Onyx Airfryer → Find din favorit her

Onyx Airfryer

At lave mad i en Onyx Airfryer er en revolutionerende oplevelse. Her kan du tilberede et helt måltid uden at slave over komfuret i timevis og med et bjerg af opvask til følge. En Onyx Airfryer er et avanceret, multifunktionelt køkkenapparat, der ikke alene giver dig mulighed for at tilberede sund og lækker mad med kun en smule fedtstof, men også sparer dig mange penge på dine forbrugsafgifter.  

Her i vores tilbundsgående Onyx Airfryer test får du nyttig viden og grundlæggende information om hver enkelt airfryer model og dens

 • Mål
 • Vægt
 • Farve
 • Kapacitet
 • Programmer
 • Specielle features

Lad os sammen tage et kig på udvalget af de forskellige Onyx Airfryers – du finder med garanti en, som passer lige til dig og dine behov. Onyx Cookware har 4 forskellige modeller i sortiment, der dækker en bred vifte af husstandsstørrelser eller specialfunktioner, som du bør kende, inden du træffer din endelige beslutning.

Onyx Airfryer 4 L. 

ONYX COOKWARE™ AIR FRYER - 4L

Den perfekte airfryer til dig der er single eller den lille familie der elsker tosomheden. Den er en vidunderlig luksus i sommerhuset eller kolonihaven, så du ikke bare skal leve af take-away eller rugbrødsmadder når du skal slappe af eller holder ferie. Med sin kompakte størrelse, finder du nemt plads til den, selv hvis pladsen er trang.

Mål: 24 x 24 x 31 cm.
Vægt: 3,4 kg.
Farve: Hvid
Kapacitet: 4 liter
Programmer: 7 forudprogrammerede indstillinger og du kan selv tilføje flere.

Specielle features: Denne model er perfekt til en single husholdning, hvor der altid kun er dig, til at stå for madlavningen. For det første kan du halvere tilberedningstiden og for det andet kan du lave sunde, lækre og fedtfattige retter, der bestemt ikke behøver at være lavet af de samme madvarer. Du har rig mulighed for at variation i din kokkerier – og du vil  nok spare en del penge ved at foretrække de hurtige, hjemmelavede airfryer retter, frem for en pizza eller anden form for take-away.

Den er super egnet til det lille køkken, hvor der ikke er oceaner af bordplads. Med sin kompakte størrelse kan den nemt bo i et over- eller underskab, når den ikke er i brug. Dens lette vægt gør det nemt for dig, når den skal sættes frem og tilbage. En volumen på 4 liter placerer denne Onyx Airfryer 4 l. i størrelseskategorien medium. Det betyder, at du sagtens kan lave mad til flere i den. Den er handy, hvis vennerne kommer uanmeldt forbi eller du har inviteret et par veninder på frokost i kolonihaven. 

Du kan justere temperaturen fra 80 til 200 grader og ligeledes kan du indstille tilberedningstiden mellem 1 og 60 minutter – med et enkelt minuts intervaller. Det digitale touch panel fungerer nemt og intuitivt, så det lærer du lynhurtigt at kende. 

Onyx Airfryer 8 L.

ONYX COOKWARE™ AIR FRYER - 8L

Den helt store Onyx Airfryer model med en kapacitet på hele 8 liter, passer perfekt til den store familie eller hjemmet med masser af besøgende, der aldrig siger nej til at blive til aftensmaden. Det være sig børnenes venner, den enlige nabo eller en god arbejdskollega, der aldrig finder en lukket dør. Med airfryerens store volumen, er der altid plads til en ekstra mund at mætte.

Mål: 30 x 31 x 34 cm.
Vægt: 6 kg.
Farve: Hvid
Kapacitet: 8 liter
Programmer: 8 forprogrammerede indstillinger og så kan du selv tilføje i en uendelighed.

Specielle features: Med Onyx Airfryer 8L er der aldrig mangel på mad eller nogle, der går sultne fra bordet. Selv om du ikke behøver fylde den op, hver gang du bruger den, har du muligheden for at lave mad til et par dage eller lave lækker gæstemad til besøgende. Husk at din airfryer varmer gårsdagens rester lige så hurtigt som en mikroovn – bare mere lækkert.

Du tilbereder nemt maden, for eksempel med en grillrist, som giver dig mulighed for at lave lækre grillspyd med tilbehør, som lægges nederst i kurven. Du kan eventuelt starte med at lave et hurtigt og lækkert madbrød, der fuldender måltidet på den bedste måde. Du behøver ikke engang at tænke over at tænde ovnen.

Det er værd at huske på, at en Onyx Airfryer tilbereder dine retter dobbelt så hurtigt, som de konventionelle opvarmningskilder – ja, nogle gange endda hurtigere. Desuden tilbereder du sund mad uden masser af fedtstoffer, hvilket altid er et plus for dit velbefindende.

Hvad er en airfryer egentlig?

En airfryer er helt sin egen – selvom mange gerne vil sammenligne den med en actifryer, en miniovn eller sågar en mikroovn. Sandheden er nok nærmere, at en airfryer er en slags hybrid, som har taget alle fordele fra de forskellige køkkenmaskiner og samlet dem i et kompakt og strømbesparende format, uden at gå kompromis med hverken smag eller tilberedningstid – nærmere tværtimod.

Onyx Airfryer fungerer ved hjælp af varmluftfunktionen, som du kender fra varmluftsovne, den er hurtig som en mikroovn og med hensyn til actifryer, findes der kun en, patenteret model, som gør udvalget noget begrænset. Ellers minder de to varmluftsprodukter en del om hinanden. 

Herfra anbefaler vi airfryeren, fordi den er betydelig mere versatil end actifryeren er. Du kan læse meget mere om Onyx Airfryer og dens mange anvendelsesmuligheder i næste afsnit.

Hvad kan man lave i en Onyx Airfryer?

Ja – hvad kan man ikke lave i en Airfryer er nok lettere at remse op, for det er bestemt ikke småting, du kan tilberede i den. Som udgangspunkt kan størstedelen af de råvarer, der tilberedes ved hjælp af varme, tilberedes i din airfryer. Det betyder at du både kan 

 • Koge 
 • Dampe 
 • Bage 
 • Stege 
 • Fritere

I den. Du kan stege en flæskesteg, en roastbeef eller en kylling i den, lave de lækreste, knasende sprøde og fedtfattige fritter eller en skøn madtærte – ja, du kan sågar koge æg i den eller bage din yndlingskage. 

Der er i sandhed tale om et helt utroligt multifunktionelt køkkenapparat, der kan erstatte et hav af de konventionelle redskaber, du bruger i dag.

Spar på fedtstoffet med en Onyx Airfryer

En skefuld olie eller mindre er alt, du har brug for, når du tilbereder aftensmaden eller en lækker frokost i din airfryer. Det er knap nok til at dække stegepanden, hvis du skal stege panerede rødspættefileter til et lækkert stjerneskud og slet ikke at sammenligne med pommes frites, der er tilberedt i en frituregryde.

Hører du til de mange, der måske får lidt for meget fed mad eller som elsker sprøde fritter og paneret fisk eller kød – så kan du spare virkelig mange kalorier med en effektiv Onyx Airfryer samtidig med, at du også sparer penge på elregningen og slipper for timevis af tilberedningstid i køkkenet. Og hvem ved, måske slipper du også for det ekstra par kilo, som den fede mad har sat på sidebenene.

Sig farvel til din mikrobølgeovn og goddag til din airfryer

I langt de fleste hjem i Danmark er en mikroovn en helt fast bestanddel af køkkenet. Til trods for dens store udbredelse, bruges den ofte kun til at varme resterne fra gårsdagens middag op eller varme vand til te, kaffe eller cacao.

En Onyx Airfryer kan klare det hele på samme tid som mikroovnen, dog med den store fordel, at den ikke bruger så meget elektricitet til det og samtidig bliver den opvarmede mad hverken tør eller trist. Og ikke at forglemme, så kan du lave alverden lækre retter med din airfryer – der må mikroovnen give fortabt.

Find det bedste ekstraudstyr til din Onyx Airfryer

Selvom en Onyx Airfryer er både let at rengøre og nem at placere i skabet, når den ikke er i brug, kan lidt ekstraudstyr faktisk gøre oplevelsen endnu bedre. Det kan du også finde hos Onyx Cookware. 

Airfryer bagepapir – Giver dig endnu mindre rengøring efter madlavning i din airfryer. Bagepapiret er formet som en lille kurv, der passer lige ned i skuffen, så olien ikke gør den fedtet. Du kan efterfølgende tage papiret op og smide det væk. Du kan nu nøjes med at tørre skuffen over med en fugtig klud.

Airfryer muffinform – en genanvendelig muffinform med plads til 7 store muffins. Du kan både lave de søde og de sunde muffins, der skal bruges i ugens madpakker. Slut med at tage den store ovn i brug, når du har dette ekstraudstyr til din airfryer.

Airfryer kageform – er også genanvendelig og kan bruges til meget mere end at bage kager i. Du kan lave hjemmelavet, lækkert brød, tærter eller pizza med denne form. Ja, det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvilke lækkerier du kan fremstille med en airfryer kageform.Vil du gøre det ekstra nemt, kombinerer du det med et stykke bagepapir.

Airfryer grill – en grill indsats som blandt andet giver dig mulighed for at lave de skønneste grillspyd, for der medfølger nemlig 4 grillspyd til indsatsen. Den er også helt perfekt, hvis du vil grille fisk eller 

Sluttelig kan en optøningsplade være super handy, hvis du ofte skal tø frosne råvarer op. Denne plade kan nemlig tø maden op 10 gange hurtigere, end du er vant til. Det gælder især også, hvis du putter halvfrossen mad i din airfryer. Det kan nemlig medføre, at tilberedningstiden forlænges, er du ikke opmærksom på dette, kan du risikere at spise et måltid i en alt for ringe kvalitet.

Køb din Onyx Airfryer med tilfredshedsgaranti

Onyx Cookware tilbyder dig en 100 dages tilfredshedsgaranti på din Airfryer – uanset hvilken model du vælger. Det er en service, der sjældent ses på denne type produkter og borger for en kvalitet helt i top. Desuden er tilfredshedsgarantien en god sikkerhed for  dig, der måske stadig tvivler på, om en Onyx Airfryer kan hamle op med din konventionelle måde at lave mad på. 

Som en ekstra god service feature er der fragtfri levering på alle Onyx Airfryer modeller. Vælger du at benytte dig af tilfredshedsgarantien, har du oven i købet mulighed for at sende produktet retur, uden at det koster dig en krone.

Du kan eventuelt tjekke Onyx Cookware Trustpilot, hvor de tusindvis af anmeldelser vidner om en certificeret dansk virksomhed, der sælger kvalitetsprodukter til de danske køkkener og en kundeservice der ligger helt i top. Vælger du en Onyx Airfryer så gør dig selv og især andre en tjeneste ved at skrive en Onyx Airfryer anmeldelse på Trustpilot – så andre interesserede kan læse om lige netop din oplevelse med en airfryer fra Onyx.

Hvilken Onyx Airfryer skal jeg vælge?

Når du skal vælge den bedste Onyx Airfryer model, bør du helt sikkert kigge på dine behov og præferencer. Det gælder især for størrelse og udseende. Alle Onyx Airfryer modeller kan tilbyde dig at lave hurtig, lækker og fedtfattig mad – uden massevis af opvask og efterfølgende rengøring.

Du kan sagtens vælge en Onyx Airfryer der opfylder dine og din families behov, men får i ofte gæster, bor der familie lige rundt om hjørnet eller har børnene tit venner på besøg, kan det være bekvemt, at dit valg af airfryer også rúmmer plads til et par ekstra sultne maver rundt om bordet. Det kan være forskellen på at vælge en Onyx Airfryer 5L og en Onyx Airfryer 8L.

Er du en ægte madentusiast og har du brug for lidt magi i køkkenet, bør du naturligvis overveje, om Onyx Airfryer Dual, med to individuelle kurve, er det der skal til, for at kunne fremtrylle de helt exceptionelle, lækre retter hjemme i privaten. Her får du oven i købet muligheden for at kunne synkronisere tilberedningstiden for de to kurve, så alt er færdigt på samme tid.

Har du behov for at matche din Onyx Airfryer til dit køkken, så findes der modeller der er hvide og en enkelt model der er sort. Det er begge neutrale farver, der med garanti vil passe til alle køkkener, når din airfryer skal stå fremme og klar til brug på køkkenbordet.. Om du vælger en Onyx Airfryer sort eller en Onyx Airfryer hvid, kommer helt an på din præference.

Uanset hvilken model du vælger, er du sikker på at få en multifunktionel køkkenmaskine, der kan erstatte mange af dine nuværende typer tilbehør eller maskiner. Blandt de utrolig mange fordele nævner vi i flæng

 • Markant hurtigere tilberedningstid end både pande og ovn
 • Store besparelser på elforbruget
 • Fedtfattig eller fedtfri tilberedning
 • Nem rengøring
 • Minimering af madspild

Der er faktisk slet ingen grund til, ikke at tilføje en lækker Onyx Airfryer til dine køkkenmaskiner derhjemme eller på kontoret. Med en 100 dages tilfredshedsgaranti hos Onyx Cookware, løber du ingen risiko for at vælge forkert. 

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

ONYX COOKWARE™ AIR FRYER - 5L

Her finder du den perfekte Onnýx Airfryer til en gennemsnitsfamilie, som også gerne vil kunne lave lækre retter til et par besøgende gæster eller børnenes overnattende venner. 

Mål: 27 x 28 x 31 cm.
Vægt: 4,3 kg.
Farve: Hvid
Kapacitet: 5 liter
Programmer: 8 forudindstillede madlavningsprogrammer og du kan let tilføje dine egne.

Specielle features: Onyx Airfryer 5L er vores hjertebarn. Den første Onyx Airfryer, der blev introduceret til de danske husstande. Sidenhen er vores airfryer udvalg øget en del, så vi kan imødekomme alles behov. Det frontale digitale touch panel er super handy og du kan aflæse temperatur og resterende tid selv på afstand. 

Med en volumen  på 5 liter i kurven, er denne model ideel til langt de fleste familier. Om du vil have den stående fast på køkkenbordet eller finde en plads til den i et køkkenskab, er helt op til dig. Looket er elegant med hvid base, sort touch panel og chrome håndtag og vil uden tvivl pynte i ethvert køkken.

Rengøring er en leg og ofte kan du nøjes med en hurtig overtørring med en fugtig klud eller svamp. Kurven eller skuffen, om du vil til Onyx Airfryer 5L, kan også nemt puttes i opvaskemaskinen.

COOKWARE™ AIR FRYER - DUAL

En airfryer til den store familie eller de specielle behov. Denne Onyx Airfryer Dual er fremstillet i en sort farve, der klæder langt de fleste køkkener. 

Mål: 24 x 24 x 31 cm.
Vægt: 3,4 kg.
Farve: Sort
Kapacitet: 4 + 4 liter
Programmer: 

Specielle features: Denne Onyx Airfryer sort har to separate stegeskuffer med hvert sit display. Det giver dig mulighed for at stege forskellige fødevarer i de to kurve eller lave dobbelte portioner, hvis du for eksempel har inviteret gæster til en lækker middag eller ungerne holder sleep-over for vennerne.

Desuden giver denne model også mulighed for, at du kan aktiverer den helt unikke synkroniseringsfunktion, der sørger for perfekt tilberedt mad, trods forskellige stegetider på råvarerne i de to skuffer. Med et tryk på en knap, kan du aktivere synkroniseringen og dermed have begge stegeskuffer klar på samme tid. Du kan bruge tiden til at hygge om dine gæster eller forberede desserten, uden at skulle bekymre dig om brændte bøffer, udkogte bønner eller rå kartofler.

Du behøver ikke bruge begge skuffer, hvis du bare skal tilberede mad til dig selv. Du kan sagtens nøjes med at fylde den ene skuffe med det, aftenens menu står på. Så sparer du på den dyrebare elektricitet og maden er alligevel klar hurtigere, end hvis du både skulle have gang i ovn og komfur.