Bedste Bilforsikring 2024 → Se De 6 Bedste Danske Bilforsikringer

Bedste bilforsikring

Der er mange udgifter forbundet med at være bilejer. Man skal blandt andet betale for brændstof, grøn ejerafgift, reparationer, service og ikke mindst bilforsikring. De fleste af disse ting koster, hvad de koster. Men ved lige netop bilforsikringer kan der være penge at spare eller fordele at hente, hvis man finder den bedste bilforsikring.

Det hjælper vi dig med her i artiklen, hvor vi har fundet nogle af de bedste danske bilforsikringer til unge såvel som gamle. Inden vi når til Danmarks bedste bilforsikring, vil vi dog først snakke lidt om, hvordan du finder den bedste forsikring til dig.

 

Sådan finder du den bedste bilforsikring

Prisen på bilforsikringer og de fordele man får med, afhænger nemlig af en masse faktorer. Ofte kan det derfor være svært at sige, præcis hvilken bilforsikring der i realiteten er den bedste. Lidt ligesom med at optage lån, er det individuel vurdering – og det kan derfor være en god idé at sammenligne sine muligheder.

Heldigvis er det i dag ganske nemt at sammenligne bilforsikringer. Det kan man gøre på flere forskellige måder via internettet. Enten kan man gøre det manuelt ved at indhente tilbud på bilforsikringer fra hver eneste forsikringsselskab – eller man kan bruge en tjeneste, der gør det for en.

En sådan tjeneste er FindForsikring. Her kan du få 3 gratis tilbud på en god og billig bilforsikring. Du kan herefter sammenligne tilbuddene og dermed finde frem til den bedste pris på en bilforsikring. Vi kan kun anbefale, at man giver det et forsøg; der kan være mange tusinde kroner at spare.

Top 5: Danmarks bedste bilforsikringer

Når det så er sagt, så er der alligevel nogle bilforsikringer, der er bedre end andre. Vi har nedenfor samlet en liste over de bedste bilforsikringer i Danmark. Alle disse kan du indhente tilbud fra via FindForsikring.dk – og så kan du også få fingrene i en god og billig bilforsikring allerede i dag.

Vi anbefaler, at du skimmer listen nedenfor igennem, og ser om der er et af selskaberne, der passer til det du søger i en bilforsikring. På den anden side af listen kan du også læse mere om, hvordan du kan spare penge med samlerabat, samt hvilket øvrige fordele, der kan være ved at sammenligne bilforsikringer.

Endelig kan du finde råd til at finde den bedste bilforsikring til unge.

GF Forsikring (Danmarks bedste bilforsikring)

GF ForsikringGF Forsikring er et dansk forsikringsselskab, der er ejet af de mere end 300.000 medlemmer. Det har de været i mere end 50 år, og er således et forsikrringsselskab med mange år på bagen. De har vundet pladsen som Danmarks bedste bilforsikring af flere årsager.

Først og fremmest er de et af de bedst anmeldte danske forsikringsselskaber på Trustpilot. Med 4,7 ud af 5 stjerner baseret på mere end 14.000 anmeldelser, hvoraf hele 93% vurderer GF Forsikring som god eller fremragende – ja så er der ingen tvivl om, at forsikringskunderne er tilfredse.

GF Forsikring er da også kendt for at have et bredt udvalg af forsikringer (herunder en særdeles fin bilforsikring) til gode priser, med god dækning og ikke mindst nem og behagelig skadeanmeldelse. Endelig har de også overskudsdeling, så hvis der er penge til overs sidst på året, bliver de delt op mellem medlemmerne.

Få et tilbud på bilforsikring fra GF Forsikring via FindForsikring

IF Skadeforsikring

If SkadeforsikringIF Skadeforsikring indtager pladsen som den anden bedste bilforsikring i Danmark. Det gør den blandt andet på baggrund af selskabets gode anmeldelser på Trustpilot, hvor de placerer sig lige efter GF med 4,6 ud af 5 stjerner. Denne score er baseret på mere end 12.000 anmeldelser, hvoraf 88% vurderer selskabet som godt eller fremragende.

IF er ejet af den finske koncern Sampo, og tilbyder forsikring til i alt 3,6 millioner kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland og de baltiske lande. Det betyder, at det er en stor organisation, der i den grad har ressourcerne til at tilbyde en fordelagtig forsikring med god kundeservice og endnu bedre priser.

Få et tilbud på bilforsikring fra IF Skadeforsikring via FindForsikring

Gjensidige

If SkadeforsikringSom et af de ældste forsikringsselskaber på listen, har Gjensidige siden 1816 tilbud forsikringer af forskellige art. Her kan du i dag blandt andet få en god bilforsikring med masser af fordele og til en god pris.

Du kan ligeledes se frem til god service, hvis man skal tro anmeldelserne på Trustpilot fra tidligere og eksisterende kunder. Her har mere end 9.000 anmeldere til sammen vurderet Gjensidige til 4,5 ud af 5 stjerner – af disse vurderer 85% deres oplevelse med selskabet som værende god eller fremragende.

Tilfredse kunder fremhæver blandt andet hurtig og effektiv vejledning, en hurtig og enkel sagsbehandling, imødekommende og god service og mere.

Få et tilbud på bilforsikring fra Gjensidige via FindForsikring

Topdanmark

TopdanmarkNæste bilforsikring på listen er den fra Topdanmark – og det er ikke uden grund. De er nemlig Danmarks næststørste forsikringsselskab, og de har siden 1899 tilbud forsikringer til danskerne. Man bliver ikke en sådan stor udbyder af forsikringer uden at levere et ordentligt produkt.

Det ses da også på Trustpilot, hvor Topdanmark scorer 4,3 ud af 5 stjerner baseret på næsten 30.000 anmeldelser. Her vurderer 88% deres oplevelse med selskabet som værende god eller fremragende. Der er således lagt op til en god bilforsikring, hvis man tegner den gennem Topdanmark.

Hvis du også er på udkig efter andre forsikringer, så er det også en mulighed, da Topdanmark tilbyder alt fra bilforsikringer til børne-, ulykkes-, indbo- og øvrige forsikringer.

Indhet et tilbud på bilforsikring fra TopDanmark via FindForsikring

Storstrøms Forsikring

Storstrøms ForsikringSom et af Danmarks mindre forsikringsselskaber, er Storstrøms Forsikring et selskab, der har plads til deres medlemmer. Både i den forstand, at medlemmerne er medejere af selskabet, og dermed får del i overskuddet, og fordi de er tilpas små til at have rigeligt med tid til alle kunderne.

Storstrøms Forsikring tilbyder en fordelagtig bilforsikring til skarpe priser. Det kommer i den grad også til udtryk på Storstrøms Forsikrings side på Trustpilot. Her har kunderne vurderet selskabet til 4,3 ud af 5 stjerner, og hele 90% af anmeldelserne angiver deres forsikring som værende god eller fremragende.

Skal du have en bilforsikring fra Storstrøms Forsikring? Indhent da et godt tilbud fra FindForsikring allerede i dag og spar penge på din bilforsikring – hvad end du er ung eller gammel.

FDM Forsikring

FDM ForsikringFDM er den danske forening for bilejere – derfor tilbyder de naturligvis også en bilforsikring, som i den grad er i orden. Den har en række fordele og en skarp pris, der absolut er værd at kigge på. Men det er samtidig værd at gøre opmærksom på, at de ikke benytter sig af anciennitet på samme måde, som andre selskaber. I stedet får man først ”elite billist rabat”, når man har rundet de 30 år – uanset erfaring. Det kan både være et plus og et minus.

FDM Forsikring scorer 4,2 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvor 76% af anmelderne vurderer deres forsikring som værende god eller fremragende. Her bliver de rost for blandt andet en imødekommende og meget serviceminded kundeservice og gode priser.

Få dit tilbud på en bilforsikring fra FDM Forsikring via FindForsikring
 

Sådan finder vi de bedste bilforsikringer

Listen over de bedste bilforsikringer fra listen ovenover er baseret på en række faktorer. Der er blandt andet blevet taget højde for priser, fordele, mængden af dækning og vigtigst af alt; kundetilfredsheden. Vi har således ikke selv prøvet alle forsikringerne, men baseret vurderingen på en håndfuld vigtige faktorer og informationer fra andre kilder.

Det betyder, at du får en objektiv liste, der ikke er baseret på vores subjektive oplevelser. I stedet er den baseret på erfaringer fra tidligere kunder, samt faktuelle oplysninger, der sikrer en troværdig liste. Hvad angår kundetilfredsheden har vi benyttet Trustpilot som målestok. Her kan tidligere og nuværende kunder hos forsikringsselskaberne angive deres erfaringer med selskabet. Rangeringen på listen er således i høj grad baseret på, hvordan de enkelte selskaber, der tilbyder bilforsikring, klarer sig på Trustpilot.

Ovenstående er dog en rettesnor. Der er en række andre gode forsikringsselskaber i Danmark, som man kan tegne sin bilforsikring hos. Hvis øvrige selskaber kan tilbyde nogle gode betingelser og en god pris til dig, er det værd at overveje dem.

Den bedste bilforsikring til unge: Kom godt i gang som bilist

Som ung kan det være frustrerende at blive bilist af én primær årsag; bilforsikring til unge kan være utroligt dyrt. Det skyldes desværre, at statistikkerne viser, at det ofte er unge og nye bilister, der er involveret i ulykker. Derfor udgør alle unge – på papiret – en større risiko for forsikringsselskabet, og prisen på forsikringen fastsættes derefter.

Derfor er det ekstra vigtigt for unge at afsætte tid til at finde den bedste bilforsikring. Her kan nemlig være ekstra mange penge at spare på den månedlige forsikringsydelse. Ligeledes kan det være en udmærket idé at gå efter forsikringsselskaber, der tilbyder fordele til unge. Det kan eksempelvis være en bilforsikring til unge, hvor man får tildelt anciennitet, hvor man får mulighed for at få en bedre pris, hvis man kører ordentligt eller lignende.

Nogle forsikringsselskaber tilbyder dette direkte til deres kunder i deres markedsføringsmateriale, mens de fleste først kommer med disse fordele i deres skræddersyede tilbud. Derfor kan vi kun anbefale at man benytter sig af en tjeneste som eksempelvis FindForsikring, hvor man gratis og uforpligtende kan indhente tilbud på en god bilforsikring til unge.

 

Sammenlign forsikringer og spar penge

Som vi tidligere har været inde på, så giver det nemlig rigtig god mening at sammenligne forskellige forsikringer inden man tegner sin nye bilforsikring. Der er nemlig en række fordele forbundet med at sammenligne forskellige bilforsikringer.

Blandt andet kan det være med til at sikre, at du får den absolut bedste pris. På den måde undgår du at betale for meget for en ydelse, som du forhåbentligt aldrig for brug for. Men det at sammenligne bilforsikringer kan resultere i meget mere end blot en bedre pris.

Det øger også sandsynligheden for, at du får et bedre tilbud med bedre dækning og flere fordele. Det kan være ting som overskudsdeling, hurtigere optjening af anciennitet, gratis opbevaring og skift af dæk, gratis påfyldning af sprinklervæske, vejhjælp og meget mere.

Når forsikringsselskaberne ved, at de er i konkurrence med hinanden, er de ofte tilbøjelige til at give et bedre tilbud fra start af. Men der kan også være besparelser og flere fordele at hente, hvis man er villig til at gribe knoglen og tage en dialog med forsikringsselskabet efter man har hentet forskellige tilbud. Hvis man presser dem lidt, er de som regel villige til at rykke lidt på sig.

Er det for uoverskueligt selv at indhente tilbud fra de forskellige forsikringsselskaber? Så kan du få FindForsikring til at gøre det for dig. Det er gratis og uforpligtende, og du modtager automatisk de tre bedste tilbud på bilforsikring – nemmere bliver det ikke.

Vælg ét forsikringsselskab og få samlerabat

Bilforsikring er blot en af mange forsikringer, som er god at have. Ofte har man også en ulykkesforsikring, en indboforsikring, en rejseforsikring med flere. Man kan hurtigt blive svimmel af alle de penge, som man kan komme til at bruge på forsikringer, men der er heldigvis lidt mulighed for at spare penge hele vejen rundt.

Langt de fleste forsikringsselskaber tilbyder nemlig samtlige af disse forsikringer – og de vil naturligvis gerne stå for alle dine forsikringer. Derfor tilbyder de ofte en form for samlerabat, hvor du får mulighed for at spare en eller anden procentsats på alle dine forsikringer, hvis du samler dem alle hos det pågældende forsikringsselskab.

Udover, at det kan give dig en billigere bilforsikring, så kan det også gøre livet lidt nemmere. Det er trods alt mindre besværligt at have forsikringer hos ét selskab i stedet for hos flere forskellige. Det er bekvemt at have alle sine dokumenter, regninger osv. samlet ét sted. Så hvis et forsikringsselskab tilbyder samlerabat og nogle fornuftige øvrige forsikringer, kan det være en god idé at spare penge på din bilforsikring ved brug af samlerabat.