Bedste Mobil Bredbånd → De 10 Bedste Mobil Bredbåndsudbydere

Mobil Bredbånd
Oister

Tale

Fri

Data DK

40 GB

Pris

89 kr.

lebara

Tale

60 Timer

Data DK

60 GB

Pris

79 kr.

CBB

Tale

Fri

Data DK

30 GB

Pris

99 kr.

Eesy

Tale

Fri

Data DK

30 GB

Pris

99 kr.

Telmore

Tale

Fri

Data DK

50 GB

Pris

299 kr.

Greentel

Tale

Fri

Data DK

20 GB

Pris

99 kr.

Duka

Tale

Fri

Data DK

20 GB

Pris

99 kr.

callme

Tale

Fri

Data DK

Fri

Pris

109 kr.

Hvis du er på udkig efter det bedste mobil bredbånd, så er du havnet det helt rette sted. Det er nemlig det eneste, som det kommer til at handle om her i artiklen, hvor vi præsenterer dig for de bedste udbydere af mobilt bredbånd.

Samtidig bliver du ovenfor præsenteret for en række af de bedste tilbud på mobilt bredbånd lige nu og her. Det er lige netop det, som du finder i oversigten ovenfor. Hvis du er klar til at tage en beslutning med det samme, er det bare at springe på det gode tilbud. Alternativt kan du læse med nedenfor, hvor vi i detaljer gennemgår, hvad hver af de enkelte udbydere kan byde på, når det kommer til mobil bredbånd.

Fælles for dem alle er naturligvis, at de sørger for, at du kan få internet på rejsen. Mobilt bredbånd fungerer nemlig sådan, at du sætter dit SIM-kort i en router med plads til et sådant. Herefter gælder det bare om at sørge for, at routeren er tilsat strøm eller har et opladt batteri, så har du adgang til internettet uden at være bundet af kabler eller andet.

Det er en utrolig fleksibel løsning, som ikke bare er god til sommerhuset eller campingvognen. Det kan også være et oplagt valg hos dig, der kun kan modtage bredbånd via telefonstik eller til dig, der rejser meget. Det handler bare om at finde den udbyder, der passer bedst til dig og dine behov.

CBB Mobil – Bedste mobil bredbånd

CBBFørst på listen over den bedste udbyder af mobil bredbånd finder vi CBB Mobil. Du kender sandsynligvis allerede selskabet og deres nuttede gule maskotter. De har i mange år leveret mobilabonnementer til fordelagtige priser og med en fremragende kundeservice.

Men de gør sig altså ikke kun i abonnementer til mobiltelefoner. De har nemlig også et bredt udvalg af mobil bredbånd, hvor du kan vælge pakker med alt mellem 7 GB og 1.000 GB data om måneden. Det vil sige, at uanset hvor meget du bruger internettet, så kan dine behov mere eller mindre dækkes ind.

Samtidig er priserne også her ganske fordelagtige, og du får bare rigtig meget for pengene. Det er da også en af årsagerne til, at CBB Mobil løber med titlen som det bedste mobil bredbånd. Dette argument underbygges yderligere af, at de leverer mobil bredbånd via Telenor og Telias fællesnetværk, som er det stærkeste af sin slags i Danmark, når det kommer til 4G.

4,7 ud af 5 stjerner

Det er ikke kun værdi-for-pengene og 4G-dækningen, der topper hos CBB Mobil. Også andelen af tilfredse kunder er ualmindelig høj – ikke bare for et mobilselskab, men for en hvilken som helst virksomhed. Finder man CBB Mobil på Trustpilot bliver de nemlig i skrivende stund vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Det baserer sig på 37.500+ anmeldelser, hvoraf 90 % vurderer selskabet som værende enten godt eller fremragende. Gang på gang bliver de rost for deres pålidelige dækning, gode kundeservice og attraktive priser.

Der hersker ingen tvivl om, at så flotte anmeldelser på Trustpilot i den grad er noget, der bidrager til, at CBB Mobil i dag løber med prisen for det bedste mobil bredbånd. Vi kan dog allerede nu afsløre, at de ikke er alene i toppen – flere af konkurrenterne er nemlig lige i hælene.

Skift til CBB Mobil HER

 

Lebara – Bedste billige mobil bredbånd

lebaraHvis du er på udkig efter billigt mobilt bredbånd, så kommer du rigtig langt for pengene hos Lebara. De har alle dage været kendt som en billig mobiludbyder, og det er såmænd ikke anderledes, når det kommer til deres udvalg af mobil bredbånd.

Det er ikke blot prisen, der er særligt bemærkelsesværdig. Også det faktum, at du reelt set kan købe mobil bredbånd uden abonnement. Her betaler du i stedet for en bestemt mængde data, som gælder i 30 dage – uden at du er forpligtet til at betale igen, når de 30 dage er oprindet.

Du kan i skrivende stund vælge mellem 4 pakker mobilt bredbånd:

  1. 15 GB
  2. 60 GB
  3. 100 GB
  4. Fri GB

Der er såmænd ikke så meget at uddybe, da pakkerne er navngivet ganske selvsigende. Fælles for dem alle er dog, at priserne er meget fornuftige, og så er den sidste pakke rigtig interessant. Det at have fri data er reelt set noget, som de færreste har brug for. Hvis du gamer meget, streamer mange film eller serier, arbejder med tunge filer eller lignende, kan det dog være noget, du har brug for. Så er det naturligvis rart at have muligheden.

4,7 ud af 5 stjerner

Nu nævnte vi tidligere, at der var op til flere udbydere af mobil bredbånd, som var lige i hælene på CBB Mobil. Med en gennemsnitlig vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner, er Lebara Mobile en af disse udbydere. Denne score er baseret på knap 3.000 anmeldelser, og i alt er der 79 % af anmelderne, der har givet 4-eller 5 stjerner.

De mange positive anmeldelser kommer som en overraskelse for mange. Hvorfor kan være en gåde, særligt når man dykker ned i anmeldelserne. Her bliver de nemlig rost for at have ”fantastisk service” og ikke mindst ”det bedste internet”. Der er ingen tvivl om, at det i den grad er her, at du finder ikke bare det bedste billige mobil bredbånd, men også noget af det bedste bredbånd helt generelt.

Skift til Lebara HER

 

eesy – Bedst anmeldte udbyder af mobil bredbånd

EesyNår det bare skal være nemt, kan du vælge eesy – det er i hvert fald idéen med selskabet og deres navngivning. Deres slogan lyder ”Bare mobil”, og det er lige netop det, de tilbyder. Så faktisk udbyder de ikke mobil bredbånd, men alligevel får de en plads på listen her.

Det gør de, fordi de fleste SIM-routere sagtens kan tage imod et helt almindelige SIM-kort med tale. Det vigtigste er blot, at det er data inkluderet i abonnementet, så er routeren sådan set ligeglad med, om det også kan håndtere tale, SMS og MMS.

Det bliver på den måde lidt en snyder, men årsagen til, at vi fremhæver eesy som en af de bedste mobil bredbånd udbydere er simpel; de har et attraktiv udvalg. Særligt én af deres pakker gør dem til et oplagt valg – her kan du nemlig få fri data, 25 GB i EU og koble på 5G-netværket. Alt sammen til en meget skarp og konkurrencedygtig pris.

Det kan naturligvis virke lidt underligt at betale for tale, hvis man alligevel ikke bruger det. Men hvis ellers du kan se udover det, så er det værd at overveje eesy, når du skal have mobil bredbånd.

4,7 ud af 5 stjerner

Vores argument underbygges også af, at eesy klarer sig forrygende på Trustpilot. Ligesom de to ovenstående udbydere af mobil bredbånd, scorer de også 4,7 ud af 5 stjerner i skrivende stund. Det sker ovenikøbet på særdeles overbevisende manér med intet mindre end 91 % 4- og 5-stjernede anmeldelser.

Det skal ses i forhold til 1.171 anmeldelser i alt, hvilket naturligvis er noget mindre end det vi ser hos andre udbydere. Men det er alligevel nok til at der ikke kan herske megen tvivl om, at eesy i den grad er en udbyder af mobil bredbånd, som er værd at anbefale.

Skift til eesy HER

 

Greentel – Bedste miljøvenlige mobil bredbånd

GreentelSelvom vi ser en stigning i antallet af klimabevidste danskere, er det nok fortsat de færreste, der aktivt har afsøgt muligheden for et miljøvenligt abonnement på mobil bredbånd. Intet desto mindre er det lige netop det, som Greentel tilbyder til deres kunder.

Selve det mobile bredbånd er ikke så grønt i sig selv – det kører nemlig på Telias netværk. Dermed er det nogenlunde lige så grønt eller sort, som alle de andre selskaber, der benytter sig af samme netværk. Der hvor forskellen ligger er i alt det, som Greentel gør for miljøet.

Der kommer løbende nye tiltag til, men de støtter eksempelvis tiltag, der fjerner plast fra havene, bevarer regnskovene, samt sår vilde bede og opsætter insekthoteller rundt omkring i Danmark. Alt dette for de penge, som du alligevel bruger på mobil bredbånd.

Selve udvalget af bredbåndspakker er ganske fornuftigt – om end lidt til den dyre side. Du kan dog vælge helt ned til 2 GB og helt op til 1.000 GB data om måneden. Har du planer om at rejse, så har Greentel også et udvalg af mobil bredbånd abonnementer med op til 7 GB data i EU.

4,6 ud af 5 stjerner

Lige bag de selskaber, som du allerede er blevet præsenteret for, finder vi Greentel. Med 4,6 ud af 5 stjerner i gennemsnitlig vurdering, befinder de sig nemlig også i toppen, når det kommer til udbydere af mobil bredbånd.

I skrivende stund har de fået 842 anmeldelser på Trustpilot, hvilket naturligvis er til den lavere side. Det må dog siges at være forventeligt, taget selskabets størrelse og alder i betragtning. Men lidt har også ret, og ud af disse 800+ anmeldelser, er der 89 %, der vurderer Greentel som enten god eller fremragende.

Skift til Greentel HER

 

Duka – Bedste mobil bredbånd uden binding

DukaLigesom Greentel, er Duka en af de mindre kendte udbydere af mobil bredbånd og mobilabonnementer for den sags skyld. Men lad dig ikke snyde; det er nemlig en udbyder, der har utrolig meget at byde på, når det kommer til lige netop mobil bredbånd.

Der er to elementer af deres abonnementer, der gør dem særligt attraktive. Det første er, at du kan bestille helt op til 1.000 GB om måneden i Danmark eller 500 GB i DK + 30 GB i EU. Der er altså mulighed for at dække de helt store behov til data.

Det andet element er friheden og fleksbiliteten. Hos Duka er der nemlig ingen binding, når du bestiller mobil bredbånd. Det vil sige, at du i princippet ville kunne oprette et abonnement i dag og lukke det i morgen. Kombinerer du dette med den gratis oprettelse, er der ingen tvivl om, at der er tale om et fleksibelt produkt.

Dermed bliver Duka et oplagt valg for dig, der eksempelvis ikke er sikker på, at mobil bredbånd er den rigtige løsning for dig. Her undgår du nemlig at binde dig i et halvt år, men kan i stedet komme hurtigt i gang og stoppe lige så hurtigt igen, hvis du finder en anden og bedre løsning.

4,6 ud af 5 stjerner

Finder man Duka på Trustpilot, bliver man præsenteret for 1.400+ anmeldelser. Disse har i gennemsnit vurderet udbyderen til 4,6 ud af 5 stjerner, og i alt er der 89 %, der har givet enten 4 eller 5 stjerner. Mange af anmeldelserne siger præcis det, som vi har beskrevet ovenfor.

Det bliver nemlig fremhævet, hvordan de leverer gode abonnementer til attraktive priser, god service og effektiv betjening. Der er grænser for, hvor meget mere man kunne ønske sig.

Skift til Duka HER

 

Oister

OisterDet er ikke kun CBB Mobil, der har ikoniske maskotter. Også Oister har investeret gevaldigt i at udbrede de syngende østers, så de i dag er kendt af de fleste danskere – unge som gamle. Fra start af har Oister haft fokus på at tilbyde billige abonnementer – og det fortsætter de sådan set med.

Særligt deres 1.000 GB-pakke har en attraktiv pris, og det bliver blot et endnu mere interessant valg fordi, det naturligvis er helt uden binding. Samtidig er der værd at bemærke, at du kan bruge fri data uanset om du køber det dyreste eller billigste abonnement.

Der kommer nemlig ingen ekstraregning for at bruge mere data end du har betalt for så længe, at det sker inden for landets grænser. Det kan måske lyde for godt til at være sandt, og det er det på sin vis også. Det sker nemlig til nedsat hastighed (128 Kbit/s), som de færreste vil kunne leve med. Men i det mindste mister man ikke fuldstændig adgangen til internettet.

4,1 ud af 5 stjerner

Vi tager et minder spring på anmeldelsesstigen, når vi med Oister nærmer os de 4 stjerner. Baseret på knap 22.000 anmeldelser er de nemlig i gennemsnit vurderet til 4,1 ud af 5 stjerner. Det er på ingen måder en dårlig score, men den er naturligvis lidt lavere end, hvad vi har set hidtil.

Alligevel er der fortsat 75 %, der mener, at Oister er enten en god eller fremragende udbyder. Det skal ses i kombination med et væld af anmeldelser, der er godt tilfredse med Oisters priser og dækning. Langt de fleste er også ganske begejstrede for selskabets kundeservice, om end enkelte har oplevet, at de har været svære at få fat i.

Skift til Oister HER

 

Telmore

TelmoreHvis du er på udkig efter mobil bredbånd, der er mere end bare et SIM-kort med noget data, så skal du kigge mod Telmore. Hvis du kender lidt til udbyderen, vil du vide, at de typisk krydrer deres abonnementer med adgang til diverse streamingtjenester – og det er ikke anderledes her.

Du kan nemlig tegne abonnement på mobil bredbånd i både små og store størrelser. Gå du efter de større pakker med 500 GB eller 1.000 GB, kan du også vælge at betale ekstra for at få streamingtjenester som Disney+, Netflix og HBO Max med i prisen.

Det kan være særligt attraktivt, hvis du alligevel betaler for alle disse tjenester. Hvorvidt der er en økonomisk fidus i det, afhænger naturligvis af, hvad du i øjeblikket betaler for streamingtjenesterne. I mange tilfælde er der dog penge at spare, og i alle tilfælde vil det være nemmere, at det kun er ét sted, at pengene skal betales.

4,0 ud af 5 stjerner

Danskerne flokkes om Telmore, som er et af de mest populære selskaber, når det kommer til mobilabonnementer og mobil bredbånd. Derfor finder man i skrivende stund også næsten 35.000 anmeldelser af Telmore på Trustpilot.

I gennemsnit har kunderne vurderet udbyderen til 4,0 ud af 5 stjerner, og 81 % af anmeldelserne betragter Telmore som et godt eller fremragende teleselskab. Det tegner naturligvis godt for det mobile bredbånd, som du måtte tegne et abonnement på.

Skift til Telmore HER

 

CallMe

callmeSelvom navnet tydeligt indikerer, at der er tale om et selskab med fokus på taleabonnementer, så tilbyder CallMe også mobil bredbånd. Udvalget er ikke enormt – faktisk har du kun 3 forskellige pakker at vælge i mellem; 6 GB, 100 GB eller 1.000 GB.

Til gengæld er der gratis oprettelse, ingen binding og så kører det hele over Nordens bedste netværk. Det betyder god dækning og en stabil internetforbindelse – begge dele er utroligt vigtigt, når man køber mobil bredbånd.

Priserne hos CallMe er egentligt meget konkurrencedygtige, og de placerer sig omtrent i midten. Du kan både finde dyrere og billigere alternativer. Dog kan du her få rabat på Spotify Premium, hvis du alligevel køber mobil bredbånd, og det kan jo være en oplagt måde at ”reducere” prisen på, hvis du alligevel betaler for Premium-adgang til Spotify.

3,9 ud af 5 stjerner

Slår man CallMe op på Trustpilot, bliver man mødt af knap 20.000 anmeldelser. De har i gennemsnit vurderet selskabet til 3,9 ud af 5 stjerner, hvilket ikke er det bedste, men fortsat en fornuftig score for et mobilselskab.

YouSee

youSeeSidste udbyder af mobil bredbånd på listen i dag er YouSee, som i øvrigt er en af de største i Danmark. Det er en sammenlægning af TDC og YouSee, som er ejet af Nuuday, der er en af Danmarks største medie- og telekoncerner.

Derfor tilbyder de ikke bare mobil bredbånd, men også en brede pallette af andre produkter og ydelser. Hvis vi skal fokusere på mobil bedbånd, så er der flere forskellige abonnementer at vælge i mellem. Der er både til det lille behov med 15 GB, det lidt større behov med 50 GB, til familien med 500 GB eller det helt store på 1.000 GB.

Som sædvanlig med YouSee er priserne lidt højere end gennemsnittet men til gengæld er de begyndt at tilbyde samlerabat på udvalgte abonnementer. Derfor kan der muligvis være penge at spare ved at koble dit mobil bredbånd abonnement med andre produkter, som YouSee tilbyder.

3,1 ud af 5 stjerner

Generelt kan du forvente en god oplevelse som kunde hos YouSee, men der er ingen tvivl om, at de døjer lidt mere med kundetilfredsheden end andre selskaber. Med en gennemsnitlig vurdering på 3,1 ud af 5 stjerner, er der nemlig en rimelig enighed om, at YouSee ikke leverer en prangende kundeservice.

Ud af de 44.000+ anmeldelser, er der blot 47 %, der vurderer deres oplevelse som god eller fremragende. Det bunder sig typisk i, at YouSee tilsyneladende har vokset sig til en størrelse, hvor overblikket og fokus på den enkelte kunde måske halter lidt.