Bedste Rejseforsikring 2024 → Se De Bedste Rejseforsikringer

Bedste rejseforsikring

Drømmer du om at komme ud at rejse? Så er du ikke den eneste. Danskerne elsker at rejse, og vi drager verden rundt året rundt. Når vi som danskere rejser ud i verden, er vi ofte ikke dækket af de samme forsikringspolicer, der gælder derhjemme. Derfor er det ofte en rigtig god idé at tegne en rejseforsikring, inden man drager afsted.

Det gælder uanset om man har set sig varm på en all-inclusive ferie ved Middelhavet, en safari tur i Afrika, et road trip i USA, en backpacker rejse i Asien eller en skiferie i alperne. Hvis ikke man har en rejseforsikring, kan det hurtigt komme til at gøre ondt – både på pengepungen og kroppen i tilfælde af, at man skulle komme til skade.

Læs med i artiklen her, hvor vi gennemgår, hvordan du finder den bedste rejseforsikring i 2021. Du kan tage udgangspunkt i vores liste over nogle af de bedste rejseforsikringer. Men lad os først give dig et lille råd til, hvordan du kommer i gang med at finde en billig forsikring, der kan dække dig, når du er udenlands.

Sådan finder du den bedste rejseforsikring

Når man skal vælge en rejseforsikring kan det godt være en anelse misvisende at gå efter de bedste rejseforsikringer fra en liste som den nedenfor. Listen er naturligvis et godt pejlemærke, men eftersom forsikringspolicer ofte er skræddersyet til den enkelte person, kan det være svært at vurdere, hvilke forsikringsselskaber, der reelt set er bedst for lige netop dig.

Derfor kan man med fordel sammenligne forskellige rejseforsikringer. Det gør man ved at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, som herefter kommer med deres bud på, hvordan en forsikringspolice kunne se ud for dig.

Der er flere måder at gøre dette på. Den manuelle, men mest grundige metode er at gøre det hele selv. Det vil sige, at man kontakter en håndfuld udvalgte forsikringsselskaber og beder om deres tilbud på en rejseforsikring. Det kan dog både være tidskrævende og uoverskueligt.

Alternativt kan man bruge en sammenligningstjeneste som eksempelvis FindForsikring. Her kan du udfylde én ”ansøgning”, hvorefter de sørger for at indhente tilbud på dine vegne. Inden for kort tid får du 3 gode tilbud på rejseforsikring fra nogle af de bedste og billigste forsikringsselskaber i Danmark.

Listen over de bedste rejseforsikringer i 2024

Nu har vi tidligere nævnt, at det ikke altid er lige nemt at kortlægge de bedste forsikringsselskaber, men vi har nu alligevel gjort et forsøg. Listen nedenfor består af de bedste rejseforsikringer i 2021 baseret på vores dataanalyser og undersøgelser.

Forsikringsselskaberne på er således nogle af dem med de mest tilfredse kunder og de bedste standard rejseforsikringer – men du kan meget vel få lige så gode tilbud ved at sammenligne andre rejseforsikringer.

#1 – Europæiske ERV (den bedste rejseforsikring til specifikke formål)

Europæiske ERV (den bedste rejseforsikring til specifikke formål)Hvis du er på udkig efter den bedste rejseforsikring, der dækker hele verden og meget specifikke former for rejser; så er Europæiske ERV et udmærket sted at indhente forsikringstilbud fra. Her kan du ofte få en bredere og mere grundig dækning – især hvis du skal på længere rejser.

Mange backpackere vælger Europæiske, som deres rejseforsikring, når de skal ud at opleve verden. Med 4,1 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og omtrent 83% positive anmeldelser, er det også et forsikringsselskab, man kan være tryg ved at have sin rejseforsikring hos.

Få tilbud på en rejseforsikring fra Europæiske ERV

#2 – Aros Forsikring (den bedste rejseforsikring)

Aros ForsikringAros Forsikring er en seriøs topscorer på Trustpilot, hvor de med 4,9 ud af 5 stjerner er det bedst ratede forsikringsselskab i Danmark. De har da også vundet titlen som årets forsikringsselskab af flere omgange, og det er tilsyneladende ikke helt uden grund.

Her kan du nemlig få en årsrejseforsikring, der dækker hele husstanden og rejser i store dele af den vestlige verden. Man bliver dækket i alverdens scenarier, og det er uden tvivl en af de bedste all-round rejseforsikringer til almindelige danskere.

Hvis vi kort skal vende tilbage til Trustpilot-anmeldelserne, så har hele 96% af Aros Forsikrings kunder vurderet selskabet som værende godt eller fremragende. Det tyder i den grad på, at der er tale om et selskab, der sørger for en god kundeoplevelse – og det er guld vær, når man står og skal bruge sin rejseforsikring.

Få tilbud på en rejseforsikring fra Aros Forsikring via FindForsikring

#3 – GF Forsikring

GF ForsikringGF Forsikring er en af de Danmarks mest populære forsikringsselskaber, og det er ikke uden grund. De har nemlig en bred portefølje af forsikringsprodukter; herunder en god rejseforsikring. Selskabet er nemt at komme i kontakt med, og deres rejseforsikring kan blandt andet fås som en del af deres indboforsikring.

Rejseforsikringen dækker godt, og medmindre du har meget specifikke behov, er den det oplagte valg til hverdag. Det gælder især, hvis du også har dine øvrige forsikringer hos GF Forsikring.

Med en score på 4,7 ud af 5 stjerner på Trusptilot, er GF Forsikring vellidt blandt deres kunder. Her har 93 procent af mere end 14.000 anmeldere vurderet GF som værende et godt eller fremragende forsikringsselskab.

Få tilbud på en rejseforsikring fra GF Forsikring via FindForsikring

#4 – If Skadeforsikring

If SkadeforsikringIf Skadeforsikring er et af de største forsikringsselskaber i Danmark, hvilket er en seriøs fordel, når man er på udkig efter en rejseforsikring. Jo større selskabet er, jo mindre problemer vil de typisk have med at kunne afholde de høje omkostninger, som kan opstå, hvis man kommer til skade på rejsen.

Men en rejseforsikring fra If Skadeforsikring er ikke blot god på grund af selskabets størrelse. Deres dækninger er fornuftige, og deres popularitet på Trustpilot er ikke til at tage fejl af. Her har mere end 12.000 kunder givet forsikringsselskabet 4,6 ud af 5 stjerner.

Få tilbud på en rejseforsikring fra If Skadeforsikring via FindForsikring

#5 – Gjensidige

If SkadeforsikringGjensidige tilbyder også en fornuftig rejseforsikring med god dækning, som kan bruges til store og små rejser. Det er et selskab, der bliver rost for deres gode kundeservice, deres hurtige sagsbehandling og ikke mindst deres fornuftige priser.

På Trustpilot placerer de sig med en score på 4,5 ud af 5 stjerner lige i hælene på If Skadeforsikring. Skal du være en af de tilfredse kunder?

Få et tilbud på en rejseforsikring fra Gjensidige via FindForsikring
 

Sådan har vi fundet de bedste rejseforsikringer

Når vi skal finde de bedste rejseforsikringer, så gør vi det ud fra en række parametre; anmeldelser på Trustpilot, forsikringsdækninger, umiddelbare priser og tilgængelighed. Som nævnt er forsikringspolicer dog en individuel ting, og listen over de bedste rejseforsikringer er således blot et pejlemærke.

Hvis du reelt set vil have den bedste rejseforsikring er der kun en måde at få den på; indhent og sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaber. Det kan du gøre selv eller du kan få hjælp via en tjeneste som eksempelvis FindForsikring.

Rejseforsikring og indboforsikring kommer ofte i én pakke

Når du kigger på rejseforsikring, vil du hurtigt se, at mange forsikringsselskaber tilbyder dækning på rejsen som en del af deres indboforsikring. Hvis du allerede har en indboforsikring, kan det derfor være en udmærket idé at undersøge, hvorvidt der er en rejseforsikring inkluderet i denne.

Hvis det er tilfældet, er du muligvis godt nok dækket. Vi anbefaler dog, at du læser policen godt igennem, så du ved præcis, hvad rejseforsikringen dækker. Det er nemlig ikke altid at disse forsikringer er lige så omfattende, som en decideret separat rejseforsikring.

Hvis ikke du har en rejseforsikring som en del af din indboforsikring, så kan det være, at dit forsikringsselskab tilbyder denne mulighed. Tag kontakt til dem og forhør dig om, hvorvidt de kan give et tilbud på, hvad det ville koste at få en rejseforsikring oven i pakken. Som regel kan det gøres for fornuftige priser, hvis man kan stille sig tilfreds med en meget standard dækning.

Sørg for at din rejseforsikring har den rigtige dækning

Apropos dækning, så er det utroligt vigtigt, at man er meget møjsommelig, når man læser policen igennem på sin nuværende eller potentielle rejseforsikring. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan man er dækket, alt efter hvilken rejseforsikring, man benytter.

Nogle rejseforsikringer dækker kun lige de mest basale ting, hvilket kan være fint, hvis man bare gerne vil have lidt ekstra sikkerhed på sin tur til Sydfrankrig. Men hvis man gerne vil være godt dækket ind, når man rejser til eksempelvis det sydøstlige Asien, så kan det ofte være nødvendigt med en bedre rejseforsikring.

De bedste rejseforsikringer sørger blandt andet for, at man er dækket altid. Også selvom man laver ”farlige” aktiviteter som eksempelvis at stå på ski, vandski, dykke, køre på motorcykel og lignende. Hvis man har planer om at gøre noget af dette, så skal man typisk være ekstra opmærksom på at forsikringen dækker sådanne aktiviteter.

Rejser man flere afsted, er det også en god idé at finde en rejseforsikring, der også dækker transport for medrejsende i tilfælde af, at man skal transporteres hjem eller til et hospital længere væk. Mange rejseforsikringer dækker desværre kun transporten for den syge eller skadede, og den eller de efterladte står selv med ansvaret for at komme hjem eller til samme sted som den skadede.

Vær derfor sikker på, at rejseforsikringen dækker alle de ting, som du eller I gerne vil have dækket.

Årsager til at sammenligne dine muligheder

Når man skal vælge den bedste rejseforsikring, kommer man ikke udenom at skulle sammenligne sine muligheder. Heldigvis er tjenester som FindForsikring med til at gøre det nemmere at få tilbud på forskellige rejseforsikringer. Er du i tvivl om, hvorfor man bør sammenligne forsikringer? Så læs med her.

Som tidligere nævnt er rejseforsikringer ofte skræddersyet til den individuelle person – baseret på en standard police. For at man for alvor kan finde ud af, hvilken forsikring der er den bedste, skal man derfor indhente tilbud på sådanne forsikringspolicer, så man kan holde dækning op mod prisen på forsikringen. Gør man ikke dette, kan man hurtigt komme til at vælge den første og den bedste – selvom den første i realiteten sjældent er den bedste rejseforsikring.

Ved at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber på rejseforsikring, får man også et indblik i behandlingstider, hvor nemt det er at komme i kontakt med selskabet, typer af dækning, som man kan forvente og meget mere. Jo flere tilbud man læser, jo klogere bliver man på, hvad der egentligt skal til for at sammensætte den bedste rejseforsikring.

Hvad end man indhenter tilbud manuelt eller via en tjeneste som FindForsikring, så er det både gratis og uforpligtende. Det eneste det koster, er således blot din tid – og det er en god investering, når først du står i udlandet og er dækket af den bedste rejseforsikring til dig.

Alternativer: Man kan også tegne rejseforsikringer andre steder

Hos FindForsikring kan man finde en lang række af de bedste danske forsikringsselskaber, som alle kan tilbyde gode indboforsikringer, bilforsikringer og rejseforsikringer. Men med lige netop rejseforsikringer er der også nogle alternativer, som man kan kigge på.

For der er nemlig også internationale og selvstændige virksomheder, som specialiserer sig i én ting; rejseforsikringer. Disse er ofte typer af forsikringer, som er skræddersyet i endnu højere grad til specielle formål; eksempelvis dækning af ekstremsport, rejser til lande i krigszoner og længere rejser, der varer halve eller hele år.

Typisk kan almindelige rejseforsikringer fra forsikringsselskaber på eksempelvis FindForsikring også tilbyde de samme dækninger, men i meget specifikke tilfælde kan det give mening at kigge efter andre alternativer, hvis man vil have den bedste rejseforsikring.

Rejseforsikring til backpackere: Her er dine muligheder

Skal du bruge dit sabbatår som backpacker? Så skal du naturligvis have en ordentlig rejseforsikring. Man rejser ofte i forvejen på budget, og man har derfor sjældent råd til også at skulle betale i dyre domme for lægeydelser, transport eller medicin, hvis man uheldet skulle ske.

Derfor kan vi kun anbefale, at man bruger penge på en god rejseforsikring, der dækker alle de aktiviteter og destinationer, som du løber ind i på din rejse. Den bedste backpacker rejseforsikring gælder således i hele verden, og dækker alt fra dykning og sejlads til motorcykelkørsel og helt almindelig rejseaktivitet.

Ligeledes anbefaler vi, at hvis man rejser sammen med andre (specielt hvis man kun er to afsted), at man tegner en rejseforsikring, der dækker transport for jer begge, i tilfælde af, at man skal afbryde rejsen undervejs. Det kan eksempelvis være grundet en skade, der betyder, at man skal til det nærmeste hospital – hvilket ofte kan være flere hundrede kilometer væk – eller lignende. I sådanne tilfælde er det surt at være den efterladte, der pludselig står alene og skal finde hjem uden hjælp.

Brug derfor energi på at finde den bedste backpacker rejseforsikring – start med at indhente tilbud via FindForsikring eller en lignende tjeneste.