Integreret Opvaskemaskine Test 2024 → De 4 Bedste Integrerede Opvaskemaskiner

Integreret Opvaskemaskine

Der er ingen tvivl om, at en opvaskemaskine er guld værd i ethvert køkken. Med sådan en sparer man ikke bare tid, men man slipper også for opvasken i hånden, som er en opgave mange helst ville undvære. Problemet er bare, at en opvaskemaskine ikke altid er lige pæn.

Heldigvis er der rig mulighed for at købe en integreret opvaskemaskine, og det er lige netop vores fokus i denne bedst i test guide. Vi har nemlig udvalgt 4 af de bedste integrerede opvaskemaskiner, som du med fordel kan tage et kig på, når du skal have en opvaskemaskine ind i dit nye køkken.

Derfor kan vi kun anbefale, at du læser med videre nedenfor, når vi præsenterer hver af disse 4 integrerbare opvaskemaskiner. Du vil hurtigt opdage, at de hver især præsterer på lige præcis deres måde. Det er også årsagen til, at vi har opdelt vores bedst i test liste i kategorier, så du hurtigt kan finde frem til den bedste integrerede opvaskemaskine i lige netop den kategori, der passer bedst til dig, dit køkken og ikke mindst dit budget.

Læs med og bliv klogere på hvilken integreret opvaskemaskine, du skal vælge.

Bosch SMV8YCX03E – Bedste integreret opvaskemaskine

BOSCH SMV8YCX03E , Integrerbar opvaskemaskine

Titlen som den bedste integreret opvaskemaskine går til Bosch SMV8YCX03E, som leverer mange smarte funktioner, høj kvalitet, masser af rummelighed og ikke mindst en rigtig fornuftig prissætning. Det betyder, at du her får meget opvaskemaskine for pengene, som nok skal tjene dig og dit køkken i mange år ud i fremtiden.

For en god ordens skyld må vi hellere nævne, at der her tale om en 60 cm integreret opvaskemaskine, hvilket er standardstørrelsen og den, der er plads til i de fleste køkkener.

Smarte funktioner hele vejen rundt

Som sagt er Bosch SMV8YCX03E udstyret med mange smarte funktioner. De tæller eksempelvis et intelligent opvaskeprogram, der løbende tilpasser sig baseret på den feedback, du giver til opvaskemaskinen. Det sikrer, at du reelt set på sigt kan opnå det perfekte tørreprogram, der passer til lige præcis dine ønsker og vaner.

Derudover har denne bedste intregrerbare opvaskemaskine også mulighed for at tælle dine opvasketabs for dig, så du har styr på, hvor mange du har tilbage. Samtidig har maskinen en doseringsassistent, som automatisk sørger for at opløse opvasketabs hurtigt, for herefter at fordele rengøringsmidlet fra den jævnt i hele maskinen.

Dertil er der en masse mindre detaljer, som muligheden for at se den tilbageværende tid projekteret ned på gulvet, muligheden for at bede opvaskemaskinen om at være ekstra intensiv i opvasken af underkurven og så videre.

Men mest interessant er måske den tilhørende Home Connect app, som gør det muligt at betjene opvaskemaskinen trådløst. Det vil sige, at hvis ellers maskinen bare er lukket, så kan du sætte din Bosch SMV8YCX03E i gang med at vaske præcis, når det passer dig. Det kunne eksempelvis være når du tager fra arbejde eller fra sengen, når du er kommet til at lægge dig uden at få sat gang i opvasken.

5 ud af 5 stjerner

Besøger man produktsiden for Bosch SMV8YCX03E hos Skousen, så er der kun ros til overs for maskinen. Den har nemlig i skrivende stund fået 5 ud af 5 stjerner i kundeanmeldelser – og det kan man jo ikke sige ret meget til.

Her bliver det fremhævet, at maskinen har en ”super vaske- og tørreevne”. Samtidig nævnes det også, at kurvene er meget fleksible, og betjeningen af maskinen er brugervenlig. Begge dele er noget, der er utroligt vigtigt, fordi en integreret opvaskemaskine som denne naturligvis er noget, der skal bruges i mange år – og så skal det bare fungere.

Siemens SR73HX76ME – Bedste integreret opvaskemaskine på 45 cm

Siemens SR73HX76ME

Har du et køkken, hvor der ikke er plads til en integreret opvaskemaskine i fuld størrelse på 60 centimeter i bredden? Så er det Siemens SR73HX76ME, du skal have fat i; det er nemlig den bedste integreret opvaskemaskine på 45 centimeter.

Det er den af flere årsager; først og fremmest måler den 45 centimeter i bredden, hvilket naturligvis er en præmis. Derudover er den utrolig rummelig, trods sit smallere design. Faktisk kan den stadig rumme 10 kuverter, hvilket er rigtig fornuftigt. Endelig er der også tale om en velfungerende og smart maskine med alt, du behøver i funktionalitet.

Smart fra ende til anden

Der er i den grad tale om ikke bare en smal integreret opvaskemaskine, men også en særdeles smart variant. Modellen her har alverdens sensorer, der går ind og måler på, hvor beskidt en opvask, den har med at gøre, hvorefter den tilpasser vandforbrugets mængde hertil.

Derudover har den en energibesparende teknologi, samt en dobbelt spulearm, der bliver brugt til at sikre en opvask, der er mere effektiv og giver bedre resultater. Når maskinen kører, lyser den de vigtigste informationer ned på gulvet, hvilket er essentielt i en integreret opvaskemaskine.

Døjer du med, at din nederste opvaskekurv af og til hopper af skinnerne, når den får overvægt eller lignende? Så ved du, hvor frustrerende det kan være. Men det er ikke et problem med Siemens SR73HX76ME, der har installeret et Rack Stopper-system, der får kurven til at blive på skinnerne.

Dertil er det naturligvis værd at bemærke, at også denne integreret opvaskemaskine på 45 centimeter fra Siemens kan koble op med Home Connect-appen. Det betyder, at du får trådløs betjening og alle de fordele, der følger med.

5 ud af 5 stjerner

Kigger man på Elgiganten, vil man i skrivende stund blive præsenteret for en gennemsnitlig vurdering af Siemens SR73HX76ME på 5 ud af 5 stjerner. Det baserer sig på anmeldelser skrevet af kunder, som har købt maskinen og har den stående hjemme hos dem selv.

Her bliver den rost for at være rummelig trods sin størrelse, samt at det den arbejder på en intelligent måde, der giver helt rene resultater. I sidste ende bliver konklusionen, at selvom det ikke er den billigste integrerede opvaskemaskine, så får man god værdi for sine penge.

Miele G7272SCVI – Bedste integreret opvaskemaskine med automatisk åbning

MIELE G7272SCVI , Integrerbar

En god opvaskemaskine er naturligvis en, der tørrer godt efter vask, så man ikke skal stå med viskestykket, når maskinen skal tømmes. Men der er naturligvis grænser for, hvor godt det kan lade sig gøre at tørre alt – særligt, når dampen stadig hænger inde i maskinen.

Derfor kan en integreret opvaskemaskine med automatisk åbning være et oplagt valg. Det giver nemlig dampen mulighed for at forsvinde, og dermed får servicen og køkkengrejet bedre forudsætninger for at tørre.

Skal du have den bedste integreret opvaskemaskine med automatisk åbning, så er det Miele G7272SCVI, du skal have fat i. Men det er ikke dens Auto-Open-funktion, der er det eneste attraktive ved lige netop denne model.

Energieffektiv maskine med smarte funktioner

Først og fremmest er det værd at fremhæve, at Miele G7272SCVI er en integreret opvaskemaskine i energiklasse A. Det vil sige, at det er den absolut mest effektive maskine på listen her, når vi taler strømforbrug. Faktisk kan den komme helt ned og bruge blot 0,29 kWh på et program, hvis man vælger det mest energibesparende af slagsen.

Derudover så får du også her en maskine, som kan sættes til at starte på et bestemt tidspunkt op til 24 timer frem i tiden. Dertil kan du få glæde af et utal af smarte designløsninger, funktioner og alt muligt andet, som hele vejen rundt giver rent service på særdeles effektiv og ubesværet vis.

5 ud af 5 stjerner

Denne integreret opvaskemaskine med automatisk åbning og energiklasse A, har i skrivende stund fået 5 ud af 5 stjerner hos Skousen, hvor den blandt andet forhandles. Her bliver den af en kunde rost for at være let at bruge, samt for at levere et fint opvaskeresultat – og hvad mere behøver man i realiteten?

Bosch SMV2ITX22E – Bedste billige integrerede opvaskemaskine

Bosch SMV2ITX22E fuldintegreret

Sidst på listen har vi Bosch SMV2ITX22E, der får titlen som den bedste billige integrererede opvaskemaskine. Den er oplagt til dig, hvor budgettet ikke helt tillader en investering i nogle af de dyrere modeller, men som stadig gerne vil have kvalitet.

God og billig integreret opvaskemaskine

For kvalitet det får du sådan set med denne Bosch SMV2ITX22E. Som med de fleste andre produkter fra den velkendte tyske fabrikant, kan du nemlig være sikker på, at materiale- og produktionskvaliteten er helt i top.

Samtidig får du her en velfugerende maskine med plads til 12 kuverter og overraskende mange smarte systemer og funktioner. Blandt andet kan du også forbinde maskinen med den Home Connect app, som vi allerede har talt om i forbindelse med flere af de andre maskiner på listen.

Bosch SMV2ITX22E har også sensorer, der kan registrere mængden af skidt og justere rengøringsgraden derefter og meget mere. Altså meget af det, som egentligt gør alle de andre maskiner attraktive – bare til en billig pris.

4,4 ud af 5 stjerner

Der er i skrivende stund blevet givet 4,4 ud af 5 stjerner i gennemsnit til Bosch SMV2ITX22E som den bedste billige integrerede opvaskemaskine hos Elgiganten. Her er kunderne i overvejende grad enige om, at den er enten god eller fremragende, og roser blandt andet maskinen for at være god til at gøre servicen rent.