Er du ejer af en virksomhed, og er det tid til at rykke teltpælene op og finde nye egnede lokaler? Så læs med her. I denne artikel kommer vi nemlig ind på, hvordan du finder de bedst egnede erhvervslokaler til lige netop din virksomhed.

Overvej om et kontorfællesskab kunne være en løsning

Danmark er hjemsted for et kæmpe antal små og mellemstore virksomheder. For rigtig mange af dem er et kontorfællesskab en glimrende løsning, når der skal findes nye egnede lokaler. Der er nemlig flere fordele ved netop kontorfællesskaber. Dels er det typisk billigere at leje sig ind her, og i særdeleshed i forhold til at leje kontorlokaler i de dyreste områder af landet, og samtidig har man til tider mulighed for at opnå faglig sparring fra de andre mindre virksomheder i fællesskabet.

Kunne et kontorfællesskab måske være en løsning for din virksomhed? Så start med at danne dig et overblik over udvalget i dit nærområde, eller i den by hvor I som virksomhed har planer om at slå jer ned. Overblikket kan opnås let og enkelt online. Her kan I relativt hurtigt se priser, vilkår og betingelser, og på den måde bør I let kunne finde frem til de bedst egnede kontorfællesskaber. Og kig nu gerne efter et, hvor der er andre virksomheder på adressen, som I kan sparre med til dagligt.

Beliggenhed koster kassen – også når vi taler om erhvervslokaler

I disse tider hvor boligmarkedet buldrer løs for fuld drøn, og hvor den ene salgsrekord konstant tager over fra den anden, er det ikke nogen hemmelighed, at beliggenhed koster penge. Rigtig mange penge. Og det gør sig ikke kun gældende, når vi taler om privatboliger. Det samme gør sig nemlig i den grad gældende når vi taler om erhvervslokaler.

Som virksomhed skal I derfor berede jer på, at det kan være afsindigt dyrt at leje sig ind i nogle lækre, lyse lokaler i centrum af landets største byer. I bør derfor spørge jer selv om det overhovedet er nødvendigt for jer at gøre. En del virksomheder finder det prestigefyldt at have sit domicil i netop disse områder, men hvorfor egentlig have det, hvis man slet ikke har behov for det? Driver man f.eks. en virksomhed, hvor det slet ikke er nødvendigt at få kunder fra gaden ind i biksen, så er det totalt unødvendigt at betale vanvittige summer i lejeudgifter.

Overvej derfor om I kan nøjes med en lidt mere beskeden placering til jeres kommende erhvervslokaler. I sidste ende er det vigtigste ved lokalerne, at I som medarbejdere kan være produktive på adressen, samt at I kan skabe øget vækst og omsætning fra det nye domicil.