Kontinentalseng Test 2024 → Se De 7 Bedste Kontinentalsenge

kontinentalseng

Hvis det er tid til at opgradere sengen derhjemme, så kan det være, at I skal overveje en kontinentalseng. Her får man flere lag af forskellige typer af madrasser, hvilket sikrer optimal komfort, støtte af kroppen og i sidste ende forhåbentligt også bedre søvnkvalitet.

I vil dog hurtigt opdage, at der findes et væld af kontinentalsenge rundt omkring hos forhandlerne – både på internettet og i de fysiske butikker. Det kan være svært at finde hoved og hale i markedet, og dermed også svært at tage den helt rette beslutning.

Her på siden forsøger vi at gøre det lidt nemmere for dig. Vi har nemlig fundet de bedste kontinentalsenge, som du kan købe lige nu og her. Dem gennemgår vi nedenfor i vores såkaldte bedst i test liste, hvor du kan læse mere om de enkelte senge og klikke dig direkte videre til troværdige danske forhandlere, der sælger dem.

Efterfølgende kan du se frem til at blive meget klogere på kontinentalseng, hvordan du kan spare penge på dem, hvor du kan købe dem, hvad du skal være opmærksom på, hvorfor de er vigtige og meget mere. God fornøjelse!

Emma Deluxe Kontinentalseng – Bedst i Test

Emma Deluxe-kontinentalseng

Emma Deluxe-kontinentalseng er ikke blot en seng; det er en oplevelse af luksus og komfort, som man kender fra femstjernede hoteller. Denne seng er designet til at give brugeren en optimal støtte og komfort, hvilket hjælper med at forebygge og lindre rygsmerter uanset sovestilling.

Materialer og Design

Emma Deluxe-kontinentalseng er skabt af nøje udvalgte materialer. Den har en base og fødder i birketræ, en ekstra tyk polstring på hovedgærdet, en kombination af Bonell- og pocketfjedre samt åndbart skum. Denne seng er også OEKOTex100-certificeret, hvilket betyder, at den er fri for skadelige kemikalier.

Tilpasning og Stil

Med Emma Deluxe-kontinentalseng kan brugeren vælge mellem fire forskellige farver, to forskellige hovedgærder og to forskellige sengeben. Dette giver mulighed for at tilpasse sengens udseende til den individuelle stil og indretning.

Fordele

  • Luksuriøst og tidløst design, der giver en femstjernet oplevelse.
  • Premium-komfort med 7 specifikke zoner for optimal støtte.
  • Kvalitetsmaterialer som birketræ, Bonell-fjedre, og OEKOTex100-certificering.

Ulemper

  • Betrækket kan let blive flosset.
  • Nogle brugere har oplevet produktionsforsinkelser.

Specifikationer

  • Materialer: Birketræ base og fødder, Bonell- og pocketfjedre, åndbart skum.
  • Design: Tilgængelig i fire farver, to hovedgærder, og to sengeben.
  • Certificering: OEKOTex100-certificeret.
  • Topmadrasser: Diamond topmadras med 8 cm tyk Diamond Degree®-skum eller Flip topmadras med 5 cm tykkelse.

Emma Deluxe-kontinentalseng er ikke blot en seng, men en investering i kvalitetssøvn. Med dens luksuriøse design, kvalitetsmaterialer, og mulighed for tilpasning, er det et fremragende valg for dem, der ønsker en optimal søvnoplevelse.

Senses – Bedste kontinentalseng 140×200

Senses-LysegraaSenses-Lysegraa-300x225

Vi starter ud med den bedste kontinentalseng i størrelsen 140×200. Her er det modellen Senses, der løber med titlen, og det gør den af flere årsager. Først og fremmest kan den købes med tre forskellige grader af fasthed. Dernæst kan man vælge forskellige ben, til- eller fravælge sengegavl og i øvrigt fås den i fire forskellige farver. Der er med andre ord rig mulighed for at tilpasse den både til din krop og til dit soveværelse.

Sengen er OEKO-TEX-certificeret, og den medfølgende madras er Svanemærket. Det er første tegn på, at der er blevet brugt gode materialer i forbindelse med denne danskproducerede bestseller. Springmadrassen, som er den del af sengen, der har størst betydning for, hvor komfortabel sengen er, har hele 7 komfortzoner og benytter sig af de populære pocket-fjedre.

Det kan lyde teknisk, men i bund og grund betyder det, at madrassen tilpasser sig din krop på bedst mulig vis, så du får den bedste støtte og komfort, når du ligger i sengen. Dette bliver underbygget af den solide boxmadras i ”bunden” af sengen, som sikrer en stabil og komfortabel understøttelse af sengen.

Kunderne elsker Senses kontinentalsengen. Rune fortæller, at hans børn er holdt op med at komme ind til ham at sove efter, at de har fået ny seng. Ingelise siger at Senses er både en flot og super god seng, mens Patricia skriver, at der er en seng, der virkelig lever op til både kvalitet og komfort.

Emma Essential Kontinentalsengen

Emma Essential-kontinentalseng

Emma Essential-kontinentalseng repræsenterer en perfekt fusion af kvalitet og komfort. Denne seng er designet til at tilbyde en høj kvalitet sovesystem til en overkommelig pris, hvilket sikrer, at brugeren altid kan se frem til en forfriskende nattesøvn.

Design, der Komplementerer Ethvert Soveværelse

Med et design, der nemt passer ind i ethvert soveværelse, er denne seng ikke kun funktionel, men også æstetisk tiltalende. Den er udstyret med en sengebund med Bonnell-fjedre, der giver den nødvendige støtte og komfort.

Personalisering og Tilpasning

En unik funktion ved denne seng er muligheden for at justere blødheden af boxmadrassen. Dette opnås ved at kombinere kontinentalsengen med enten Emma Diamond topmadras eller Flip topmadras. Brugeren kan vælge mellem en fast eller blød side ved blot at vende topmadrassen, hvilket giver en skræddersyet soveoplevelse.

Materialer, der Lover Velvære

Hvis du søger en dyb og afslappende søvn, er denne seng det rette valg. Den kombinerer skum og pocketfjedre for at give optimal støtte. Uanset din sovestilling tilpasser madrassen sig din krop, hvilket sikrer, at rygsøjlen altid er i en ergonomisk korrekt position. Desuden er madrassen fremstillet af materialer af høj kvalitet, certificeret af OEKO-TEX® Standard 100, hvilket garanterer holdbarhed og kvalitet.

Værdi for Pengene

Emma One-kontinentalseng lover en dyb nattesøvn uden at tømme din tegnebog. Og det bedste? Du kan prøve sengen i 100 nætter, før du beslutter, om den er værd at investere i.

Topmadras: Valget er Dit

Emma Essential-kontinentalseng tilbyder to topmadrasser. Den luksuriøse Diamond-topmadras med 8 cm tyk Diamond Degree®-skum er temperaturregulerende, mens den vendbare Flip-topmadras er 5 cm tyk og har både en hård og en blød side, hvilket giver yderligere tilpasningsmuligheder.

Med disse funktioner og fordele er det klart, at Emma Essential-kontinentalseng er designet til at give brugerne en uovertruffen soveoplevelse.

Venus – Bedste kontinentalseng 160×200

Venus Kontinentalseng 160x200

Venus kontinentalseng vinder titlen som den bedste model i størrelsen 160×200. Det gør den blandt andet grundet muligheden for at vælge en forskellig fasthed i hver side af sengen. Samtidig har du også her mulighed for at vælge forskellige typer af ben, forskellige farver samt forskellige sengegavle.

Modellen er, på trods af sit uden-jordiske navn, produceret i Danmark, og en af de absolut bedst sælgende kontinentalsenge hos Bedre Nætter. Som med Senses, er Venus kontinentalsengen også certificeret med OEKO-TEX, og den medfølgende topmadras er Svanemærket.

Springmadrasssen i midten er bygget op af pocket-fjedre, som også her er inddelt i 7 komfortzoner. Det betyder endnu engang, at der er sikret høj komfort og optimal understøttelse af kroppen, når man ligger i sengen. Dette bliver underbygget af de solide og stærke boxmadrasser nederst i sengens opbygning.

Kunderne er generelt begejstret for Venus kontinentalsengen. Blandt andet skriver Johan, at det er en formidabel seng, hvor han sover som en drøm. Frederik siger, at kvaliteten er helt i top, og Victoria skriver: ”Bedste seng jeg nogensinde har sovet i!”.

Stockholm – Bedste kontinentalseng 180×200

Stockholm Box (Antracit) - 180x200 cm

Stockholm er en danskproduceret kontinentalseng i størrelsen 180×200, og den løber med titlen som den bedste i kategorien. Det gør den blandt andet på grund af dens stilrene design, valgmuligheder i forhold til sengegavl, topmadras og ikke mindst fastheden i begge sider af sengen.

Materialerne er luksuriøse og lækre, og de massive boxmadrasser i bunden af sengen har en ramme af FSC-certificeret fyrretræ fra Sverige. Boxmadrassen har 210 pocket-fjedre per kvadratmeter, mens den vendbare springmadras i midten har 220 pocket-fjedre per kvadratmeter. Sidstnævnte er inddelt i 5 komfortzoner, så der er lagt op til god komfort.

Der bliver tilbudt 25 års fabriksgaranti imod brud på både ramme og fjedre, så man er godt dækket ind ved eventuelle fejl og mangler ved sengen. Spørger man kunderne er det heldigvis ikke noget, man behøver at bekymre sig for meget om. Her fremhæver Hanne blandt andet, at der i den grad er tale om et kvalitetsprodukt, Daniel skriver, at de ikke har fortrudt deres køb af kontinentalsengen og Gro siger, at de aldrig har haft en bedre seng.

Venus Diamant – Bedste kontinentalseng 210×210

Venus Diamant - Lysegrå

Kontinentalsengen Venus Diamant vinder titlen som den bedste model i størrelsen 210×210. Det er en rigtig dobbeltseng, hvor der er plads til at boltre sig, og her får man muligheden for at vælge forskellige fasthed i hver side af sengen. Der er ligeledes flere farvevarianter, samt forskellige valgmuligheder for ben og sengegavl.

Udover den traditionelle opbygning med specialudviklede pocket-fjedre, 7 komfortzoner og en solid boxmadras, er topmadrassen til Venus Diamant ret særlig. Den er nemlig blevet diamant-behandlet. Det kan lyde underligt – for hvad skal man med diamanter i sengen? Men det er en helt bestemt behandlingsmetode, der sikrer, at madrassen bliver meget bedre til at hjælpe din krop med at regulere på kropstemperaturen i løbet af natten.

Hvis det er noget, du har problemer med, er det i den grad noget, som du vil sætte pris på – hvilket kunder, der har købt sengen, i øvrigt også gør. Sirasa skriver, at det er en drøm at ligge i sengen, og at hendes kæreste nærmest har vinket farvel til rygsmerter efter, at de har modtaget den nye seng. Louise følger trop, og kalder Venus Diamant for den bedste seng, de nogensinde har haft. De lovprisende ord fortsætter i en uendelighed – og det er derfor ikke uden grund, at den vinder prisen som den bedste kontinentalseng i størrelsen 210×210.

Olympic – Bedste kontinentalseng med opbevaring

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring

Hvis du er på udkig efter en kontinentalseng med opbevaring, kan dine muligheder godt indsnævre sig en smule, da det som udgangspunkt ikke er en funktion, som kontinentalsengen har. Det betyder dog ikke, at det er helt umuligt, og man kan absolut finde modeller med opbevaring og høj komfort.

En af disse modeller er Olympic, som er en 140×200 kontinentalseng med skuffer underneden. Disse skuffer har en længde på 120 centimeter, er 50 centimeter dybe og 14 centimeter høje. Det betyder altså, at der er god plads til at opbevare alt fra sko og skitøj til sengetøj, lagener og håndklæder.

Udover det bygger madrasserne på bonell-fjedre med en tæthed på 250 fjedre per kvadratmeter. Madrasserne er generelt komfortable, hvilket til dels kan tilskrives de 7 komfortzoner, der sikrer god understøttelse af kroppen, når man ligger i sengen.

Generelt er Olympic-modellen her et rigtig fint valg til dig, der drømmer om en lækker kontinentalseng i høj kvalitet og med opbevaring i én og samme indpakning.

Sådan finder vi de bedste kontinentalsenge

Når vi skal finde de bedste kontinentalsenge, har vi desværre ikke muligheden for selv at teste dem alle sammen. Det kræver simpelthen for mange ressourcer og en kapacitet, som vi ikke har til rådighed. I stedet arbejder vi med dataindsamling og -analyse, når vi sammensætter en bedst i test liste som den du netop har kigget igennem ovenfor.

Vi går ud og undersøger ekspertanmeldelser, kundeanmeldelser, produktspecifikationer, materialevalg, garantiperioder, priser og meget mere for en lang række forskellige kontinentalsenge. Informationerne fra dette bliver samlet og efterfølgende holdes de enkelte produkter op mod hinanden.

Baseret på al denne data, kan vi efterfølgende rangere de enkelte kontinentalsenge, hvilket fører til en klar vinder i hver af de enkelte kategorier. Resultatet af denne proces er den endelige liste over de bedste kontinentalsenge, som du ser her på siden.

Køb en kontinentalseng på tilbud

Når du skal købe en kontinentalseng, kommer du ikke udenom, at det kommer til at koste en hel del penge. Det er simpelthen uundgåeligt, fordi man er ude at købe en stor seng med masser af madrasser og lag, der er optimeret til at give en god søvnkvalitet for begge personer, der ligger i sengen.

Heldigvis kan der være mulighed for at spare penge, hvis man er opmærksom på forhandlere, der sætter deres kontinentalsenge på tilbud. Ved at gøre dette kan man enten spare en masse penge, som man kan bruge til noget andet, eller man kan vælge at udnytte tilbuddet til at få råd til en kontinentalseng af højere kvalitet, som ellers tidligere var uden for budget.

Vi råder naturligvis til, at man gør det sidste. Hvis man i forvejen har afsat et beløb, som man har tænkt sig at bruge, kan man virkelig være heldig at få en seng af høj kvalitet, som normalvis ville været meget dyr, men som på tilbud kan være til at betale. En seng af højere kvalitet fører som regel til bedre søvnkvalitet, og som du vil kunne læse senere i artiklen her, er god søvnkvalitet en utrolig vigtig ting.

Hvad er en kontinentalseng?

Hvis ikke du er helt sikker på, hvad en kontinentalseng er, så lad os kort få det på det rene inden, at vi fortsætter med flere gode råd, tips og tricks til køb af netop sådan en seng. Det er heldigvis ikke så kompliceret, som man måske kunne frygte.

En kontinentalseng er nemlig en ”kombination” af flere forskellige senge. Nederst har man en stor eller to mindre boxmadrasser, som er de, der står på benene og dermed danner basen for sengen. Herefter er der en større springmadras placeret oven på disse. Denne dækker hele sengen, og man undgår derfor en revne mellem højre og venstre side – hvilket man ikke ville, hvis det ”bare” var boxmadrasserne.

Oven på springmadrassen finder man så en topmadras, der giver det sidste lag, og man har dermed afsluttet sin kontinentalseng, så at sige. Denne opbygning er også årsagen til, at en kontinentalseng typisk er rigtig høj – og det er simpelthen fordi det er så mange madrasser involveret. Formålet med dette er naturligvis at sikre optimal komfort for begge parter, der benytter sengen.

Af selvsamme årsag, er det sjældent, at man ser kontinentalsenge, der er mindre end 140×200, da konceptet som udgangspunkt er udviklet til dobbeltsenge.

En god nattesøvn starter med en god seng

Der er ingen tvivl om, at en god seng er en af de absolut vigtigste faktorer, der spiller ind i forhold til at opnå en god nattesøvn. Derfor er det også vigtigt, at man ikke går på kompromis, bare fordi man gerne vil have en billig kontinentalseng.

Man bør have fokus på kvalitet i valget af seng, da det som regel vil betyde, at man kommer til at sove meget bedre. Desværre er det bare også sådan, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, hvorfor en god kontinentalseng typisk vil koste lidt mere.

Søvnkvalitet har en stor indflydelse på din hverdag

Vi er dog af den klare opfattelse, at det er alle pengene værd at betale ekstra for sin seng, hvis har midlerne til det. En bedre søvnkvalitet kan nemlig betyde en lang række forskellige ting. Udover, at man naturligvis kan se frem til at være mere veludhvilet, når man vågner, så resulterer det som regel også i et bedre humør i løbet af dagen.

Forskning tyder også på, at en god søvn er med til at sikre et bedre helbred, generel højere sundhed, mindre tendens til at tage på og meget mere. Alt i alt er der altså rigeligt med årsager til, at man bør investere i bedre nattesøvn; og altså dermed også investere i en ordentlig kontinentalseng, hvis man har muligheden for det.

Nethandel: Køb din kontinentalseng online og spar penge

Hvis du står og er klar til at købe din kontinentalseng, så vil vi gerne slå et slag for nethandel. Når du vælger at købe din seng online, har du nemlig muligheden for at spare mange penge. Det kan lyde underligt, men der ligger sådan set en ganske simpel grund bagved logikken.

Webshops har som udgangspunkt lavere faste omkostninger, fordi de kan ”spare” deres dyre butikslokaler og salgspersonale væk. I stedet kan de leje et lager med en billig husleje, og i stedet fokusere på at sælge deres kontinentalsenge og øvrige produkter til hele landet eller sågar hele verden.

Det betyder i sidste ende, at de er i konkurrence med flere forskellige butikker, samtidig med, at de har lavere omkostninger. Resultatet er som regel lavere priser til dig som kunde – og det er noget, vi kan lide. I vores liste over de bedste kontinentalsenge, kan du klikke dig direkte videre til nogle af de online forhandlere, som har attraktive priser.

Kontinentalseng test: Her er de bedste kontinentalsenge

Som afrunding på denne artikel om kontinentalsenge, har vi nedenfor lavet en lille opsummering af vores liste over de bedste kontinentalsenge. Længere oppe på siden kan du naturligvis læse meget mere om hver enkelt model, samt klikke dig videre til en forhandler, der sælger den pågældende seng.

Typisk vil du på forhandlersiden også kunne blive klogere på hver kontinentalseng, samt få kompetent vejledning, så du kan træffe den rette beslutning i forbindelse med dit køb.

KategoriVinder
Bedste kontinentalseng (140 cm x 200 cm)Senses fra Bedre Nætter
Bedste kontinentalseng (160 cm x 200 cm)Venus fra Bedre Nætter
Bedste kontinentalseng (180 cm x 200 cm)Stockholm fra Sengefabrikken
Bedste kontinentalseng (210 cm x 210 cm)Venus Diamant fra Bedre Nætter
Bedste kontinentalseng (220 cm x 220 cm)Essence Lux fra DinSeng
Bedste kontinentalseng med opbevaringOlympic fra BoBoOnline

Udgåede modeller

Essence Lux – Bedste kontinentalseng 220×220

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring

Hvis det ikke kan være stort nok, så er det muligvis værd at overveje en kontinentalseng i størrelsen 220×220. Her løber Essence Lux afsted med titlen som den bedste, og det gør den fordi den har helt op til 504 SMARTpocket-fjedre per kvadratmeter i springmadrassen, hvilket er med til at sikre utrolig god støtte og komfort.

Samtidig kan man vælge mellem forskellige farver, ben, gavl og ikke mindst fasthed i hver side af sengen. Det er blot med til at gøre sengen til et bedre valg, og det er i den grad muligt at få denne model til at passe ind derhjemme og til kroppen.

Polstringen omkring springmadrassens fjedre er bygget på Cooltex. Det betyder i bund og grund, at den er utrolig åndbar og den fugt og sved, som bliver udledt når man sover og opholder i sengen, har nemmere ved at slippe væk. Det sikrer længere holdbarhed og generelt en bedre oplevelse med sengen.

Et oplagt valg til dig, der er på udkig efter en stor dobbeltseng med plads til at boltre sig på.