Nespresso Maskine Test 2024 → Se De 6 Bedste Nespresso Maskiner

nespresso maskine

Går du og drømmer om en Nespresso maskine til hjemmet, så du hurtigt og nemt kan få en god kaffe serveret? Så er du kommet til det helt rette sted, for det skal nemlig ikke handle om andet her i artiklen, hvor vi blandt andet har fundet de 7 bedste Nespresso maskiner på markedet lige nu.

Disse fantastiske kapselmaskiner kan du læse meget mere om lige neden for indledningen her. Når du når om på den anden side af vores liste med de bedste Nespresso maskiner, kan du derudover glæde dig til at læse om Nespresso maskiner, hvordan du får dem til en attraktiv pris, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med købet og meget mere.

Faktisk tør vi godt gå så langt som at sige, at du kan få stort set al den information, som du behøver inden, at du køber en ny Nespresso maskine ved at læse artiklen her. Den er fyldt med gode tips og tricks, samt direkte links til troværdige forhandlere, der sælger de enkelte maskiner til attraktive priser.

Det bliver simpelthen ikke nemmere at blive den nye ejer af en Nespresso maskine, så der er ikke andet at sige end velbekomme og god læselyst!

Nespresso Gran Lattissima – Bedste Nespresso maskine

NESPRESSO® Gran Lattissima-kaffemaskine fra DeLonghi

 

Nespresso Gran Lattissima løber fasted med titlen som den bedste Nespresso maskine er flere årsager. Først og fremmest er det en af de større maskiner, hvilket vil sige, at du både kan få dig en lille espresso, en større cremet latte og alt derimellem.

Modellen er udstyret med en vandtank, der rummer 1,3 liter, den har en mælkeskummer, og så kan den lave hele 9 forskellige typer kaffe. Det er alt i alt en virkelig fin maskine, der også har et højt dysetryk på 19 bar, hvilket er med til at sikre en god kaffe af høj kvalitet.

Kunderne er også vældig begejstrede for den. Modellen her har i skrivende stund scoret hele 4,6 ud af 5 stjerner på forhandlerens hjemmeside, hvor alle anmelderne anbefaler maskinen. Lennart skriver blandt andet, at maskinen laver lækker kaffe uanset om man bruger mælk eller ej, og at den er nem at rengøre.

En anden kunde har efter 14 dages ejerskab konstateret, at hun er ”mega tilfreds” og aldrig vender tilbage til andet end den kaffe, som hun får fra sin Nespresso Gran Lattissima. De rosende ord fortsætter, og tegner et billede af, at det her i den grad er en Nespresso maskine som man bliver glad for.

Nespresso CitiZ – Bedste billige Nespresso maskine

NESPRESSO® CitiZ nespresso maskine

 


Den næste Nespresso maskine på listen, som du muligvis allerede har hørt om, er Nespresso CitiZ. Det er en lille maskine, der kan lave kaffe i espresso-størrelse. Det er ikke for alle, men hvis ikke du behøver muligheden for mere, er der ingen tvivl om, at denne CitiZ model er det oplagte valg.

Det bliver især underbygget af den meget attraktive pris, det flotte og en anelse retro design, samt de mange gode brugeranmeldelser. Hos forhandlerne har kunderne givet denne Nespresso maskine 4,7 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Michael skriver blandt andet, at hans nye maskine virker perfekt, og at han er meget tilfreds med størrelsen på vandbeholderen. En anden anmelder har købt Nespresso CitiZ på ny, efter at deres gamle maskine simpelthen var blevet slidt op efter den hyppige brug. De er fortsat glade for kaffen, maskinen og designet på den.

Nespresso CitiZ&Milk – Bedste Nespresso maskine med mælkeskummer

Nespresso Citiz & Milk kapselmaskine D123

 
 

Vi bliver i samme boldgade, når vi her kigger på Nespresso CitiZ&milk. Det er nemlig i bund og grund den samme maskine, som vi netop har talt om ovenfor – denne gang er den blot udstyret med en mælkeskummer.

Det betyder, at du her kan få den mest fantastiske skummende mælk i din kaffe, og dermed få den her fantastisk italienske kaffebarsoplevelse. Det er da noget, der er værd at tage med – især fordi merprisen for mælkeskummeren ikke er fuldstændig urimelig.

Anmelderne kalder maskinen for en lille, men praktisk model, og har nærmest ikke andet end ros til overs for mælkeskummeren og dens egenskaber. Derfor scorer Nespresso CitiZ&milk da også 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Nespresso Essenza Mini – Bedste mini Nespresso maskine

NESPRESSO® Essenza Mini nespresso maskine

 

Hvis det hele bare skal være småt, så bør du overveje at tage et kig på Nespresso Essenza Mini. I vores optik er det nemlig den bedste mini Nespresso maskine på markedet lige nu, og det er der heldigvis også andre, der er enige i.

Nespresso Essenza Mini scorer nemlig 4,3 ud af 5 stjerner blandt anmeldelserne fra forbrugerne, og de lægger vægt på kvaliteten af kaffen og maskinens enkelthed trods den lille størrelse. Flere af dem konstaterer også, at der er forskel på, hvad man kan forvente af sådan en maskine som denne og en af de større Nespresso maskiner.

Modellen har et meget kompakt design, som gør den perfekt til de små køkkener, campingvognen, autocamperen, sommerhuset og lignende. Den er til at tage med sig uden de store problemer, og den kan lave både en standard espresso og en stor lungo.

Nespresso Vertuo Next

NESPRESSO® Vertuo Next

 

Nespresso Vertuo Next er en stilfuld og fornuftigt prissat Nespresso maskine, der med sin 1,1 liter store vandbeholder og 5 forskellige kopstørrelser er gearet til det meste. Det er værd at bemærke, at modellen her kun kan anvende de såkaldte Vertuo kapsler, og det skal man være opmærksom på inden, at man køber den.

De kunder, som har købt den, ser det dog ikke som et problem, at Nespresos Vertuo Next ikke kan benytte almindelige kaffekapsler. De har nemlig givet maskinen her 4,4 ud af 5 stjerner, hvilket absolut er ganske pænt.

Modellen har blandt andet fået en anmeldelse af en bruger, der efter dagligt brug i flere måneder, roligt kan sige, at den producerer en fuldstændig suveræn kaffe. Vedkommende mener, at hvis man også investerer i en mælkeskummer, så får man her en kaffe, der er på niveau med det, som man bliver serveret på en god kaffebar.

Nespresso VertuoPlus

NESPRESSO® VertuoPlus

 

Nespresso VertuoPlus er en super fin Nespresso maskine, der er meget pålidelig og kan lave kaffe i fem forskellige kopstørrelser. Det vil sige, at uanset om du vil have en espresso på 40 ml, en Alto på 414 ml eller noget derimellem, så denne maskine klare det.

Den har blandt andet en 1,2 liters vandtank, og du kan samtidig glæde dig over alverdens smarte funktioner og teknologier, der sikrer en fantastisk kop kaffe til dig på meget kort tid. Prisen befinder sig et sted i midten mellem de dyreste og billigste varianter, som vi har fremhævet her på listen, og skal man tro kunderne er den pengene værd.

De har nemlig modellen her 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit, og er vældig tilfredse med kvaliteten af den kaffe, som bliver brygget. Op til flere har valgt at købe denne model som et alternativ til deres store kaffemaskine, så de ikke behøver at fyre den op hver gang, men kan nøjes med deres Nespresso VertuoPlus, når de bare behøver en enkel kop til morgenmaden.

Sådan finder vi de bedste Nespresso maskiner

Det var vores liste over de bedste Nespresso maskiner. Forhåbentligt kan du se, hvorfor det lige netop er disse, der er blevet udvalgt, men måske du alligevel studser over, hvordan vi har besluttet os for, hvilke Nespresso maskiner der er bedst.

Fremgangsmåden er præcis, som den plejer at være, når vi her hos Bedst Test laver vores artikler over de bedste produkter inden for en produktkategori. Vi har ikke selv testet de enkelte maskiner, da det simpelthen er for ressourcekrævende, og fordi vi ikke nødvendigvis har de rette kompetencer til at gøre dette.

I stedet er vi super skarpe på indsamling og efterfølgende analyse af data. Det har vi gjort for en lang række forskellige Nespresso maskiner, hvor vi har indsamlet informationer om tekniske specifikationer, priser, design, forbrugeranmeldelser og ekspertanmeldelser. Alle disse bliver holdt op mod hinanden på kryds og tværs, og det er på den måde, at vi i sidste ende finder frem til de bedste Nespresso maskiner.

I vores analyse har vi lagt stor vægt på især forbrugeranmeldelser. Det gør vi fordi, vi tror på, at det er forbrugerne, der selv bruger de enkelte maskiner i deres hverdag, der ved, hvor god (eller dårlig) maskinen er. Derfor vil du også se, at der udelukkende fremgår Nespresso maskiner på ovenstående liste, der har fået positive anmeldelser fra kunder, der har købt de enkelte maskiner.

Køb en Nespresso maskine på tilbud

En Nespresso maskine kan hurtigt komme til at koste et par tusinde kroner, hvis man vil have en af de dyrere modeller. Men det er i realiteten ikke her, at de helt store omkostninger er; for det er heller ikke billigt at købe kaffekapsler i længden. Ligesom det i øvrigt heller ikke er billigt at købe kaffebønner.

Under alle omstændigheder kan det være rart at spare lidt penge, når man har muligheden. Derfor vil vi anbefale, at du holder godt øje med muligheden for at købe en Nespresso maskine på tilbud. Vi kan allerede nu afsløre, at forhandlerne som vi linker til er gode til regelmæssigt at sætte deres maskiner på tilbud.

Det er typisk ikke store beløb, som du kan se frem til at spare, men der kan da være et par hundrede kroner at hente, hvis man er heldig. Så hvis du gerne vil gøre en god handel, kan du med fordel holde lidt øje med de forskellige Nespresso maskine, og forhåbentligt købe din næste på tilbud.

Skal du bare have en Nespresso maskine nu, og kan du ikke vente til den kommer på tilbud? Så er vores anbefaling, at du bare klikker køb – men gør det online. Der kan nemlig være penge at spare. Det kan du læse mere om senere i artiklen her.

Derfor bør ethvert hjem have en Nespresso maskine

Hvis man kan lide kaffe, så er der absolut en god grund til at have en Nespresso maskine derhjemme. Her sætter man blot en kapsel i maskinen, og så laver den en velsmagende kop espresso af høj kvalitet. Du kan vælge mellem et væld af forskellige kapsler (hvilket du kan læse mere om senere), og dermed også forskellige smage.

Værdsætter man muligheden for at drikke en god oprigtigt god kop kaffe, som kunne være blevet serveret på en kaffebar i Italien, så er en Nespresso maskine en fantastisk nem måde at få den mulighed ind i hjemmet. Alternativet er ofte en mere kompliceret og tidskrævende bryggeproces, som de færreste vil kaste sig ud i på en travl morgen.

Der findes mange forskellige brands og mærker inden for kaffekapsler og kapselmaskiner, men der er ingen tvivl om, at Nespresso ligger helt i front. De har for alvor været dygtige til at indtage markeder på tværs af kloden, og det er ikke helt uden grund; Nespresso maskiner og kaffekapsler producerer nemlig velsmagende kaffe af høj kvalitet.

Afkalkning af Nespresso maskine: Sådan gør du

I Danmark har vi generelt meget kalk i vandet, og det betyder i bund og grund, at det er ekstra vigtigt, at du sørger for at vedligeholde og ikke mindst afkalke din Nespresso maskine regelmæssigt (omtrent hver 2. måned).

Afkalkning af din Nespresso maskine fører til to ting;

 1. din maskine holder længere, og
 2. din kaffe kommer til at smage bedre.

Begge ting er værd at tage med, og det er heldigvis relativt enkelt, at klare selve afkalkningen. Det kræver blot, at du har et afkalkningsmiddel. I princippet kan alle typer bruges, men vores anbefaling er helt klart, at du vælger Nespressos eget afkalkningsmiddel, da det er fremstillet til lige netop deres maskiner.

Processen for, hvordan du afkalker din Nespresso maskine er lidt forskellige alt efter hvilken model du har. Idéen er dog overordnet den samme; du skal fylde afkalkningsmiddel og vand i beholderen, og efterfølgende sørge for, at blandingen kommer hele vejen gennem maskinen.

Det er vores klare anbefaling, at du læser manualen for lige netop din maskine, da du dermed er sikker på, at du foretager afkalkningen korrekt, og dermed ikke laver nogen skader på maskinen.

Køb din Nespresso maskine online

Som lovet får du her lidt information om, hvorfor det kan give mening at købe din næste Nespresso maskine online i stedet for i en fysisk butik. Det forholder sig nemlig sådan, at online forhandlere ofte står i en situation, hvor de har færre omkostninger kontra indtægter end fysiske butikker.

Det skyldes blandt andet, at de kan ”nøjes” med et lager langt væk fra større byer, hvor butikker typisk skal have en central placering med høj husleje og et begrænset geografisk opland af kunder. Her kan en online forhandler i teorien sælge til hele kloden uden at åbne mere end et lager, og derfor er deres indtægtsmuligheder ikke lige så begrænsede.

Dette kommer ofte dig til gode som kunde, da online forhandlere i mange tilfælde kan tilbyde bedre priser og vilkår. Det kan for nogle være upraktisk at købe tøj og andre varer på nettet, men en Nespresso maskine er fuldstændig uproblematisk at bestille hjem fra en troværdig online forhandler.

Derfor er det værd at købe en Nespresso maskine med mælkeskummer

Er du til mælk i kaffen? Så bør du overveje, om du skal have en Nespresso maskine med mælkeskummer. Flere af de maskiner, som blev anbefalet øverst i artiklen her, er udstyret med en sådan, og det er ikke helt uden grund; de kan nemlig gøre kaffen ekstra god.

Mælk i kaffen er normalt fint nok, men hvis det skal være rigtig italiensk, så skal mælken skummes inden, at den hældes i kaffen. Det kan være lidt problematisk at gøre godt selv, og derfor kan man i dag købe et væld af gode Nespresso maskiner med mælkeskummer, der sørger for at skumme mælken for dig.

Dermed kan du glæde til en ekstra god kop kaffe, der er præcis som på den italienske café, som vi allerede har drømt os hen på et par gange i løbet af artiklen her. En mælkeskummer fylder ikke ret meget, og når man alligevel er ude at købe sådan en Nespresso maskine, kan man overveje, om ikke man lige så godt kan købe en model med mælkeskummer.

En Nespresso maskine kræver kapsler

Som vi allerede kort har været inde på, så er en Nespresso maskine ikke en helt almindelige kaffemaskine. Med det mener vi, at du ikke hælder kværnet kaffe i maskinen. I stedet er det en såkaldt kapselmaskine, der laver kaffen baseret på kapsler med kaffe i.

Disse kapsler er ikke ret store, og der er lige akkurat nok i til en enkelt kop kaffe. De er nemme at opbevare, og sikrer ligeledes, at man ikke laver meget mere kaffe, end man i realiteten får drukket. Som vi har været inde på, så er de også lidt dyrere, men der er mange, der mener, at det er prisen værd for den ekstra gode kvalitet, den hurtige og bekvemme brygning, og visheden om, at man ikke brygger for meget kaffe.

I de nedenstående to afsnit vil vi gøre dig lidt klogere på kaffekapslerne, og hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med disse.

Forskellige typer og mærker af kapsler

Det forholder sig sådan med kaffekapsler, at der findes mange forskellige typer, smage og mærker. Lad os starte bagfra; Nespresso havde oprindeligt en patent på kapsler til deres maskiner, men den er udløbet. Det betyder, at der i dag også er andre firmaer, der sælger kapsler, der virker til Nespresso maskiner.

Disse kapsler fra andre mærker er ofte billigere, og det er som regel det, at de vinder på. Nogle mener, at man ikke kan smage forskel, andre mener at man kan. Normalvis vil vi anbefale, at man bruger Nespresso kapsler til sin Nespresso maskine, men hvis du vil prøve andre mærker, er det således en mulighed.

Kapslerne kommer som nævnt også i forskellige typer og smage. Du kan blandt andet købe et væld af forskellige smage, der blandt andet bliver beskrevet som ”frugtig og blomsterrig”, ”ristet og røgagtig”, ”kraftig og tæt”, ”exceptionelt intens og fløjlsblød” og lignende.

Helt konkret deler Nespresso deres kapsler ind i følgende overordnede typer, hvor hver type har forskellige varianter med forskellige smag:

 • Reviving Origins
 • Limited Edition
 • Carafe
 • Kaffe
 • Espresso
 • Barista Creations
 • Alto
 • World Explorations Lungo
 • Ispirazione Italiana
 • Origins

Mulighederne er altså mange, og det kan godt kræve lidt afprøvninger, før man finder lige præcis den eller de kaffekapsler fra Nespresso, som man er mest til.

Pas på miljøet og genanvend dine Nespresso kapsler

En af ulemperne ved at bruge Nespresso kapsler og kaffekapsler generelt er den store mængde af affald, der bliver produceret. Hver eneste kapsel bliver nemlig smidt ud, og det vil sige, at man reelt set har affald efter hver kop kaffe, der bliver brygget på en Nespresso maskine.

Det er ikke just godt for miljøet, og Nespresso har derfor gjort meget for at sikre genanvendelse af de materialer, der ellers går spildt. Kapslerne er nemlig lavet af aluminium, som i den grad er et materiale, der ikke er grund til at smide i skraldespanden.

Når du modtager Nespresso kapsler, vil du som regel modtage en genanvendelsespose, som du kan fylde kapslerne i. Hvis ikke du har modtaget en pose, kan du bestille den fra Nespressos hjemmeside. Når du har fyldt posen, kan du hente en gratis returkode på deres hjemmeside, hvorefter posen kan afleveres i en af DAOs mange pakkeshops rundt omkring i landet. Alternativt kan du aflevere posen i en af Nespressos butikker.

Så sørger Nespresso for, at kapslerne bliver genanvendt, og du har gjort miljøet en tjeneste.

Valg af Nespresso maskine: Her er hvad du skal være opmærksom på

Når du skal vælge din nye Nespresso maskine er der nogle forskellige faktorer, som bør spille ind i forhold til den endelige beslutning. Det er ikke nødvendigvis en fyldestgørende liste, men blot vores anbefaling til, hvordan du får valgt den bedste Nespresso maskine til lige netop dine behov.

Og lige netop dine behov er nøgleordet her. Man kan købe nok så fine Nespresso maskiner med alverdens funktioner, men hvis det er langt mere, end du reelt set behøver eller nogensinde får brugt, så er der ingen grund til at bruge de ekstra penge på det.

Det samme gælder den anden vej rundt. Hvis du sætter pris på ekstra funktioner og muligheder, så undlad at købe den billigste Nespresso maskine, fordi du bliver for nærig. Det kommer du nemlig hurtigt til at fortryde, når først du opdager, at den ikke helt lever op til dine behov.

Overordnet set anbefaler vi, at du tager stilling til følgende:

 • Størrelse: Maskinen skal kunne være i dit køkken eller hvor du ellers vil have den stående.
 • Design: Maskinen vil typisk stå fremme, og du skal derfor vælge en model, som du har lyst til at kigge på hver dag.
 • Kapacitet: Maskinen skal kunne lave den kop kaffe, som du gerne vil have; skal det bare være en espresso, eller skal du også kunne få cappuccino og cafe latte?
 • Teknologi: Skal maskinen bare have en enkelt knap, eller skal du have et fancy touchdisplay med alverdens muligheder?
 • Mælkeskummer: Sætter du pris på skummet mælk i din kaffe? Så skal maskinen gerne have en tilhørende mælkeskummer.
 • Pris: Vi kommer ikke udenom, at prisen også spiller en rolle. Fastlæg et budget for, hvor meget du vil give for din Nespresso maskine.

Nespresso maskine test: Her er de bedste

Det var mere eller mindre alt, hvad vi havde at sige om Nespresso maskiner for denne omgang. Vi håber naturligvis, at du er blevet lidt klogere på Nespresso, kapselmaskiner, kaffekapsler og meget mere. Forhåbentligt er du også blevet bedre gearet til at gå ud og købe en ny Nespresso kaffemaskine, eller også har du måske fundet ud af, at det ikke er noget for dig alligevel.

Uanset hvad, så vil vi gerne have lov at slutte af med en kort genopfriskning af de bedste Nespresso maskiner. Det er modellerne som du ser på listen nedenfor, og du vil kunne læse meget mere om dem, hvis du scroller op i toppen af artiklen, hvor vi kort har beskrevet dem hver især. Det er også her, at du vil kunne klikke dig direkte ind til troværdige forhandlere, der sælger de enkelte maskiner til attraktive priser.

De bedste Nespresso maskiner er således:

 • Nespresso Gran Lattissima
 • Nespresso CitiZ
 • Nespresso Citiz&milk
 • Nespresso Essenza Mini
 • Nespresso VertuoPlus
 • Nespresso Vertuo Next
 • Nespresso Lattissima Touch

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Nespresso Lattissima Touch

 

Som den sidste Nespresso maskine på listen her, vil vi nævne Nespresso Lattissima Touch, som er en vældig fin maskine til en fin pris, taget funktioner i betragtning. Den har en mælkeskummer og et touch display, hvor man kan vælge mellem 6 forskellige opskrifter, man kan justere strukturen i mælken og meget mere.

Her får du en effektiv model, der leverer en oprigtig god kop kaffe – i hvert fald, hvis vi skal tro anmeldelserne fra de kunder, som allerede har købt en af disse Nespresso maskiner. Her skriver Andreas blandt andet, at den laver ”excellent kaffe”, hvis man benytter de rigtige kapsler. Han skriver dog også, at man lige skal bruge lidt tid på at indstille kopstørrelserne, men når først det er på plads, får man en lækker kop kaffe.