Vi har her på siden samlet et overblik over nogle af de aller bedste julekonkurrencer, som du kan finde i 2022. Forsød juletiden med ekstra spænding og håb.
Deltag i nedenstående julekonkurrencer, og se om du er en af de heldige, som får en ekstra julegave i år.

Vi ønsker ikke og komme med en lang intro til, det vi alle leder efter – de bedste julekonkurrencer online – hvorfor du let kan finde en oversigt over disse, ved og rulle ned af denne side, klikke og deltage.

Velkommens Store Juleskrab 2022

Velkommens Store Julekonkurrence

Kunne du også godt bruge lidt ekstra godter til juletiden? Så er Velkommens juleskrab lige noget for dig!

Du kan nemlig vinde en skattekiste med hele 4 kg lækker chokolade. Det eneste du skal gøre er at skrabe 3 ens. Der trækkes hele 5 vindere!

DELTAG HER

Blue Energys Julekalender 2022

Julekonkurrencer fra Blue Energy Julekalender

Der trækkes en vinder hver dag og udloves præmier for over 24.000 kr.

Om det så er en 4-dages storbyferie i Europa med den eneste ene, Royal Copenhagen porcelæn, eller
lydudstyr fra Sonos og Apple, så er der noget for alle.

Psst. Vi har ladet os fortælle, at der er en iPad Pro på spil til et heldigt asen d.24.

DELTAG HER

Eesy Juleskrab 2022

Vær med i Eesys store juleskrab 2021 og vind en iPad Air til 5.221 kr.!

Det eneste du skal gøre er at skrabe 3 ens, og så er du automatisk med i konkurrencen.

DELTAG HER

Vind kontanter i Klasselotteriets Julekalender 2022

Klasselotteriets Julekalender

Kontante præmier hver dag – og 25.000 kr. i hovedpræmie

Tilmeld dig nu. Så kan du nå at være med helt frem til 24. december. Der er daglige præmier for mere end 100.000 kr. tilbage, og bagefter skal vi finde en heldig vinder af hovedpræmien på 25.000 kr.

DELTAG HER

Oister’s Adventskalender 2022

Oister juleskrab - Adventskalenderen fra Oister

Spin julehjulet og ram gevinstfeltet.
Nul det jul igen – og OiSTER er i gavehumør!
Deltag og vind vilde præmier i den søde juletid.
Der er nye adventsgaver hver uge.

Du kan fx vinde

– Samsung Book Go
– En Samsung Galaxy Tab S7
– OnePlus Buds Pro
– OnePlus Nord 2 5G 256 GB
– Luksusgavekort
– GoRunne el-løbehjul
…og meget mere

Du får 3 spins hver dag!

DELTAG HER

Kræftens Bekæmpelses Julelotteri 2022

Støt, spil og vind med Støttelotteriet, så kan du køre ind i det nye år i en helt ny Toyota Yaris Hybrid til en værdi af 244.990 kr.

DELTAG HER

Arrivas Adventskalender 2022

Arrivas Adventskalender

Arrivas Adventskalender 2022er her, og du kan vinde fede præmier i hele December

Åbn lågerne hver søndag i advent og vind spændende præmier

DELTAG HER

Julekonkurrencer på nettet giver hygge og spænding i december

Ild i brændeovnen, kaffe på kanden. Larm i bussen på vej i skole. En velfortjent pause på arbejdet. De sjove julekonkurrencer på nettet kan give dig julestemning hvor som helst og når som helst. Om det er juleskrab, en online julekalender eller en nervepirrende julekalender quiz, så er du garanteret flere timers hygge og sjov med de online julekonkurrencer i december.

Vi har samlet de bedste af dem her, så du kan føle den gode julestemning igennem hele december.

Online julekonkurrencer er for alle

Ligegyldigt om du er en skør juletosse eller en julenægter, så er julekonkurrencer et dejligt tidsfordriv, som endda godt kan betale sig. Det kunne jo være, at du var en af de heldige der vandt. Nogle skal jo gøre det. Spændingen ved konkurrencer findes hele tiden, men i julen bliver den krydret med den behagelige julestemning og tanken om at vinde flere penge i denne meget dyre måned. Det vil enten give større julegaver eller en januar måned uden minus på kontoen.

Det er heldigt nok, for der er i december flere konkurrencer end ellers. Markedsføringen i december er mere aggressiv end ellers. Derfor vil du finde julekonkurrencer fra firmaer der normalt ikke laver konkurrencer eller quiz online. Forretningernes største indtjening er i juletiden og der er derfor også en hård konkurrence firmaerne imellem. Derfor ses forskellige julekonkurrencer som en rigtig god mulighed for at få den helt rigtige og vigtige opmærksomhed. Som selvfølgelig giver mersalg. Det er det du skal benytte dig af som kunde.

Juleskrab kan give dig en helt anderledes og sjovere jul

De forskellige julekonkurrencer kan foregå både online og i den fysiske verden.

Èt af de meget populære spil er skrabelodderne. Det er nemt, hurtigt og ret nervepirrende, når man pludselig står med det sidste ikke skrabede felt, som kan indeholde den figur du lige mangler, for at vinde den helt store præmie. Et juleskrab kan være din billet til de store julegaver eller til en jul på en sydhavsø.

Skrabeloddet har siden dets ankomst til Danmark i 1992 fremstillet mange millionærer. Du er måske den næste. Som før nævnt – nogle skal jo gøre det.  Du behøver ikke nødvendigvis haste ned i en butik og købe din juleskrab. Juleskrab findes heldigvis også online, så du har begge muligheder for at vinde.

Har du is i maven kan du også vælge en juleskrabekalender. Så får du spænding helt frem til den 24. december. Hvis du altså ikke snyder..

Søg og vælg dit juleskrab ud fra det du ønsker at vinde. Der er skrabelodder til alt. Penge, smykker, chokolade, biler og alt derimellem.

En julekalender booster julestemningen med lækre præmier

Blandt de gratis og sjove julekonkurrencer findes der selvfølgelig også de uundværlige julekalendre. Dem man kan vinde på selvfølgelig. Så ønsker du dig flere og større julegaver, så kan du glæde dig til en hyggelig og sjov måned, hvor du kan vente i spænding helt til den 24. december.

En julekalender er julestemningsfremmende. En låge hver dag. Hverken mere eller mindre. Det holder dig fast i den helt særlige barnlige stemning, der er i december. Er der præmier forude skal du nok sørge for at huske den låge.

Julekalender konkurrencer er lige så meget til de barnlige sjæle, der elsker alt ved julen, som det er til dem, der hårdnakket forsager julen og alt dens væsen.  Man kan kalde det en sammensmeltning af alt det gode. Julestemning, spænding og præmier – alle kan være med. Elsker man ikke andet, så elsker man i hvert fald præmierne.

Decembers mange julekonkurrencer giver dig alle muligheder for at vinde store præmier

Så kast dig ud i dem. Her har vi samlet de bedste, sjoveste, mest spændende og mest indbringende julekonkurrencer til dig.

December er altid fuld af den helt særlige og glade spænding. Savner du den følelse, du havde som barn? Så kan du bringe den tilbage ved at deltage i de spændende julekonkurrencer. Du vil opleve følelsen af sejr og lykke, hver gang du vinder. Også selvom det måske ikke er den helt store gevinst hver gang. For det kan jo være at den findes i morgen under næste låge. Eller at du i overmorgen får det helt rigtige spørgsmål i julekalender quizzen. Måske dit næste skrab skjuler den helt store præmie. Eller næste skrab. Eller næste.

Altså vinder du både din julestemning tilbage og oveni rigtigt fede præmier. Der er ikke nogen grund til at lade være. Så rigtig god fornøjelse og held og lykke med årets dyreste, men muligvis også mest indbringende, måned.