Onyx Stegepande → Din Nye Stærke Favorit Pande

Onyx Stegepande

Det kan være super forvirrende at vælge den bedste stegepande blandt det helt enormt store udvalg der findes i både butikkerne og på nettet. En Onyx stegepande er værd at kigge nærmere på, så her kan du læse om vores Onyx stegepande test, der giver dig masser af viden, så du nemt kan vælge din favorit mellem de mange modeller. Du skal naturligvis finde ud af, hvad du har brug for i en ny stegepande – det være sig størrelse, belægning, og øvrige features der repræsenterer en værdi, når du laver mad. Læs med her og bliv meget klogere på dit valg af en vidunderlig Onyx stegepande.

Find Onyx stegepande i den størrelse, der passer dig

Onyx Cookware sælger lækre og unikke stegepander i flere størrelser mellem 24 cm og 30 cm i diameter. Tjek oversigten herunder,den giver dig inspiration til pandestørrelse og hvad de forskellige størrelser egentlig kan rumme. Er du for eksempel på jagt efter en Onyx stegepande 20 cm, finder du den ikke i en så lille størrelse. Faktisk vil du hurtigt finde ud af, at en pande på 20 cm eller 22 cm i diameter har ret så begrænsede anvendelsesmuligheder. 

Onyx stegepande 24 cm

HYBRID NON-STICK STEGEPANDE 24CM

En 24 cm stegepande fra Onyx Cookware er en mindre/mellemstor stegepande, der er super effektiv til at stege grøntsager, kød eller fisk til dagens måltid. Den kan nemt rumme nok til en familie på 4 eller derunder. Laver du bare mad til dig selv, kan denne størrelse stegepande både rumme plads til kød og grøn, en lækker hjemmelavet pizza, omelet eller en sammenkogt panderet. Denne pande er den mindste pande, du kan få hos Onyx Cookware.

Onyx stegepande 26 cm

HYBRID NON-STICK STEGEPANDE 26CM

Her får du en pande, der er en tand større – 26 cm i diameter. Den kan være den helt perfekte størrelse, hvis du for eksempel skal spejle æg til flere eller lave lækre små russiske blinis til forretten, der kræver lidt luft mellem sig på panden. Den er naturligvis også helt uundværlig, hvis der kommer uventede gæster til middag. 

Onyx sauterpande 26 cm

HYBRID NON-STICK SAUTERPANDE 26CM

En sauterpande er kendetegnet ved at være dybere end en almindelig stegepande. Den kan naturligvis, som navnet antyder, anvendes til at sautere i, men er også helt eminent til sammenkogte retter som en lækker curry eller en osso buco. Faktisk kan du også bruge sauterpanden som en gryde, hvor du nemt kan koge kartofler eller ris.

Onyx stegepande 28 cm

HYBRID NON-STICK STEGEPANDE 28CM

Den mellem/store Onyx stegepande, hvor du kan stege frikadeller til hele familien eller de brunede kartofler til julemiddagen, hvor familie fra nær og fjern er samlet. Uanset hvor stor eller lille din husstand er, er det svært at undvære en stor stegepande

Onyx stegepande 30 cm

HYBRID NON-STICK STEGEPANDE 30CM

Panden på 30 cm i diameter er den største stegepande, du finder hos Onyx Cookware. Her kan du lave mad til mange mennesker på en gang, Stege en hel roastbeef eller saftige kyllingvinger i massevis, til hele sønnens eller datterens fodboldhold. 

Onyx wok 30 cm

HYBRID NON-STICK WOK PANDE 30CM

En wok er vejen frem, hvis du er glad for asiatisk inspireret mad, som for eksempel stir-fry. Wokken har en helt speciel form, som er smallest ved bunden og vider ud op imod kanten. Formen har den fået, fordi den er helt eminent til at lynstege grøntsager, så de stadig har bid og beholder de mange sunde vitaminer.Wokkens sider og bund kan blive meget varme, så derfor fungerer lynstegning perfekt i denne pande – et ekstra plus er, at du ikke behøver ret meget fedtstof i denne Onyx wok

Onyx stegepande original eller keramisk – hvad er forskellen?

Onyx Cookware giver dig mulighed for at vælge mellem 2 forskellige belægninger på deres stegepander: Den originale og den keramiske belægning. Designet er det samme, med det patenterede lasergraverede design, der giver perfekte resultater, simpelthen fordi maden på en Onyx stegepande ikke ligger og koger i sit eget og det tilsatte fedt, i stedet for at brune og danne stegeskorpe – simpelthen fordi det ikke har nogen steder at løbe hen. Men der er forskel på non-stick egenskaberne og holdbarheden på panderne. 

Onyx original non-stick PTFE stegepande

Den originale udgave af en Onyx stegepande er med den japanske og bomstærke non-stick PTFE belægning, der er beriget med diamantstøv for ekstra styrke og holdbarhed. Dens egenskaber kan sammenlignes med non-stick stegepander i høj kvalitet. 

Onyx keramisk hybrid non-stick stegepande

Er det sidste nye skud på stammen. En unik og banebrydende teknologi giver dig den bedste´non-stick coating, der findes og som er fremstillet af naturlige materialer som sand og ler.. Slut med belægning,der beskadiges, fordi du bruger metalredskaber på panden, slut med at skrubbe og skure på fastbrændte madrester, der ikke sådan lige lader sig fjerne. Og ikke mindst slut med at bruge masser af olie eller anden form for fedtstof, for at undgå, at bøffen eller fisken brænder sig fast i belægningen. Denne belægning er patenteret og  lover dig perfekte resultater og super nem rengøring efterfølgende. Ofte kan du nøjes med at tørre panden over med en fugtig klud. Desuden har du helt frit valg, når det gælder redskaber. Du behøver altså ikke længere gå uden om flotte og effektive metalredskaber, for dem tåler Onyx stegepander med keramisk hybrid non-stick belægning også.

Onyx stegepande med fast eller aftageligt håndtag – hvad er bedst? 

Ud over at du kan vælge belægning på en Onyx stegepande, så kan du også vælge, om du vil have den konventionelle model, med et fast håndtag, eller måske foretrækker modellen med et aftageligt håndtag. Der kan være mange grunde til dit valg – en af dem kunne være. At Onyx stegepander er ovnfaste – både med og uden håndtag.

Onyx stegepande med fast håndtag

Sværger du til stegepander med et fast håndtag, er det bestemt ikke besværligt at finde din favoritmodel i det store sortiment. Skal du slutte af med en gratinering i ovnen, kan det være en fordel at investere i et varmeresistent sleeve til håndtaget, især hvis stegepanden efterfølgende skal på middagsbordet.

Onyx stegepande med aftageligt håndtag

Kan være den perfekte løsning for dig, der ikke har masser af opbevaringsplads i køkkenet. Hvis pladsen i køkkenskabene er trang, kommer stegepander med håndtag ofte til kort, fordi der simpelthen ikke er plads til dem. Onyx Stegepander med aftageligt håndtag kan også lettere placeret på middagsbordet – så slipper du for et varmt håndtag, der ofte er i vejen. Placer en grydelap ved siden af panden, så man ikke uforvarende kommer til at brænde fingrene. 

Har du brug for stegepande med låg?

Onyx Cookware sælger låg til stegepander separat. Nogle gange kan det være handy med et låg til din stegepande, hvis indholdet har brug for at simre eller koge, uden at panden koger tør. Der findes låg i alle størrelser, som stegepanderne har. Har du for eksempel både sauterpande og en stegepande på 26, skal du have et glaslåg

 Der passer til begge pander og faktisk også til gryder med samme diameter.Med et låg der passer til både stegepander, sauterpander og gryder i lågets størrelse, er det slet ikke sikkert du behøver et låg til hver eneste produkt – det er super pladsbesparende.

Find de bedst Onyx stegepande tilbud

Elsker du, ligesom de fleste andre forbrugere, et godt tilbud, hvor du kan spare gode penge, så er det bestemt ikke umuligt at finde et sådant på Onyx stegepander. Du har mulighed for at tilmelde dig Onyx Cookwares nyhedsbrev, hvor du løbende får besked på rabatter eller rabatkoder. Desuden får du også besked, når der kommer nye varer og inspirerende opskrifter på hjemmesiden.

Onyx stegepande sæt

HYBRID NON-STICK STEGEPANDESÆT 3-DELE

Har du et barn, der er på vej hjemmefra til sin første bolig på egen hånd, så kan en indflyttergave for eksempel være et super lækkert Onyx stegepande sæt. Her har du flere muligheder at vælge imellem, blandt andet det viste sæt med 3 dele, men ens for alle sæt er, at du sparer mange procenter ved at købe et sæt, frem for at købe de enkelte produkter separat. Det kan også være at din samling af ældre og godt brugt pander trænger til udskiftning. Og med den alsidighed som en Onyx stegepande repræsenterer, er en enkelt stegepande sjældent nok.

4 hurtige spørsmål om Onyx stegepander

Sidder du med spørgsmål, som du gerne vil have svar på, inden du køber en eller flere onyx stegepander, så giver vi dig her svaret på de spørgsmål der ofte stilles. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du tjekke firmaets FAQ sektion på hjemmesiden eller tage kontakt via kontaktfrmularen.

Er Onyx stegepander ovnsikre?

Alle Onyx stegepander er ovnsikre op til 260 grader. Derfor behøver du ikke skifte til et ovnfast fad, hvis dine retter skal færdiglaves i ovnen. Du kan sågar bage en lækker chokoladekage i sauterpanden og dermed undgå besværlig rengøring og masser af opvask.

Hvad koster det i fragt at købe en Onyx stegepande?

Hos Onyx Cookware leveres alle køb fragtfrit. Du behøver altså ikke købe for et vist beløb eller 

specielle varer, for at slippe for en ekstra fragtomkostning. Det betyder at du ikke behøver købe en ekstra vare, for at spare penge på fragten. Dog er det ganske tænkeligt at du bliver så glad for din Onyx stegepande, at du straks køber en mere.

Indeholder Onyx stegepander PFAS?

Onyx stegepande er fri for både det forbudte PFOA og PFOS som PFAS indeholder og som er mistænkt for at være særdeles farligt: Desuden er den øverste belægning så hård og uigennemtrængelig, at risiko for frigivelse til omgivelserne er stor set ikke eksisterende.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er glad for min Onyx stegepande?

Onyx Cookware tilbyder en tilfredshedsgaranti på alle varer. Det betyder reelt at du kan købe og returnere, hvis du ikke finder varen brugbar. Den kan du læse meget mere om her nedenfor.

Onyx Cookware tilfredshedsgaranti der gør alle glade

Hos Onyx Cookware får du 100 dages tilfredshedsgaranti på alle varer i webshoppen. Det er en garanti, der kan gøre alle i godt humør, for selvom du har brugt din Onyx stegepande eller et hvilket som helst andet produkt,du har købt, vil du altid kunne returnere produktet inden for de 100 dage, hvis det ikke lever op til dine forventninger. Tjek hjemmesiden for mere information omkring fremgangsmåden for returnering.

Få masser af inspiration til din madlavning med Onyx Cookware Kokkeskole

Mangler du fra tid til anden inspiration til aftensmaden eller har du altid haft svært ved at stege den perfekte bøf, så tag et kig på Onyx Cookwares kokkeskole på hjemmesiden. Her finder du helt sikkert ny inspiration til madlavningen og ikke mindst finder du den bedste fremgangsmåde  til den lækreste steak – uanset om du bedst kan lide den medium stegt, eller du hellere vil sætte tænderne i en rød bøf. Det handler nemlig primært om den bedste stegepande, der giver dig den karamelliserede stegeskorpe og en super mør bøf. Tjek også sektionen med inspiration og opskrifter. Her finder du gavnlig information om Onyx Cookwares mange produkter og de lækreste opskrifter, der får tænderne til at løbe i vand.

Onyx Cookware på Trustpilot

Er du interesseret i at vide mere om Onyx Cookware og deres skønne produkter til køkkenet, så kan du selvfølgelig tjekke hjemmesiden, men du kan også tage et kig på Trustpilot. Her får du nemlig altid et godt fingerpeg om, hvordan en given virksomhed præsterer – både i forhold til kundernes tilfredshed med produkterne, men også med virksomhedens serviceniveau. Det er helt forståeligt, at man kan være utryg ved et netkøb, hvis man ikke på nogen måde kan tjekke virksomheden, der har vi desværre set mange dårlige eksempler på. For Onyx Cookwares vedkommende, kan du se at virksomheden både er certificeret og har modtaget mange tusind positive anmeldelser med en samlet score på 4,7 ud af 5,0. Her kan du trygt handle dit køkkengrej og dine stegepander.