Æbleskivepande Test 2024 → Se De 3 bedste Æbleskivepander

Æbleskivepande

Man kan købe frosne æbleskiver og varme dem i ovnen, hvilket kan være lækkert, men det kommer aldrig til at slå en hjemmelavet og nybagt æbleskive lavet på en rigtig æbleskivepande. Hvis du er bare lidt enig i den påstand, så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. 

Her i artiklen kommer vi nemlig til at præsentere dig for 4 af de bedste æbleskivepander, som du kan købe lige nu. Derudover vi vil vi også sørge for, at du får nogle gode råd med på vejen om, hvordan du sparer penge på din nye æbleskivepande og meget mere.

God fornøjelse!

OBH Nordica Æbleskivebager – Bedste elektriske æbleskivepande

OBH Nordica æbleskivebager

 

Hvis du ikke er til at lave dine æbleskiver på komfuret, kan det være, at du skal overveje en elektrisk æbleskivepande. I så fald vil vi meget gerne slå et slag for denne model fra OBH Nordica. Dens skal nemlig bare sluttes til en stikkontakt, og så kan man lave æbleskiver, hvor som helst.

Fordelen ved at bruge sådan en løsning er, at man undgår, at der er en enkelt person, der er nødt til at stå i køkkenet for at bage æbleskiver, mens resten af selskabet sidder og venter. Det giver ikke det sociale samvær, som man jo typisk håber på, når man får gæster.

Når du køber denne OBH æbleskivepande, kan du glæde dig over dens non-stick-belægning, som på ingen måder er noget, man kan forvente af de øvrige æbleskivepander. Men her kan du altså være helt rolig ved, at æbleskiverne ikke brænder eller klistrer fast. De slipper i stedet med det samme.

4,8 ud af 5 stjerner

Der er generelt roser til den bedste elektriske æbleskivepande fra OBH Nordica, når man ser anmeldelserne fra kunderne på COOPs webshop. I alt er der 22 af slagsen, og de har i gennemsnit vurderet panden til 4,8 ud af 5 stjerner.

Det må siges at være en ganske pæn vurdering, som man ikke kan sige meget til. Flere af anmelderne udtrykker med stor begejstring, hvor gode æbleskiver de har fået ud af den elektriske æbleskivepande. Det er på alle måder en blåstempling nok til, at OBH Nordics æbleskivebager fortjener en plads på listen her.

Le Creuset Æbleskivepande – Bedste æbleskivepande i støbejern

ÆBLESKIVEPANDE I STØBEJERN 20CM MATTE BLACK

Rosinen i pølseenden bliver den bedste æbleskivepande i støbejern, som er modellen her fra Le Creuset. Den skarpe læser vil bemærke, at det er ikke den første æbleskivepande i støbejern på listen her, og det vil de have helt ret i.

Men der er ingen tvivl om, at Le Creuset har kreeret noget nær det bedste inden for æbleskivepander – problemet er bare, at den forudsætter et større budget end de øvrige pander på listen her. Har du pengene og vil du gerne bruge dem på en æbleskivepande i støbejern, der er lækker og af høj kvalitet, så er denne pande det helt rigtige valg. Det er der ingen tvivl om.

Æbleskivepanden der emmer af kvalitet

Denne Le Creuset æbleskivepande er en, der emmer af kvalitet. Det kommer dels til udtryk gennem støbejernet, og dels gennem det lækre håndtag i træ. Fordelen ved brugen af træ er naturligvis, at håndtaget ikke bliver varmt, når panden gør det.

Derudover tilbyder Le Creuset en livstidsgaranti på denne æbleskivepande, hvilket naturligvis også bevidner, at de i hvert fald selv tror på, at kvaliteten er i orden. Du kan ligeledes glæde dig over, at panden kan bruges på både keramiske kogeplader, gaskomfurer, induktion og elektriske kogeplader.

Holm Æbleskivepande – Bedste æbleskivepande til induktion

Holm Æbleskivepande 9 Huller

 

Er du på udkig efter den bedste æbleskivepande til induktion, så bør du tage et nærmere kig på denne model fra Holm. Den kan nemlig bruges på alle varmekilder, hvilket naturligvis også inkluderer ovn, grill og ikke mindst induktionskomfurer.

Hvad der er særligt interessant ved lige netop denne model er naturligvis dens form. For de fleste ser en rund pande for sig, når de forestiller sig en æbleskivepande, men her er den altså firkantet. Det kan virke lidt skørt, men der er stadig flere induktionskomfurer, der ikke har prædefinerede zoner, men derimod kan man selv bestemme, hvordan kogepladen skal opdeles – og det kan også være i firkantede zoner.

Derfor vil denne firkantede æbleskivepande med 9 huller være oplagt til brug i samspil med induktion. Men der er ingen grund til bekymring, hvis du ikke har sådan en kogeplade. Støbejern, som panden er lavet af, er nemlig varmeledende, så dine æbleskiver skal nok blive gode alligevel.

4,2 ud af 5 stjerner

I skrivende stund får denne æbleskivepande til induktion 4,2 ud af 5 stjerner i gennemsnit af de 13 kunder, der har anmeldt den på KitchenOnes webshop. Her bliver den rost for sine to ekstra huller, fordi det giver mulighed for at bage flere æbleskiver på én gang.

Samtidig får den også pæne ord med på vejen fra andre kunder, der siger, at den laver virkelig fine æbleskiver og, at den er nem at rengøre. Du kan således være helt rolig ved at købe denne æbleskivepande, og netop fordi den kan bruges til alle varmekilder, er det en pande for alle.

Sådan finder vi de bedste æbleskivepander

Det var vores liste over de bedste æbleskivepander. Forhåbentligt var der en af dem, der fangede din interesse, og som kunne være interessant at investere i. Fælles for dem alle er, at de er høj kvalitet og ikke mindst, at de kan lave de lækreste æbleskiver.

Lige om lidt kan du glæde dig til at læse mere om æbleskivepander og ikke mindst, hvordan du køber dem på tilbud. Men inden, skal vi først lige tale lidt om, hvordan vi har fundet de bedste æbleskivepander. Det er nemlig ikke pander, som vi har testet selv – selvom man kunne blive fristet med alle de lækre æbleskiver, det ville have ført til.

I stedet er vores æbleskivepande bedst i test artikel her baseret på kold og knap-så-velsmagende dataanalyse. Det foregår sådan, at vi indsamler informationer om en bred vifte af de æbleskivepander, der er til salg i Danmark på det tidspunkt, hvor artiklen er blevet udarbejdet. Det er informationer som materialevalg, kompatible varmekilder, priser, funktioner og lignende. Dette komplimenteres af ekspert- og forbrugeranmeldelser, når de er tilgængelige.

Alle disse informationer bliver efterfølgende samlet og analyseret. Det sker med henblik på at finde de æbleskivepander, der klarer sig bedst i hver af de kategorier, som vi har opdelt ovenstående liste i. Resultatet af analysen er du naturligvis lige blevet præsenteret for, det var nemlig de æbleskivepander, der var de bedste.

Køb en æbleskivepande på tilbud

Selvom æbleskivepander ikke behøver at være dyre, så kan det alligevel være en god idé at købe en æbleskivepande på tilbud. En krone sparet er trods alt en krone tjent. Derfor bør du byde alle besparelser velkommen – især, hvis de ikke kommer med en forudsætning af, at du skal gå ned på kvalitet.

Hvis du gerne vil købe en æbleskivepande på tilbud, så har du af og til muligheden. Det er naturligvis oplagt at kigge umiddelbart inden eller umiddelbart efter juleperioden, hvor æbleskiver og dermed også æbleskivepander er i højest kurs. Her vil du som regel kunne finde et udsalg, der sikrer dig en god pris på din nye æbleskivepande.

Men man kan faktisk spare penge på æbleskivepander hele året. Vi oplever nemlig af og til, at de forhandlere, som vi linker ind til via bedst i test oversigten ovenfor, sætter deres æbleskivepander på tilbud. Derfor er det også et oplagt sted at starte, hvis du er på jagt efter det gode tilbud.

Det er desværre ikke en garanti for, at der er et tilbud at finde lige præcis på det tidspunkt, at du læser bedst i test artiklen her, men det er da et forsøg værd. Heldigvis er priserne nogenlunde overkommelige, så hvis ikke du kan finde din nye æbleskivepande på tilbud, så kan du muligvis købe den alligevel uden at sprænge budgettet.

Ofte stillede spørgsmål

Æbleskiver er en stolt tradition i Danmark, og der er mange, der er interesserede i at købe æbleskivepander, så de kan lave deres egne. Med interessen kommer naturligvis spørgsmål, og vi har derfor besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om æbleskiver og æbleskivepander nedenfor.

Hvad koster en æbleskivepande?

En æbleskivepande koster mellem 200 kroner og 1.200 kroner. Du kan naturligvis finde æbleskivepander, der enten er lidt billigere eller lidt dyrere, men intervallet er nogenlunde repræsentativt for gennemsnitsprisen på gode pander.

Hvis man vil spare penge på en æbleskivepande, så er der mulighed for det. Det kan du eventuelt læse mere om i ovenstående afsnit omhandlende æbleskivepander på tilbud. Også senere i artiklen kommer vi ind på emnet, så du kan med fordel følge med lidt endnu.

Hvad vejer en æbleskivepande?

En æbleskivepande kan veje mellem 1 kilo og 2 kilo alt afhængig af materiale og størrelse. En æbleskivepande er som regel udført i støbejern, og bliver derfor hurtigt rigtig tung på trods af, at den ikke nødvendigvis er så stor.

Det er ikke ualmindeligt, at den vejer mellem 1 kilo og 2 kilo, og det er derfor heller ikke en pande, man bare lige kaster rundt med som man eksempelvis vil gøre med en pandekagepande. Dermed ikke sagt, at man ikke kan finde æbleskivepander, der vejer mindre – for det kan man. De fleste vil dog befinde sig et eller andet sted i ovenstående interval, hvis de er udført i støbejern hele vejen igennem.

Hvem opfandt æbleskiver?

Vi danskere elsker, når vi har opfundet noget, og derfor glæder vi os regelmæssigt over, at vi har bragt håndbold til verden. Nu kan du også glæde dig over, at det er dine danske forfædre, der har opfundet æbleskiven.

Æbleskiver blev nemlig opfundet i Danmark, og stammer således herfra. Det bliver fortsat betegnet som en dansk delikatesse, og det er i overvejende grad stadig kun i Danmark, at man støder på disse æbleskiver. Når det så er sagt, så ser man variationer af æbleskiver i Norge, Sverige, Holland og Tyskland.

Køb din nye æbleskivepande online og spar penge

Som lovet får du her et tip mere til, hvordan du kan spare penge på køb af æbleskivepande; gør det online. Ja, den er god nok, og det vidste du måske i virkeligheden godt. Det forholder sig nemlig sådan, at langt de fleste produkter kan købes billigere på internettet end de kan i fysiske butikker.

Derfor anbefaler vi også, at du overvejer at købe din nye æbleskivepande online. Dermed får du mest for dine penge, og det er absolut vigtigt, at vi som forbrugere er opmærksomme på ikke at betale unødvendig overpris.

Højere konkurrence fører til lavere priser

De lavere priser på nettet skyldes i bund og grund, at du har rigtig meget magt som forbruger. For mens du typisk ikke vil have mange isenkrammere at vælge imellem oppe i byen, så kan du skifte fra den ene til den anden webshop på nettet. Dermed kan du let finde den billigste pris, og købe din æbleskivepande hos den pågældende webshop.

Derfor vil internetbutikkerne naturligvis gøre, hvad de kan for at have den bedste pris på så mange produkter som muligt. Det er nemlig i høj grad det, der får kunder i butikken. Vi vil nemlig alle gerne slippe så billigt som muligt, især hvis vi kan gøre det uden at gå på kompromis med købsoplevelsen og kvaliteten af den æbleskivepande vi modtager.

Bredt udvalg af forhandlere

Uanset om du vælger at lytte til vores anbefaling om, at du køber din æbleskivepande online eller ej, så er der masser af steder, hvor du kan handle. Nedenstående liste er blot et uddrag af de mange online og fysiske butikker, der sælger æbleskivepander:

 • COOP
 • Aldi
 • Harald Nyborg
 • Amazon
 • Føtex
 • Bilka
 • Biltema
 • KitchenOne
 • Magasin

Som du muligvis har bemærket, er der nogle af ovenstående butikker, der går igen fra bedst i test listen i starten af artiklen. Det er naturligvis ikke helt uden grund; det er nemlig nogle af de mest troværdige og populære forhandlere af æbleskivepander i Danmark. Hvis ikke det forhold sig sådan, ville vi naturligvis heller ikke anbefale dem.

Men som du givetvis også har bemærket, er der nogle af ovenstående forhandlere, der ikke ligefrem specialiserer sig i isenkram. De vil givetvis ikke have æbleskivepander i deres sortiment permanent, men i stedet lade det indgå midlertidigt i bestemte perioder, når de har mulighed for at købe et restlager eller lignende.

Æbleskivepande bedst i test: Hvilken æbleskivepande er bedst?

Så nåede vi slutningen på denne æbleskivepande bedst i test artikel. Vi håber, at du er blevet lidt mere klar over, hvilken æbleskivepande der er bedst for dig og dine behov. Hvis du skulle have glemt, hvilke du er blevet præsenteret for, så frygt ej; nedenstående liste er en opsummering af de bedste æbleskivepander fra først i artiklen:

 • Bedste æbleskivepande: Funktion Æbleskivepande
 • Bedste æbleskivepande til induktion: Holm Æbleskivepande
 • OBH Nordica Æbleskivebager: Bedste elektriske æbleskivepande
 • Le Creuset Æbleskivepande: Bedste æbleskivepande i støbejern

Nu er du forhåbentligt helt skarp på, hvilken æbleskivepande, der er bedst. Hvis du nu alligevel godt kunne tænke dig en lille genopfrisker af, hvorfor hver af de ovenstående fortjener en plads på listen her, så er det helt okay.

Du kan bare bevæge dig op mod toppen af siden her, og så støder du naturligvis på vores bedst i test liste igen. Her kan du læse mere om alle de ovenstående æbleskivepander, hvad de gør godt og ikke mindst, hvor du kan købe dem.

Det betyder, at du forhåbentligt nu er ved at være klar til at vælge den helt rigtige pande til dine æbleskiver. Tak fordi du læste med!

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Funktion Æbleskivepande, støbejern

Den bedste æbleskivepande er denne model fra Funktion. Det er en æbleskivepande i den helt traditionelle forstand; her er intet gøgl eller gejl, men bare en lækker æbleskivepande med huller til 7 æbleskiver. Dermed er det intet problem at sætte gang i æbleskiveproduktionen, når du skal have gæster til julefrokost.

Som den bedste æbleskivepande naturligvis skal være, er denne model udført i støbejern. Det vil sige, at den er godt solid og den sandsynligvis kommer til at holde lige så længe som du orker at lave æbleskiver – og sandsynligvis lidt til.

5 ud af 5 stjerner

På KitchenOne har denne æbleskivepande fået 25 anmeldelser i skrivende stund. Hver og en af disse har vurderet den til 5 ud af 5 stjerner. Det må siges at være ganske pænt, og er samtidig en klar indikation af, at det her rent faktisk er en af de bedste æbleskivepander, som du kan købe.

Den bliver rost for mange ting, eksempelvis nævnes det, at hullerne har en dybde, der er lige tilpas i forhold til at lave helt runde æbleskiver. En anden anmelder fremhæver den lækre kvalitet, mens Carina nævner, at hun er godt tilfreds med sin æbleskivepande, fordi den er nem at bruge og æbleskiverne, der laves derpå, bliver gode.