Der er ingen tvivl om, at nytårsaften skal fejres med manér. Derfor skal din fest selvfølgelig have det absolut bedste tilbehør til at skyde et nyt år i gang. Få lidt inspiration til, hvordan du kan tilføre tilbehør for at få årets flotteste fest her.

Nytårsaften er en ganske særlig aften. Man fejrer året, der er gået, samtidig med at man byder velkommen til det nye år. Det er en af årets største fester, og på alle måder en lejlighed til at gå helt amok i glimmer, hatte og glamour. Der er nemlig ikke noget, der hedder overdressed eller overpyntet, når det kommer til nytår. Selvfølgelig skal der pyntes flot op til, at man skal se dronnings nytårstale klokken 18, spise nytårsmiddag, drikke champagne og ikke mindst hoppe ind i det nye år ved midnat. Derfor skal du selvfølgelig finde det allerfedeste tilbehør til nytårsfesten og få pyntet op til den helt store guldmedalje.

Discokugler og glimtende, guld forhæng

Det er altid en god idé at starte ud med kronjuvelerne på sin pynt – derfor skal du selvfølgelig have fingrene i nogle funklende guld og sølv discokugler, der for alvor kan sætte gang i dansegulvet og bidrage til den festlige stemning. Man kan få dem i alle størrelser og materialer, så det er bare med at udforske udvalget. Derudover skal du selvfølgelig have dig nogle glimtende, guld forhæng. Man hænger dem i døråbningerne, så man bliver omsluttet af guld hver gang, man bevæger sig gennem rummene.

Konfettiballoner og -kanoner

Der er ikke meget, der emmer så meget af nytår som konfettiballoner og -kanoner. Det er altid en sjov og festlig gimmick at skyde konfettikanoner af – og så pynter de rummene flot med konfetti efterfølgende. Konfettiballoner er også en flot dekoration, der pynter på en festlig og anderledes måde. Det fedeste ved begge dele er, at man kan få konfetti i alle former og farver. Hvis man eksempelvis har et tema til nytårsfesten, så kan man finde nogle, der passer ind i temaet. Det samme, hvis man har farvekoordineret dekorationerne eller blot vil tilføje et særligt touch til pynten. Prøv at udforske de mange muligheder og find det helt rigtige konfettitilbehør til din fest.

Polariodkamera og vintageglas

Minder er noget af det kæreste, vi har. Derfor skal de selvfølgelig foreviges. En af de sjoveste og flotteste måder at gøre det på, er med et polaroidkamera. Man kan få nogle virkelig sjove festbilleder, som man kan gemme til evig tid, hvis man bidrager med et polaroidkamera til festen. Så kan gæsterne få lov at tage flotte og fjollede billeder hele aften – og nytårsaften bliver en, man aldrig glemmer. Til sidst må man ikke glemme glassene. De lækreste drikkevarer spiller ofte en stor rolle for en god nytårsfest, og noget, der virkelig har indflydelse på drikkeoplevelsen er glassene. Derfor skal du selvfølgelig huske at købe nogle flotte og festlige glas. Det kunne eksempelvis være nogle smukke vintageglas, hvis du virkelig vil sætte standarden for festen højt og gå det nye år i møde  med glamour.