Actifry Test 2024 → Se De 3 Bedste Actifrys

bedste actifry

Actifrys er små ovne med en stærkt koncentreret varmekilde og kraftfuld blæser, der flytter den varme luft rundt for at sprøde vinger, pommes fritter, grøntsager og flere luftstegte opskrifter med lidt (eller nul) olie. De skaber en flot “stegt” finish, som dit ovnområde ikke kan konkurrere med, samt genopvarmningsresultater, der blæser den gennemsnitlige mikrobølgeovn væk. Plus, en actifyer kræver kun en lille mængde olie, for at gøre mad sprød med en brøkdel af kalorier og fedt ved traditionelle madlavningsmetoder, som friturestegning.

Philips airfryer HD9650/90 – Bedste fedtfattige actifry

Philips HD9650 90 XXL Air Fry Testvinder

 

Philips Airfryer XXL er blot en af ​​de mange frituregryder på markedet, der er designet med sundere mad i tankerne, alt sammen pakket ind i en hurtig og bekvem gadget. Som alle de bedste frituregryder er den fantastisk til at gøre netop det; tilberede mad uden behov for oliebeholdere og derved gøre maden mindre fedtet, mere velsmagende og lettere for dig.

Philips Airfryer XXL sprøder ikke bare pommes fritter, selvom det er det første, folk synes at tale om, når de diskutere disse ting. Indrømmet, den vil luftstege en gennemsnitlig tallerken med pommes frites, men den gør også en god linje i stegning, samt har evnen til at dække de fleste andre måltider, du sandsynligvis nogensinde vil lave.

Opskriftsbogen, der følger med Philips Airfryer XXL, viser dens alsidighed med stor effekt. En skam, men den kommer ikke med en tang til at arbejde med maden midt i tilberedningen. Glem det.

Hvad kan den?

Philips Airfryer XXL er, som navnet antyder, en af ​​de større modeller, du kan købe til luftstegning, og kurven kan klare i alt 1,4 kg mad, nok til cirka seks personer. Med andre ord er dette en fantastisk maskine, hvis du har mere end en eller to mund at fodre, eller hvis du simpelthen elsker din mad.

Apparatet fungerer ved hjælp af Philips TurboStar -teknologi, hvilket effektivt betyder, at det hurtigt cirkulerer varm luft i og omkring den mad, du ønsker at tilberede for ensartede resultater, hjulpet med 2225 watt effekt. Den kan tage det roligt med din tilberedte mad ved hjælp af mildere temperaturer, der starter fra 40 °C, men den kan rampes op til 200 °C efter behov.

I det henseende kan Philips Airfryer XXL tilberede næsten alt og i en række 5 forudindstillede tilberedningsmetoder, der omfatter indstilling af luftstegning, grillning, stegning og bagning. Et enkelt sæt ikoner, herunder fisk- og kødsymboler, plus frosne pommes fritter også, leverer disse grundlæggende forudindstillinger, mens manuel betjening er tilgængelig, hvis du foretrækker det. Vi kan også lide funktionen der holder varmen, når din bedre halvdel kommer sent hjem fra arbejde.

Hvad kan vi lide?

Som en Philips føles Airfryer XXL som et kvalitetskøb, og det skal den, som den sidder i premium -enden af ​​luftstegningsproduktspektret. Til at begynde med vil du bemærke hovedparten af ​​dette apparat, hvilket er umiddelbart tydeligt i det øjeblik du trækker det ud af æsken. Det er dog en god ting, da Airfryer XXL er designet til at håndtere masser af mad.

Den har faktisk en stor nok madlavningskurv til at rumme en betydelig hel kylling, hvilket giver den fordelen på mange mindre rummelige modeller.

Kogekurven ser imidlertid ud til at være tilbøjelig til at fange snavs og madrester over tid på grund af den lidt nøjeregnende konstruktion, selvom den er non-stick og gitteret adskiller sig fra rammen til rengøring. Den glider også ret langt ud, så du skal være sikker på, at det er på en fast, flad overflade for at undgå, at den vælter fremad. Tilberedningsdelene kan i øvrigt tåle opvaskemaskine, selvom hoveddelen ikke er det, men kan tørres af.

Philips Airfryer XXL giver god mening, hvis du er på markedet efter en generøs actifryer, der kan håndtere større madvarer, f.eks. hele kyllinger, kødled og så videre. Vi elsker layoutet på betjeningselementerne med en orangefarvet, meget klar og god-til-øjnene digital aflæsning og funktionelle menuindstillinger.

Under drift er Philips Airfryer XXL også temmelig stille, men du skal sørge for at have plads til det. Dens fysiske størrelse kræver plads, plus den varme, der kommer ud af enheden på bagsiden, har brug for et sted at sprede sig.

Med praksis vil du være i stand til at perfektionere mad på tværs af alle indstillinger, med pommes fritter, vores hæfteklammer-testfavorit, som er en af ​​de bedste ting at komme frem fra Philips Airfryer XXL trådkurv. Vi fik også solide resultater med fisk og kyllingefilet.

Ved at holde et vågent øje med fremskridtene og justere varmekontrollerne, når det var nødvendigt, kunne vi få laks pæn og sprød på ydersiden, mens vi holdt den fugtig indeni. Ditto for kyllingefilleter faktisk, som forblev saftige, men ikke fedtet. En ekstra bonus med Philips er, at den også kan vende hånden til mere sarte ting som kager og pizza.

Som det er tilfældet med masser af frituregryder, skal du holde øje med den, da den kan opvarme mad hurtigere, end du måske forventer. Den kan endda ramme dig. Og i tilfælde af pommes fritter, skal du holde dem i bevægelse i gryden med lejlighedsvis kast, så du ikke ender med brændte tatoveringer.

Konklusion

Der er mindre, enklere Philips Airfryers til rådighed – og nogle fremragende frituregryder lavet af andre mærker, selvfølgelig – der er bedre, hvis du mangler plads, men hvis det er volumen og fleksibilitet, du har brug for, er Philips Airfryer XXL det bedste køb.

Philips Airfryer XXL actifryer efterlader et varigt og meget positivt indtryk. Nu hvor vi har levet med den et stykke tid, er dens appel bestemt vokset. Selvfølgelig pommes fritter den fabelagtige ret, og det viser sig også med masser af varme, sprøde kyllingevinger.

Vi har dog fundet ud af, at Philips Airfryer XXL er i stand til at gøre meget mere. Vi lavede en hel stegninger i den ved hjælp af nogle dygtige pit-stop-stil, der skiftede ingredienser, herunder tre (frosne) Yorkshire-puds.

Vi har også prøvet muffinsblanding i den, og bare du holder et vågent øje med bagetiderne, udmærker Philips Airfryer XXL sig. Efter at have styr på kontrollerne foretrækker vi faktisk nu manuel indgreb frem for mange af de automatiske programmer. Det er en enhed, der er værd at mestre, og det tager virkelig ikke lang tid.

Fordele:

 • Egnet til fedtfattige opskrifter
 • Mange funktioner
 • Forskellige sprødningsmetoder med eller uden kruv

Fritel My SnackTastic 4202 – Den billigste actifryer

Fritel My SnackTastic 4202

 

Den kompakte airfryer ‘My SnackTastic’ 4202 fra Fritel er ideel til studerende og singler. I denne airfryer kan du bage snacks, bitterballen, pommes fritter og snacks med op til 80% mindre fedt. Vil du have ekstra variation med grøntsager, scampi eller andre tapas? Takket være Hot Air-teknologien i SnackTastic er det hele muligt uden ubehagelige lugte og på ingen tid. At lave snacks har aldrig været så ubekymret.

Temperaturen kan indstilles manuelt fra 80 til 200 °C, og bagetiden kan også indstilles manuelt (fra 0 til 60 minutter). I denne SnackTastic kan du tilberede 600 gram på samme tid. Efter brug kan du nemt rengøre kurven i opvaskemaskinen.

Fordele:

 • Billig
 • Brugervenlighed
 • Let at vaske

Ulemper:

 • Begrænset størrelse
 • Begrænset funktioner

Philips HD9650/90 Airfryer – Den hurtigste actifryer

Philips Avance Collection Airfryer HD9240 90

 
 

Philips HD9650/90 er Philips flagskib Air Fryer. Byggekvaliteten er imponerende, og den klarede de fleste af sine konkurrenter med hensyn til dens madlavningsevne. Den store kapacitet gør den nyttig til familier og større måltider.

Vi fandt, at det var let at få madlavnings pommes fritter uden at man skulle bekymre sig, og den gjorde også et godt stykke arbejde med en række andre fødevarer, herunder kylling, indiske snacks og bøf.

Det første, du bemærker, når du tager den ud af kassen, er vægten og byggekvaliteten. Der er ikke noget billigt ved dette produkt. For at være ærlig er den dog ikke billig og ligger i den højere ende af markedet for friturestege. Så er det det værd?

Som med alle Philips -produkter kan du være sikker på et godt kvalitetsniveau, og det skuffede ikke. Philips er fortsat med frontbelastningsdesignet, hvilket betyder, at du lægger maden i en skuffe foran. Dette står i kontrast til Tefal ActiFry -serien, som er en topvinder, mens Tefal ActiFry giver dig mulighed for at se maden under tilberedning. Det gør Philips og mange frontmodeller ikke. Tefal ActiFry har også en roterende skovl, der konstant omrører maden.

Philips HD9650/90 er meget god til at cirkulere luften over madens top og bund, og den undgår hot spots, som ellers kan føre til ujævn madlavning og afbrænding. Philips synes at have perfektioneret denne fremgangsmåde meget bedre end andre producenter, som også klarede sig godt. Under madlavning kan du trække skuffen ud og se maden og flytte/ryste den om nødvendigt, uden at påvirke for meget varmen.

Størrelse

Philips Air Fryer er stor til et front draw-design. Den er designet med familien i tankerne og kan let tilberede 1 kg pommes fritter. Når det er sagt, strækker Tefal-området sig til 1,7 kg. Den anden ting at sige om Philips HD9650/90-modellen er, at den har en kraftfuld 2.100 Watt varmelegeme, som er meget mere kraftfuld end andre modeller af sin type. I vores test tæller dette virkelig. Mens nogle modeller kæmper for at tilberede en fuld mængde pommes fritter, havde Philips HD9650/90 slet ingen problemer.

Justerbar temperatur

Philips HD9650/90 AirFryer er en sundere oliefri frituregryde og har en justerbar temperaturkontrol til forskellige madvarer. Ligesom en traditionel frituregryde, kan du justere temperaturen afhængigt af, hvad du laver. Betjeningen er digital i modsætning til en mekanisk, der bruges i nogle andre modeller. Der er også en kontrol til varmeindstillingen.

Tilberedning af pommes fritter

Den mest udfordrende ret at tilberede godt i en frituregryde er pommes fritter. Vi udfører altid en test for at sætte modellerne igennem en prøve. Vi udfører tre pommes frittes test; håndskårne, frosne chunky og frosne pommes frittes. Vi gør dette, fordi selvom de fleste modeller kan klare tyndskårne pommes frites, kan ikke alle klare tykkere chips. Faktisk kæmper mange modeller i den nedre ende af prisklassen helt med håndskårne chips. Grunden til dette, mener vi, er, at i modsætning til frosne pommes fritter, der er grundigt tørrede, forcoatet i olie og har en ensartet form, er friske håndskårne pommes fritter er ikke konsistente. Det er sandsynligvis derfor, at mange frituregryde med frit fedtstof kæmper her. Når det er sagt, håndterede Philips HD 9650/90 alle tre glimrende producerende pommes fritter, der var sprøde på ydersiden og luftige indeni.

Andet mad

Vi kogte også forårsruller, indiske snack kyllingefileter, bøf og scones. Disse fungerede meget godt. Opskriftsbogen er meget omfattende og giver klare instruktioner.

Fordele:

 • Mange funktioner
 • Hurtig program
 • Justerbar temepratur

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

DeLonghi FH 1396 Extra Chef Plus

 

Multifry Extra Chef, der forener en fedtfattig frituregryde og multikoger, er en af tre Multifry-modeller designet til at gøre det let at lave sunde måltider. I modsætning til andre fedtfattige frituregryder er den udstyret med øvre og nedre varmeelementer plus en ventilator, der hjælper med at fordele varmen, så den kan tilberede en række forskellige madvarer, fra risotto, cous cous, gryderet og ratatouille til pizza, kager og tærter.

En aftagelig padle giver mulighed for omrøring eller ej, mens dens kapacitet er imponerende – den har mulighed for at tilberede op til 1,7 kg friske kartofler (ca. otte portioner) i blot 14 ml olie, så det er fantastisk, når der serveres til en mængde. Plus, hvis du sidder fast med mad ideer, er der en opskriftsbog-app med 250 opskrifter.

Design

På samme måde som andre fedtfattige friturestegere er det klart, at der er lagt ekstra vægt på Multifry Extra Chefs ydre. Dens betjeningselementer er foran og i midten, så det er ikke nødvendigt at læne sig over apparatet, mens dets opskriftsfunktioner tydeligt vises på en urskive. Tilberedningstid og temperatur kan begge skiftes ved hjælp af knapper, eller du kan gå med den forudindstillede mulighed, hvilket giver en generøs mængde madlavningsfleksibilitet. Der er fire forudindstillede programmer (kartofler, pizza, kage og gryderet) og tre specialprogrammer (grydefunktion, ovnfunktion, all-round-funktion) på skiven med en låseknap ovenfor.

Inde finder du en keramisk belagt gryde med håndtag, der kan foldes ind, når den er i brug eller låses på plads, når gryden fjernes fra bunden. Rørepinden passer over en nål i midten af ​​gryden og kan let fjernes til rengøring eller når det ikke er påkrævet. Den gennemsigtige del af låget kan også løsnes til rengøring.

Hvordan er den at bruge?

På trods af at have masser af funktioner, er Multifry Extra Chef ret enkel at bruge – vælg en funktion, skift temperaturen eller tiden, hvis det er nødvendigt, og tryk på start. Der kræves ingen forvarmningstid, så det er let at få madlavning med det samme.

Vi begyndte med at bruge en af ​​de medfølgende opskrifter til at bage en æble- og yoghurtkage. Efter blanding af dejen hældte vi den i den smurte og meldryssede gryde uden at blandingen var på plads. Ved at vælge kage-funktionen på skiven viste den en tilberedningstid på 35 minutter på temperaturniveauet på to, og vi startede programmet. Den eneste støj, der viste, at det var bagning, var en stille og hvirvlende ventilator. Selvom den klare del af låget gør det let at holde øje med fremskridtene, er det også praktisk, at låget kan åbnes helt for at kontrollere – og at det kan ligge programmet i pause.

Den resulterende kage var perfekt bagt, da programmet sluttede – luftig, fugtig og med en behagelig sød, klistret skorpe. Den eneste usædvanlige egenskab var, at den havde en let flad side, hvor gryden forbinder håndtaget og et lille hul i bunden fra blandepindestiften.

Derefter prøvede vi pizza. Vi lavede dejen ud fra den medfølgende opskrift, og vi beviste, at den derefter fladede den i formen igen uden padlen på plads. Det var svært ikke at rive et hul i dejen fra den fremspringende nål. Da vi valgte indstillingen Pizza, fulgte vi opskriftens råd til at tilberede basen af ​​pizzadejen med tomatpuré til den første del af programmet og derefter tilføje ost halvvejs. Desværre var tomatpuréen halvvejs i tilberedningstiden begyndt at brune, og ved programmets afslutning var den brændt let. Pizzabunden og ostetoppen var også overstegt, men ikke brændt, hvilket tyder på, at tilberedningstiden eller temperaturen på dette program muligvis skal justeres.

Til sidst tilberedte vi omkring 700 g flisede kartofler ved at skrælle, skære, skylle og tørre kartoflerne, inden vi lagde dem i gryden med padlen. Tilsætningen af olie op til det foreslåede mærke på 1 ved hjælp af det medfølgende oliemål, vi hældte det direkte i gryden og valgte kartoffelprogrammet til en tilberedningstid på 23 minutter ved varmeindstilling tre. Dens padle begyndte at røre og fordelte olien, mens apparatet begyndte at stege. De producerede chips var kogte, men skuffende med hensyn til sprødhed og farve, med brune pletter og en blød tekstur, hvilket igen tyder på, at nogle justeringer kan være nødvendige.

Oprydningen var enkel-alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine, selvom den advarer om, at vask af panden i opvaskemaskinen for ofte kan gøre den keramiske belægning ikke-klæbende mindre effektiv.

Vurdering

Multifry Extra Chef udmærker sig ved at være en multikoger med stor kapacitet, og dens evne til at håndtere så mange forskellige fødevarer under omrøring kan kun være en velsignelse i et travlt familiekøkken. Hvor der kan være plads til forbedringer, som en fedtfattig frituregryde. Vi er sikre på, at den er i stand til at producere gyldne pommes frites, men vores forsøg antydede, at der kan være eksperimenteret med at matche kapaciteterne, tilberedningstiden og temperaturen.

Tefal Actifry Genius XL 2-i-1

 

Ved at bryde støbeformen hvad angår design, er Tefal ActiFry Genius XL sammenlignet med de fleste luftfriturer på markedet kortere og dybere end disse konkurrenter. Den leveres med en padle, et 3,5 liter skåldesign samt et “vindue”, der lader dig kigge på din mad, mens den koger.

Dette design betyder, at maden er jævnt tilberedt og smager fantastisk, og dens betjeningselementer er overraskende nemme at bruge på trods af at de ser komplicerede ud på grund af den brede vifte af muligheder, der tilbydes.

Desværre betyder denne form, at den ikke er velegnet til små køkkener, og paddelens design betyder, at du ender med at ofre nogle af de sundhedsmæssige fordele ved at bruge en frituregryde til mad der smager bedre.

Samlet set er Tefal ActiFry Genius XL en blandet taske. Den tilbyder en række fordele, men svigtes af næsten lige så mange ulemper, mens den koster mere end mange af sine konkurrenter. Dens appel eller ej vil være baseret på, hvad du vil have en frituregryde til at gøre.

Design

Frituregryder ser stort set ens ud; en aftagelig skål – ofte med en separat kurv, der sidder indeni – gemmer sig i et højt, rundt design under enten et sæt manuelle eller digitale betjeningselementer. Dog ikke Tefals ActiFry. Den bytter denne traditionelle form til en fladere og dybere form. Den har ingen kurv men i stedet tilføjer en padle, og dens digitale kontroller sidder bag på frituregryden, frem for toppen.

Den største ulempe ved dette er, at Tefal ActiFry Genius XL fylder en del på bordpladen. Den kan ikke let gemmes i et hjørne eller et skab, og dette bliver værre af, at det store låg løfter sig, hvilket betyder, at du ikke kan have noget over det.

Dets plastdesign og buede kanter er heller ikke særlig stilfulde, hvilket får Tefal ActiFry Genius XL til at se billigere ud end dens dyre pris.

En fordel er, at den leveres med et “vindue”, der lader dig kontrollere din mad uden at åbne frituregryden og slippe kold luft ind. Chips er programmeret til at tage 25 minutter ved 200 grader Celsius, men vi har fundet, at tyndere pommes frites koger meget hurtigere. Dette vindue lader os kontrollere deres fremskridt og fjerne dem, før de bliver for sprøde og overstegt. Denne skåls størrelse på 3,5 liter er også mere end tilstrækkelig til at tilberede chips eller kød til en familie på fire.

Andre steder betyder Tefals skål og padle, at maden tilberedes jævnt og roteres langsomt gennem blæsninger af varm luft. Selvom denne mekanisme gør ActiFry til en skuffende høj maskine.

Ydeevne

Vi har testet et rimeligt antal frituregryder og ingen har kunnet konkurrere med Tefals Actfiry Genius XL, når det kommer til kvaliteten af ​​den mad, den producerer.

Chipsene smager så godt og har en så fantastisk konsistens, vi kunne have været overbevist om, at de var fra en restaurant eller stegt i fedt. Skindet var sprødt og smagfuldt uden at blive overstegt, og kartoflen indeni var blød og luftig. På samme måde kogte vi et parti kyllingevinger marineret i kinesisk fem krydderier, og vi kunne ikke give dem fejl. Kødet var ekstremt fugtigt og saftigt, mens skindet på hver vinge var sprødt og bevarede masser af smag.

Dette skyldes Tefals padle- og skåldesign. Luftede friturestegning til kurve bruger blæsere til at sprænge mad med varm luft fra en række vinkler. Dette kan få pommes fritter i midten af ​​en frituregryde, for eksempel til at tilberedes anderledes end pommes fritterne på ydersiden og resulterer typisk i, at du skal åbne frituregryden og give kurven en omrystning for at sikre konsistens, der lader kold luft komme ind i behandlingen.

Tefals padle flytter i stedet maden langsomt gennem varm lufts sprængninger og sikrer, at hver side tilberedes så jævnt som muligt.

Skålens design betyder desuden, at fedt eller saft, der kommer ud af maden, forbliver i kontakt med det i stedet for at blive ført væk som på kurvtørrere. Dette fedt bevarer smagen, men betyder dog, at Tefal ActiFry Genius XL er mindre sund end sine konkurrenter. Selvfølgelig er både skål- og kurvluftfryser meget sundere end friturestegning, men det er værd at bemærke.

Ud over sin madlavning er Tefal ActiFry Genius XL overraskende enkel at bruge, på trods af at den tilbyder ni forprogrammerede indstillinger. De digitale kontroller er godt mærket og er intuitive. Det tilbyder også den højeste temperatur af enhver luftfryser, vi har testet, ved 210 grader Celsius; og leveres med en timer.

Fordele:

 • Design
 • Egnet til store portioner

efal ActiFry Original FZ710015

Udstyret med en motoriseret omrørerarm kan Actifry mere end de andre. Den kan blande mad selv, mens den koger, hvilket lader den forberede et bredere udvalg af retter. Eksempler omfatter stegning, stegte ris og endda risotto. Maskinen gav mig også med de bedste luftstegte pommes frites, jeg nogensinde har smagt.

Dens padleblander er for grove på bløde fødevarer som hamburgerpatties og sarte friske fiskefileter. Og i modsætning til lignende selvrørende frituregryder er padlen ikke valgfri.

Actifry kan heller ikke håndtere meget væske. Hvis du overfylder den eller fastgør dens padle forkert, siver der væske ud af frituregryden og ud over dit bord. Alt dette gør Actifry til en køkkenenhed i stedet for en Instant Pot-lignende multicooker. Så medmindre du har penge til at brænde eller er fanatisk omkring stegt mad, skal du købe den overkommelige, men solide Simple Chef-snackmager i stedet.

Rør rundt og steg automatisk

Efterhånden som frituregryden går, er Actifrys størrelse temmelig gennemsnitlig, hvilket betyder, at den er ret stor. Apparatet fylder ikke så meget som en brødristerovn, men den har et større fodaftryk end de fleste kaffemaskiner og brødristere med fire skiver. Heldigvis er profilen lav nok til let at glide ind under køkkenskabe.

Fysisk frituregryder består af to sektioner. En hovedcirkulær enhed. Inde, under låget, der kan åbnes, er dens gryde og blandeskovl. Gryden har et håndtag, der vender ned og af vejen, mens du laver mad.

I midten af ​​gryden er den kegleformede padle. Enheden klemmes fast på gryden og låses på plads og holder dem sammen. I denne position hviler den hule del af paddelens kegle på en roterende spindel. Spindlen kommer ind gennem et hul under gryden. Du kan trække gryden ud af frituregryden ved blot at vende håndtaget op og løfte opad.

Actifryens andet afsnit er et fladt kontrolpanel. Den sidder på et afrundet bump, der strækker sig et par centimeter fra bagenden af ​​frituregryden. Panelet er forfriskende enkelt med kun to knapper: en “tænd/sluk -knap” og en “timer-indstillingsknap”. Mellem dem er en lille LCD-skærm. Bortset fra to fedtknapper på forsiden for at åbne låget, er disse Actifrys eneste betjeningselementer.

En lås inde i låget løsner det fra Actifrys hængsel. Låg, gryde og skovl tåler alle opvaskemaskine.

Så enkelt

Denne Actifry -model har de mest elementære kontroller, jeg har set på en frituregryde. Andre frityrgryder som Philips Airfryer Avance, Krupps Fry Delight, Black and Decker Purify og DeLonghi Multifry lader dig alle styre to ting – effekt og temperatur. Sådan er det ikke med Actifry. Du kan tænde eller slukke den. Friturens indre varme er ude af dine hænder.

Det gør bestemt madlavning med Actifry meget simpel, i hvert fald i teorien. Sikre først gryden og omrøreren på plads. Læg derefter din mad i, luk låget og start den. Inden for få sekunder begynder padlen at rotere langsomt. Som med DeLonghi Multifry er den digitale timer og tilberedningsfunktioner ikke forbundet. Så når timeren tæller ned til nul, slukkes ikke frituregryden. Det skal du huske at gøre selv.

Fordele:

 • Friturestegning
 • Automatisk stegefunktion
 • Bordvenlig størrelse