Krøllejern Test 2024 → De 5 Bedste Krøllejern

Krøllejern

Med det helt rigtige krøllejern, behøver det ikke at være en tidskrævende eller frustrerende proces at lave krøller i håret. Faktisk kan det gå hen og blive sjovt, ligesom det også kan bidrage til, at man får lyst til at afprøve nye former for krøller og teknikker.

Men hvad er et godt krøllejern – og hvilket er det bedste? Det forsøger vi at give dig overblikket over her i vores lille bedst i test guide til krøllejern. Nedenfor vil du blive præsenteret for 5 af de bedste krøllejern, som du kan købe lige nu.

For hvert krøllejern vil du kunne læse mere om, hvorfor det lige netop er den model, der er blevet udvalgt til en plads her på listen. Samtidig vil du også kunne blive klogere på det enkelte krøllejerns egenskaber, samt klikke dig direkte videre til en forhandler, hvor du kan købe jernet og få det leveret lige til døren.

Du vil sandsynligvis også hurtigt opdage, at vi har opdelt vores bedst i test liste i 5 kategorier. Det vil sige, at der er ét krøllejern, der har fået titlen som det bedste i hver af disse kategorier. Formålet med dette er at gøre det så nemt for dig som muligt at finde lige netop det krøllejern, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Læs med og bliv klogere!

Remington PROluxe You CI98X8 – Bedste krøllejern

Remington PROluxe You krøllejern CI98X8

Først på listen over de bedste krøllejern har vi dette Remington PROlux You CI98X8. Det er et enkelt og velfungernede krøllejern, hvor du får rigtig meget for dine penge. Samtidig er det fyldt med smarte løsninger og teknologier, som sikrer at krøllerne bliver i håret længe uden, at dit hår bliver ødelagt.

Keramisk belægning og 9 temperaturindstillinger

Hvis vi starter med at fokusere på det, som Remington har gjort for at beskytte dit hår med dette krøllejern, så giver det mening at kigge på den keramiske belægning. Det er dog ikke en hvilken som helst keramisk belægning, men derimod det, som Remington kalder for Advanced Diamond Ceramic system.

Det vil sige, at jernet holdet en jævn temperatur under brug. Det vil sige, at du ikke har de her svingninger i temperaturen, som man kan opleve med nogle andre krøllejern. Svingningerne kan både være problematiske for selve krølningen af håret, men i den grad også for hårets helbred.

Derudover har du også mulighed for at vælge mellem 9 forskellige temperaturindstillinger med dette bedste krøllejern. Disse indstillinger befinder sig alle et sted mellem 130 grader og 210 grader, og du kan således tilpasse temperaturen til det niveau, der virker på dit hår, og som samtidig ikke slider det for meget.

4,8 ud af 5 stjerner

Finder man Remington PROluxe You CI98X8 på Elginganten, vil man I skrivende stund blive præsenteret for 13 anmeldelser. De er skrevet af kunder, der har købt og brugt krøllejernet i deres egen hverdag, og det giver derfor et godt indblik i, hvad du kommer til at synes om jernet, skulle du købe det.

Kunderne har i gennemsnit vurderet det bedste krøllejern til 4,8 ud af 5 stjerner. Det er en rigtig pæn score, særligt når det tages i betragtning, at de 11 af anmelderne har efterladt en 5-stjernet anmeldelse, og de sidste 2 har givet 4 stjerner. Der er således ingen uenighed om, at dette er et enten godt eller decideret fremragende krøllejern.

En enkel anmelder skriver, at det vitterligt er det bedste krøllejern hun nogensinde har prøvet. Flere andre roser Remington krøllejernet for at give langvarige resultater, fordi krøllerne bliver siddende i flere dage.

Måske vigtigst af alt skriver flere, at det er nemt at bruge krøllejernet, og at det i mange tilfælde er lykkedes dem at lave gode krøller, hvor de tidligere har haft problemer med andre krøllejern.

Dyson Airwrap Complete – Bedste premium krøllejern

Dyson Airwrap Complete hårstyler DYS310733

Hvis du har plads i budgettet til det, så er der ingen tvivl om, at det er værd at tage et nærmere kig på Dyson Airwrap Complete. Det er uden tvivl et af de bedste krøllejern på markedet, men det også prissat derefter.

Mere end bare et krøllejern

Det er sådan, at Dyson Airwrap ikke bare er et krøllejern. Det er en base, hvorpå man kan påmontere forskellige tilbehørsdele eller stylingredskaber om man vil. Det kan eksempelvis være til krølning, men det kan også være til børstning og glatning af håret.

Betragter man det på den måde, begynder prisen at give bedre mening, fordi man reelt set kun behøver et Dyson Airwrap Complete sæt, og altså ikke både et krøllejern, et glattejern, en børste og så videre.

Bruger luft – ikke varme

En anden fordel ved Dyson Airwrap Complete er, at det bruger luft til at krølle håret i stedet for varme. Det er vigtigt at bemærke, fordi de høje temperaturer fra et traditionel krøllejern ikke er sundt for håret i længden.

Sådanne problemer er der ikke ved at bruge en Dyson Airwrap, fordi man netop undgår denne varme. Derfor behøver man ikke at bekymre sig om beskadiget hår, da den i stedet generere tryk nok til at lave selv de flotteste krøller.

4,6 ud af 5 stjerner

Kunderne er i den grad begejstrede for deres Dyson Airwrap, og hvis du var lidt aktiv på sociale medier omkring dens lancering, har du givetvis set en masse omtale af den. Det er naturligvis ikke helt uden grund, fordi Dyson Airwrap har meget at byde på – særligt hvis man gerne vil passe ekstra godt på sit hår.

I skrivende stund er der afgivet 6.284 anmeldelser af krøllejernet på PriceRunner, og de har i gennemsnit vurderet den til 4,5 ud af 5 stjerner. Det må siges at være ganske fornuftigt med så mange tusinde anmeldelser. Samtidig er der 86 %, der har vurderet deres Dyson Airwrap som værende god eller fremragende – de 76 % af disse har givet 5-stjernede anmeldelser.

Denne fordeling efterlader ikke meget tvivl; det er et fremragende værktøj til styling af håret – herunder krølning.

Babyliss Pro Ionic Hi-Def Waver – Bedste krøllejern til store krøller

Pro Ionic Hi-Def Waver BAB2469TTE

Sidst på listen har vi dette Babyliss krøllejern, der får titlen som det bedste krøllejern til store krøller. Det gør det af to årsager; først og fremmest er det på alle måder et anbefalelsesværdigt krøllejern, og så har det en størrelse, der gør, at det i den grad kan lave ekstra store krøller i dit hår.

5 temperaturindstillinger og et smart LED-display

Krøllejernet er naturligvis belagt med en keramisk belægning. Den går under navnet Tourmaline Ceramic og er uden tvivl en af de belægninger, der er af højeste kvalitet. Det er vigtigt, fordi det beskytter håret, når du skruer op for varmen på krøllejernet.

Det med at skrue op for varmen er relativt fleksibelt. Du kan nemlig vælge mellem 5 forskellige temperaturindstillinger; 140 grader, 160 grader, 180 grader, 200 grader og 210 grader. Efterhånden som du skifter mellem varmeindstillingerne, kan du hele tiden følge med i LED-displayet, der fungerer som en temperaturkontrol eller et lille termometer om man vil.

5 ud af 5 stjerner

Man vil i skrivende stund kunne læse en anmeldelse af dette Babybliss krøllejern til store krøller hos Beautycos, der lyder på 5 ud af 5 stjerner. Her skriver Nanna, at hun har haft en perfekt oplevelse med det – også selvom hun har meget tykt hår.

Specifikt pointeres det, at krøllejernet uden problemer kan håndtere store hårtotter ad gangen, og at krøllerne bare bliver siddende. Bølgerne som krøllejernet laver, kan sagtens nå en størrelse på 7 centimeter, og det giver alt i alt et rigtig fint resultat.

Remington Pro Soft Curl CI6525 – Bedste billige krøllejern

REMINGTON CI6525 , Krøllejern

Der er ingen tvivl om, at det hurtigt kan blive dyrt, hvis man vil ud og have et godt krøllejern. Men det behøver det ikke. Der er nemlig også mulighed for at finde et godt og billigt krøllejern – og det er Remington Pro Soft Curl CI6525 et lysende klart eksempel på.

Jernet her er nemlig det absolut billigste på listen, men det betyder ikke, at det ikke kan bruges til at lave krøller med. Nærmest tværtimod, som du vil kunne læse nedenfor.

10 temperaturindstillinger og hurtig opvarmning

Med dette billige krøllejern fra Remington kunne man fristes til at tro, at man måtte nøjes med en eller måske to temperaturindstillinger. Men det er ikke tilfældet. Faktisk kan du vælge mellem intet mindre end 10 forskellige temperaturer mellem 130 grader og 220 grader.

Det betyder, at krøllejernet kan tilpasses, så det passer til lige netop dit hår og den temperatur, der skal til for at få de ønskede resultater. Samtidig kan jernet prale med en opvarmningstid på blot 30 sekunder, så du ikke skal gå og vente hele morgenen på, at det bliver klart.

Skulle du glemme at slukke det efter brug, sørger det automatisk for selv at gøre det efter 60 minutter. Det er en rar sikkerhed at have, da det reducerer risikoen for, at et efterladt krøllejern skulle sætte gang i en brand eller lave varmeskader på anden vis.

Udover dette har krøllejernet en keramisk belægning, hele 4 års garanti og en digital LCD-skærm, der gør det muligt at følge med i, hvilken temperatur man har valgt. Det har altså rigtig meget af det, som man forventer af et krøllejern – alt sammen til en meget attraktiv pris.

5 ud af 5 stjerner

Uanset om man slår Remington Pro Soft Curl CI6525 op på PriceRunner eller på Skousen, så vil man blive præsenteret for en gennemsnitlig vurdering på 5 ud af 5 stjerner fra forbrugerne.

Det kan bogstaveligt talt ikke gøres bedre, og det er naturligvis medvirkende til, at det er lige netop denne model, der er blevet udpeget som det bedste billige krøllejern. Eksempelvis skriver en enkelt anmelder, at hun har prøvet mange krøllejern gennem årene, men altid opgivet. Men med denne model har det været nemt at krølle håret og krøllerne har siddet i længe.

Beurer Airstyler HT 80 – Bedste varmluft krøllejern

ROTERENDE AIRSTYLER HT 80

Er du på udkig efter et varmluft krøllejern, kan vi anbefale, at du tager et nærmere kig på Beurer Airstyler HT 80. Det bruger lidt af den samme teknologi, som Dyson Airwrap, og så alligevel ikke helt.

Krøllejernet her varmes nemlig stadig op, men bruger altså også luft til at hjælpe krøllerne. Samtidig kan man næppe kalde det for et jern, da det i virkeligheden bruger børster til at lave krøllerne med.

Flotte krøller på få minutter

Det fungerer således, at børsten drejer rundt mens du kører den gennem håret. Samtidig bruger den varmluft til at style håret med, og på den måde opnås bløde krøller, som ser brandhamrende godt ud, og som ikke er lavet på en lige så beskadigende måde, som med et traditionel krøllejern.

Fordelen ved et varmluft krøllejern som denne Beurer Airstyler HT 80 er også, at det er nemt at gå til. Det tager altså ikke mange øjeblikke at lære, hvordan du kan bruge det til at lave de her store flotte krøller.

Er du ikke interesseret i krøller, men vil du bare gerne have volumen i håret, kan du udskifte den runde børste med en termisk børste. Ved at lave denne udskiftning vil airstyleren i stedet tilføre håret volumen og vitalitet.

Smarte løsninger

Der er flere elementer ved Beurer Airstyler HT 80, der gør den ekstra smart. Blandt andet har man lavet et drejeled, der giver børsten mulighed for at dreje hele vejen rundt om sig selv uden at det påvirker hverken håndtaget eller ledningen.

Dermed undgår man at ledningen snor sig rundt, og man skal ikke bekymre sig om at følge med drejningerne ved hele tiden at justere grebet på krøllejernet med varmluft. Det klarer den helt af sig selv, og det er naturligvis medvirkende til, hvor let det er at lave krøller med Airstyleren fra Beurer.

Derudover er børsterne også belagt med en keramisk belægning, som beskytter håret mod at blive beskadiget. Varmluft krøllejernet har også en ioniserende funktion, der både giver blødere og mere glansfuldt hår, samtidig med, at man undgår, at det danner statisk elektricitet.