Stegepander er noget, som langt de fleste af os benytter nærmest en gang om dagen. Til trods for det, er det ikke alle, der går op i at vælge den bedste stegepande – ofte fordi, de ikke har indset, at der kan være stor forskel på de forskellige pander, som man kan vælge i mellem.

Derfor har vi sat os for at oplyse dig og alle vores andre læsere på området. I denne artikel vil du blive præsenteret for 12 forskellige stegepander, som hver især er blevet vurderet til at være de bedste i 12 forskellige kategorier.

På den anden side af denne bedst i test liste over stegepander vil du kunne læse mere om stegepander generelt, hvordan du køber dem til en skarp pris og hvad du skal være opmærksom på. Der er med andre ord lagt op til et bombardement af stegepandeinformationer henover hele artiklen her.

God fornøjelse!

Onyx Hybrid Non-Stick Stegepande 28 cm – Bedste stegepande

HYBRID NON-STICK ONYX™ STEGEPANDE 28CM

Onyx Hybrid Non-Stick Stegepande vinder prisen som den bedste stegepande. Selvom navnet næppe kan betegnes som værende særlig mundret, så er der ingen tvivl om, at det her er en stegepande, der i den grad kan producere velsmagende måltider.

Panden vinder blandt andet prisen som den bedste stegepande, fordi den har en gennemført keramisk belægning. Her er der ikke noget, der klistrer sig fast til panden, ligesom du roligt kan benytte dig af metalredskaber uden at være bekymret for, om den ødelægger belægningen.

Denne Onyx stegepande er også et oplagt valg, fordi den fungerer med alle typer af komfurer. Det vil sige, at uanset om du har induktion, gas eller et traditionel komfur med varmeplader, så kan du roligt benytte panden her. Den kan ligeledes gå i en ovn på op til 260 graders varme og så tåler den ovenikøbet også at komme i opvaskemaskinen.

Vi kan nærmest ikke få armene ned over stegepanden her fra Onyx. Den er lidt i den dyre ende, men man får bare også et kvalitetsprodukt – og så kan den i øvrigt også købes i flere forskellige størrelser.

Meyer Earth Plan Stegepande 28 cm – Bedste stegepande med låg

Meyer Earth Pan stegepande med låg 28 cm.

Hvis du er på udkig efter en stegepande med låg, så er denne model fra Meyer et godt valg. Ligesom stegepanden ovenfor, er denne også udstyret med en keramisk belægning, der naturligvis er giftfri og samtidig sikre en nem rengøring.

Selve panden er udført i genanvendt aluminium, som tåler at gå i opvaskemaskinen, og som samtidig sikrer at stegepanden ikke vejer ret meget. Helt generelt er panden udført i kvalitetsmaterialer, og den skal nok holde i mange år, hvis du passer godt på den.

Men det, der for alvor adskiller denne Meyer Earth Plan stegepande med låg fra andre stegepander er, at den er lavet med miljøet i mente. Det vil sige, at man har gjort hvad man kan for at reducere pandens miljøpåvirkning fra vugge til grav.

Det har man gjort ved brug af genanvendte og genanvendelige materialer, samt ved en energieffektiv produktion, der ifølge producenten betyder, at man har udledt 88% mindre CO2 i forbindelse med produktionen.

Af samme årsag er denne stegepande med låg også lidt dyrere end nogle af de andre pander på listen, men det kan være pengene værd, hvis du går ind for at belaste miljøet mindst muligt.

KitchenAid Stainless Steel Stegepande 28 cm – Bedste stegepande til induktion

KitchenAid stegepande

KitchenAid Stainless Steel vinder her prisen som den bedste stegepande til induktion. Den er fremstillet med en induktionsbase af rustfrit stål, og så har den en kerne af aluminium. Det betyder i bund og grund, at den præsterer godt på dit induktionskomfur, men den kan også sagtens benyttes på andre typer af komfurer.

Du får en hurtig og jævn opvarmning af panden, samtidig med, at du kan nyde godt af den keramiske belægning i 3 lag, der sikrer, at maden ikke hænger fast i panden. Håndtaget i stål sikrer, at du ikke brænder dig, når du håndterer stegepanden, og den buede kant gør det nemt at hælde fra panden uden at dryppe ud over det hele.

Denne stegepande fra KitchenAid er vældig populær blandt forbrugerne, der har anmeldt den. Faktisk scorer den 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit, og kunderne har generelt intet at klage over.

Petromax Fire Skillet FP35 Stegepande 30 cm – Bedste stegepande til grill

Petromax - Fire Skillet fp35 Stegepande

Hvis du er på udkig efter en stegepande, som kan benyttes på grillen, så er Petromax Fire Skillet FP35 et oplagt valg. Her får du en stor stegepande til grill, som er udført i støbejern af høj kvalitet. Fordelen ved denne støbejernspande er, at du kan bruge den på induktionskomfur, gaskomfur, keramisk komfur, i ovnen, over bålet og ikke mindst på grillen.

Det er en solid pande, som vejer 4,7 kilo, og modellen her har en kapacitet på hele 3,5 liter. Du kan med andre ord lave det meste i denne stegepande til gril, og det åbner i den grad op for nogle lækre måltider både hjemme i køkkenet, ude i haven og når man er på farten.

Kunderne er begejstrede for modellen her, som i den grad er kendetegnet af sin høje kvalitet. Faktisk har den scoret 4,8 ud af 5 stjerner, når man slår den op på Google Anmeldelser. Der er med andre ord masser af gode grunde til at købe lige netop denne stegepande, hvis man er på udkig efter en model til grill.

Skeppshult Frying 28 cm – Bedste stegepande af støbejern

Skeppshult Frying 28 cm

En anden god stegepande af støbejern er Skeppshult Frying. Modellen her er en størrelse 28 cm, og kan blandt andet bruges til dit induktionskomfur. Selve stegepanden er naturligvis lavet i støbejern, mens håndtaget er udarbejdet i rustfrit stål, hvilket betyder, at det gerne holder sig køligt længere tid end panden.

Kunderne er vældig begejstrede for modellen her, som bliver rost for sin meget høje kvalitet. Det betyder i bund og grund, at den kan bruges i mange år, og dermed bliver det også et bæredygtigt valg (både økonomisk og miljømæssigt), da man roligt kan regne med en lang levetid på stegepanden her.

Greenpan Torino 28 cm – Bedste stegepande af aluminium

Greenpan stegepande

Hvis du er på udkig efter den bedste stegepande af aluminium, så tag et kig på Torino-modellen fra Greenpan. Det er udarbejdet i lige netop aluminium, og belagt med en keramisk belægning, der sikrer, at maden ikke sætter sig fast til panden.

Magnitobunden er med til at gøres stegepanden ekstra velegnet til induktionskomfurer, men panden kan bruges på alle komfurer, og tåler også at gå i ovnen ved op til 180 grader. Når du bruger denne stegepande af aluminium på komfuret, kan du glæde dig over, at håndtaget er monteret sådan, at det ikke bliver varmt.

Generelt gælder det for Greenpans stegepander, at de er meget populære hos forbrugerne. Her er denne Torino stegepande ingen undtagelse; den scorer i gennemsnit 4,8 ud af 5 stjerner hos de kunder, der har købt den.

Tefal Intuition SS Frypan 28 cm – Bedste stegepande af rustfrit stål

Tefal Intuition SS Frypan 28 cm

Tefal Intuition SS Frypan er en stegepande, der er udført i rustfrit stål, og som absolut er værd at overveje, hvis det er en sådan stegepande, som du er på udkig efter. Størrelsen er tilpas til en lang række forskellige formål, hvilket gør panden ganske alsidig.

Stegepanden er belagt med en Titanium-belægning, som ikke bare gør panden meget holdbar og modstandsdygtig over for slid, men også sikrer, at maden ikke bare lige sætter sig fast på panden. Kombinerer man dette med det 18/10 rustfrit stål af høj kvalitet, som panden er lavet i, og prisen, så kommer man frem til en stegepande, der absolut er et oplagt valg.

Primus Campfire Frying Pan SS 25 cm – Bedste stegepande til camping og bål

Primus CampFire Frying Pan SS 25cm

Ynder du at campere eller bare at bruge tid i det fri – og gerne med madlavning over bål? Så er Primus Campfire Frying Pan SS et oplagt valg. Den kan bruges til langt de fleste varmekilder; herunder bål og transportabelt gasblus.

Stegepanden er udført i rustfrit stål og er belagt med aluminium på undersiden. Fordelen ved dette er, at vægten bliver holdt nede (på blot 530 gram), samtidig med, at varmen bliver fordelt jævnt. Allerede nu kan vi konstatere, at denne stegepande er oplagt til camping, men det bliver endnu bedre.

Panden kommer nemlig med en pose, der er lavet specifikt til panden, og dermed gør den nem at transportere. Samtidig har det et foldbart håndtag, der er lavet med en så lille overflade som muligt. Det er både med til at reducere vægt, og resulterer samtidig i, at der er mindre varm overflade, som man skal røre ved, når man håndterer panden under stegning.

Coop Stegepande 20 cm – Bedste billige stegepande

Coop stegepande

Er du bare på udkig efter en god og billig stegepande? Så bør du tage et kig på Coops egne pander; de findes i forskellige størrelser, hvor den mindste er 20 cm-modellen, som den vi taler om her. Priserne er helt ustyrligt lave, og på trods af det, vælter stegepanderne i gode anmeldelser.

Faktisk har lige netop denne model scoret 4,7 ud af 5 stjerner i gennemsnit, hvilket absolut må siges at være pænt. Det skyldes naturligvis, at selvom der er tale om en billig stegepande, så er den udarbejdet i lækre materialer og med fornuftige løsninger.

Panden her er lavet af aluminium og har en Teflon-belægning, der sikrer pandens glatte overflade og samtidig reducerer risikoen for, at maden brænder på.

Lodge Chef Collection Stegepande 24,5 cm – Bedste bøf stegepande

Lodge Chef Collection stegepande

Der er få ting, der kan være lige så lækkert, som en god og velstegt bøf. Men for at sikre den optimale stegning af en bøf, skal man helst kunne udsætte den for utrolig høj varme; det er typisk ikke noget som almindelige stegepander kan holde til.

Men lige netop denne Lodge Chef Collection vil vi gerne kåre som den bedste bøf stegepande. Kunderne er begejstrede for den og rater den til 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Samtidig kan den købes i flere forskellige størrelser alt efter, hvor mange bøffer man vil stege på én gang.

Årsagen til at denne model er et oplagt valg til dig, der gerne vil kunne stege den perfekte bøf, er simpelthen, at den er udført i støbejern. En støbejernspande kan typisk håndtere langt højere temperaturer end andre typer af stegepander.

Tefal Excellence Stegepande 20 cm – Bedste lille stegepande

Tefal stegepande - Excellence - Ø 20 cm

Er du på udkig efter den bedste lille stegepande, hvor du får masser af kvalitet for dine penge? Så er Tefal Excellence 20 cm et oplagt valg; modellen her er udført i aluminium af høj kvalitet, og så er den belagt med en non-stick belægning, der tåler brug af metalredskaber.

Denne lille stegepande kan bruges til alle varmekilder, og det vil sige, at du også sagtens kan benytte den på dit induktionskomfur. Det gør den alsidig, og det er i øvrigt også værd at bemærke, at belægning er fri for kemikalier – så der er ikke noget at bekymre sig om.

Stegepanden går i opvaskemaskinen, og fordi den ikke er så stor, så passer den nemt ind, så du ikke behøver at optage det meste af pladsen med din stegepande. Alt i alt er dette et oplagt valg for dig, der er på udkig efter en lille stegepande.

Greenpan Barcelona 32 cm – Bedste store stegepande

 Greenpan Barcelona 32 cm , Pande

Rosinen i pølseenden bliver denne Greenpan Barcelona 32 cm, som får titlen som den bedste store stegepande. Det gør den blandt andet fordi, den tidligere har fået titlen som testvinder i Tænk, og sørme om ikke også forbrugerne elsker den; på Google Anmeldelser har den nemlig fået 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Stegepanden er udført i aluminium, og er belagt med en keramisk belægning, der sikrer, at maden ikke brænder på og i øvrigt heller ikke frigiver kemikalier. Modellen her er så stærk, at den kan gå i ovnen, hvilket kan være oplagt, når man laver store retter og lignende i panden.

Til gengæld bør den holdes fra opvaskemaskinen, hvis den skal holde så længe som muligt. Vi kan dog i stedet glæde med, at den sagtens kan bruges på dit induktionskomfur derhjemme.

 

Sådan finder vi de bedste stegepander

Nu har du kæmpet dig gennem en længere præsentation af de – ifølge os – bedste stegepander, som kan købes i øjeblikket. Vi er kommet vidt omkring; både i forhold til prisniveau, materialer, mærker, størrelser og så videre. Måske du sidder tilbage og undrer dig over, hvordan i himlens navn vi dog er nået frem til lige netop disse stegepander.

Kildekritik er altid godt, og vi står heldigvis gerne klar til at forsvare vores beslutninger. Udvælgelsesprocessen har nemlig været rimelig hård. Den er nemlig baseret på en lang række forskellige informationer om et stort udvalg af stegepander, der kan købes i Danmark. Det er informationer som tekniske specifikationer, priser, materialevalg, ekspertanmeldelser og ikke mindst forbrugeranmeldelser.

Alle disse informationer samles i ét stort regneark, og bliver efterfølgende sammenlignet på kryds og tværs. Efterhånden som der bliver sammenlignet og sorteret ud i stegepanderne, tegner der sig et billede af de pander, der klarer sig bedst i de forskellige kategorier, som du blev præsenteret for ovenfor.

I vores udvælgelse er især forbrugeranmeldelser blevet vægtet højt, da det er de, der bruger stegepanderne i deres hverdag. Men ekspertanmeldelserne har også spillet en stor rolle.

Køb din stegepande på tilbud

Der er heldigvis altid stegepander at få, som ikke koster mere end, at de fleste kan være med rent økonomisk. Men hvis man gerne vil have en af de lidt bedre modeller i kvalitetsmaterialer, der holder i mange år, kan prisen godt krybe lidt deropad.

Derfor kan det være en god idé at holde øje med muligheden for at købe din næste stegepande på tilbud. Det sker heldigvis af og til, at man har mulighed for at spare både stort og småt på de forskellige stegepander, som vi præsenterede på vores bedst i test liste ovenfor.

Nogle gange er det blot et par kroner du kan spare, og andre gange er der flere hundrede kroner at hente, hvis man formår at slå til, mens stegepanden er på tilbud. Vi forsøger så vidt muligt altid at linke ind til forhandlere, der er gode til at sætte deres stegepander på tilbud, og der er regelmæssigt mulighed for at gøre en god handel.

Vores anbefaling er dog, at hvis du har udset dig en bestemt stegepande, og den pludselig kommer på tilbud, så er det bare med at slå til. Man kan nemlig aldrig vide, hvor lang tid, der går, før man igen kan spare penge på lige netop den model.

Her er hvad du skal være opmærksom på ved valg af stegepande

Valg af stegepande kan virke utroligt enkelt, men det er ikke nødvendigvis en nem ting at gøre. VI har nok alle prøvet at købe en stegepande, som enten ikke holdte lige så godt, som vi havde ønsket, eller ikke har virket med vores induktionskomfur.

Der kan være mange ting, der kan gå galt og det må det helst ikke. Udover, at det kan være træls at bruge penge på en stegepande, som man ikke kan bruge, så kan der også være mere alvorlige konsekvenser. Køber man eksempelvis en stegepande med en belægning, der er beskadiget eller ikke af god nok kvalitet, kan det ende i maden – og det kan godt være en anelse farligt for helbreddet.

Og så er der naturligvis det med, at panden gerne skulle kunne bruges til at lave lige den mad, som man drømmer om – for tro det eller ej; panden spiller en stor rolle i madlavningen. Derfor vil vi nedenfor gennemgå nogle af de ting, som du bør være opmærksom på, når du står og skal foretage et valg af stegepande.

Materiale

En stegepande kan købes i mange forskellige materialer, som hver især har deres fordele og ulemper. På nedenstående liste kan du kort læse lidt mere om de mest almindelige materialer, der bliver brugt til stegepander, og forhåbentligt vurdere, hvilket materiale, der er bedst for dig.

 • Støbejern: Tungt, men usandsynligt holdbart materiale, der sikrer lang levetid og kan tåle utroligt høje temperaturer.
 • Rustfrit stål: Lettere materiale, som har en lang holdbarhed, men er mindre varmeledende.
 • Aluminium: Meget let materiale, som har en fornuftig holdbarhed og som fordeler varmen godt.

Hvis du gerne vil have en stegepande, der er utrolig let, så kan aluminium og rustfrit stål være oplagte valg. Du skal blot være opmærksom på, at de ikke tåler lige så høj varme, og ikke altid kan klare en tur i ovnen.

Hvis du gerne vil have en stegepande, der kan håndtere de her høje temperaturer og ikke tager skade af noget som helst, så er en støbejernspande det rigtige valg; du skal bare være opmærksom på, at de typisk er vanvittig tunge.

De fleste madlavningsentusiaster vil vælge at have stegepander i forskellige materialer i deres køkken, da de alle har deres forcer.

Belægning

Praktisk talt alle modellerne, som du blev præsenteret for i vores oversigt over de bedste stegepander, er blevet belagt med en eller anden form for non-stick belægning. Idéen med denne er, at maden ikke klistrer sig fast til panden (brænder på), og at du kan stege mad med relativ lidt eller intet fedtstof.

Der findes forskellige typer af belægning, men fælles for de fleste af dem er, at de udover ovenstående også er med til at beskytte panden mod slid. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, hvor stærk denne belægning er; hvis ikke det tydeligt er specificeret ved køb af panden, at man kan bruge metalredskaber, så undlad at gøre dette. Brug i stedet redskaber af træ eller plast, da de er mere skånsomme.

Hold også gerne øje med, hvad belægningen er lavet af. Nogle virksomheder vælger at bruge kemikalier og andet, der kan være farlige at indtage. Det er typisk ikke et problem, når belægningen er ubeskadiget, men skulle der komme en skade kan det være stærkt problematisk.

Størrelse

Når man taler om størrelsen på stegepander, så måler man det typisk i diameter, fordi de ofte er runde. Ovenfor er du blevet præsenteret for stegepander i praktisk talt alle størrelser mellem 20 centimeter og 32 centimeter. Nedenfor ser du dog de mest almindelige størrelser:

 • Ø 20 centimeter
 • Ø 28 centimeter
 • Ø 32 centimeter

Dertil kan man købe stegepander med mere skæve mål, som eksempelvis 18 centimeter, 24,5 centimeter og lignende.

For at du bliver glad for din pande, er det naturligvis vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Er du på udkig efter en stegepande, hvorpå du kan stege et enkelt spejlæg eller måske lave pandekager, kan du vælge en mindre størrelse, men skal den kunne håndtere større retter, er det bedst at vælge en større stegepande.

Dertil er det vigtigt, at ud undersøge, hvilken størrelse stegepande, du har plads til. Har du ikke så meget skabsplads i køkkenet, kan det være nødvendigt at vælge en mindre stegepande, selvom man reelt set gerne ville have haft en større. Det samme gælder for komfuret; hvor store er kogepladerne? Hvis ikke de er så store, er der ingen grund til at købe en stor stegepande, som komfuret vil have svært ved at opvarme.

Udseende

Udseendet bør nok ikke betyde så meget, når du skal vælge en stegepande, da de ofte vil være gemt væk, når de ikke er i brug. Men hvis nu du opbevarer dine stegepander fremme til frit skue i dit køkken alrum, så kan og bør udseendet spille en rolle, hvis det er noget, du går op i.

Vores anbefaling er, at du går efter en stegepande, der så vidt muligt matcher resten af din stil i køkkenet. Undgår du blank stål på resten af dine køkkenting, så kan det også være fint at undgå det på din nye stegepande; der er heldigvis masser af muligheder.

Pris

Endelig kommer vi til prisen på stegepanden, som naturligvis også skal spille en rolle. Vores anbefaling er, at du forinden købet lægger et budget for, hvor meget du vil bruge på en ny pande.

Generelt kan du anskaffe dig en billig pande for omkring 200 kroner, mens en pande af almindelig god kvalitet vil befinde sig i et prisleje på mellem 200 og 400 kroner. Efterhånden som du bevæger dig tættere på de 800 kroner, vil du typisk kunne forvente stegepander er vældig fin kvalitet.

Der kan af og til være penge at spare ved at købe et sæt af stegepander. Her vil du få en pakke med stegepander i forskellige størrelser, hvilket ikke bare kan give god økonomisk mening, men også kan være en nem måde at få skiftet alle sine stegepander ud eller anskaffe sig sine første.

Brands: Her er de mest populære mærker af stegepander

Der er et væld af forskellige virksomheder, der producerer og sælger stegepander – nogle gange kan det være helt uoverskueligt at finde rundt i. Derfor har vi lavet nedenstående liste over nogle af de mest populære mærker af stegepander, som du som regel kan forvente god kvalitet af.

 • Lodge
 • Onyx
 • Blue Diamond
 • Eva Trio
 • Meyer
 • KitchenAid
 • Skeppshult
 • Greenpan
 • Tefal

Udover disse stegepande mærker, er der naturligvis også en lang række andre producenter, hvorfra du kan forvente at få produkter af god kvalitet. Ovenstående er blot et godt udgangspunkt, hvis du er helt på bar bund i forhold til, hvilken vej du skal gå.

En sund stegepande: Findes det?

Der er mange, der leder efter en sund stegepande, men er det overhovedet noget, der findes? Eller skulle vi snarere omformulere det, så vi spørger om, hvorvidt der findes usunde stegepander?

Uanset, hvordan vi vender og drejer den, så står vi i dag et sted, hvor vi i Danmark sjældent kan risikere at købe en usund stegepande, hvis vi køber den fra en autoriseret og troværdig forhandler. Men som vi tidligere har været inde på, så kan belægningerne på enkelte stegepander indeholde kemikalier og andre giftige stoffer, som vi helst ikke skal indtage.

Vores anbefaling er derfor, at du holder øje med, hvad belægningen på de enkelte stegepander består af. Sørg for at gå efter de kemikalie- og giftfri modeller, så er du godt på vej til en sund stegepande. Men styr endelig ikke helt uden om de her belægninger; de gør det nemlig muligt at stege med lang mindre fedtstoffer end ikke-belagte stegepander, og det bidrager naturligvis også til en sundere madlavning.

Køb din stegepande online og spar penge

Når du skal til at købe din nye stegepande, så vil vi anbefale, at du gør det online. Ved at handle hos en webshop fremfor en fysisk forhandler, er du nemlig stillet lidt bedre som kunde. Det er der flere årsager til, men de vigtigste er nok nedenstående.

For det første vil en online forhandler typisk være i konkurrence med et langt bredere marked, end en fysisk butik. Det betyder, at en online forhandler ofte vil konkurrere mere på pris end den fysiske butik. Det er man som webshop også bedre i stand til, da man som regel har lavere omkostninger kontra omsætningspotentiale end de fysiske butikker har. Det kommer i sidste ende dig til gode som kunde, da du kan få en ekstra billig stegepande på internettet.

For det andet er man ifølge lovgivningen bedre stillet som kunde, når man køber en vare som fjernkøb, hvilket er tilfældet, når man handler på internettet. Her er du efter loven berettiget til en 14 dages fortrydelsesret, hvilket ikke er tilfældet, hvis købet foregår i en fysisk butik.

Se listen: Her er vores bedst i test stegepander

Vi er lige på vippen til at runde helt af for denne artikel om de bedste stegepander, men inden, at vi når så langt, vil vi hurtigt opsummere listen fra først i artiklen, så du går herfra med en frisk erindring om den.

 • Bedste stegepande: Onyx Hybrid Non-Stick 28 cm
 • Bedste stegepande med låg: Meyer Earth Plan 28 cm
 • Bedste stegepande til induktion: KitchenAid Stainless Steel 28 cm
 • Bedste stegepande til grill: Petromax Fire Skillet FP35 30 cm
 • Bedste stegepande af støbejern: Skeppshult Frying 2 cm
 • Bedste stegepande af aluminium: Greenpan Torino 28 cm
 • Bedste stegepande af rustfrit stål: Tefal Intuition SS Frypan 28 cm
 • Bedste stegepande til camping og bål: Primus Campfire Frying Pan SS 25 cm
 • Bedste billige stegepande: Coop Stegepande 20 cm
 • Bedste bøf stegepande: Lodge Chef Collection 24,5 cm
 • Bedste lille stegepande: Tefal Excellence 20 cm
 • Bedste store stegepande: Greenpan Barcelona 32 cm

Hvis du vil have genopfrisket, hvad det er, der gør hver af disse stegepander deres titler værdige, kan du scrolle op øverst i artiklen og læse vores argumenter endnu en gang.

Tak fordi du læste med!