Støvsuger Test 2024 → Se De 7 Bedste Støvsugere

Støvsuger Test

En støvsuger er en fast del af mange husholdninger og er meget svær at leve uden, da den med et snuptag kan fjerne skidt, snavs og hår fra gulv og møbler. Den er faktisk direkte nødvendig at have, da ophobning af støv og snavs kan give anledning til allergier og astma på sigt. Det kan selvfølgelig også fjernes med en kost og fejebakke – men det tager bare meget længere tid.

Fordi støvsugeren er så essentiel en del af husholdningen, er det vigtigt at finde en model, der egner sig rigtig godt til husstanden. For at det kan lade sig gøre, skal der ses på støvsugerens egenskaber og funktioner, så de lever op til de behov, du har til en støvsuger. I vores støvsuger test har vi gjort det noget nemmere for dig at få et indblik i, hvilke modeller der er de bedste på markedet lige nu.

Vi har så vidt muligt forsøgt at finde forskellige modeller med forskellige funktioner og i forskellige prisklasser, så du har større chance for rent faktisk at finde en støvsuger, der passer godt til dig. Flere mærker er repræsenteret, så har du et favoritmærke inden for støvsugere, bør du kunne finde den helt rette.

Kärcher DS6 (bedste poseløs støvsuger)

Kärcher DS 6 650 W Beholder

Kärcher er en tysk producent, når det er bedst. For udover den solide kvalitet kan støvsugeren her også bryste sig af mange andre egenskaber. Fordi den er poseløs, sikrer den dig det bedst mulige indeklima for dig, fordi små støvpartikler ikke kan passere gennem støvsugningen og støvsugerposen og dermed ud i rummet igen. Den er derfor i høj grad velegnet til husholdninger, som døjer med allergier.

Smart poseløs teknologi

I stedet for at sende støvet ned til en pose, sender støvsugeren i stedet støvsugeren luftstrømmen og støvpartiklerne gennem en vandbeholder, som renser luften på en optimal måde. Det sker ved, at den beskidte luft kommer i kontakt med vandet og dermed opfanges og forbliver i det, fordi det binder sig til vandet. De partikler, der ikke bliver opfanget af vandfiltret, bliver i stedet opfanget af et HEPA-filter. Det sikrer, at den luft der kommer ud af maskinen igen, er 99,9 procent fri for støvpartikler.

Miljøvenlig i forbrug

Udover at være en poseløs støvsuger har den også nogle andre egenskaber, som gør den til den bedste af sin slags. Først og fremmest har den et støjniveau på kun 66 dB, hvilket gør det til en forholdsvist støjsvag støvsuger – man siger, at en samtale to mennesker imellem ligger på samme støjniveau.

Derudover har den en spænding på 230 volt og en effekt på 650 watt, hvilket giver et lavt strømforbrug, der både er godt for din pengepung men også for miljøet. Rækkevidden er dog ikke så lang og er på kun 6,5 meter. Til gengæld er vandbeholderrummet på 2 liter, så du ikke hele tiden skal skifte det.

Alt i alt er det en støvsuger, der er rigtig godt egnet til dig, der går højt op i indeklimaet i din bolig.

Dyson V8 Absolute (ledningsfri støvsuger bedst i test)

Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger

 

Går du efter en ledningsfri støvsuger, så du ikke bliver begrænset af rækkevidden, bør du gå efter en Dyson V8 Absolute. Det er og bliver nemlig den bedste ledningsfri støvsuger på markedet lige nu. Den er rigtig god til at nedsætte mængden af støv og allergifremkaldende stoffer i hjemmet, da den har et HEPA-filter, der opfanger støvpartiklerne, der kommer med luftstrømmen.

Kan bruges til alle gulve

Selvom det er en ledningsløs støvsuger, behøver du ikke gå på kompromis med funktioner og egenskaber. For den er både perfekt egnet til den hurtige rengøring, ligesom den også gør det rigtig godt, når du vil alt støv, skidt og hår til livs på gulvtæpper og i møbler. Støvsugeren fra Dyson har forskellige mundstykker såsom Soft Roller til hårde gulve, direct drive til gulvtæpper og et motoriseret minitilbehør, der er godt til dyrehår og snavs på møbler.

Håndstøvsuger med i købet

Som noget meget smart kan støvsugeren også bruges som en håndstøvsuger. Det er smart, hvis du gerne vil gøre rent på andre overflader, som kan være krummer på stolen eller skidt i entreen. Det er meget nemt at fjerne med håndstøvsugeren.

Lang tids sugeevne

Selvom den ikke har en ledning, kan du stadig gøre hovedrent i boligen, da den har helt op til 40 minutters brugstid. Stiller du dog sugeevnen på maksimum, har den en brugstid på cirka 7 minutter. Den tager dog ikke lang tid at lade op igen, hvilket sker med en docking station, der følger med i købet.

Støvsugeren er rigtig god til dig, der både vil have et godt indeklima, men som også gerne vil kunne støvsuge uden at blive generet af en ledning.

Miele støvsuger test – Blizzard CX1 Excellence PowerLine

Miele - Blizzard CX1 Excellence PowerLine - SKCF3

Miele er en af de bedste producenter på markedet, når det kommer til støvsugere. Derfor skal der naturligvis også være endnu en støvsuger fra producenten med i vores test her. Valget er faldet på Blizzard CX1 Excellence PowerLine, fordi det er en poseløs støvsuger med en meget kraftig sugeevne og brugervenlig stang.

Rigtig god sugeevne

Støvsugeren her er udstyret med det såkaldte Vortex-teknologi, som giver en rigtig høj luftgennemstrømning på mere end 100 km/t. Det er en ret høj hastighed og sammen med optimerede luftveje i støvsugeren, giver det en enestående støvopsamling og en ikke mindst perfekt støvsugning.

Støv deles op

Noget virkelig smart ved denne støvsuger er, at den er i stand til at dele støvet op. Det betyder derfor, at nullermænd og de helt små støvkorn går forskellige veje, når de bliver blæst ind i støvbeholderen. De grove partikler ender i den gennemsigtige støvbeholder, mens det fine støv lander i en separat beholder, der har et finstøvsfilter.

Hygiejne er i top

Støvopsamleren i støvsugeren kan meget nemt fjernes fra støvsugeren ovenfra og med et enkelt klik åbner der en lem i bunden, så du kan tømme den direkte ned i skraldespanden. Det betyder med andre ord, at du slipper for at komme i kontakt med støvet. Det er ret rart, da der trods alt er mange bakterier i støv og snavs.

Smart selvrengøring

Normalt skal man gerne rengøre beholderen og filteret for at støvsugeren holder den gode sugeevne. Men det behøver du faktisk ikke at gøre med denne model, da den er udstyret med innovative sensorer, der måler luftgennemstrømningen i finstøvsfiltret og helt automatisk aktiverer ComfortClean-selvrengøringsfunktionen, når det er nødvendigt. Dog kan du også selv aktivere det, hvis du vurderer, at der er et behov for det. Det slukker helt af sig selv efter 20 sekunder.

Brugervenligt teleskoprør

Når man støvsuger, er det rart, når teleskostangen kan justeres til ens højde. Det er mest behageligt og komfortabelt. Og det er rent faktisk muligt med denne støvsuger. For takket være en nem betjening, kan den indstilles i en betjeningshøjde, der passer til netop dig. Derudover er den øverste ende også belagt med gummi, så det ikke rutsjer, når du stiller den op ad væggen.

Complete C3 – Miele støvsuger bedst i test

Miele Complete C3 støvsuger

 

Complete C3 er en model, vi har vurderet til at være støvsuger bedst i test, da den ikke alene er en af topscorerne i Tænks støvsuger test, men også scorer rigtig højt hos forbrugerne. Det giver rigtig god mening, da den har en energibesparende motor på 550W og klarer det rigtig godt i testen.

Sugeevnen er så god, at selv med dens standardmundstykke, er den i stand til at fjerne alle hår på sofapuderne, gulvtæpper og hvor der ellers kan ligge hår. Dette kræver som regel et specialmundstykke.

Den eneste ulempe ved støvsugeren er, at den støjer lidt mere og også er lidt tungere end andre modeller. Men den er så til gengæld ret nem at håndtere og har også en støvbeholder på hele 3,5 L. Du skal derfor ikke skifte støvsugerposen hele tiden. Dens totale rækkevidde er 12 meter.

Bosch Move BHN20L (Håndholdt støvsuger bedst i test)

Bosch håndstøvsuger - Move - BHN20L - Blå

 

Nu vi er ved støvsugere, kan vi også lige så godt komme ind på håndholdte støvsugere. Selvom de ikke kan klare store gulvarealer, er denne nu fin at have med i vores liste over støvsuger bedst i test, da det er rart at have en supplerende håndholdt støvsuger til bilen eller til de steder i hjemmet, hvor den almindelige støvsuger ikke egner sig.

To hastigheder

Bosch Move er en rigtig god og fin håndholdt støvsuger, da den har en brugstid på op til 45 minutter. Det er ret lang tid sammenlignet med andre håndholdte støvsugere, hvilket gør den perfekt til sofaen, bilen eller campingvognen, når der skal gøres rent, og det er for besværligt med den almindelige støvsuger.

Nem at gøre ren

Det skønne ved denne håndholdte støvsuger er også, at beholderen er ret nem at klikke af og gøre ren. Det er dog bedst at gøre udenfor, da støvet ellers godt kan hvirvle op. Men filteret kan tages ud og skylles under vandhanen og er i tør tilstand så god som ny. Med til støvsugeren kommer også et fugemundstykke, der gør det nemt at komme til på svært tilgængelige steder.

Når batteriet er afladet, tager det ikke mere end 4-5 timer, før det er klar igen.

Nilfisk støvsuger – Elite RCL14E08A2

Nilfisk støvsuger - Elite RCL14E08A2

 

Nilfisk er i særdeleshed kendt for deres industristøvsugere, men er nu også begyndt at snige sig mere og mere ind i de private hjem. Det er også ganske forståeligt, da de leverer nogle gode produkter, heriblandt Elite RCL14E08A2.

Støvsugeren her scorer højt i tests hos Klikk.no, Tænk og Råd & Rön og er derfor en støvsuger, der er rigtig god i brug. Denne er også særligt godt til støvallergikere, da den har et effektivt filter, der kun udleder en meget lille mængde støv under selve støvsugningen. Derudover har den også et rigtig godt sug, hvilket er en fantastisk egenskab for familier med børn og dyr.

Mange gode egenskaber

Med Nilfisk Elite får man rigtig meget for pengene, da den på grund af dets kraftfulde motoreffektivt kan samle støv og hår op. Men fordi den også benytter sig af en støvsugerpose i mikrofiber, en lufttæt konstruktion og HEPA 14 filter, har den en meget høj beskyttelse mod allergener fra dyrehår og husstøvmider.

Men, den har også en energibesparende motor, hvilket kategoriserer støvsugeren her som en energiklasse A++. Det er derfor begrænset, hvor meget du kommer til at kunne se forbruget på elregningen.

Hvad der er endnu mere smart er, at støvsugeren har et greb, hvorpå det er muligt at justere sugestyrken samt at tænde og slukke for maskinen. Du behøver derfor ikke bukke dig ned for at slukke den som ved så mange andre støvsugere.

Endeligt støjer den kun 68 dB og har en rækkevidde på 8 meter.

Shark trådløs støvsuger

Shark ledningsfri støvsuger - IZ201EUT

 

Ønsker du en trådløs støvsuger i husholdningen, kan vi også anbefale at tage et nærmere kig på Shark trådløs støvsuger, da den også er en ganske fortrinlig ledningsløs støvsuger med en god sugeevne. Den kommer endda også med et særligt mundstykke, som helt uden problemer fjerner både katte- og hundehår.

God til alle typer af gulve

Støvsugeren fra Shark er god til hårde gulve såvel som gulvtæpper, da den har en Anti Hair Wrap-funktion, der sørger for, at de hår der er på gulvet, ikke sætter sig fast i mundstykket, men i stedet bliver trukket op i støvbeholderen.

Den er rigtig god til at få ind under sofabordet eller sengen, da røret kan ”knækkes” på midten. Det gør det meget nemmere at komme til der, hvor det ellers godt kan være lidt af en udfordring. Hvad der er endnu mere smart er, at mundstykket også er med lys. Det gør det muligt for dig at se, om du nu også har fået det hele med fra under sofaen.

Støvsugeren kan suge i 40 minutter på en fuld opladning. Den kører dog lidt kortere, hvis du vælger den højeste sugeevne.

Flere mundstykker følger med

Med til støvsugeren følger også en håndstøvsuger. Når du kobler den af, har du hele 4 forskellige mundstykker til rådighed, hvilket er mundstykket til dyrehår, et børstemundstykke og et fugemundstykke. Du kan derfor komme til at gøre de områder rent, du har lyst til.

Brug vores bedst i test støvsuger som en god guide

Vi har lavet denne test for at gøre det nemmere for dig at vælge din nye støvsuger. Vi har derfor så vidt muligt forsøgt at komme omkring alt, hvad der er værd at vide om hver enkelt model. Du kan derfor bruge denne test som en guide til, hvilken støvsuger du skal vælge, men også hvilke ting du bør overveje, inden du køber din nye støvsuger. Vi har derfor tænkt på det hele og mere til, så du ikke behøver bruge mere tid end det, det tager at læse teksten på siden her.

Vi har været meget grundige, så chancen for at du finder din nye støvsuger her på siden er ret stor. Skulle du have nogle spørgsmål til de enkelte modeller, kan du blot klikke dig videre til forhandleren, som vi har linket direkte til. Så kan du i løbet af 24 timer (medmindre du ringer) få svar på det, du gerne vil vide om den respektive model.

Læs gerne videre og bliv klogere på alt om støvsugere.

Det bør du overveje ved købet af en ny støvsuger

Det er rigtig svært at finde frem til den rette støvsuger, som passer til netop din bolig. Derfor har vi ikke kun givet dig en liste over de bedste støvsugere, der er lige nu. Vi giver dig også en længere række tips, som du kan bruge til at finde ud af, hvilken af ovenstående støvsugere, der er helt perfekt til dig. Det skulle gerne gøre det noget nemmere for dig at komme i hus med at købe din støvsuger.

Så hvad skal du se efter, når du køber en ny støvsuger? 

 

Mundstykket

En af de vigtigste komponenter ved en støvsuger er mundstykket. Det er det, da den er afgørende for, hvordan oplevelsen med støvsugeren er, men også hvor det er muligt for dig at komme til med den. Der kommer normalt en længere række af mundstykker med til en støvsuger – og ved nogle også et kombimundstykke, som både kan bruges på hårde gulve og bløde tæpper med bare et tryk på én knap. Dog er de bedst til hårde gulve som udgangspunkt.

Mange støvsugere fungerer rigtig godt på hårde gulve uden at give dem slidmærker og streger. Dog kan hår og tæpper volde de fleste støvsugere problemer. Har du hund eller kat, bør du derfor overveje en støvsuger med et turbomundstykke, som giver dig den power, der skal til for at støvsuge dyrehår fra gulvtæpper. Det er noget, du bliver meget glad for nu og på sigt.

Skal den være poseløs?

Der sker rigtig meget på markedet for støvsugere i øjeblikket. En af de helt store tendenser lige nu er, at man kan få støvsugere uden støvsugerposer. Det lyder måske lidt mærkeligt, men de er udviklet i forbindelse med at give allergikere en bedre løsning. For når der ikke er en pose i og støvet i stedet samles i en beholder og holdes tilbage af et filter, skabes der et grundlag for et meget bedre indeklima.

Men den helt store fordel ved denne type af støvsuger er også, at der er mange penge for dig at spare. Som du nok ved, er støvsugerposer pænt dyre, og da de jævnligt skal udskiftes, er det hurtigt en post, du kommer til at mærke på budgettet.

Da støv dog godt kan hvirvle op, når beholderen skal tømmes på en poseløs støvsuger, er det vigtigt at gøre det til en vane at tømme den udenfor. Så det skal selvfølgelig også overvejes, om det er noget, du kommer til.

Ekstra tilbehør – hvad har du brug for?

Når du køber en støvsuger, kommer den som regel med en række af udstyr, som er alt fra mundstykker, til en integreret håndstøvsuger eller mobber til vask af gulvet, når den bliver meget avanceret. Det bedste er at vælge en støvsuger, hvor mundstykkerne er individuelle og du kan opbevare dem i støvsugeren, så de ikke bliver væk. Dog laves flere støvsugere med 2-i-1 eller 3-i-1 støvsugere, som nemt kan ændres efter behov.

Det bedste er, hvis du vælger en støvsuger, hvor der som minimum medfølger et børste- og fugemundstykke. De er nemlig meget nyttige i rengøringen. Så gør gerne op med dig selv, hvor meget du har brug for.

Støjniveau

Det mest irriterende ved en støvsuger er, at den larmer. Det er ikke særlig behageligt, men det er noget, man lever med for at få et rent og pænt gulv hver dag. Der er dog rigtig stor forskel på, hvor meget en støvsuger larmer. Se gerne, om ikke du kan vælge en støvsuger, der larmer mindre end 70 dB. For det er langt det mest behagelige.

Du kan faktisk også få støvsugere, der larmer lidt mindre end en normal støvsuger. Det er også tilfældet for en af de støvsugere, vi har med på vores liste over støvsuger bedst i test ovenfor.

Støjen er typisk ikke så afgørende for, hvad støvsugeren koster. Så du kan sagtens finde en støvsuger til en ganske fornuftig pris, som ikke støjer særligt meget.

El-forbrug

Det er ikke til at komme udenom, at vi lever i tider, hvor vi skal tænke over, hvor meget vi bruger i strøm. Både fordi et højt el-forbrug er meget dyrt, men også fordi det tærer på klodens ressourcer. Med de muligheder der er i dag, er mange støvsugere i dag energioptimeret eller har så lavt et el-forbrug, at det giver god mening at bytte den ud med den gamle.

Der er selvfølgelig stadig forskel på støvsugernes elforbrug, selvom det er reguleret af EU, hvorfor det stadig er noget, du skal være opmærksom på i jagten på den bedste støvsuger – hvis det altså betyder noget for dig vel og mærke.

I dag kan du sagtens få en støvsuger med en motor på mindre end 600 watt, som stadig leverer en rigtig god sugeevne – og også er kraftige nok til at klare tæpperne derhjemme.  Ved at tænke over det, kan du altså både hjælpe miljøet men også din pengepung.

Har du en ældre støvsuger lige nu, som du gerne vil skifte ud, er det ikke helt utænkeligt, at den har en effekt på 2000 watt. Du vil derfor kunne spare rigtig mange penge, men uden at gå glip af en god sugeevne.

Hvorfor have en støvsuger?

Det er aldrig helt fedt at bruge en masse penge på en ny støvsuger. For de penge kunne have gået til opsparingen i stedet for. Men i stedet for at ty til kosten og fejebakken, bør du ty til støvsugeren, da det gør din daglige rengøring meget nemmere.

En støvsuger er modsat mange andre ting i husholdningen en ren nødvendighed at have, fordi den hjælper med at holde støvniveauet nede og sikre, at der ikke kommer for mange husstøvmider og allergener i hjemmet. For desværre er det sådan, at der i støv er alt lige fra fibre fra tøj til partikler fra madlavning og skidt og snavs fra husdyr. Det er derfor en ren bakteriebombe, hvis støvet får lov til at hobe sig op.

Du kan gøre meget for at undgå et dårligt indeklima ved at svinge støvsugeren hver eller hver anden dag, afhængigt af om du har dyr, og om der også er nogle børn at tage hensyn til.

Men en støvsuger er ikke bare god til at støvsuge gulvene. Den gør det også muligt at støvsuge sofaen, lænestolen, sengene og gulvtæpperne. Det er svært at gøre sådanne overflader rene uden en støvsuger – så det er virkelig noget, du vil komme til at mærke positivt, hvis du anskaffer dig en støvsuger.

Er vores støvsuger bedst i test bedst for alle?

Vi kan godt forstå, at det er nemt at komme til at tro, at den støvsuger, vi har udvalgt til at være bedst i test, også er den, der er bedst for dig. Som udgangspunkt er den, da den er udvalgt efter kriterier, som de fleste vælger en støvsuger efter.

Men har du i stedet behov for en støvsuger, der ikke har nogen ledning, eller hvor der tages ekstra hensyn til allergikere eller folk, der er sensitive overfor allergener, er en af de andre støvsugere i testen bedre for dig at gå efter. Priserne er meget de samme – der er bare lagt fokus på noget forskellige i de respektive modeller.

Vi anbefaler derfor, at du læser samtlige produktbeskrivelser igennem, så du kan blive klog på, hvilke egenskaber de forskellige støvsugere har, og på hvilke punkter de skiller sig ud fra hinanden. Det gør det meget nemmere for dig at vælge en støvsuger, der rent faktisk er den bedste for dig.

Hvorfor ofte bør man støvsuge?

Alt afhængigt af hvor stort et rengøringsmenneske og kontrolfreak du er, er dette et spørgsmål, der er mange svar til. For der er ikke noget ensidigt svar på, hvor ofte du bør støvsuge. Dog er der mange familier med kæledyr, der vælger at støvsuge hver dag, da der hurtigt hober sig skidt fra støvler, hår fra dyr og krummer fra mad op. Det er bare rarest at have et pænt og rent hjem – og det kan du nemt og hurtigt opnå ved at svinge støvsugeren.

For at holde støvniveauet og undgå alt for meget skidt, er det en god ide at støvsuge hver anden eller hver tredje dag som et minimum. Det går ret stærkt med skidt og støv, da åbne vinduer og døre, madlavning og meget andet bidrager til, at det hvirvler rundt.

Det er også meget nemmere for dig at støvsuge, når du gør det så ofte, da du dermed ikke skal støvsuge i det samme område flere gange for at få det hele med.

Hvordan vedligeholder man bedst en støvsuger?

Støvsugere kan holde i rigtig mange år, hvis de bliver passet rigtig godt på. Især produkter fra Nilfisk er kendt for at have en levetid, der nærmest er uendelig, fordi det er så godt et produkt med materialer i høj kvalitet.

Du kan også få din støvsuger til at leve næsten evigt, hvis du sørger for at skifte støvsugerposerne, inden de bliver overfyldte, trækker den forsigtigt efter dig, når du bruger den, tømmer filtre når de er fulde af støv og ikke støvsuger elementer, der er for store til røret.

Det er selvfølgelig svært at undgå motorproblemer, da de ikke er til at forudse. Det kan dog som regel fikses, hvis der på et tidspunkt opstår nogle problemer med dette. Det generelle råd er derfor, at du skal behandle den med respekt, sørge for at holde den ren og ellers opbevare den et sted, hvor den ikke er udsat for skub eller mange temperaturforskelle – så bør du have en støvsuger, der holder i rigtig mange år.

Hvordan har vi udvalgt støvsugerne til vores test?

Vi kom en smule ind på det i starten af vores støvsuger bedst i test, men vi uddyber det gerne yderligere, så du er helt indforstået med, hvorfor vi har valgt de støvsugere, som vi har her til testen.

Først og fremmest har vi gennemgået et væld af tests fra magasiner og forbrugersider for at finde frem til, hvilke modeller der skiller sig ud i øjeblikket. Men for at være sikker på, at støvsugerne herfra nu rent faktisk også lever op til de funktioner og egenskaber, der fortælles om i testene, har vi også gennemgået et væld af forbrugeranmeldelser på hver enkelt model.

Det har gjort os i stand til at sortere yderligere ud i modellerne, så vi kun stod tilbage med de støvsugere, som både vi og forbrugerne rent faktisk synes, er de bedste. Vi har naturligvis også selv gennemgået dem for diverse funktioner, og om de er tilfredsstillende i praksis.

Vi har derfor blandt andet set på:

  • Sugeevne
  • Mundstykke
  • Vægt
  • Støjniveau
  • Funktionalitet
  • Energiforbrug
  • Evne til at støvsuge på hårdt gulv og gulvtæppe

Du kan derfor være helt sikker på, at alle støvsugerne i testen her lever op til høje krav og rent faktisk leverer det, der står i beskrivelsen af dem.

Er det sikkert at købe en støvsuger online?

Mange foretrækker at købe en støvsuger i en fysisk forretning, fordi det er noget, de forbinder med sikkerhed og troværdighed – ganske enkelt fordi der står en person overfor dem og kan fortælle dem om produktet. Men, selvom det også er både troværdigt og sikkert at købe en støvsuger i en fysisk forretning, så er det også tilfældet online.

Selvom du ikke har en fysisk kontakt med en sælger, behøver det ikke betyde, at du går galt i byen med dit køb. For når du handler online, har du mere tid til at tage en beslutning. Du har ikke en sælger, der gerne vil være sikker på at nå dagens mål eller en sælger, som utålmodigt står og venter på, at du tager en beslutning.

Mange af de butikker, som du normalt ville handle fysisk i, har også en online del. Det er netop disse, vi har valgt at linke videre til i testen her, netop for at du skal føle dig tryg. Vi har blandt andet linket til Elgiganten og Coop, som begge er butikker, der er kendte for deres lave priser og gode kundeservice. Du kan derfor ganske sikkert og helt trygt købe en støvsuger direkte her fra siden, hvis du falder over en, der passer lige til dig og dine behov.

Køb en støvsuger i dag og kom støvet til livs

Er du træt af, at din nuværende støvsuger ikke kan suge støvet op? Eller er den begyndt at lugte? Så giver det rigtig god mening, at du finder en støvsuger i testen her og køber den hjem til dig allerede i dag. Fordi vi har valgt at linke til de forhandlere, som vi nu og engang har, kan du også være sikker på, at du har den leveret inden for ganske få dage. Alt du så kun mangler er en støvsugerpose (hvis du altså ikke vælger en poseløs støvsuger), og så er du klar til at svinge støvsugeren og få et flot og skinnende hjem igen.

Vi anbefaler, at du bruger god tid på at finde en støvsuger her fra testen, da du trods alt skal bruge den i mange år fremover. Du må derfor endeligt heller ikke gå på kompromis med den støvsuger, du vælger, da du gerne skal være glad for at hive den frem fra skabet, hver gang det er tid til at støvsuge.

Hvad vi ikke har nævnt er, at vi udover at linke til kendte, danske forhandlere af støvsugere også har linket til de billigste forhandlere af de enkelte modeller. Du behøver derfor ikke gå på jagt andre steder på nettet efter en støvsuger for at finde en billigere pris, da vi har gjort forarbejdet for dig på det punkt. Derudover er forhandlerne også gode til at komme med tilbud på deres produkter. Du kan derfor godt være heldig, at modellen du vælger, er udbudt til en endnu bedre pris end forventet. Det er selvfølgelig ikke noget, vi kan garantere, men der er rigtig gode chancer for det.

Vi håber, du er blevet godt klædt på til at vælge den absolut bedste støvsuger til din bolig, og at du lige om lidt har fundet den, du gerne vil bruge nu og de næste mange år.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Vorwerk støvsuger - Kobold VK150

Dette er en støvsuger, der mere eller mindre kan det hele. Den er meget anderledes end mange andre støvsugere på markedet, hvorfor vi virkelig ikke kunne undgå at have den med i vores støvsuger test. For denne støvsuger fra Vorwerk er både en støvsuger, en gulvvasker og en vinduesvasker. Den er god nok!

Fordi den har så mange forskellige funktioner, er det naturligvis også en støvsuger, der koster noget mere. Men, fordi den er så særegen og for nogen kan gøre gulvvask og vinduesvask noget mere overkommelig, mente vi, at den var mere end berettiget i vores liste over støvsuger bedst i test.

Skift funktion på 5 sekunder

Det er nemmere at skifte funktion på denne støvsuger, end det er at finde udstyret frem til gulvvask og lave en sæbeblanding. For på bare 5 sekunder kan du ombygge din støvsuger til en kombineret støvsuger og gulvvasker. Det kræver kun, at du skifter mundstykket og dermed sætter en universalmoppe på. Så er du også klar til gulvvasken! Udover mopper følger der også en doseringsflaske og 500 ml sæbe med, som du kan bruge, når det er tid til at vaske gulvet eller vinduerne.

Det er ligeledes nemt at skifte til vinduessættet. Med dette kan du få spejlglatte vinduer uden striber, ligesom du også kan rengøre andre glatte glasoverflader i hjemmet.

Støvsugeren er med ledning og har en rækkevidde på 10 meter.

Electrolux støvsuger - Ultra Silencer - EUSC66-CR

Electrolux laver også nogle rigtig gode støvsugere, og med denne model har de måske endda overgået sig selv en smule. Den er i hvert fald rigtig smart og udmærker sig særligt ved det meget lave lydniveau. Det er også dette, som forbrugeranmeldelserne roser til skyerne.

Støjer mindre end en samtale

Det værste ved en støvsuger er som regel, at den larmer rigtig meget. Men det bliver der lavet om på denne model, som er udviklet til, at det skal være en behagelig oplevelse for alle. Faktisk gør lydniveauet det muligt at høre musik eller snakke imens. Lydniveauet er på kun 64 dB, hvilket er nogle få dB under en normal samtale.

Det lave lydniveau skyldes SilentAir-teknologi, som giver et højt airflow og en kraftig sugeevne, uden det larmer helt vildt. Er det derfor vigtigt for dig, giver det god mening at investere i denne model.

Lang rækkevidde og 360 graders hjul

Støvsugeren her er lavet med Motion Control System, hvilket gør det muligt at trække støvsugeren ubesværet med dig rundt. Du kan derfor sagtens glide fra rum til rum med stabile bevægelser og jævne drejninger – det gør støvsugning til en fornøjelse.

Støvsugeren har også en ret lang rækkevidde på 12 meter, hvilket gør det muligt at komme rundt i alle hjørner og kanter.