Bedste Pusletaske 2024 → De 2 Bedste Pusletasker i Test

Pusletaske

Der er mange ting, der skal købes, når man får børn. Barnevogne, babydyner og autostole er blot nogle af disse, men her i artiklen holder vi fokus på en fjerde ting; pusletasken. Nedenfor har vi nemlig samlet en oversigt over de bedste pusletasker, som du kan købe lige nu. 

Vores lille bedst i test guide til pusletasker kommer til at introducere dig for 6 forskellige pusletasker, som alle gør sig særligt bemærket i hver deres kategori. Listen nedenfor er nemlig delt op i forskellige kategorier, så du hurtigt og nemt kan finde lige netop den pusletaske, der er bedst for dig.

I forbindelse med hver præsentation af de enkelte tasker, vil du ikke bare få at vide, hvorfor de har fortjent en plads på listen her. Vi har også fundet en forhandler af hver taske, så du hurtigt og nemt kan klikke dig videre til en webshop, hvor du kan købe din nye bedste pusletaske.

Vi har altså lavet alt forarbejdet, så du blot skal finde den pusletaske, der passer bedst til dig, dit barn og jeres behov. Så kan du fokusere på at passe barnet i stedet for at forsøge at finde hoved og hale i det enorme udvalg af pusletasker, der er på markedet i dag.

God fornøjelse!

Day Mini RE-Q Baby – Bedste pusletaske som almindelig taske

 Day Mini RE-Q Baby - Black

 

Hvis du er på udkig efter den bedste pusletaske som almindelig taske, så kan du overveje om ikke det skal være en Day Mini RE-Q Baby. Den er ikke helt så lille, som den ser ud på billederne, men den har alligevel et udtryk, der minder lidt om en almindelig skuldertaske.

Den er pæn i sit udtryk med det her quiltede design, samtidig med, at den er utrolig anvendelig i hverdagen og i øvrigt særdeles holdbar. Holdbarheden kommer sig af det genanvendte polyester, som tasken er lavet af, og det kan bare holde til det meste.

Praktisk hele vejen rundt

Taskens indretning er særdeles praktisk. Du har først og fremmest et stort lynlåsrum, hvor du kan have alle de større sager, som skal med på tur. Det tæller naturligvis bleer, puslepuder og lignende.

Derudover har den også op til flere mindre lommer i forskellige størrelser, som kan bruges til alle de mindre og løse ting, som man måtte tage med sig på tur. Det betyder reelt set, at man ikke kommer til at mangle plads med denne pusletaske fra Day.

Ligesom med den anden pusletaske fra Day, som vi har fremhævet her i vores bedst i test guide, så kan denne også købes i flere forskellige farver. Den mest populære er klar den sorte, men man kan også få en afdæmpet lyseblå, en rosa og en mørkegrå farve.

5 ud af 5 stjerner

Slår man vejen forbi Mammashop, der blandt andet sælger denne Day Mini RE-Q Baby, så vil man i skrivende stund kunne se, at den er blevet vældig positivt anmeldt. Helt konkret har den fået 5 ud af 5 stjerner, og det er blot en blåstempling af, at der i den grad er tale om en anbefalelsesværdig pusletaske.

CAMA Copenhagen VEGA – Bedste CAMA Copenhagen pusletaske

CAMA Copenhagen Pusletaske - Vega - Sort Læder

Kigger du specifikt efter en CAMA Copenhagen pusletaske, så skal du overveje deres VEGA-model. Det er endnu en lækker pusletaske med quiltet mønster, og den er ikke bare stilfuld, men også af utrolig høj kvalitet.

De lækreste materialer

Det ses blandt andet på materialerne. Det yderste lag består nemlig af intet mindre end 100 % ægte læder. Indvendigt er tasken beklædt med polyester, og det samme kan siges om det medfølgende pusleunderlags ydre. Indvendigt består det af bomuld, og så er det betrukket med bomuldsfrotté.

Specifikt for bomuldet gælder det, at det er OEKO-TEX 100-certificeret, hvilket vil sige, at der ikke er blevet brugt skadelige kemikalier i produktionen. Derfor kan du være helt tryg ved at lægge dit barn på pusleunderlaget.

Smarte løsninger hele vejen rundt

Udover at være udført i lækre materialer, så bærer denne CAMA Copenhagen pusletaske også præg af smarte løsninger hele vejen rundt. Det ses blandt andet i form af den lange lynlås, der naturligvis går over toppen af tasken, men også ned langs siderne. Det betyder, at man kan åbne helt op for pusletaskens store rum, og dermed har man nem adgang til alt, der måtte være dernede.

Derudover har tasken et mindre rum på den ene yderside, som har en skjult lynlås, samt en lille lomme på den anden yderside, der er udstyret med en magnetisk knap. Opbevaringsplads er der således masser af, mens stilen holdes fuldt og holdent.

Praktisk og komfortabelt pusleunderlag

Finder man det medfølgende pusleunderlag frem, vil man blive præsenteret for en praktisk løsning. Det kan nemlig foldes henover den meget komfortable madras af tykt skum. Når madrassen er foldet sammen, har man adgang til to store lommer, og når den er foldet ud, er der fem let tilgængelige lommer.

Alle disse lommer i pusleunderlaget er åbne, hvilket gør den oplagte til at have bamser, bleer, vådservietter, cremer og lignende liggende. På den måde har man dem lige ved hånden, hvilket er guld værd, når barnet skal skiftes.

Udover selve pusleunderlaget medfølger der også en vandtæt pose, der kan bruges til at holde våde eller beskidte ting adskilt fra resten af taskens indhold.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

ALL YOU NEED BAG

Først på listen over de bedste pusletasker har vi denne model fra Konges Sløjd. Hvis ikke du er bekendt med mærket, så har det i den grad vundet frem henover de seneste år. Særligt har de gjort sig bemærket med deres stilrene legetøj, som er stimulerende for børnene og samtidig pænt nok til at have stående fremme i hjemmet.

Med deres All You Need Bag får du meget af det samme. Det her er ikke en pusletaske i skrigfarver eller lignende. I stedet får du en lækker pusletaske fra ende til anden, som har et udseende, der giver lyst til at bruge den til meget mere end bare en pusletaske.

Faktisk kan den også bruges som en weekendtaske, hvilket mange vælger at gøre. Med masser af plads, samt både en skulderstrop og almindelige håndtag, er den nem at tage med sig – uanset om det så er på getaway eller som pusletaske.

Specifikt som pusletaske er det værd at bemærke, at Konges Sløjd All You Need Bag er udstyret med såkaldte D-ringe på hver side. Disse kan bruges til at hægte denne bedste pusletaske fast på barnevognens håndtag eller stel.

Lige så funktionel som den er flot

Med denne Konges Sløjd pusletaske får du ikke bare en flot taske. Den er nemlig også utrolig funktionel og praktisk, hvilket er afgørende, når man taler pusletasker. Dette kommer blandt andet til udtryk gennem det faktum, at den er vandtæt.

Det betyder, at selvom det øsregner eller hvis der skulle være et uheld med væsker af den ene eller anden slags, så vil skaden på tasken og dens indhold være begrænset. Derfor kan det i den grad være en god ting at gå efter en vandtæt pusletaske.

Udover at være vandtæt er Konges Sløjd All You Need Bag også praktisk indrettet. Den har flere forskellige lommer, hvoraf den ene er specifikt designet til at rumme vådservietter. I det store rum har den flere inderlommer med elastik, samt en isoleret holder til en sutteflaske eller lignende.

Med tasken følger der også en polstret puslepude, som kan lægges i bunden af tasken, når den ikke bliver brugt, og tages frem, når det bliver nødvendigt. Dermed har man altid en puslepude ved hånden, hvilket i den grad gør det nemmere at skifte ble på farten.

Cam Cam Copenhagen Sampak - Pusletaske inkl. Pusleunderlag (Sort)

Hvis du gerne vil en pusletaske med en lidt mere premium fornemmelse, så skal du have fat i denne model fra Cam Cam Copenhagen. Den hedder Sampak, og kan fås i et eksklusivt quiltet sort design, der hurtigt kunne forveksles med en helt almindelig designertaske.

Der er dog ingen tvivl om, at Cam Cam Copenhagen her har lavet en god og praktisk pusletaske, der kan klare hverdagens strabadser. Den er både rummelig og vandafvisende, grundet sin coating på både yder- og indersiden.

Samtidig er selve pusletasken lavet af økologisk bomuldstwill, som er utroligt lækkert at røre ved. Derudover er det ganske holdbart, hvilket coatingen også medvirker til. På den måde er det ikke blot vandafvisende, men relativt nemt at tørre skidt og smuds af tasken.

Ny og forbedret version

Denne udgave er ikke den første pusletaske, som Cam Cam Copenhagen har lavet. Faktisk er Sampak en ny og forbedret version, som kun er blevet smartere og mere interessant end forgængeren.

Helt konkret har man forbedret den på flere forskellige punkter. Et af disse er lynlåsen. Det kan lyde som en ubetydelig detalje, men det er det på ingen måder. Den er nemlig blevet forlænget, hvilket betyder, at man kan åbne pusletasken meget mere op, og dermed få nemmere adgang til taskens indhold.

Derudover kommer Sampak også med skulderremme, som er bløde og komfortable. Men lad det ikke narre dig; de er nemlig også meget kraftige og kan således holde til det meste. Det er utroligt vigtigt for en god pusletaske, fordi det netop er en, man ofte slæber frem og tilbage med fuld oppakning, og som i øvrigt også har det med at blive kastet lidt rundt, fordi man har meget andet også at se til.

Medfølgende pusleunderlag

Vælger du at købe en Cam Cam Copenhagen Sampak pusletaske, vil du også få et medfølgende pusleunderlag. Udover at det naturligvis passer i stilen til pusletasken, så er det også utroligt behageligt at ligge på for barnet.

Det skyldes simpelthen, at det er vatteret og samtidig har et blødt skumlag. Derudover er ydersiden coated ligesom tasken, hvilket vil sige, at også pusleunderlaget er vandafvisende. Når I er færdige med at bruge underlaget, foldes det bare sammen, hvorefter det ligges tilbage i pusletasken – klar til brug igen næste gang.

Fordelen ved at have et pusleunderlag med sig er naturligvis stor. Det sørger nemlig for, at der altid er et rent og blødt sted for barnet at lægge, når der skal skiftes ble uden for matriklen.

 Day Gweneth RE-S Bag M - Black

Der er ingen tvivl om, at Day er et velkendt mærke inden for tasker. De fleste har eller har haft en taske derfra, og særligt de større modeller er oplagte at bruge som weekendtasker eller lignende. De har nemlig utrolig meget plads, er nemme at have med sig og fylder ingenting, når de er tomme.

Derfor kan man også med fordel overveje en Day pusletaske. Deres Gweneth RE-S model har mange af de helt rigtige egenskaber, når det kommer til at være en pusletaske. Samtidig får den også her titlen som den bedste billige pusletaske – simpelthen fordi du får så meget for pengene.

Vælg farven, der passer dig

De fleste køber deres Day pusletaske i sort, fordi det er praktisk. Men det behøver man ikke. Denne Gweneth RE-S kan nemlig fås i mange forskellige farver, der blandt andet tæller en rødbrun, en lysegrå, en rosa og en blå.

Det er naturligvis helt op til dig at vælge den model, der passer bedst til jer. Men mulighederne er der, og der er i den grad også potentiale for at skille sig ud fra mængden med en af de mere farverige varianter.

Praktisk på alle leder og kanter

Day Gweneth RE-S er en praktisk pusletaske på mange måder. Først og fremmest er den lavet af polyester. Det er kendt for at være utroligt slidstærkt, og samtidig er lige netop dette polyester også genanvendt.

Mens genanvendelsesaspektet er en bonus, så er det særligt slidstærkheden ved polyester, der er vigtig at have in mente, når man vælger en pusletaske. De skal nemlig kunne holde til lidt af hvert og så lidt til. Det er der ingen tvivl om, at denne pusletaske fra Day kan.

Derudover har tasken lange skulderremme, der gør det nemt lige at smide den over skulderen eller tage den i hånden. De er lavet i stof, hvilket gør dem bløde og behagelige at røre ved – også selvom de ikke er polstrede.

Rummelig og let at komme til

Der er én lang lynlås for oven, som giver god mulighed for at komme til taskens store rum. En sådan let adgang er afgørende for at sikre, at det er både hurtigt og nemt at komme til det, der nu engang er pakket i pusletasken. Samtidig sætter det ikke grænser for, hvor store ting, der kan pakkes i tasken.

Derudover er der en indvendig lynlåslomme, hvor man kan opbevare de mindre og løse ting og sager, der kommer med på farten. På den måde ligger de ikke og roder rundt i det store rum, hvilket er afgørende for frustrationsniveauet, når man står i en presset situation og leder efter én bestemt ting.

Cam Cam pusletaske / puslerygsæk - Hazel

De fleste pusletasker har form som skuldertasker eller weekendtasker. Det vil altså sige, at de ofte skal bæres over den ene skulder eller i hånden. Men hvad hvis man er på udkig efter en pusletaske som rygsæk?

Ja, så vil vi anbefale, at du tager et nærmere kig på Cam Cam Copenhagen Puslerygsæk. Det er en lækker rygsæk, der er lavet i samme quiltede mønster som den anden pusletaske fra Cam Cam Copenhagen, som vi præsenterede ovenfor.

Det vil sige, at den har et lækkert udtryk, og naturligvis også, at den har samme høje materialekvalitet. Her er det genanvendt polyester, der er blevet brugt, og fordelen ved dette er uden tvivl dets holdbarhed. Det er i virkeligheden kendetegnene for Cam Cams produkter, der alle bliver designet til at holde i mange år og til hårdt brug.

Smart design med termoisoleret forlomme

Når du køber denne pusletaske som rygsæk, så får du en taske, der er delt op i to rum; hovedrummet og et mindre termoisoleret forrum. Det med at have en køletaske indbygget i rygsækken er utroligt anvendeligt i hverdagen, det betyder nemlig, at man kan have flasker eller andet liggende, som kan holde sig varme eller kolde (alt efter behov) i op til 4 timer.

I det store rum er der plads til alt, hvad man måtte behøve – lige fra bleer og vådservietter til en puslemåtte. Uanset hvad der er behov for, når I tager på tur, så kan det være der. Skulle det store rum blive for småt, så kan forlommen naturligvis også bruges til opbevaring af andet end ting, der skal holdes enten kolde eller varme.

OCS-certificeret og vaskbar

Cam Cam Copenhagen er ikke bare kendt for deres fokus på at skabe holdbare produkter. De laver også økologiske produkter, og denne puslerygsæk er ingen undtagelse. Den har nemlig en OCS-certificering. Det er en standard, der sikrer, at rygsækken, i dette tilfælde, rent faktisk er produceret af økologiske materialer.

Derudover er lige netop denne pusletaske som rygsæk vaskbar ved 30 grader. Det vil sige, at hvis blot du tømmer den først, kan den ryge i vaskemaskinen og få en ordentlig rengøring. Bare du husker, at du hverken må blege, tørretumble eller stryge den.