Steamer Test 2024 → Se De 5 Bedste Steamere

Steamer

Hvis du overvejer at købe en tøj steamer, så er denne artikel skrevet til dig. Her på siden præsenterer vi dig nemlig for de bedste tøjdampere. Du kan kalde det en slags steamer bedst i test, hvor du får en introduktion til fem af de bedste modeller du kan købe lige nu.

Samtidig er dette også artiklen, hvor du kan få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om steamere. Bliv eksempelvis klogere på, hvad det er for noget, og læs mere om hvordan man steamer tøj. I samme omgang får du også en introduktion til, hvad du kan gøre for at spare penge på dit køb af steamer.

Der er med andre ord masser af forhåbentligt spændende og nyttigt indhold på programmet. Vi håber derfor, at du vil læse med videre og blive lidt klogere på, hvilken steamer, der er bedst for dig og dine behov.

God fornøjelse med vores lille tøj steamer test!

Steamery Stockholm Steamer Cirrus N.03 – Bedste premium tøjdamper

Steamery Stockholm Steamer Cirrus N.03 iron Charcoal ONESIZE

Sidst i vores bedst i test oversigt for steamere har vi denne Steamery Stockholm Steamer Cirrus N.03, som er den bedste premium tøjdamper. Modellen her kommer fra det efterhånden velansete Steamery Stockholm, der er kendt for at producere eksklusive steamere.

Her får du en tøjdamper med et enkelt og stilrent design. Den er udført i lækre materialer, og kan opvarmes på blot 25 sekunder. Med 1.000 Watt er det en af de mere energibesparende modeller her på listen, men det ændrer ikke på dens effektivitet.

Du kan nemlig effektivt fjerne krøller og holde tøjet friskt på stort set alle materialer. Hold dig dog fra at bruge den på læder og ruskind, og vær forsigtig med silke. Derudover er der frit lejde, så du kan få glattet alt dit tøj.

Modellen har masser af smarte løsninger og et design, der er meget intuitivt. Samtidig kan du glæde dig over den 2,3 meter lange ledning, der sikrer, at du ikke skal kæmpe for at nå hele vejen rundt om det tøj, der skal glattes.

Når du køber en Steamery Stockholm Cirrus N.03, får du ikke bare tøjdamperen. Der medfølger også en bærbar strygehandske, samt et cover, der kan beskytte mundstykket. Dette er naturligvis med til at sikre, at du kan blive ved meda t bruge modellen her i mange år ud i fremtiden.

Norhaus Steamer – Den ultimative løsning til rynkefrit tøj

Norhaus steamer

Norhaus Steamer er designet til at levere kraftfuld damp, der ubesværet fjerner rynker fra alle typer stof. Den store vandtankkapacitet sikrer en kontinuerlig dampstrøm, hvilket sparer dig tid og indsats i forhold til traditionel strygning. Uanset om du gør dig klar til en særlig lejlighed eller blot ønsker at friske dit favoritoutfit op, garanterer denne damper professionelle resultater uden behov for et strygebræt.

Oplev bekvemmeligheden ved Norhaus Steamers brugervenlige design. Opsætning og betjening af damperen er en leg takket være de intuitive kontroller og klare instruktioner. Få øjeblikke efter at have fyldt tanken og tændt damperen, er den klar til brug og giver dig øjeblikkelig kraft til at fjerne rynker. Det ergonomiske design giver et behageligt greb og den lette konstruktion sikrer nem manøvredygtighed. Nyd en problemfri oplevelse med dampning, der gør fjernelsen af rynker til en fornøjelig opgave.

Fordelene ved Norhaus Steamer strækker sig langt ud over tøj alene. Det er en alsidig løsning, der kan opfriske gardiner, polstring og endda fjerne rynker og krøller fra sengetøj og forvandle dit hjem til en poleret og rynkefri oase. Oplev de utallige muligheder, som denne damper tilbyder, der gør det lettere end nogensinde at opretholde det fejlfri udseende i dit hjem.

Derfor skal du købe Norhaus Steamer

Invester i Norhaus Steamer i dag og revolutioner din pleje af tøj og andre tekstiler. Nyd kraften fra dens damp, brugervenligheden og den bemærkelsesværdige alsidighed, der sikrer fejlfri resultater hver gang. Sig farvel til genstridige rynker og goddag til ubesværet glatte stoffer. Gå ikke glip af muligheden for at skabe et poleret og rynkefrit hjemmemiljø. Vælg Norhaus Steamer og oplev den forskel, den kan gøre i dit liv.

Philips GC361/20 – Bedste steamer

PHILIPS GC361 20 , Håndsteamer

Først på listen har vi Philips GC361/20, der får titlen som den bedste steamer. Modellen her er en håndsteamer, og den giver rigtig god værdi for pengene. Her får du nemlig en tøjdamper, der kan håndtere praktisk talt alle de opgaver, du måtte have til den.

Modellen kan bruges både lodret og vandret uden problemer. Det betyder, at du relativt nemt at få glattet selv de sværest fremkommelige områder på tøjet. Samtidig er den kraftfuld nok til, at du hurtigt kan få udglattet rynker og folder i tøjet – også omkring skjortekraver eller manchetter.

Modellen er udstyret med en såkaldt SmartFlow-teknologi. Dette betyder, at du faktisk kan presse steameren helt ind mod tøjet uden, at det resulterer i våde pletter eller skader på tøjet. Fordelen ved at få den helt tæt på er, at effekten er større. Det er derfor en utrolig rar mulighed at have.

Fordi der her er tale om en håndholdt steamer, så er den nem at tage med sig på ferier, rejser og weekendture. Det er bare at pakke den i kufferten, og så har du udstyret til at sikre, at dit tøj ingen folder har.

Gode anmeldelser over hele linjen

Philips GC361/20 har fået flotte anmeldelser fra flere sider af. Hos webshoppen Whiteaway, hvor den blandt andet kan købes, får den i gennemsnit 4,5 ud af 5 stjerner fra de mere end 170 kunder, der har anmeldt steameren.

På Google Anmeldelser er billedet nogenlunde det samme. Her bliver den i gennemsnit vurderet til 4,6 ud af 5 stjerner fra mere end 460 anmeldelser. Kigger man på Philips egen hjemmeside, får den 4,4 ud af 5 stjerner og hos PriceRunner bliver den vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner.

Forbrugerne er altså svært begejstrede for Philips GC361/20 som steamer. Nogle kalder den endda for det bedste køb, de har gjort længe. Andre roser den for dens kvaliteter som rejsetøjdamper, og andre igen er bare glade for dens intuitive design, dens stilhed og ikke mindst, at den er energibesparende.

Philips STH3000/20 – Bedste billige steamer

PHILIPS STH3000/20 , Håndsteamer

Vi holder os i Philips-regi, når vi skal udnævne den bedste billige steamer. Det er nemlig denne Philips STH3000/20, som har man kvaliteter på trods af sin lave pris.

Først og fremmest er dette en steamer, der er designet med fokus på, at alle skal have plads til den. Derfor er den kompakt i sit design, og så kan den ovenikøbet foldes sammen. Det betyder, at den er ualmindelig nem at opbevare og fragte med sig, hvis man skal væk hjemmefra.

Men Philips STH3000/20 er også let; det gør den selvfølgelig nem at flytte rundt på, men det gør også, at man kan bruge den til at steame sit tøj i længere perioder uden at få ondt i armen.

Det tager 30 sekunder for denne billige steamer at varme op til en temperatur, hvor den er klar til at levere en konstant damp på op mod 20 gram i minuttet. Det sker blandt andet på grund af de hele 1.000 Watt, som den trækker. Derfor er den også hurtig og effektiv til at fjerne folder i tøjet.

Modellen her har også en lille kuriositet. Den er nemlig blevet designet sådan, at den angiveligt skulle dræbe op mod 99,9% af alle bakterier. Det gælder både i dit tøj, men den kan også bruges på gardiner og sengetøj for at sikre, at de både er næsten bakteriefri og glatte i deres udtryk.

Topkarakterer fra anmelderne: Enkel og effektiv steamer

Philips STH3000/20 får også topkarakterer fra forbruger, der har anmeldt den rundt omkring på internettet. Hos Whiteaway, som også sælger denne model, kan man blandt andet læse, at det er en enkel og effektiv steamer, som både er brugervenlig og hurtig til at få krøllet tøj til at se nyt, frisk og nyvasket ud.

Derfor kommer det heller ikke som en overraskelse, at denne billige tøjdamper får 4,4 ud af 5 stjerner hos selvsamme webshop. På Google Anmeldelser er vurderingen en my højere på 4,5 ud af 5 stjerner og det samme er tilfældet på PriceRunner.

Kigger man på Philips egen hjemmeside får modellen her 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Samtidig kan man finde masser af anmeldelser af steameren på YouTube, hvor den også får mange positive ord med på vejen.

Tefal IXEO Power QT2020E0 – Bedste professionelle tøjdamper

TEFAL IXEO Power QT2020E0 , Håndsteamer

Hvis dine behov er lidt udover det sædvanlige, så tag et kig på Tefal IXEO Power QT2020E0. Det er nemlig den bedste professionelle tøjdamper her på listen. Prisen er derefter, og den er derfor også kun for dem, der har behovet.

Men hvis det er tilfældet, så får du her en ualmindelig god tøjdamper, der kan bruges og bliver brugt til professionelle formål. Det kan eksempelvis være lige netop sådan en model her, du kan se i en eksklusiv tøjbutik, hos en modelfotograf eller et modehus.

I stedet for at have et stativ har Tefal IXEO Power QT2020E0 et slags strygebræt, der kan justeres i vinklen, så det både kan ligge ned og stå oprejst. Samtidig har det en indbygget bøjleholder, hvilket vil sige, at du her får en utrolig fleksibel tøjdamper, der kan løse praktisk talt alle opgaver.

Skal jakkesættet eller kjolen bare have en hurtig tur, så kan du klare det, mens det hænger på en bøjle. Men er skjorten blevet meget krøllet, og skal den derfor have den helt store omgang, kan du lægge brættet ned og dermed gå hårdt til værks.

Og man kan virkelig gå hårdt til værks. Maskinen bruger nemlig 2.170 Watt og kan yde op til 90 gram i minuttet. Det er næsten tre gange så meget som ovenstående model fra Philips. Det betyder effektiv udglatning af folder i alt slags tøj.

God til dig med behovet

Fordi Tefal IXEO Power QT2020E0 er den bedste professionelle tøjdamper, er det vigtigt at understrege, at den typisk vil være bedst egnet til dig, der har behovet. Det kan enten være, at den skal bruges i en professionel sammenhæng, eller at du bare ofte har brug for at udglatte meget tøj med mange krøller.

For det er nemlig den absolut dyreste model her på listen, og det kan derfor være svært at retfærdiggøre investeringen, hvis ikke sørger for at udnytte den ordentligt. Når det så er sagt, så er der tilsyneladende mange, der virkelig mener, at det er investeringen værd.

På Google Anmeldelser får den nemlig i gennemsnit 4,5 ud af 5 stjerner i skrivende stund. Det er baseret på hele 325 anmeldelser, og der er en langt overvejende andel af 5-stjernede vurderinger.

Sådan finder vi de bedste tøjdampere

Det var vores liste over de bedste tøjdampere. Forhåbentligt var der en eller flere af dem, der kunne have din interesse. Lige om lidt komm

Philips GC524/60 – Bedste tøjdamper med stativ

PHILIPS GC524/60 , Håndsteamer

Hvis du er på udkig efter den bedste tøjdamper med stativ, kan du med fordel tage et kig på Philips GC524/60. Og ja, det er endnu en Philips steamer, men vi lover, at det er den sidste i denne omgang.

De to ovenstående modeller har været såkaldte håndholdte steamere. Det vil sige, at man for at bruge dem typisk selv vil skulle finde et sted at hænge tøjet op eller lægge det. Det problem kommer man udenom, når man køber en tøjdamper med stativ som denne.

Her er stativet nemlig indbygget, hvilket naturligvis gør det meget nemmere at dampe sit tøj. Men det er ikke den eneste fordel. Fordi teknologien nu kan samles i bunden af stativet, får man også en mere kraftfuld tøjdamper.

Philips GC524/60 kan nemlig udsende hele 32 gram i minuttet, hvor de fleste håndholdte steamere yder lige omkring 20 gram i minuttet. Det betyder, at du endnu mere effektivt kan få fjernet folder fra praktisk talt alle materialer; ligegyldig om det er uld, kashmir, blonder, silke eller noget andet.

Vandebeholderen på hele 1,6 liter sikrer, at du nærmest kan blive ved i evigheder. Der er nemlig vand og damp nok til selv de helt store outfits.

En populær model med stativ

Philips GC524/60 er en meget populær tøjdamper med stativ; hos Skousen bliver den i gennemsnit vurderet til 4,3 ud af 5 stjerner. Her er der blandt andet en kunde der skriver, at den er fantastisk til at fjerne krøller i tøjet. En anden skriver, at hvor det før tog vedkommende 20 minutter at stryge en skjorte, så kan det nu klares på 5 minutter.

På Philips egen hjemmeside er der også masser af ros til modellen. Den får nemlig 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Noget lignende er tilfældet hos Elgiganten, hvor den får 4,4 ud af 5 stjerner.

Der er med andre ord masser af gode grunde til at købe lige netop denne tøjdamper med stativ. Ligesom med de tidligere modeller på listen her, så kan man også finde et hav af positive anmeldelser af Philips GC524/60 på Youtube. Samtidig er der også flere danske bloggere, der har anmeldt den, og blandt andet skriver Danica Chloe, at hun ikke har brugt sit strygejern siden, at hun anskaffede sig denne tøjdamper på stativ.

er alle de gode informationer, som vi har lovet, men først skal det handle om, hvordan vi finder de bedste tøjdampere.

Udgangspunktet for listen ovenfor er nemlig ikke vores egne tests af steamere. Det ville simpelthen være for ressourcekrævende til, at vi kunne gøre det. Det gælder især, fordi vi i så fald ville skulle gøre det for alle vores artikler.

Vi har derfor valgt en anden tilgang til tingene. Denne bedst i test liste er nemlig baseret på lige netop det; hvilke tøjdampere klarer sig bedst i test. Her tager vi både højde for forbruger- og ekspertanmeldelser. Samtidig kombinerer vi dette med produktinformationer som tekniske specifikationer, særlige funktioner og priser.

Alt dette samler vi og analyserer for en lang række forskellige tøjdampere, som sælges i Danmark i øjeblikket. Resultatet er ovenstående liste, hvor du netop er blevet præsenteret for de bedste tøjdampere i fem forskellige kategorier.

Køb en steamer på tilbud

Der kan være gode penge at spare ved at købe en steamer på tilbud. En krone sparet er en krone tjent – det er noget, vi lever efter her på siden. Men vi går også ind for, at man køber ordentligt kvalitet. Derfor er vi generelt fortalere for, at du går efter at købe en model, hvor prisen er nedsat, hvis muligheden byder sig.

Skulle der være en bedre og dyrere steamer, der blev sat på tilbud og dermed faldt inden for budget, ville vi også anbefale, at du købte denne. På den måde får du det bedste du kan få uden, at du overskrider den pris, som budgettet tillader.

Det er dog ikke altid, at man kan finde sin nye steamer på tilbud. Som med alle andre varer, er det naturligvis sådan, at tilbuddene ikke er permanente. Så ville de trods alt ikke være tilbud længere. Det er typisk heller ikke sådan, at hvis ikke steameren er på tilbud det ene sted, så er den det det andet.

Derfor anbefaler vi også, at du slår til, når du finder din steamer på tilbud. Det er nemlig ikke til at vide, hvornår det sker igen. Et oplagt sted at starte din søgen er hos nogle af de webshops, som vi linker ind til via listen ovenfor. De er nemlig som regel gode til at sætte prisen ned på deres steamere.

Ofte stillede spørgsmål om steamere

Steamere er ikke nødvendigvis et husholdningsprodukt, som alle er lige bekendte med. Derfor sidder du måske også og gemmer på nogle spørgsmål, som du gerne vil have besvaret.

I et forsøg på at imødekomme nogle af disse, har vi nedenfor forsøgt at svare på nogle af de oftest stillede spørgsmål om steamere og tøjdampere. Du kender muligvis allerede svarene på nogle af spørgsmålene, men måske er der alligevel noget du kan lære.

Hvad er en steamer?

En steamer er et værktøj, der bruges til at fjerne krøller og folder fra tøj ved hjælp af damp. Derfor kaldes den også for en tøjdamper. Det minder på mange måder om et strygejern, men adskiller sig på den måde, at en steamer ikke kræver et strygebræt og samtidig kan glatte uden at være i direkte kontakt med stoffet.

Steamere er ofte håndholdte. Dermed kan du bruge dem overalt, bare du har adgang til en stikkontakt. De kan dog også komme med stativ, hvor de i så fald vil være mest fastlåste. Til gengæld vil disse varianter typisk være mere kraftige og dermed også bedre til at fjerne krøller og folder i tøjet.

Hvilket stof kan en steamer bruges på?

Man anbefaler generelt, at man er forsigtig med at bruge et strygejern på sarte stoftyper. Det problemer kommer man lidt udenom med en steamer, fordi den ikke behøver at være i direkte kontakt med stoffet.

Derfor kan de fleste steamere bruges til stort set alle typer af stof. Sørg dog for at læse brugsanvisningerne for lige netop den model, som du ender med at købe. Enkelte modeller har nemlig begrænsninger i forhold til, hvilke typer af stof, de bedst kan bruges til.

Hvordan steamer man tøj?

Man steamer tøj ved at fylde sin steamer med vand, ligesom man ville gøre med et strygejern. Herefter tænder man for stikkontakten, hvorefter vandet bliver varmet op. Det tager typisk ikke meget mere end 30 – 60 sekunder, men det afhænger naturligvis af modellen.

Når vandet er varmt, hvilket steameren sørger for at indikere, tænder man blot for dampen. Med dampen tændt kører man med damperen langs tøjet efter de anvisninger, der kom med i købet. Nogle steamere kan kun køre lodret, andre vandret og andre igen kan køre begge veje.

Man skal hele tiden bevæge steameren glidende hen over tøjets overflade – gerne med lidt afstand, så den ikke er i direkte kontakt. Det sikrer, at tøjet hurtigt bliver fri for krøller og folder, og samtidig kommer til at fremstå mere friskt.

Hvad koster en steamer?

En steamer koster typisk mellem 100 kroner og 4.000 kroner. Prislejet for de mest populære steamere vil typisk være mellem 300 kroner og 2.000 kroner. Som med alle andre typer af produkter, kan man godt med rimelig sikkerhed antage, at de dyrere modeller er bedre.

Men du kan også være helt rolig. Der er nemlig ingen grund til at bruge flere tusinde kroner på en steamer, for langt de fleste kan nøjes med en af de meget gode modeller til mellem 500 kroner og 1.000 kroner.

Det afhænger naturligvis altid om dine behov og de krav, som du måtte have til en ny steamer. Jo mere du planlægger at bruge den, og jo større outfits du skal dampe, jo større og dyrere skal den model du vil anskaffe dig typisk være.

Ovenstående bedst i test liste for tøjdampere har modeller i forskellige prislejer. Her vil du relativt hurtigt kunne få en idé om, hvad man får for pengene i de forskellige prisklasser. Brug eventuelt dette til at vurdere, hvor mange penge du skal afsætte til dit køb af steamer.

Køb din tøjdamper online og spar penge

Vi anbefaler, at du køber din tøjdamper online, når du har besluttet dig for, hvilken model du skal have. Det er der én god grund til; det vil typisk være den billigste løsning.

Som du måske ved, er der nemlig generelt mulighed for at spare penge, når man handler på internettet. Det skyldes simpelthen, at du som forbruger har meget større magt ved onlinekøb.

Du ved det måske ikke, men den er god nok. Det forholder sig nemlig sådan, at du med få klik på musen eller skærmen kan gå fra den ene butik til den anden. Det kan du blive ved med indtil du finder den webshop med de bedste priser, leveringsforhold, loyalitetsprogrammer, købsbetingelser, rabatkoder eller lignende.

Det er modsat handel i den ”virkelige” verden. Her vil du typisk ikke have mulighed for bare lige at rende fra den ene hvidevarebutik til den anden. Som regel er der den butik du er i, og det er det. Så må du betale prisen de kræver, eller lad være med at købe din tøjdamper.

Ved onlinehandel er butikkerne nødt til at kæmpe endnu hårdere for at vinde dig som kunde. Det gør de med lavere priser, attraktive handelsbetingelser, gratis retur, gode loyalitetsprogrammer og lignende. Alt dette kommer naturligvis dig til gode som kunde, og det er derfor, at vi anbefaler, at du køber din steamer online.

Masser af forhandlere at vælge i mellem

Uanset om du vælger at lytte til vores råd og dermed ty til internettet, når du skal købe din tøjdamper, eller om du tager ud i en fysisk butik, så har du masser af valgmuligheder. Der er nemlig mange populære danske forhandlere, der sælger steamere.  Det kan enten være som en del af deres faste sortiment, eller hvis de fra tid til anden får mulighed for at købe et restparti eller lignende.

Nedenstående liste er et uddrag af mange af de butikker, hvor du kan være heldig at finde lige netop den steamer, som du gerne vil købe:

 • Skousen
 • Whiteaway
 • Wakakuu
 • Elgiganten
 • Imerco
 • Bilka
 • Power
 • COOP

Der er naturligvis mange flere at vælge i mellem, men det er altså nogle af de populære steder, du kan handle. Som du vil bemærke, er der også flere af ovenstående forhandlere som fremgår af vores bedst i test liste for tøjdampere øverst på siden.

Så vælger du en model fra den liste, så kan du i hvert fald være relativt sikker på, at den indgår i deres sortiment.

Steamer bedst i test: Hvilken tøjdamper skal jeg vælge?

Det var stort set alt, hvad vi havde at sige om de bedste tøjdampere i denne omgang. Vi håber naturligvis, at du er blevet meget klogere på, hvilken model du skal vælge og hvordan du skal købe den for at få mest for dine penge.

Nedenstående liste er en opsummering over vores steamer bedst i test liste, som du hurtigt kan skimme igennem. På den måde går du herfra med den frisk i hukommelsen, og dermed kan du være skarp på, hvilken tøjdamper du skal vælge.

 • Bedste steamer: Philips GC361/20
 • Bedste billige steamer: Philips STH3000/20
 • Bedste tøjdamper med stativ: Philips GC524/60
 • Bedste professionelle tøjdamper: Tefal IXEO Power QT2020E0
 • Bedste premium tøjdamper: Steamery Stockholm Steamer Cirrus N.03

Har du glemt, hvad det var, der gjorde hver af disse steamere til de bedste? Så scroll op øverst på siden, hvor vi gennemgår dem hver især. Det er også her, at du kan klikke dig direkte videre til nogle af de forhandlere, der sælger hver af de fem tøjdampere.

Tak fordi du læste med!