Onyx Cookware → Opgradér Dit Køkkengrej Med Garanti

Onyx Cookware

Danske Onyx Cookware forhandler super lækkert køkkengrej i en kvalitet, der bare er helt i top. Lige fra en multifunktionel mælkeskummer til en ditto airfryer – og selvfølgelig alt derimellem. Kender du ikke Onyx Cookware, så læs med her, hvor vi præsenterer dig for et et firma, der gør tingene lidt anderledes – til gavn for deres kunder.

Desuden møder du nok branchens bedste service hos Onyx Cookware, for ikke at tale om kvalitetsprodukter til gode priser, hvor der bare er lagt lidt mere vægt på optimal funktionalitet og udvalgte materialer, end du er vant til.

Ingen fordyrende mellemled betyder fair priser til dig

Du finder ikke Onyx Cookware nede hos din lokale isenkræmmer. Firmaet har nemlig valgt, udelukkende at sælge deres skønne produkter via egen hjemmeside. Før en given vare er nået helt ud i detailhandlen, har den været igennem en del mellemled på vejen fra fabrik til butik. Hvert mellemled tager sig betalt for deres ydelse – det er klart, så derfor ender de fleste varer med at blive uforholdsvis dyre, når du køber dem i en fysisk butik.

 Derfor kan du hos Onyx Cióokware få brandgod kvalitet og design – uden at du behøver at have den helt store tegnebog op af lommen. Her sælges nemlig ikke køkkengrej, som masser af mellemled har skullet tjene penge på – derfor kan du være sikker på de bedste og mest konkurrencedygtige priser i forhold til den uovertrufne kvalitet.    

Gratis fragt hos Onyx Cookware

Ikke nok med de gode priser, så tilbyder firmaet også fragtfri levering. Normalt skal man købe for et vist beløb, før man kan opnå fragtfri levering, men ikke hos Onyx Cookware, der leverer hver eneste ordre fragtfrit.

Gratis returnering hos Onyx Cookware

Du har oven i købet mulighed for at opnå fragtfri returnering af varer du har købt. Her beder virksomheden om, at du udfylder returformularen på hjemmesiden eller skriver en mail til dem.Den fragtfri returnering sker, hvis der er noget galt med dit køb eller du vil benytte den lange tilfredshedsgaranti. 

Køb 100% risikofrit hos Onyx Cookware

Hos Onyx Cookware stoler man på kvaliteten af egne produkter – i sådan en grad at der helt automatisk medfølger 100 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle produkter i webshoppen. Det betyder reelt at du kan afprøve din Onyx Airfryer eller dine Onyx knive i hele 100 dage. Er du på den ene eller anden måde ikke helt tilfreds med købet, kan du inden for perioden kontakte kundeservice og aftale nærmere om returnering af dit produkt. Du får oven i købet tilsendt et returlabel, så du kan sende varen retur uden at skulle betale eller lægge ud for fragten. For dig betyder det et fuldstændigt risikofrit køb  

Kom let i kontakt med Onyx Cookware

Har du brug for at stille et spørgsmål, kan du i første omgang tjekke hjemmesidens FAQ, hvor der er svaret på alle de oftest forekommende spørgsmål. Der er stor chance for, at du finder svaret på dit spørgsmål her. Er det ikke tilfældet, kan du altid sende firmaet en mail – enten via kontaktformularen på hjemmesiden eller på [email protected].            

Hvad kan du finde hos Onyx Cookware?

Onyx Cookware tilbyder et bredt udvalg af køkkenudstyr i bedste kvalitet, der holder i mange år i dit køkken. Her er der kælet for materialer, design og funktionalitet. Her får du en lille forsmag på nogle af de mange produkter, du kan finde hos Onyx Cookware.

  • Onyx Cookware Knive

KØKKENKNIVE Onyx Cookware

Du kan erhverve dig de skønneste kniv hos Onyx. Her er der virkeligt tænkt over materialerne, så du får knive, der holder sig skarpe og flotte i længere tid. Onyx knive er fremstillet med de stærkeste materialer, der giver dig knive, der bare holder år efter år. En stålkerne i højeste kvalitet med titaniumbelægning for maksimal holdbarhed. Et letvægts, antislip håndtag fremstillet i glasfiber. Og ikke mindst en patenteret hybrid keramisk stål for den helt unikke og holdbare skarphed. Onyx knive har en hårdhed på  HrC (måleenhed på Rockwell-skalaen) der let tåler sammenligning med andre knive. Udvalget af Onyx knive er stort og tæller blandt andet grøntsagskniv, brødkniv og kødøkse.Du finder naturligvis også knivslibere og magnetophæng til knivene. Så er du fri for at de ligger i en skuffe og bliver sløve.Har du ikke plads til de flotte knive på væggen, så finder du også de fineste knivhylstre, så de ligger sikkert i skuffen – både for knivenes skyld og for din fingres.

KØB KNIVE FRA ONYX HER

  • Onyx Cookware Stegepander

STEGEPANDER Onyx Cookware

Panderne hos Onyx er patenterede – når man har opfundet verdens bedste belægning, skal man passe på den. Den revolutionerende hybrid non-stick stegepande er nemlig helt speciel. For det første kan du bruge panderne på alle varmekilder og du kan få dem med fast eller aftageligt håndtag. For det andet behøver du ikke være nervøs for metalredskaber på din Onyx Cookware stegepande. Non-stick belægningen er nemlig så stærk, at selv en stegegaffel eller paletspade i metal, ikke kan gøre nogen skade på din pande. En Onyx Cookware Stegepande kan uden problemer gå i ovnen, og vælger du en model med aftageligt håndtag, bliver der nemmere plads til den på spisebordet. Der er ingen tvivl om, at en Onyx Cookware Stegepande er et køb, der gør livet i køkkenet nemmere og desuden holder panden i mange år fremover. Du slipper for sundhedsrelaterede bekymringer om pandens belægning og kan samtidig frit vælge materiale på dine redskaber.

KØB STEGEPANDER FRA ONYX HER

  • Onyx Cookware Gryder

GRYDER Onyx Cookware

En Onyx gryde har samme fortrin som en Onyx pande. Intet brænder på – uanset om du skal lave en lækker sovs, brune løg til en rød bøf eller lave en skøn, sammenkogt ret. For du bør på ingen måde sammenligne den hybride non-stick belægning med den udskældte og sundhedsskadelige teflonbelægning, som netop ikke tåler metalredskaber. Onyx Gryder findes i størrelser fra 2 liter til 8,2 liter, så du er helt sikkert dækket godt ind, uanset om du skal lave mad til 2 personer eller til 10 personer. Det er ikke alle gryder, hvor man har behov for et låg til. Derfor har firmaet valgt, at låg sælges separat. Så kan du selv vælge, hvilke gryder, der skal have et låg. Det samme gør sig gældende for Onyx Cookware stegepander – her er det især aktuelt til den lidt dybere sautépande. Lågene passer både til gryder og pander – så det er slet ikke sikkert, du skal bruge så mange som du tror. 

KØB GRYDER FRA ONYX HER

AIR FRYER Onyx Cookware

Hele 4 udgaver af den funktionelle airfryer finder du hos Onyx. Derfor er det nemt at finde den, der passer i størrelsen hjemme hos dig og din familie. Med en volumen, der strækker sig fra 4 til 8 liter, er langt de fleste familiestørrelser dækket – og lidt til. Med en airfryer kan du nemt blive kongen af køkkenet – eller dronningen. Det bliver ikke meget nemmere at frembringe velsmagende, sunde og fedtfattige retter – lige fra lækre bøffer eller saftig kylling til brød og kager. Den kompakte airfryer klarer det hele og den kan stå flot på køkkenbordet, hvis du har plads til den. Ellers passer den fint ind i et af dine køkkenskabe, når den ikke er i brug. Det bedste af det hele er, at en Onyx Cookware Airfryer har aftensmaden klar på den halve tid, hvis vi sammenligner med ovn og komfur. For ikke at forglemme det markant lavere elforbrug og airfryerens multifunktionalitet, der tilsammen både sparer dig penge og bekymringer om dagens menu. Desuden finder du masser af super anvendeligt tilbehør til din airfryer, som for eksempel gør dig i stand til at bage lækre muffins eller skønne brød på ingen tid. 

KØB AIRFRYERS FRA ONYX HER

Du kan naturligvis finde flere varer i mange kategorier hos Onyx Cookware. Udvalget af spændende kvalitetsprodukter er stort og tæller blandt andet

  • Redskaber

KØKKENREDSKABER Onyx Cookware

Udvalget af køkkenredskaber er stort og findes i to forskellige udgaver – en god og en premium.Den gode udgave har en flot sort titaniumbelægning og et ergonomisk og skridsikkert håndtag. Premium udgaven er fremstillet i smedet, rustfrit stål for ultimativ kvalitet og holdbarhed og er med ergonomisk ABS håndtag. Også her har du mulighed for at købe forskellige sæt, der giver dig flere redskaber for pengene.

KØB KØKKENREDSKABER FRA ONYX HER

  • Tilbehørssæt

TILBEHØRSSÆT

Du finder et hav af forskellige tilbehørssæt hos Onyx Cookware. Ens for dem alle er, at der er penge at spare i forhold til at købe produkterne enkeltvis. Her finder du for eksempel et lækkert sommeliersæt, der indeholder alt til dine vine. Også forskellige barbecue sæt kan du erhverve dig til grillen derhjemme. Eller et forskærersæt til roastbeefen eller nakkestegen og meget, meget mere.

KØB TILBEHØRSSÆT FRA ONYX HER

  • Bestik

BESTIK

Her finder du to forskellige bestiktyper –  det almindelige bestik og grill bestikket. Begge typer er super smukke og ergonomisk udformet. Det almindelige bestik er fremstillet i rustfrit stål med titaniumbelægning, hvilket gør det både ekstra holdbart og ekstra smukt. Grill bestikket er fremstillet i den patenterede hybrid keramiske stål med ekstra skarphed. Grebet er fremstillet i let glasfiber for perfekt greb og balance i bestikket.

KØB BESTIK FRA ONYX HER

  • Vakuum produkter

VAKUUM STARTER SÆT

Onyx Cookware kan præsentere dig for et perfekt vakuumsystem, der ikke kræver oceaner af skabsplads, men alligevel giver dig flere muligheder for at bevare dine madvarer friske. Den super smarte og effektive vakuumpumpe kan du nemlig bruge til både vakuumposer og vakuumbeholdere. Dermed kan du opbevare maden 5 gange længere, end du kan i en almindelig pose eller beholder. 

KØB VAKUUM PRODUKTER FRA ONYX HER

Nem rengøring med produkter fra Onyx Cookware

Vi kender alle til den store mængde opvask, der venter på os efter madlavningen. Det er en knap så dejlig måde at slutte måltidet af på. Nogle pander tåler ikke maskinopvask, og det samme gør sig gældende for gryder og knive. Onyx Cookware har gjort livet meget nemmere og en del mere afslappende  for dig. For både gryder, pander og knive kan gå direkte i din opvaskemaskine – ja, selv airfryerens kurve tåler maskinopvask. Findes der ikke en opvasker i dit køkken, vil du stadig kunne vaske op i hånden betydeligt hurtigere, end du plejer. Den patenterede non-stick belægning sørger nemlig for, at du ikke støder på fastbrændte madrester, der ellers kræver en del knofedt for at fjerne. Du kan for eksempel finde passende rengøringssvampe hos Onyx Cookware, der gør rengøringen til en leg. 

Køb Onyx Cookware sæt og spar penge

SÆT

Du har mulighed for at erhverve dig super lækre knive, pander og gryder til ekstra lave priser, hvis du vælger at købe et sæt. Her kan du inden for de tre kategorier vælge mellem flere typer sæt. Ens for dem alle er, at du kan få smukt, funktionelt og effektivt køkkenudstyr og samtidig spare en del penge på dit køb. 

KØB SÆT FRA ONYX HER

Onyx Cookware tilbehør, der gør køkkenet fuldendt

Uanset om det drejer sig om låg til dine gryder og pander, gennemtænkt tilbehør til din Onyx Cookware Airfryer eller andre former for køkkentilbehør, så finder du det hos Onyx Cookware i den bedste kvalitet. Multifunktionalitet er nøgleordet og meget tilbehør kan bruges til flere forskellige opgaver. Du kan for eksempel finde grydelapper, der også fungerer som bordskånere eller en fiks mælkeskummer, der har tre forskellige piskeris, der kan klare lidt af hvert. Et super funktionelt redskab, der ikke optager meget plads og derfor er perfekt på rejser. Apropos rejser finder du faktisk også en super smart selvrensende og steriliserende termoflaske, der både kan holde dine drikke varme og kolde. 

Onyx Cookware på Trustpilot

Trustpilot er stedet at søge mere information, hvis man gerne vil vide mere om et bestemt firma, deres produkter og ikke mindst deres service. Søger du Onyx Cookware Trustpilot vil du se, at der ligger flere tusind anmeldelser på virksomheden. Med en score på 4,7 er Onyx Cookware værd at tage et ekstra kig på. Det man først lægger mærke til er, at firmaet svarer på de anmeldelser, der ligesom fordrer et svar. Desuden kan man se, at 85% af de mange anmeldelser, giver firmaet 5 stjerner – som er den højeste score på Trustpilot. Sluttelig er firmaet verificeret på Trustpilot, så du kan være helt sikker på, at du handler med et dansk firma med dansk CVR nummer. Køber du varer hos Onyx Cookware, bør du faktisk også skrive en anmeldelse på Trustpilot, som både firmaet og andre potentielle købere kan få glæde af – uanset om den er positiv eller negativ.