HelloFresh Måltidskasser 2024 → Spar 725 På Dine 4 Første Kasser

HelloFresh

Der er mange gode grunde til at vælge at abonnere på måltidskasser. Det kan både være en fordel tidsmæssigt, hvis man ønsker mere inspiration og variation eller hvis du f.eks. ønsker at reducere dit madspild.

Måltidskasser er efterhånden ret populære, hvorfor der også er en del at vælge imellem. Vi har testet HelloFresh, så du kan finde ud af om det er det rette tilbud til dig. Læs om deres gode tilbud og de mange muligheder her i anmeldelsen

SPAR 725 KR PÅ DINE 4 FØRSTE MÅLTIDSKASSER – BESTIL HER

Kom godt i gang med en HelloFresh rabatkode

Hvis du, efter at have læst vores anmeldelse finder ud af, at du gerne vil afprøve en HelloFresh menu eller måltidskasse, så kan du få nogle super tilbud på dine første leveringer.

Vi tjener selvfølgelig også en smule på samarbejdet med HelloFresh, hvis du bruger links fra vores anmeldelse til at bestille din første HelloFresh Danmark ordre, til gengæld er vi også med til at sikre at du som bruger fortsat kan få gode rabatter og endnu flere fordele.

Lige nu kan du i alt spare helt op til 725 kr. fordelt på 4 kasser. Det foregår således, at du på dine første 2 kasser får 30% i rabat, og på de sidste 2 kasser er der så 10% rabat.

Der vil løbende komme nye tilbud og rabatkoder, men HelloFresh priser starter som udgangspunkt ved 43,5 pr. måned, hvilket sammenlignet med andre måltidskasser er en ganske fin pris.

Vælg præcis de HelloFresh måltider du vil have

HelloFreshAlle er forskellige, også når det kommer til madlavning. Måske vil du og din familie helst have en HelloFresh økologi måltidskasse eller en af de andre muligheder som er:

 • Kød og grønt
 • Familievenligt
 • Vegetarisk
 • Nemt og hurtigt
 • Kalorielet
 • Fisk og grønt

Herefter kan du vælge hvor mange personer du ønsker at måltidskassen skal passe til, og du får mulighed for til sidst at vælge mellem forskellige opskrifter.

Det hele er superbrugervenligt, og alt det unødige er sorteret fra, så du nemt og hurtigt kan vælge den helt rigtige kasse til dig og dit køkken.

Opskrifter der er nemme at følge

Opskrifterne og alle madvarerne er, lige som Hellofresh’s hjemmeside, gjort brugervenlige og overskuelige.

Når du modtager kassen, er det nemt at se hvad der hører sammen, og hvad der skal bruges hvornår.

Det kræver ikke nogen særlige evner i køkkenet at følge opskrifterne fra HelloFresh, så det er noget alle nemt kan være med på.

Altid friske råvarer leveret til døren

HelloFresh leverer flere gange om ugen på forskellige tidspunkter, hvilket gør det muligt for dig at få leveret din måltidskasse lige til døren, når du er hjemme.

Bor du et sted, eller har du arbejdstider, der gør at du ikke kan få leveringen til at passe, så er der dog ingen grund til at gå i panik.

Kassen indeholder altid tilstrækkelige køleelementer så råvarerne bevarer en god temperatur til du kommer hjem.

Når du bestiller din måltidskasse, kan du skrive en personlig besked til buddet. Det kan f.eks. være noget om hvor kassen skal stilles, eller at du ønsker at blive kontaktet på et bestemt telefonnummer.

Du kan også vælge at få tilsendt en SMS med oplysninger om når din måltidskasse er på vej, og når den er leveret, så kan du hele tiden følge med.

Afmeld HelloFresh

Hos HelloFresh bliver du aldrig bundet til flere leveringer end du har bestilt, og derfor er det ikke som sådan et fast abonnement, men et fleksibelt abonnement.

Du kan til enhver tid nemt afmelde HelloFresh ugen inden din levering. For de specifikke frister for at afmelde, bør du altid tjekke på Hellofresh’s egen hjælpecenter side, eller kontakte HelloFresh kundeservice.

Mange fordele ved at vælge måltidskasser fra HelloFresh

Der vil altid være delte meninger om måltidskasser, uanset hvilken leverandør de kommer fra. Nogle vil måske mene at portionerne er for små, mens andre mener der ligefrem er til en ekstra person, og andre igen vil mene at det er helt tilpas.

Vi kan derfor kun nævne nogle af de fordele vi tænker du kan få, ved at prøve en måltidskasse fra HelloFresh.

 • Slip for besværet med, og spar tid på indkøb
 • Få nemt ny inspiration
 • Få varieret mad
 • Spar penge ved at mindske madspild
 • Prøv nye retter billigt, uden at skulle købe en masse ingredienser du ikke bruger til hverdag

HelloFresh er en aktør der har gjort meget ud af, at siden skal være brugervenlig og valgene skal være simple. Nogle vil måske se det som en ulempe at man ikke kan foretage mere personlige valg, eller kun bestille måltidskasser til 1-4 personer.

Vi syntes dog at HelloFresh er et godt bud på en konkurrencedygtig aktør inden for måltidskasse segmentet.

SPAR 725 KR PÅ DINE 4 FØRSTE MÅLTIDSKASSER – BESTIL HER

HelloFresh på Trustpilot – det siger kunderne

HelloFreshJennifer K har rosende ord om HelloFresh Danmark på Trustpilot, hvor hun kort og godt skriver: “Vi elsker hver eneste ret.” Mette Nielsen roser HelloFresh fordi: “Det er nemt og hurtigt.”

Derudover går roserne fra de danske køkkener på at kasserne indeholder fine varer, gode opskrifter der er nemme at gå til. En enkelt bruger er sågar meget begejstret for at husets teenager, en sen eftermiddag selv er gået i gang med madlavningen, hvilket jo virkelig vidner om at kasserne fra HelloFresh er lige til at gå til.

I alt scorer HelloFresh tæt på 4 stjerner ud af 5 mulige på Trustpilot, og alene af den grund mener vi helt klart du selv bør prøve måltidskasserne fra HelloFresh.

Kontakt HelloFresh

HelloFresh Danmark er en del af en større koncern der leverer måltidskasser i mange lande. Oprindeligt blev HelloFresh startet i Tyskland, og kom til Danmark i 2019.

HelloFresh har en omfattende kundeservice side hvor du ved at klikke dig frem, nemt og hurtigt kan finde svar på alverdens spørgsmål.

Ønsker du at kontakte HelloFresh direkte er det nemmeste via knappen “stil et spørgsmål” eller ved at ringe til dem i deres åbningstider som har varieret åben mellem 7 og 22

Du kan selvfølgelig også sende en mail på [email protected]

Firmanavn: HelloFresh Nordics ApS
Adresse: Artillerivej 90, st.
Postnummer: 2300
By: København S
CVR: 40333371
Hjemmeside: Hellofresh.dk
Telefon: 92452977

Fleksibel levering i næsten hele Danmark

Da HelloFresh i forvejen er en stor aktør på markedet inden for måltidskasser, kan de stort set også tilbyde levering i hele Danmark.

Dog med undtagelse af Bornholm og andre ikke brofaste øer. Leveringsdagen og tiden afhænger af præcis hvor du bor, men det er superfleksibelt at få leveret måltidskasser fra HelloFresh.

Du kan både springe en eller flere leveringer over med kort varsel, og nogle steder har du også mulighed for at skifte til en anden leveringsdag.  Det hele kan du nemt styre via HelloFresh app’en, eller via dit kontrolpanel på hjemmesiden.

Betalingsmuligheder på HelloFresh

Der er flere betalingsmuligheder at vælge imellem når du bestiller en måltidskasse hos HelloFresh.

 • Paypal
 • Maestro
 • Visa
 • Discover
 • American Express
 • Visa Dankort

Vores konklusion om HelloFresh måltidskasser

HelloFreshSom nævnt, syntes vi helt klart at HelloFresh er et forsøg værd. Siden er simpel og brugervenlig, og ligeledes er deres kasser.

Det afspejler klart at HelloFresh har et simpelt udvalg der har succes i flere lande. Som bruger kan du måske savne flere individuelle og personlige valgmuligheder, men det vil blot være med til at gøre tjenesten dyrere.

Når vi kigger på indhold af kassen, leveringsmuligheder og brugervenlighed så må HelloFresh absolut siges at være pengene værd.

Dette spørger andre om

Der kan være en del spørgsmål du gerne vil have svar på, inden du bestiller din første kasse hos HelloFresh, her har vi samlet nogle af de spørgsmål andre brugere spørger om.

Hvad koster HelloFresh om måneden?

Priserne på måltidskasserne varierer selvfølgelig efter hvor store de er, og hvor ofte du ønsker levering. Prisen pr. måltid starter ved kr. 43,50,-

Hvem står bag HelloFresh?

HelloFresh startede i Tyskland, men har med raketfart udvidet til nu at operere i over 14 lande.

Er HelloFresh et abonnement?

Da du ikke binder dig til faste leveringer eller en fast leveringstid er HelloFresh en fleksibel abonnementsordning. Du kan til enhver tid aflyse din levering på måltidskasser fra HelloFresh

Hvad koster HelloFresh uden rabatkode?

Priserne på et måltid fra HelloFresh starter på 43,50 kr. pr måltid. Derudover kan prisen på en kasse variere efter personlige valg, du foretager på siden.

Er HelloFresh økologisk?

HelloFresh har valgt at sætte fokus på enkelthed og prisvenlige måltidskasser, derfor er produkterne som udgangspunkt ikke økologiske.

Hvornår trækker HelloFresh pengene?

HelloFresh trækker penge første gang du tilmelder dig, eller køber en måltidskasse. Efterfølgende måltidskasser, i aftaleperioden, bliver trukket løbende, hvis du ikke afmelder dem inden deadline.

SPAR 725 KR PÅ DINE 4 FØRSTE MÅLTIDSKASSER – BESTIL HER