Wokpande Test 2024 → Se De 5 Bedste Wokpander

Wokpande

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Ekstraordinær keramisk non-stick – Maksimal levetid
Problemfri perfektion i enhver stegning
Brug metalredskaber og værktøj uden at ridse non-stick overfladen
Fungerer med alle komfurtyper, inklusive induktion og gas
Ovnfast op til 260­°C
Wokpande

Mad er en fuldstændig fantastisk ting, og der er lækre retter fra hele verden – men især Asien har vældig mange velsmagende måltider og madlavningstraditioner at byde på. En af dem som flere og flere danskere tager til sig, er wokken. For at lave en god wokret skal man bruge den bedste wokpande – og den har vi fundet til dig her i artiklen.

Eller rettere; vi har fundet de 5 bedste wokpander, som du kan købe lige nu. De klarer sig hver især bedst i hver deres kategori, og appellerer derfor også til hver deres køber. Vi kan derfor kun anbefale, at du kigger nedenstående bedst i test liste igennem, så du kan finde den bedste wokpande til lige netop dine behov.

Du vil hurtigt opdage, at her både er wokpander til dig med induktionskomfur, til dig med et brændende ønske om at lave wok over bål, til dig med det store budget og til dig med det lille budget. Vi kommer hele vejen rundt i artiklen her! 

ONYX COOKWARE™ HYBRID NON-STICK WOK PANDE 30CM

ONYX COOKWARE præsenterer en unik og innovativ wokpande, der er designet til at give en uovertruffen madlavningsoplevelse. Denne 30 cm (5L) wokpande er et vidnesbyrd om verdensklasse håndværk og teknologisk innovation, der sætter nye standarder for køkkenudstyr.

Patenteret Hybrid Teknologi

ONYX COOKWARE wokpande er udstyret med patenteret hybrid non-stick teknologi, der er uovertruffen i køkkenets verden. Denne teknologi kombinerer tre lag – også kendt som “Tri-Ply” eller “Clad” teknologi. Det starter med et lag af magnetisk rustfrit stål, der sikrer, at panden virker på alle komfurer – gas, keramik eller induktion. Derefter kommer et lag af aluminium, som giver en jævn varmefordeling i hele panden. Til sidst kommer et afsluttende lag af rustfrit stål.

Det, der virkelig adskiller denne wokpande fra almindeligt køkkenudstyr, er den unikke lasergraveringsproces, der skaber det patenterede ONYX COOKWARE hexagon design. Denne unikke proces skaber en række af toppe og dale på panden. I dalene er der non-stick materiale, som sikrer, at du får en perfekt non-stick funktionalitet, samt nem rengøring. På toppene er der rustfrit stål, som giver holdbarhed, perfekt stegeskorpe på dit kød og evnen til at modstå alle former for metalredskaber og udstyr – selv elektriske piskeris mm.

Non-Stick med Perfekt Stegeskorpe

ONYX COOKWARE wokpande giver dig enestående non-stick funktionalitet. Den højkvalitets japanske non-stick belægning er tilført diamantstøv for ekstra styrke og holdbarhed. Du kan smelte din ost direkte på panden eller lave dine spejlæg med meget lidt til ingen smør, fedt eller olie. Når det handler om dit kød, er det her vores pande virkelig kommer til sin ret! Det patenterede laser-graverede design garanterer, at du får den samme sprøde stegeskorpe, som du ville forvente af at bruge f.eks. en specialiseret støbejerns grillpande.

Brug af Metalredskaber og Ovnfast

En af de mest definerende egenskaber ved ONYX COOKWARE wokpande er muligheden for at bruge metalredskaber og udstyr uden nogen risiko for at ridse eller på anden måde beskadige non-stick-belægningen på din pande. Faktisk kan du endda bruge dit elektriske piskeris direkte på ONYX COOKWARE panden uden at lave så meget som en ridse!

Fordi ONYX COOKWARE panden er lavet i rustfrit stål og aluminium hele vejen igennem, også håndtaget, kan den bruges sikkert i ovnen op til 260°C. Med et komplet sæt ONYX COOKWARE køkkenudstyr behøver du aldrig bruge et ovnfast fad mere. Det er ingen stor bedrift at bruge en pande til at lave helstegt kylling i. Men det stopper ikke der. Vil du lave lasagne? Koteletter i fad? Flødekartofler? Eller bare en stor fed (og lækker) chokoladekage? Bare tag din ONYX COOKWARE pande og start madlavningen. Det er lettere end at bruge de fleste ovnfaste fade eller bakker og som allerede nævnt – rengøringen er virkelig en leg!

Rengøring og Opvaskemaskine-Sikker

Når du vælger vores originale non-stick-belægning, får du ikke kun køkkengrej, der kan tåle metalredskaber. Vores PTFE-belægning af høj kvalitet er så holdbar, at du faktisk kan bruge en stålsvamp/ståluld på den! Og ja, alle vores produkter tåler at gå i opvaskemaskinen!

ONYX COOKWARE wokpande er ikke bare et stykke køkkenudstyr, det er en revolution inden for madlavning. Den kombinerer det bedste fra to verdener; non-stick funktionaliteten vi alle ønsker i vores pande og holdbarheden fra en professionel stål eller støbejerns pande. Med ONYX COOKWARE er du garanteret en uovertruffen madlavningsoplevelse hver gang.

Tefal Jamie Oliver Quick & Easy Wok – 30 cm

TEFAL Jamie Oliver Quick & Easy Wok 30 cm

Denne Tefal Jamie Oliver Quick & Easy Wok får titlen som den bedste wokpande. Det gør den af flere årsager. Først og fremmest får du utrolig meget værdi for pengene her, hvilket naturligvis er essentielt, når vi kårer den bedste wokpande.

Samtidig har den en god størrelse med sine 30 centimeter i diameter, hvilket er tilpas nok til, at du kan slynge ingredienserne rundt og dermed sikre den helt rigtige wok-smag. Det bliver hjulpet godt på vej af håndtaget på begge sider af panden, så du kan holde kontrollen over din pandeslyngen.

Du har muligvis allerede en Tefal-pande derhjemme – de er nemlig at finde i mange danske hjem. Det samme gør sig gældende for Jamie Oliver-serien af pander, som i den grad er kendt for deres høje kvalitet. Her er denne Quick & Easy Wokpande absolut ingen undtagelse, og den er både robust og holdbar, så den kan klare alle hverdagens strabadser.

Panden har naturligvis en non-stickbelægning, der sørger for, at maden ikke klistrer eller brænder sig fast til panden, hvilket naturligvis er vigtigt, når man tilbereder wok ved høj varme. Samtidig er der en funktion, der hedder Thermo-Signal. Idéen med denne er, at den skal vise dig, hvornår panden har den rette temperatur til at blive brugt. Det er med til at sikre god wok – hver gang!

Overraskende god

Det er lige præcis, hvad Stephanie har skrevet i sin anmeldelse af denne wokpande hos Whiteaway. Hun supplerer med, at den virkelig er pengene værd, og at det er en fornøjelse at lave mad på den. Hendes flotte anmeldelse bliver akkompagneret af andre 5-stjernede vurdering, hvor roserne nærmest ingen ende tager.

Anmeldelserne er med andre ord en tydelig blåstempling af, at det her i sandhed er den bedste wokpande.

Ken Hom Excellence Wok – 35 cm – Bedste billige wokpande

Ken Hom Excellence wok

 

Den bedste billige wokpande på vores liste her er Ken Hom Excellence Wok. Det er en stor model, der måler 35 centimeter i diameter på sit bredeste punkt. Det er blandt andet noget af det, der er med til at gøre den så god som den er. Du har dog også mulighed for at købe wokpander fra samme serie helt ned til 20 centimeter i diameter.

Den store størrelse giver nemlig ikke bare masser af plads til ingredienser. Du har med denne bedste billige wokpande også rig mulighed for at ryste panden godt og dermed sikre, at ingredienser bliver slynget godt rundt; noget der er vigtigt i forhold til at få den helt rette wok-fornemmelse og -smag.

Lyder Ken Hom navnet bekendt? Så er det ikke underligt; han er nemlig anerkendt som en af verdens bedste kokke indenfor wok-faget.  Han har rundet 72 år nu, og er af taiwanesisk afstamning, men er født og opvokset i USA. I 1982 fik han sit eget BBC-show om kinesisk madlavning, og det er blandt andet her, at han har opnået sig status som fantastisk wok-kok.

Wokpanden her er designet af Ken Hom med ét formål; at skabe den absolut bedste wokpande til private hjem. Modellen er udarbejdet i kulstofstål og har en non-stickbelægning på overfladen, hvilket er essentiel med en wokpande.

Fremragende anmeldelser

Denne Ken Hom Excellence Wok har i skrivende stund fået knap 50 anmeldelser med på vejen hos KitchenOne, der forhandler panden. På baggrund af disse bliver den i gennemsnit vurderet til 4,7 ud af5 stjerner, hvilket er særdeles pænt.

Kunderne fremhæver dens evne til at lave en god wok, den gode kvalitet og ikke mindst non-stickbelægningen som er virkelig effektiv. Der er nemlig sjældent mad, der hænger fast og tilsyneladende aldrig noget, der brænder på.

Samtidig bliver den beskrevet som værende nem at håndtere og rengøre. Begge dele er noget, der absolut er værd at tage med. Endelig anbefaler en enkelt kunde, at man bruger peanut olie i stedet for olivenolie, når man laver wok – det kan nemlig holde til højere temperaturer.

Zwilling Plus Wok – 32 cm – Bedste wokpande med låg

Zwilling Plus wok 32 cm

En wokpande har traditionel set ikke et låg, men det kan nu alligevel være rart at have. Så kan man nemlig også bruge den til simreretter og andet. Hvis du er på udkig efter den bedste wokpande med låg, så vil vi gerne slå et slag for Zwilling Plus Wok. Det er en model, der måler 32 centimeter i diameteren, og som kan lave de lækreste wokretter.

Panden her kommer fra Zwilling, som generelt er anerkendt for sine produkter af høj kvalitet. Derfor kan du også glæde dig til at modtage denne model, hvis du ender med at købe den. Den er nemlig fremstillet i rustfrit stål af allerhøjeste kvalitet. Det betyder ikke bare, at den er holdbar. Det betyder også, at varmen fordeler sig hurtigt og jævnt over hele pandens overflade.

Fordelen ved en sådan varmefordeling er naturligvis, at alle ingredienserne hele tiden bliver udsat for varme, og dermed får du en lækker wokret, der er tilberedt på den helt rigtige måde. Derudover kan du naturligvis glæde dig over, at det rustfri ståldesign er meget stilrent og elegant. Typisk vil det passe ind i ethvert køkken.

Glade kunder over hele linjen

Hos KitchenOne, hvor denne Zwilling Plus Wok kan købes, har den fået en enkelt anmeldelse. Den er 5-stjernet, og roser wokpanden for at være meget god. Anmelderen er særdeles begejstret for, at den ikke er belagt med non-stickbelægning, fordi så skal man ikke bekymre sig om, at der går hul på den, hvilket både kan være træls og potentielt farligt.

På Google er der lidt flere anmeldelser af panden, og den gennemsnitlige vurdering er derfor – i sagens natur – også lidt lavere. Her får den 4,4 ud af 5 stjerner, hvilket stadig er ganske pænt. Det bliver rost for sin gode evne som wokpande, men også for dens kvaliteter som steamer, hvilket naturligvis er hjulpet godt på vej af låget.

Ronneby Bruk Wokpande – 34 cm – Bedste wokpande til bål

Ronneby Bruk Wokpande i Støbejern 34 cm

Det kan være oplagt at lave wok over åben ild, hvis man har muligheden for det. Det kræver naturligvis, at man har den bedste wokpande til bål, og her vil vi gerne anbefale Ronneby Bruk Wokpande, som er en støbejernspande, der måler 34 centimeter i bredden.

Fordi den er lavet af støbejern, kan den i princippet bruges over alle varmekilder. Faktisk kan den tåle op til 220 graders varme, hvilket burde være nok til at kokkerere over bål så længe, at panden placeres et stykke over flammerne. Vær hellere for forsigtig end for overmodig, da for høje temperaturer kan ødelægge panden.

Fordelen ved denne wokpande kontra tidligere nævnte støbejernspande på listen er, at du her får et rustfrit håndtag i stedet for et, der er lavet af træ. Håndtaget bliver naturligvis varmt, men du risikerer ikke, at det brænder af, som et træhåndtag potentielt kunne gøre.

Panden har en god dybde, der giver rig mulighed for mange ingredienser og for at slynge dem rundt. Samtidig er det værd at fremhæve, at den er mindre tung end andre støbejernspander, hvilket naturligvis også gør den nemmere at håndtere over et bål, hvor man typisk vil have panden i mere strakt arm end ved et komfur.

15 flotte anmeldelser

Hos KitchenOne, som også har denne Ronneby Bruk wokpande til salg, er der i alt givet 15 anmeldelser i skrivende stund. De har i gennemsnit vurderet den til 4,9 ud af 5 stjerner, hvilket må siges at være meget pænt.

Du kan således være helt rolig ved at købe denne wokpande – uanset om det så er til brug over bål eller på komfuret derhjemme. Den kan nemlig bruges til alle varmekilder, hvilket er en af de mange styrker ved støbejernsmaterialet.

Sådan finder vi de bedste wokpander

Det var vores liste over de bedste wokpander. Forhåbentligt var der en eller flere af dem, der kunne være relevante for dig at købe. Nedenfor kan du glæde dig til lidt generelle informationer og gode råd om wokpander, men først vil vi kort gennemgå, hvordan vi har sammensat ovenstående liste.

Vi har nemlig ikke testet en lang række wokpander, for så derefter at finde de bedste af dem, vi selv har testet. I stedet har vi ladet andre gøre testarbejdet, fordi det ikke er der vores kompetencer ligger, og samlet de wokpander, der har klaret sig bedst.

Det betyder, at ovenstående bedst i test liste for wokpander baserer sig på produktinformationer, tekniske specifikationer, priser, forbrugeranmeldelser og ekspertanmeldelser. Alle disse informationer koges sammen for hver wokpande ud af et bredt sortiment, og de pander, der klarer sig bedst i ovenstående kategorier, bliver kåret som de bedste.

Resultaterne fremgår af vores bedst i test liste, og det er således de wokpander, som du netop er blevet præsenteret for, der er de bedste ifølge vores analyse. Som du måske har bemærket ovenfor, er der især stor vægt på materialerne, størrelsen og naturligvis anmeldelserne fra forbrugere og eksperter. De to sidstnævnte er trods alt præmissen for, hvornår en wokpande er den bedste.

Køb en workpande på tilbud

Når du skal anskaffe dig en wokpande, så kan det faktisk vise sig at være en relativ stor investering. Derfor kan du med fordel købe din nye wokpande på tilbud. Det er en nem måde at spare penge på uden, at du skal gå på kompromis med kvaliteten af den pande du ender med at købe.

Det er naturligvis nemmere sagt end gjort. Det er trods alt hverken dig eller os, der bestemmer, hvornår butikker sætter deres varer på udsalg. Hvis bare det var sådan, så var livet billigere for mange os. Heldigvis er der regelmæssigt mulighed for at købe en wokpande på tilbud.

Det er svært at forudsige, men flere af de forhandlere som vi linker ind til via bedst i test listen ovenfor, er generelt gode til at holde udsalg på en bred vifte af deres produkter; herunder wokpander. Det betyder, at det er et oplagt sted at starte, hvis du er på jagt efter en god wokpande på tilbud.

Hvad er en wokpande?

En wokpande – eller en wok – er en blanding mellem en gryde og en pande, der oprindeligt stammer fra Kina. Den bliver brugt meget i det østlige og sydøstlige Asien til at lave det, som vi herhjemme kalder for wokretter.

Det er i virkeligheden et bredt begreb, der dækker over hurtig stegning af nogle ingredienser, som ofte bliver slynget rundt i panden under tilberedningen. En wokpande kan dog også bruges til at koge, dampe, friturestege og lave suppe.

Køb din wokpande online og spar penge

Du kan med fordel overveje at købe din wokpande online. Det giver dig nemlig mulighed for at spare gode penge på dit køb. Som du måske er bekendt med, så forholder det sig ofte sådan, at det er billigere at handle online hos webshops, end det er at handle i fysiske butikker.

Det er også gældende i dette tilfælde, hvorfor vi generelt anbefaler vores læsere, at de benytter sig af webshops til at købe en wokpande online. Her vil de ofte få lavere priser, attraktive leveringsmuligheder, adgang til kundeklubber, fordelagtige handelsbetingelser og meget mere.

Vælg en af de mange populære isenkramsforhandlere

Selvom vi taler for, at du køber din wokpande online, så er der masser af muligheder for at købe en sådan hos en række populære fysiske og internetbaserede butikker. I flæng kan blandt andet nævnes forhandlere som:

 • Whiteaway
 • KitchenOne
 • Skousen
 • Imerco
 • Bilka
 • IKEA
 • Føtex
 • Kop og Kande
 • COOP

Wokpande test: Hvilken er bedst i test?

Det var alt, hvad vi havde om wokpander i denne omgang. Inden, at vi runder helt af for denne artikel, har vi dog kort opsummeret vores lille wokpande test. Derfor kan du nedenfor læse præcis, hvilken wokpande der er bedst i test til det formål, som du skal bruge panden til:

 • Bedste wokpande: Tefal Jamie Oliver Quick & Easy Wok
 • Bedste billige wokpande: Ken Hom Excellence Wok
 • Bedste wokpande til induktion: Skeppshult Wokpande
 • Bedste wokpande med låg: Zwilling Plus Wok
 • Bedste wokpande til bål: Ronneby Bruk Wokpande

Hvis du har behov for at få genopfrisket, hvorfor det er lige netop disse wokpander, der er de bedste, så kan du scrolle op i starten af artiklen. Det er her, at vi har de grundige beskrivelser af de elementer og faktorer, der gør hver pande særlig attraktiv.

Det er naturligvis også her, at du kan finde links direkte ind til forhandlere, der sælger de pågældende wokpander. De har generelt meget attraktive priser, og er derfor oplagte steder at starte din søgen, når nu du skal ud at købe en ny wokpande.

Held og lykke med jagten og tusind tak fordi du læste med – forhåbentligt fandt du den bedste wokpande!

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Skeppshult Wokpande 32 cm valnøddehåndtag

Næste model på listen er denne Skeppshult Wokpande med valnøddehåndtag og 32 centimeter i diameter. Det er den bedste wokpande til induktion her på listen, og samtidig er det absolut en af de dyreste pander, som vi kommer til at præsentere i artiklen her.

Men du får også noget for dine penge. Wokpanden er nemlig fremstillet i støbejern, der er helt rent og godkendt. Der er ingen emalje eller anden belægning, og det betyder, at du kan lave en wok præcis ligesom det traditionelt gøres.

Skeppshult er kendt for deres kvalitet, og denne pande er naturligvis ingen undtagelse. Den er gennemført fra ende til anden, og materialerne vidner også om en kærlighed til kogekunsten. Fremstillingen af panden foregår i Sverige, og man har som en afsluttende del af processen brændt godkendt rapsolie ind i støbejernet. Det giver nogenlunde samme effekt som en non-stickbelægning – bare uden de skadelige ingredienser.

Noget andet, der vidner om kvaliteten er de 25 års garanti. Ja, du læste rigtigt. Det her er en wokpande, der kommer med 25 års garanti. Så meget tror de på kvaliteten af deres produkter ovre hos Skeppshult i Sverige. Derfor kan du også være helt tryg ved at gå i gang med at bruge denne lækre pande på dit induktionskomfur, gaskomfur eller keramiske komfur.

4,7 ud af 5 stjerner

Med en gennemsnitlig vurdering på KitchenOne, der forhandler wokpanden her, på 4,7 ud af 5 stjerner, kan du godt glæde dig over, at andre, der har købt panden, er vældig tilfredse med den. Så hvis budgettet kan holde til det, og du er så glad for wok, at du gerne vil bruge lidt ekstra på en lækker wokpande til induktion, så er det her et oplagt bud.