Sådan kan du få GRATIS Apple AirPods i maj 2024

Apple AirPods

Netop nu kan du få et sæt af de populære 2. generations Apple AirPods til en værdi af 1.296 kroner – helt gratis! Det eneste du skal gøre er at bestille et Fri Tale abonnement hos Oister. 

Drømmer du om et par nye AirPods med enestående lyd og et episk design, så du altid kan have din yndlingsmusik med på farten? Så læs videre her. For nu har du muligheden for at få dem ganske gratis! Det eneste du skal gøre er at bestille et mobilabonnement med Fri Tale hos lavprisselskabet Oister til blot 169 kroner!

Og det er der mange fordele ved at overveje! Først og fremmest får du naturligvis et nyt sæt lækre trådløse in ear-hovedtelefoner fra Apple, der ud over at have en lyd, der lever op til selv de mest kræsne lyttere, også har stemmeaktiveret Siri, trådløst opladningsetui og længere taletid. 

Snak uden stop

Og netop taletid kan være en vigtig faktor, hvis du gerne vil kunne holde kontakten med venner og familie. For med et fri tale abonnement kan du nemlig ringe og modtage opkald lige så tit det skulle være. Du behøver altså ikke bekymre dig om du taler i telefon et par minutter eller i flere timer om måneden. Du kan bare snakke løs! 

Ved at vælge et Oister Fri tale / 500 GB mobilabonnement går du med andre ord ikke glip af noget! Ud over masser af taletid, får du nemlig også mulighed for underholdning i timevis, da du kan streame, snakke eller game lige så længe du vil. Og helt uden at bekymre dig for at løbe tør for tid eller data. 

Spar stort

Lyder det som noget for dig? Så lad os lige tage det med småt: 

Tilbuddet gælder nemlig kun for privatkunder og kræver at du enten flytter dit telefonnummer til Oister – eller opretter et nyt – og forudsætter køb af et mobilabonnement med fri tale og 500 BG data til 169 kroner om måneden. Derudover er der 6 måneders binding, samt et oprettelsesgebyr på 99 kroner. Det giver en mindstepris på 1.113 kroner. 

Til sammenligning koster et par AirPods 2. gen 1.296 kroner og lægger du prisen for dit nuværende mobilabonnement og prisen for et par AirPods – selv fra de billigste forhandlere – oven i, så er der næppe nogen tvivl om, dette tilbud fra Oister er en langt billigere løsning. 

BESTIL GRATIS AIRPODS HER

Få meget mere med Oister

Ud over en abonnementsløsning med en skarp pris, får du også en række andre fordele ved at skifte til Oister Fri tale / 500 GB. Elsker du at rejse, kan du nemlig bruge dit mobilabonnement overalt i EU. Således kan du både ringe hjem, sende feriebilleder til venner og veninder og tjekke mails og sociale medier imens du nyder ferien. 

Derudover giver dit abonnement hos Oister også adgang til en særlig fordelsklub – OiSter+ – der har masser af rabatter på alt fra tøj til take away. 

Der er altså rigtig mange gode grunde til at skifte til Oister Fri Tale / 500 GB. Men husk! Tilbuddet gælder kun så længe lager haves, så det gælder om at tage en hurtig beslutning!