Trådløs Oplader Test 2024 → Se De 9 Bedste Trådløse Opladere

Trådløs Oplader

Er du træt af ledninger og diverse opladere, som flyder rundt omkring i dit hjem? Kommer I tit op at slås om den enlige oplader i hjemmet? Eller mangler du måske en samlet løsning til opladning af din smartphone, smartwatch og earbuds? 

Så skulle du tage at læse med her, hvor vi gennemgår et bredt udvalg af trådløse opladere, som alle har det til fælles, at de mindsker behovet for forskellige opladere, og hvor der er tænkt i et design, der kan passe ind i det fleste hjem.

SACKit CHARGEit – den bedste kvalitet til prisen

CHARGEit

 

CHARGEit er en stilren SACKit trådløs oplader til dig, som ofte får brug for at lade din telefon op på farten, og som gerne vil have en oplader, der kan stå fremme på skrivebordet. Designet er så gennemført, at unboxing i sig selv er en æstetisk oplevelse. Kassen har et billede af opladeren på forsiden, og når du åbner den, præsenteres du for selve opladeren, et USB-C kabel og en opbevaringspose i fløjl.

Selve opladeren er minimalistisk designet med afrundede hjørner i diamantskåret, mat aluminium. Derudover har den trådløse oplader gummifødder på undersiden, så den står stabilt på bordet, og et kryds på toppen af et lækkert stofbetræk fra den danske producent, Kvadrat. Krydset er i samme skridsikre materiale, som fødderne under bunden, så du trygt kan placere din telefon der til opladning. Denne trådløse oplader har vundet den eftertragtede Red Dot Design Award for sit tidløse design.

CHARGEit indeholder et batteri på 6000 mAh, der afhængigt af, om du bruger det medfølgende kabel eller den trådløse opladningsfunktion, kan oplade din telefon flere gange. Derudover har den trådløse oplader fire dioder foran, der fungerer som en let og overskuelig måde for dig at se mængden af tilbageværende strøm på. CHARGEit er Qi-certificeret og har 10W fast charge, hvilket betyder, at du er sikret den bedste og hurtigste trådløse opladningsstandard.

Når den trådløse opladning er aktiveret, vises det ved at en blå lysdiode tænder, som automatisk slukker igen efter 30 sekunder. På den måde kan du have opladeren stående på natbordet, uden at du bliver generet af lys fra den.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved SACKit CHARGEit:

Fordele

 • Klassisk og stilrent design: vinder af Red Dot Design Award
 • Dansk produceret
 • Hurtig og stabil opladning

Ulemper

 • Opladeren tager selv 3 timer om at blive ladet op
 • Mindre velegnet til smartphones med batterier, der er større end 2000 mAh

CHARGEit Dual Dock – den familievenlige løsning

CHARGEit Dual Dock

CHARGEit Dual Dock er det familievenlige alternativ til dig, hvor den famøse, enlige oplader typisk går på runde hos alle medlemmer af husstanden, og hvor du ofte må stå i kø for at få ladet din telefon op.

Det stilrene design, som vi kender fra de klassiske trådløse opladere fra SACKit, er bevaret i denne dobbeltløsning. Rammen er således fremstillet af diamantskåret, mat aluminium. Derudover sørger skridsikre fødder under bunden for stabilitet, mens overdelen er betrukket med luksuriøst stof fra danske Kvadrat, hvorpå der sidder to krydser i samme skridsikre materiale, som fødderne er lavet af. Under hvert kryds befinder der sig en 10W fast charger, og telefonerne bliver derfor ladet lige så hurtigt op gennem denne dobbeltløsning som ved en traditionel trådløs oplader til én telefon.

Til opladning af CHARGEit Dual Dock følger der en lille, men kraftfuld USB adaptor med, som sørger for en effektiv opladning af de enheder, der befinder sig på den.

Designet er så lækkert, at det er oplagt at have opladeren stående fremme i de rum, hvor familien samles helt naturligt, som for eksempel køkkenet eller stuen. De forskellige muligheder for valg af farve gør, at der findes et udtryk for enhver smag. Så slipper du også for at have et væld af forskellige opladere med tilhørende ledninger til at ligge og flyde alle vegne.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved CHARGEit Dual Dock:

Fordele

 • Delevenlig
 • CHARGEit Dual Dock lades hurtigt op via en USB adaptor på 30W
 • Qi-certificeret

Ulemper

 • Virker kun til smartphones med indbygget Qi-teknologi
 • Det er svært at betjene telefonen, mens den lader op

iDeal of Sweden Carrera Gold – en trådløs oplader til den modebevidste

iDeal Of Sweden 10W Qi Trådløs Oplader, Carrara Gold

GÅ TIL BUTIK

Denne trådløse oplader er designet med et tidløst udtryk for øje, hvor hele overfladen er dækket af et materiale, der minder om det eksklusive carrera marmor fra Toscana i Italien. De guldfarvede detaljer understreger det klassiske og enkle design. Det er faktisk kun mikro-USB kablet, der minder dig om, at der er tale om en trådløs oplader. Derudover findes den i et væld af forskellige farver, og du kan derfor altid finde en trådløs oplader, der passer til de farver, som du har valgt at indrette dit hjem med.

Overfladen er så smart designet, at du kan placere dine enheder overalt på den og stadig være sikker på, at de bliver ladet op, som de skal. Den hurtige 10W strømforsyning står fint mål med lignende opladere på markedet. Derudover er iDeal of Swedens trådløse oplader kompatibel med alle smartphones med indbygget Qi-teknologi, og den vil derfor egne sig godt som for eksempel en trådløs oplader til Samsung.

En ulempe ved denne trådløse oplader er den manglende mulighed for at stille telefonen op, så du kan betjene den, mens den lader, da det kun er muligt at have din enhed liggende oven på den.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved iDeal of Sweden Carrera Gold:

Fordele

 • Tidløst design i mange forskellige farver
 • Hurtig opladning med 10W fast charge
 • Er kompatibel med både Apple og Android

Ulemper

 • Virker kun til smartphones med indbygget Qi-teknologi
 • Det er ikke muligt at have telefonen til at stå op, mens den lader

CHARGEit Stand – den praktiske og stilfulde, men dyre oplader

CHARGEit Stand

Denne 3-i-1 trådløse oplader fra danske SACKit fungerer som både trådløs oplader, powerbank og holder til din smartphone.

Har du adgang til et stik, kan du bruge CHARGEit Stand som trådløs oplader, og har du ikke denne mulighed, så kan du bruge den som powerbank uden en kablet forbindelse. Dens evne til at agere som powerbank bliver dog mindre betydningsfuld, da den har en vægt på 380 gram, hvilket ikke gør den oplagt at tage med i lommen på tur. Til gengæld kan du nemt og bekvemt anvende din telefon, mens den lader, fordi det er muligt at justere vinklen på holderen. I den forbindelse har CHARGEit Stand indbygget hele tre såkaldte “coils”, der sørger for at der ikke er nogen døde vinkler, hvor telefonen ikke kan lades op.

Som med de andre trådløse opladere fra SACKit er der igen tale om et stilrent design, hvor der udelukkende er anvendt materialer i god kvalitet. Alle disse features betyder dog, at opladeren befinder sig i den dyre ende af skalaen. Batteriet har en størrelse på 6000 mAh og er pakket ind i diamantskåret alumininum og smukt møbelstof fra danske Kvadrat.

CHARGEit fås i flere forskellige smukke farver, og ledningen på det medfølgende USB-C kabel er samme farve som møbelstoffet på fronten. Sammen med den fine opbevaringspose af fløjl, så er det ikke kun en 3-i-1 trådløs oplader, som man køber, men også en æstetisk tiltalende designoplevelse.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved CHARGEit Stand:

Fordele

 • Skøn forening af design og funktion
 • Hurtig opladning med 10W fast charge
 • Nemt at anvende telefonen, mens den lader

Ulemper

 • Dyrere end andre, lignende trådløse opladere
 • Ikke oplagt at have med på farten med en vægt på 380 gram

Sandberg 5W Qi trådløs oplader – din trådløse oplader til bilen

Sandberg 5W Qi trådløs oplader og mobilholder til bilen

Hvis du leder efter en lille og praktisk Qi-oplader til bilen, så er denne oplader fra Sandberg værd at tage et nærmere kig på. Den trådløse oplader har to forskellige funktioner, og den kan således både bruges som holder til din telefon i bilen, og den kan bruges til at vedligeholde mængden af strøm på din telefon.

Når du bruger Sandberg 5W som holder til din telefon, så kommer du ikke til at sidde med din telefon i hånden, mens du kører bil. Derudover så slipper du også for at have brugt al strømmen på din telefon, når du når frem til dit bestemmelsessted, hvis du for eksempel bruger den til at streame musik fra undervejs.

Hvad wireless charger angår, så er det ikke den mest kvalitets- og designbevidste oplader, men til gengæld har den en fornuftig pris og er praktisk at anvende i din bil. Du kan for eksempel montere Sandberg 5W Qi trådløs oplader i bilens blæser, og kan dermed for eksempel skifte sang uden at miste overblikket over den omgivende trafik.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved Sandberg 5W Qi trådløs oplader:

Fordele

 • Lille og praktisk til brug i bilen
 • Billig, men samtidig holdbar
 • Sørger for, at du ikke har din telefon i hånden under kørsel

Ulemper

 • Knap så god kvalitet som andre lignende produkter
 • Langsommere opladning end andre trådløse opladere med kun 5W effekt

3-i-1 foldbar trådløs oplader – den praktiske alt-i-en løsning

Foldbar 3-i-1 trådløs oplader

Indtil nu har vi set på flere trådløse løsninger til opladning af forskellige enheder, men fokus har primært været på løsninger til telefoner. Med denne smarte, foldbare 3-i-1 løsning er det slut med at skulle have flere forskellige typer af opladere med tilhørende ledninger til at ligge og flyde. Her kan du på én og samme tid lade både dine earbuds, din telefon og dit smartwatch op på samme tid, og du kan have dem samlet samme sted. Der følger et langt USB-kabel med i pakken, så selvom der er langt til nærmeste strømstik i væggen, så kan du næsten være sikker på, at denne trådløse oplader kan nå.

Denne 3-i-1 foldbare trådløse oplader er kompatibel med både Apple og Android enheder, og så er den foldbar, så den ikke fylder ret meget, når den ikke er i brug. Derudover er der bygget magnetiske moduler ind i opladeren, således at enhederne ikke kan falde af den under opladning. Opladeren har desuden en indbygget funktion, der gør, at varme ledes effektivt ud af den. Den eneste ulempe er, at den er afhængig af en strømkilde for at kunne lade dine enheder op. Den er derfor ikke oplagt at tage med på farten, med mindre du skal et sted hen, hvor det er muligt at sætte den trådløse oplader til et strømstik.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved 3-i-1 foldbar trådløs oplader:

Fordele

 • Én samlet løsning til opladning af alle dine enheder
 • Lang ledning som følger med i købet
 • Foldbar så den ikke fylder så meget, når den ikke er i brug

Ulemper

 • Afhængig af en strømkilde for at kunne fungere

4-i-1 trådløs oplader – den komplette løsning til fans af Apple

 Smart 4-i-1 trådløs oplader til iPhone, AirPods og Apple Watch med ur

Hvis du er typen, som altid har dine enheder sat til at lade op natten over, så kan du lige så godt gøre det med denne smarte 4-i-1 løsning. Her får du nemlig mulighed for både at lade din iPhone, dine AirPods og dit Apple Watch op samtidig med, at du kan se, hvad klokken er. Det digitale ur i denne komplette løsning kan du nemt indstille lysstyrken på, sådan at det ikke generer dine øjne eller forstyrrer din søvn i løbet af natten.

Designet er simpelt og passer derfor ind i alle soveværelser, uanset hvordan du ellers har valgt at indrette dig. En ulempe ved denne samlede løsning er imidlertid nødvendigheden af at sænke effekten i forhold til opladning af de enkelte enheder. Du kan derfor kun oplade dit Apple Watch ved 5W, dine AirPods ved 5W og din iPhone ved 7,5W effekt. Har du alle tre enheder koblet til på samme tid, så kan du samlet lade op ved en effekt på 15W.

Alle enheder lades op ved hjælp af magnetisme og ligesom ved de øvrige trådløse opladere, er der indbygget elementer, der skal sørge for at lede varmen væk fra den trådløse oplader. På den måde forlænges levetiden for både oplader og enhed.

Vil du gerne se film på din iPhone ved sengetid, så kan du både vende din telefon vertikalt og horisontalt. Derudover er din iPhone altid placeret optimalt til ansigtsgenkendelse med denne trådløse oplader.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved 4-i-1 trådløs oplader:

Fordele

 • Praktisk løsning til opladning på natbordet
 • Kan bruges til både iPhone, Apple Watch og AirPods
 • Forlænger levetiden ved at lede varme væk fra oplader og Apple enhed

Ulemper

 • Er kun kompatibel med Apple enheder
 • Fylder mere end andre løsninger

UD15 3-i-1 trådløs oplader dock – løsningen der er kompatibel med alle Apple enheder

UD15 - 3-i-1 Trådløs Oplader dock

Denne trendy oplader dock er snarere en 4-i-1 løsning, end det er en 3-i-1 løsning, som navnet antyder. Det skyldes, at du både har mulighed for at oplade to iPhones, dine AirPods og dit Apple Watch på én gang.

Docken har en indgang til alle tænkelige former for metoder til opladning af dine enheder. Det betyder, at du kan lade din enhed op, uanset om den bruger lightning stik, USB-C eller mikroUSB, hvilket gør UD15 3-i-1 trådløs oplader dock kompatibel med alle Apple enheder uanset alder. Derudover har du adgang til magnetisk opladning via Qi med 10W effekt, som virker for alle nyere iPhones. Hvis din iPhone ikke har denne løsning indbygget, så kan du købe en Qi receiver ved siden af.

Den trådløse oplader indeholder intelligente chips, der styrer fordelingen af strøm, sådan at du altid har adgang til den mest effektive opladning af dine enheder. Derudover er den beskyttet mod både overophedning, kortslutning og overopladning gennem dens smarte, tekniske design.

Udvendigt fremstår designet så stilrent og minimalistisk, at det passer ind i alle former for rum i dit hjem, og du kan få den i enten sort eller hvid, så den matcher dine enheder. Der følger også et 1,2 meter kabel med, sådan at docken kan nå stort set alle strømstik, også selvom de måske ikke er placeret helt tæt på din seng.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved UD15 3-i-1 trådløs oplader dock:

Fordele

 • Kompakt design
 • Kompatibel med alle typer Apple enheder
 • Intelligente chips styrer fordelingen af strøm

Ulemper

 • Den virker kun til Apple enheder

BASEUS Simple trådløs oplader – den lille sorte

 

Den sidste trådløse oplader, som vi vil gennemgå her, er den futuristisk udseende oplader fra BASEUS, der oplader din mobile enhed med en effekt på hele 15W.

BASEUS Simple trådløs oplader kommer med en række smarte og intelligente funktioner, der kan være med til at forlænge levetiden på din smartphone. Den går for eksempel selv automatisk i dvale, når din smartphone er ladet 100 % op, hvilket forlænger levetiden for dit batteri og dermed for din smartphone. Derudover har den et indbygget alarmsystem, som automatisk stopper opladningen af din smartphone, hvis der sniger sig et stykke fremmed metal ind mellem oplader og smartphone, hvilket ellers kan ødelægge begge dele.

Designet er til den futuristiske side, hvilket kan dele vandene, men samtidig er den diskret og passer derfor ind de fleste steder. Det er en både sikker og stabil oplader, men den kræver en kablet forbindelse for at kunne oplade din smartphone, så den er derfor ikke oplagt at tage med på tur. Derudover er det svært at anvende telefonen, mens den lader, fordi du kun har mulighed for at lade den op i liggende position.

BASEUS Simple trådløs oplader minder om den populære Morphie trådløs oplader i forhold til design, men er noget billigere at købe.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved BASEUS Simple trådløs oplader:

Fordele

 • Dvaletilstand forhindrer overopladning af din smartphone
 • Kompatibel med alle smartphones med mulighed for opladning via Qi
 • Stopper automatisk opladningen, hvis der kommer fremmed metal ind mellem oplader og smartphone

Ulemper

 • Virker kun til smartphones med mulighed for magnetisk opladning
 • Kræver et strømstik for at virke
 • Det er besværligt at bruge telefonen, mens den lader

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Air 2-i-1 Trådløs oplader

Air 2-i-1 er trådløs oplader 15W, der samtidig kan være en holder til din smartphone. Den er en af de hurtigste opladere på markedet, og den er dermed for eksempel en velegnet trådløs oplader til iPhone, fordi den kan lade en iPhone11 op til 45 % strøm på 1 time. Derudover er den Qi-certificeret.

Har du, som mange andre, hang til at se en film i sengen, eller synes du, at det er hyggeligt at scrolle igennem de sociale medier før sengetid, så fungerer Air 2-i-1 som den perfekte holder. Du kan således både have din telefon stående horisontalt og vertikalt uden at miste opladningsfunktionen, da der er bygget to “coils” ind i telefonen, som er placeret forskudt af hinanden for at undgå døde vinkler.

Air 2-i-1 er fremstillet i aluminium, hvilket sikrer, at den ikke risikerer at vælte, uanset hvor stor din telefon er på trods af, at opladeren selv kun er 7,6 mm tyk. Derudover er bunden lavet af et skridsikkert ABS materiale, så du ikke risikerer at din telefon glider ned på gulvet, mens den står til opladning, og du betjener den. Den trådløse oplader har også en effektiv varmeledning, der har til formål at sikre, at den ikke bliver for varm ved brug.

Det stilrene design passer ind i enhver indretning, så den kan sagtens stå fremme på natbordet, også når den ikke er i brug.

Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper ved Air 2-i-1:

Fordele

 • Hurtig opladning uden døde vinkler
 • Sikkert og stabilt design
 • Qi-certificeret

Ulemper

 • Virker kun til smartphones med indbygget Qi-teknologi