Der findes utallige mængder ansigtsprodukter. Udvalget gør det hurtigt svært at finde ud af, hvilke produkter passer bedst til dig og din hudtype. Desværre findes der ikke lige så mange solprodukter og solcremer, som der findes almindelig hudprodukter – og hvordan skal du vide hvilken solcreme, du skal vælge? Vi forsøger at hjælpe dig i denne artikel.

Til dig med urolig hud

Lad os tage et kig på, hvilken solcreme du skal vælge, hvis du har urolig hud. Når man har en urolig hud, kan man ofte have brug for produkter, som indeholder mineraler og lignende, som kan virke beroligende. Her er kamille for eksempel et godt produkt!

Mange af solcremerne fra Rudolph Care indeholder kamille. Hvad end du har tendens til at få urolig hud i form af kløe og rødme, eller om du har tendens til at få acne, kan kamille virke beroligende.

Til dig med sensitiv hud

Hvis du har sensitiv hud og forsøger at finde en solcreme ansigt, som ikke giver dig udslæt eller lignende, kan du med fordel vælge en solcreme, som ikke indeholder parfume eller parabener. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at det duer for dig, men ofte kan mildere produkter være et godt alternativ, hvis du har meget sensitiv hud.

Der findes heldigvis en masse forskellige solcremer, som er uden parfume og parabener – både til ansigt og til krop. Ofte findes der også brands, som har specialiseret sig indenfor produkter til sensitiv hud, selvom de eventuelt har inkluderet parfume.

Parfume er ikke lig med, at produktet er dårlige for sensitiv hud. Dog, hvis du har brug for noget at gå efter, fordi du ikke ved, hvilken solcreme du skal købe, kan parfumefri produkter ofte anbefales. Produkter uden parfume er generelt bare mildere for huden, og det kan derfor være en god tommelfingerregel.

Til dig med ældre hud

Har du ældre hud, kan du også drage fordel af specifikke solcremer – i stedet for blot at bruge hvilken som helst. For eksempel kan man finde solcremer, som indeholder agurkeekstrakt. Agurkeekstrakt opstrammer huden og tilfører fugt, hvilket er en behandling, som en ældre hud har godt af.

På den måde kan du beskytte din hud mod solens UV stråler, imens du også plejer din hud efter præcis dét, som den har brug for. Det kan ganske vist være svært at finde den rette solcreme, men det kan helt bestemt lade sig gøre.