller ikke være et problem, da den minimalistiske stilart passer perfekt med den moderne, skandinavisk indretning. SACKit Serving Table w/ Serving Tray kan derfor både fungere som en barvogn, men du kan også anvende det som for eksempel et sofabord eller sengebord.

Fordele:

 • Bakke medfølger gratis
 • Dansk og funktionelt design
 • Fås i tre forskellige farver

Ulemper:

 • Metalstellets sorte farve kan ikke ændres

SACKit Serving Table – Eksklusiv barvogn til flere forskellige formål

Serving Table

SACKit Serving Table er den simplere udgave af den første model, som bliver nævnt på denne liste. Forskellen på de to barvogne er, at denne udgave ikke byder på en aftagelig bakke. I stedet får du et eksklusivt, dansk design, der med sin enkle stilart i sort metal vil passe ind i ethvert moderne, nordisk hjem.

Den klare fordel ved SACKit Serving Table er, at du kan anvende barvognen til flere forskellige formål. Den er ideel at bruge, når alle dine flasker og glas skal rulles ind til middagsselskabet og præsenteres på en overskuelig måde. SACKit Serving Table kan dog også stå ovre ved sofaen eller sengen, hvor den kan fungere som et funktionelt bord med plads på både øverste og nederste plade.

Overfladen byder på en stilren mat finish takket være konstruktionen med sorte pulverlakerede metalrør og stålplader. Det er de anerkendte designere Steffensen & Würtz, der står bag æstetikken, og du efterlades med et minimalistisk design, hvor alle unødvendige detaljer er skåret fra. Med en højde på 68 cm og en bredde på 55 cm vil du heller ikke få problemer med at placere denne barvogn i dit hjem.

Fordele:

 • Designet af anerkendte Steffensen & Würtz
 • Kan fungere som rullebord, sofabord og sengebord
 • Bakke kan tilkøbes separat

Ulemper:

 • Øverste plade har ingen kant til at forhindre, at flasker eller glas falder af

Titan barvogn – Det rummelige valg

Titan barvogn

Hvis du sætter en ære i at eje og nyde gode flasker vin, er Titan barvogn et oplagt valg i hjemmet. Dette rullebord er designet til at præsentere dine flasker på bedste vis, og du har flere forskellige muligheder for at opbevare både flasker og glas på denne barvogn.

Du kan lægge otte flasker ned i vandret stilling på sikker vis, mens der også er mulighed for at hænge endnu flere flasker eller glas op til skue. Du får derudover to hylder, hvor du kan opbevare lidt af hvert, mens en smal og praktisk skuffe giver dig mulighed for at have oplukkere og andre redskaber lige ved hånden.

Titan barvogn er skabt af en kombination af mangotræ og metal, hvilket giver både et naturligt og et industrielt look. Barvognen er forsynet med fire hjul og to håndtag, så du får nemt ved at rulle bordet ind, når dine gæster længes efter dit udvalg af delikate vine. Titan barvogn er én af de dyrere modeller på markedet, men den giver til gengæld også mange muligheder for at få det bedste ud af din samling.

Fordele:

 • Præsenterer dine vinflasker
 • Kombination af mangotræ og metal
 • Skuffe til mindre redskaber

Ulemper:

 • I den dyrere ende af prisskalaen

Sika Design Romeo Barvogn Antik Brun – Det alternative valg

SIKA DESIGN ROMEO BARVOGN ANTIK BRUN - 72

En barvogn skal være funktionel, så du hurtigt kan finde den frem, når gæsterne begynder at blive lidt tørre i ganerne. En barvogn skal dog også være æstetisk smuk at se på, og Sika Design Romeo Barvogn Antik Brun beviser, at designet sagtens kan skille sig ud fra mængden. Her får du nemlig en rund barvogn af naturlige materialer, som er perfekt til at opbevare flasker på, men som også sagtens kan bruges til planter og andre alternative formål.

Sika Design Romeo Barvogn Antik Brun er skabt af indonesisk bæredygtig rattan, hvilket giver en rå og naturlig æstetik. Den lysebrune farve giver en varm og hyggelig følelse, mens der også er mulighed for at anvende en rund glasplade til opbevaringen.

Designet stammer fra Sika Design på Fyn, men selve konstruktionen er udført af dygtige kurvemagere, hvilket især kan ses på den måde, vinklingerne bærer et håndlavet præg. Du får altså en barvogn, der altid vil være unik i forhold til andre modeller, da den fra bunden er skabt med hænderne.

Fordele:

 • Lavet af indonesisk bæredygtig rattan
 • Håndlavede viklinger
 • Fås også med fin rund glasplade

Ulemper:

 • Har ikke plads til så meget

Daisy Serveringsvogn Rattan – Natur – Bedste serveringsbord af naturligt rattan

Daisy Serveringsvogn Rattan - Natur

Når du skal byde dine gæster på en kølig drink ude i det varme sommervejr, er Daisy Serveringsvogn Rattan -Natur perfekt at have lige ved hånden. Denne barvogn fungerer som et serveringsbord, du kan rulle hen til dine gæster, når de selv skal lave deres yndlingsdrinks. Daisy Serveringsvogn Rattan – Natur har en god bredde på 85 centimeter, samtidig med at du kan opbevare flasker og tilbehør på to hylder, og det resulterer i en stor overflade at arbejde med.

Daisy Serveringsvogn Rattan – Natur bærer et meget naturligt udtryk i forhold til andre barvogne, hvilket i høj grad skyldes materialet rattan. Rattan er et slidstærkt materiale, som er seje, bøjelige rør af klatrepalmer fra regnskoven. Hvis du passer ordentligt på dine rattan-møbler, vil de kunne holde i mange år, og det samme gør sig gældende ved Daisy Serveringsvogn Rattan – Natur.

Dette serveringsbord er perfekt at have stående udenfor, så længe der er overdækket. Hjulene er ikke nær så store som ved andre barvogne, og du kan muligvis finde det svært at rulle den rundt. Til gengæld vejer rattan ikke lige så meget som eksempelvis en barvogn af messing.

Fordele:

 • Ideel til overdækket terrasse eller udestue
 • Håndlavet
 • Skabt af slidstærkt rattan

Ulemper:

 • Kan være sværere at rulle med end andre modeller

Normann Copenhagen Block Rullevogn Hvid/ Eg – Det minimalistiske og praktiske valg

Normann Copenhagen Block Rullevogn Hvid/ Eg

Normann Copenhagen Block Rullevogn Hvid/ Eg minder på mange måder om den førnævnte model fra Lepong, da denne barvogn også bærer en flot kombination af lyse og naturlige farver. Der er dog visse forskelle; den er en anelse dyrere, den er skabt af egetræ, og så er den ikke særlig stor i forhold til andre modeller.

Denne barvogn er designet af Normann Copenhagen, og du mærker tydeligt, hvordan den minimalistiske naturlige nordiske stilart har spillet en stor rolle. Resultatet er en lille vogn på 64 x 50 x 35 centimeter, som ikke vil optage for meget plads i hjemmet, men som derimod vil bidrage med en lys og let stemning.

Da størrelsen er begrænset, vil mængden af flasker og glas stående på de to hylder også være begrænset. Normann Copenhagen rullebord, Block Rullevogn Hvid/ Eg vil dog med sin størrelse også kunne fungere som eksempelvis en tevogn eller som et natborg i dit soveværelse.

Fordele:

 • Skabt med naturlig eg
 • Mindre end mange andre modeller
 • Minimalistisk design

Ulemper:

 • Begrænset plads på de to hylder

Barbord Sort – Margit Brandt – Elegant Margit Brandt barvogn i sort stel

BARBORD SORT - MARGIT BRANDT

Danske designere har sat et stort præg på den globale mode inden for både tøj og indretning, og blandt de mange navne kan Margit Brandt med stolthed fremhæves. Siden 60’erne har hun gjort sig bemærket med sin iøjefaldende stil, og dét udtryk kan tydeligt ses fremhævet i Barbord Sort – Margit Brandt.

Denne elegante barvogn har en alternativ udformning, der både gør den behagelig at se på, samtidig med at den også byder på meget overfladeplads til alle dine flasker og glas. Med en længde på 70,7 cm og en bredde på 35,5 cm får du ingen problemer med at præsentere hele din samling af delikate drikke, og så kan du endda rangere dem på to hylder.

Rullebordet har fire hjul og to håndtag, så du nemt kan transportere dine drinks hen, hvor end der er brug for dem. Den øverste hylde har dog ikke en kant hele vejen rundt, så du skal ikke svinge for hurtigt rundt med denne barvogn, hvis du vil undgå, at flaskerne glider ud over pladen.

Fordele:

 • Smart design med praktiske håndtag
 • Designet af Margit Brandt
 • Praktisk længde på over 70 centimeter

Ulemper:

 • Øverste hylde har ikke kant hele vejen rundt, og flasker har derfor nemmere ved at falde ud over

Bloomingville Fine Bar Bord i Guld og Glas – Guld barvogn til den luksuriøse type

Bloomingville Fine Bar Bord i Guld og Glas

Hvis du vil bringe noget ekstra luksus ind i dit hjem uden at skulle hoste op med den helt store formue, er Bloomingville Fine Bar Bord i Guld og Glas et godt bud. Denne barvogn fanger hurtigt opmærksomheden, da den er skabt med guld og glas, og den minder umiddelbart om noget, du finder i et velhavende hjem.

Modellen er dog overraskende billig i forhold til mange andre på denne liste, men det mærker man ikke ved kvaliteten; materialerne er af høj kvalitet, og så byder bordpladen på en overflade af 68,5 x 45 centimeter. Bloomingville Fine Bar Bord i Guld og Glas består af to hylder, hvor den øverste plade er af gennemsigtigt hærdet glas, mens bundpladen har en spejloverflade. Det gør det nemmere at skabe et godt overblik over alle dine flasker, glas, karafler og tilbehør til drinksbordet.

Hvis du ikke er så glad for lyden af glas mod glas, er Bloomingville Fine Bar Bord i Guld og Glas måske ikke det bedste valg. Du skal dog ikke være bange for at stille de tunge flasker på barvognen, da glaspladerne er designet til at kunne holde til lidt af hver.

Fordele:

 • Skabt med guld og glas
 • Øverste plade er af gennemsigtigt hærdet glas
 • Bundpladen har en spejloverflade

Ulemper:

 • Glasoverflader larmer lidt, når der stilles flasker på dem

Zone Denmark barvogn – Rocks – Det budgetvenlige valg

Zone Rocks Barvogn

 

Nogle gange er den simple løsning også den bedste løsning, og det gælder især ved møbler. Zone Denmark barvogn – Rocks er et af de billigste rulleborde på denne liste, men den opfylder stadig alle de krav, du kunne have til en barvogn. Hvis du er medlem af Coop, får du endda denne sorte barvogn til en endnu billigere pris, hvilket gør den ideel, hvis budgettet er lidt stramt.

På Zone Denmark barvogn – Rocks finder du to hylder, hvor der er plads til at opbevare mange flasker, glas og karafler. Med en højde på 57 cm og en bredde på 40 cm fylder barvognen ikke for meget i stuen, og hjulene gør det nemt at flytte rundt på møblet. Du finder ikke noget ekstra tilbehør eller funktioner ved Zone Denmark barvogn – Rocks, men det er også én af kendetegnene ved rullebordet; den bærer et simpelt og stilrent udtryk.

I forhold til andre barvogne vil du også finde det nemt at holde Zone Denmark barvogn – Rocks både ren og pæn. Takket være metaloverfladen med den sorte coating kan du hurtigt tørre en våd klud hen over hylderne, hvorefter de vil være klar til at opbevare dine flasker på ny.

Fordele:

 • Billigere end mange andre modeller
 • To hylder giver ekstra god plads
 • Elegant og stilrent udtryk

Ulemper:

 • Byder ikke på ekstra tilbehør eller funktioner

Sådan vælger du den helt rette barvogn

Selve begrebet ”barvogn” kan dække over flere ting. En barvogn er typisk et bord, der kan transporteres rundt, og hvor der er plads til flere forskellige flasker og glas. En barvogn kan derfor også betegnes som et rullebord eller et serveringsbord, og barvogne fås i mange forskellige størrelser og former; rund barvogn, træ barvogn, lille rullebord – ja, du kan endda få en guld barvogn.

Du skal derfor overveje to vigtige parametre, når du skal udvælge din næste barvogn: æstetisk stil og praktisk funktionalitet. Barvognen skal helst passe ind i hjemmets øvrige stilart, og her kan et rundt rullebord være praktisk, mens det giver mindre mening at vælge en sort barvogn, hvis alt andet i lokalet er af træ. På samme tid skal barvognen ikke bare se flot ud, men også være praktisk at anvende, og størrelsen bør afhænge af, hvor meget du har brug for at placere på din casa living barvogn.

Det giver god mening at afsætte tid til at undersøge markedet grundigt. Heldigvis er det nemmere end nogensinde at finde gode oversigter og sammenligninger på internettet, og denne guide kan derfor være et godt udgangspunkt, når du skal finde din næste barvogn.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Rullevogn/Barbord i metal og træ H78 x B50 cm - Hvid/Natur

Hvis du ønsker en anderledes barvogn til en overkommelig pris, er denne Rullevogn/Barbord i metal og træ fra Lepong et godt valg. Designet stammer fra LaForma, og du kan i virkeligheden bruge denne barvogn til mange andre ting end bare at servere drinks. Dens lyse farver og naturfarvet træ indbyder nemlig til mange praktiske formål, hvor den også sagtens kan fungere i et soveværelse eller inde på et kontor.

Modellen byder på fire hjul, to hylder og et håndtag øverst, så du får nemt ved at transportere Rullevogn/Barbord i metal og træ rundt i dit hjem. Hylderne er fremstillet af hvidlakeret metal, og de kan derfor holde til en masse flasker eller andet tilbehør.

Selvom denne Rullevogn/Barbord i metal og træ ikke er den bredeste model på markedet, kan den alligevel rumme en del på begge hylder. Højden på 80 centimeter er dog behagelig, idet du slipper for at skulle bukke dig ned, når du transporterer Rullevogn/Barbord i metal og træ rundt fra værelse til værelse.

Fordele:

 • Design fra LaForma
 • Fremstillet i hvidlakeret metal og naturfarvet træ
 • Praktisk højde på næsten 80 centimeter

Ulemper:

 • Ikke så bred som andre barvogne

Multifunktionel barvogn Sort Metal Gran

Det er altid vigtigt at kunne sætte sit helt eget præg på hjemmets indretning, og det indebærer blandt andet at eje møbler, som ikke lige er til at købe alle steder. Denne Multifunktionel barvogn Sort Metal Gran fra Designhome.dk er et godt eksempel på en barvogn, der skiller sig ud fra mængden, men som på samme tid er praktisk at have ved hånden.

Dette rullebord bærer et meget unikt og vintage look, hvor granmaterialet bringer et friskt og naturligt pust ind i tilværelsen. Kombineret med det sorte metal får du et rullebord, som skaber en hyggelig stemning, og som kan passe ind i flere forskellige rum. Du kan sagtens have det stående klar i køkkenet eller stuen, men det multifunktionelle design gør den også praktisk at anvende ude på terrassen eller i orangeriet.

Barvognen har to store hylder, hvor du kan placere en masse flasker og glas på. De høje kanter sikrer, at alt bliver, hvor det skal være, når du ruller rundt med bordet, og de praktiske hjul gør den meget transportabel.

Fordele:

 • Unik vintage stil
 • Multifunktionel
 • Ægte gran

Ulemper:

 • Håndtaget kan optage meget plads

Broste Copenhagen Roger Barvogn Messing

Broste Copenhagen har altid været garant for lækre designs, og det samme gør sig gældende ved Broste Copenhagen Roger Barvogn. Her får du et elegant rullebord, som fanger opmærksomheden med sin smarte kombination af mørke og glinsende farver.

Selve stellet på barvognen er fremstillet i jern, og du får muligheden for at vælge mellem to farver, så du nemmere kan matche barvognen med din øvrige indretning. De to hylder er dog skabt af mørktonet glas, og de er ekstra stærke, så du kan placere mange flasker og glas på dem. Kanterne er høje, så du er sikret, at flaskerne ikke falder ud, men det kan også gøre det lidt svært at komme ind til den nederste hylde.

Med fire funktionelle hjul er Broste Copenhagen Roger Barvogn Messing nem at rulle rundt med, og det gør barvognen ideel, når du hurtigt skal præsentere dine drinks for aftenens gæster. Du kan dog også anvende Broste Copenhagen Roger Barvogn Messing som et bord ved sofaen eller sengen, da den har en behagelig højde på 76 centimeter.

Fordele:

 • Flot og funktionelt dansk design
 • Fire hjul gør den nem at flytte rundt på
 • Kan fås med stel i to forskellige flotte farver

Ulemper:

 • Høje kanter kan gøre det besværligt at komme ind til ting på nederste hylde