Øjencreme Test 2024 → De 4 Bedste Øjencremer

Øjencreme

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Øjencreme
Rig formel
Beroliger huden med masser af fugt
Styrker hudens fugtbarriere
Reducerer synligheden af mørke rander og skygger
Øjencreme

Huden omkring øjnene er tynd og ekstra sart i forhold til resten af ansigtet. Samtidig er det omkring øjnene, at man kan få mørke rander, ekstra mange fine linjer og til tider også rynker. Hvis du gerne vil mindske og forebygge disse og samtidig tage hensyn til den tynde og sarte hud, skal du naturligvis have fat i den bedste øjencreme.

Det er lige netop det, som vi hjælper dig med at finde her i denne øjencreme test. Det gør vi ved at præsentere dig for 6 forskellige cremer til øjnene, som er udviklet særligt med henblik på at være effektive og virkningsfulde samtidig med, at der bliver taget hensyn til de den sarthed, som huden omkring – og særligt under – øjet er præget af. 

Vores liste over de bedste øjencremer er delt op i 6 forskellige kategorier. For hver kategori er der én øjencreme, der har fået titlen som den bedste. Formålet med dette er at gøre det nemt for dig, at finde lige netop den creme, som er bedst til dine øjne, dine ønsker og ikke mindst dit budget.

I forbindelse med præsentation af hver øjencreme, vil du ikke bare kunne blive klogere på den enkelte creme, men også finde et direkte link ind til en webshop, der forhandler den. Ender du derfor med at finde den bedste øjencreme i løbet af artiklen, behøver det ikke at tage mange øjeblikke, før du har bestilt den og kan vente spændt på modtagelsen.

Clinique All About Eyes Rich – Bedste øjencreme

Clinique All About Eyes Rich 15 ml

Titlen som den bedste øjencreme går til denne Clinique All About Eyes Rich. Det ligger lidt i navnet, at dette er en rig og fyldig creme, som går all-in på at gøre huden omkring dine øjne sundere og mere frisk at se på.

Det er lige netop denne creme, der får titlen som den bedste, fordi du her får ingredienser af høj kvalitet, gode effekter og rigtig meget værdi for pengene. Samtdiig er det også en øjencreme, der er blevet ganske positivt anmeldt af de kunder, der har købt og brugt den i deres hverdag.

Særligt effektiv mod trætte øjne

Døjer du med, at dine øjne ser trætte og muligvis en smue hævede ud? Så er du langt fra den eneste. Mange af os lever et liv, hvor vi måske i virkeligheden ikke helt får afsat tid nok af til at slappe af og restituere. Derfor kommer øjnene hurtigt til at se trætte ud, hvilket blandt andet viser sig i form af hævelse omkring øjnene, samt poser og mørke rander under dem.

Alt dette er noget, som Clinique All About Eyes Rich virker særlgit effektivt i mod. Det er nemlig lige præcis det, den er skabt til. Sørger du derfor at bruge øjencremen efter anvisningerne med en vis regelmæssighed, vil du i løbet af kort tid opleve, at dine øjne kommer til at virke mere friske med mindre hævelser og uden mørke rander under sig.

Fordelen ved denne bedste øjencreme er, at den ikke kun har en her-og-nu-effekt, men også, at den virker forebyggende. Det vil sige, at den går ind og hjælper til at styrke hudens naturlige barriere, så den bedre kan holde på fugten. Det betyder, at du også på længere sigt vil opleve, at du helt naturligt vil få den her udstråling af at være mere veloplagt.

5 ud af 5 stjerner og testet af øjenlæger

Det hænder med cremer, at det er ”all talk, no walk”, men det er altså ikke tilfældet for Clinique All About Eyes Rich. Her kan du roligt se frem til lige præcis de resultater, som der bliver lovet af øjencremen.

Den er nemlig i gennemsnit blevet vurderet til 5 ud af 5 stjerner, af de kunder der har købt og anmeldt den hos Nice Hair. I anmeldelserne bliver cremen blandt andet kaldt for den ”bedste øjencreme jeg har haft”, og en anden kunde skriver, at de sorte rander under øjnene ”forsvinder som dug for solen”.

Der er altså noget om snakken, hvilket naturligvis også medvirker til, at det i vores test er Clinique All About Eyes Rich, der løber med titlen som den bedste øjencreme. Dette underbygges blot af, at cremen også er testet af øjenlæger, så der ligger en vis faglighed bag den inden, at den er kommet på markedet.

Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Eye Treatment – Bedste premium øjencreme

Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Eye Treatment 15 ml

Holder du til i den anden lejr, hvor er er plads i budgettet til, at du fråser og køber den bedste premium øjencreme? Så er det vores klare anbefaling, at du vælger at investere i Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Eye Treatment.

Det er uden tvivl en dyrere øjencreme, men her får du også et særdeles effektivt hudplejeprodukt, der sørger for, at dine øjne praktisk talt aldrig har været smukkere.

Kom til at se frisk og ung ud

Der er flere elementer ved Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Eye Treatment, der gør den til en premium øjencreme. Først og fremmest har den naturligvis de samme gode egenskaber, som enhver øjencreme skal have; den reducerer de mørke rander under øjnene og reducerer hævelse.

Dertil går den også ind og gør huden glattere, ligesom den fugter og nærer på en måde, der ikke bare giver øjeblikkelige resultater, men som også gør øjnene sundere på længere sigt. Alt sammen noget der resulterer i, at huden omkring dine øjne ikke bare blive lige så glat og silkeblød som cremen selv, men også i, at du kommer til at se helt ung ud igen.

Cremen markedsføres da også særligt til personer på 40 eller derover, men det er ikke ensbetydende med, at den ikke kan bruges af dig, der er yngre. Den har nemlig mange positive effekter – også selvom man endnu ikke er begyndt at bekymre sig så meget om rynker eller fine linjer i huden.

5 ud af 5 stjerner

Slår man vejen forbi Nice Hair, der blandt andet forhandler denne Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Eye Treatment øjencreme, vil man i skrivende stund blive præsenteret for én kundeanmeldelse.

Det er ikke alverdens, men til gengæld er der ingen tvivl i stemmen hos den ene kunde. Vedkommende skriver nemlig, at hun har prøvet mange forskellige øjencremer, men ingen har været lige så gode som lige præcis denne. Helt konkret skriver hun: ”… denne fra Helenaa Rubinstein er suverænt den bedste.”

Det kan bogstaveligt talt ikke blive meget mere rosende end det, og det er naturligvis også en medvirkende årsag til, at det i vores test er Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Eye Treatment, der løber med titlen som den bedste premium øjencreme.

Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Lift Regenerate Youth Eye Cream – Bedste anti-age øjencreme

Re-Nutriv Ultra Lift Regenerate Youth Eye Cream 15 ml

 

Vi holder os lidt i samme boldgade med denne øjencreme fra Estée Lauder. Det er nemlig den bedste anti-age øjencreme, som du kan købe lige nu – og samtidig er det også en af de dyreste cremer, vi anbefaler her på listen.

Men pengene er godt givet ud, hvis du aktivt går efter en model, der kan hjælpe dig med at opnå et yngre udseende omkring øjnene – for det kan Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Lift Regenerate Youth Eye Cream i den grad.

Hemmeligheden bag evig skønhed

De er ikke blege af sig, når de præsenterer Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Lift Regenerate Youth Eye Cream hos Lyko. Her kalder de nemlig den eksklusive øjencreme for hemmeligheden bag evig skønhed.

Og mens det naturligvis lyder lidt for godt til at være sandt, så er det alligevel ikke så langt fra sandheden, som man måske kunne fristes til at tro. For det her er nemlig en utrolig effektiv øjencreme, der kan hjælpe med ikke bare at få et friskere og mere veloplagt udtryk, men også et mere ungdommeligt udseende.

Du vil efter at have brugt cremen i en uges tid opleve, at dine øjne er mindre hævede. Fortsætter du med at bruge den måneden ud, vil huden omkring øjnene begynde at føles mere fast, ligesom de mørke rander og ikke mindst de fine linjer vil være mindsket ind eller forsvundet helt.

Men cremen fjerner ikke kun eksisterende tegn på aldring. Den går også ind og styrker huden på en måde, der sikrer, at den fremadrettet ikke vil aldres lige så hurtigt rent udseendemæssigt. Det vil sige færre rynker, færre fine linjer og mere fast hud.

5 ud af 5 stjerner

Der er i skrivende stund givet en gennemsnitlig vurdering af Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Lift Regenerate Youth Eye Cream på 5 ud af 5 stjerner hos webshoppen Lyko. Det kan vitterligt ikke blive bedre, og er derfor blot en blåstempling af, at dette rent faktisk er den bedste anti-age øjencreme.

Hvis man dykker ned i anmeldelserne, vil man blandt andet blive præsenteret for en, hvor cremen bliver beskrevet som ”meget fugtgivende”. Det bliver samtidig fremhævet, hvor god den er til at pleje den hud, der er omkring øjnene, og jo som bekendt er meget tynd og særligt sart.

Nilens Jord Moisture Plus Eye Airless – Bedste allergivenlige øjencreme

MOISTURE PLUS EYE AIRLESS

Den sidste øjencreme som du vil blive præsenteret for i dag er denne Moisture Plus Eye Airless fra Nilens Jord. Den får i dag lov til at løbe med titlen som den bedste allergivenlige øjencreme, hvilket den gør af flere årsager.

Allergivenlig og god til sart hud

Først og fremmest er den naturligvis allergivenlig i den forstand, at den ikke indeholder parfumer. Dernæst har den flere naturlige ingredienser, og så er Nilens Jord generelt kendt for at producere sunde produkter, der er velegnet til sart hud.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du specifikt døjer med en nøddeallergi, så kan det være en idé at gå uden om lige netop denne øjencreme – også selvom den er allergivenlig. Den indeholder nemlig mandelolie, hvilket muligvis kan trigger en allergisk reaktion, skulle du være allergisk overfor nødder.

God og fugtgivende

Men den er naturligvis ikke bare allergivenlig. Nilens Jord Moisture Plus Eye Airless er en øjencreme, der fungerer rigtig godt til dig, der døjer med tør hud, samt har brug for at få plejet huden omkring øjnene.

Det er nemlig lige netop det, som cremen går ind og hjælper med, hvilket ikke bare giver reducere mørke rander, men også reducerer hævelse og generelt får øjenhuden til at se mere frisk og sund ud.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

REVOLUTION SKINCARE VITAMIN C BRIGHTENING EYE CREAM

Som altid med cremer og andre hudplejeprodukter, bliver det hurtigt rigtig dyrt at få en god øjencreme. Men sådan behøver det ikke at være, der er nemlig også mulighed for at få fingrene i en god, billig øjencreme.

Det er eksempelvis tilfældet med denne Revolution Skincare Vitamin C Brightening Eye Cream, som i øvrigt også får titlen som den bedste billige øjencreme. Det betyder, at det er det oplagte valg for dig, hvor budgettet er stramt eller, hvor du lige skal vurdere om en øjencreme egentligt er noget for dig.

Billig og effektiv

Bare fordi det er en billig øjencreme, er der ingen grund til at tvivle på om den har nogen effekter. Ender du med at købe og prøve Revolution Skincare Vitamin C Brightening Eye Cream vil en sådan tvivl i hvert fald hurtigt blive gjort til skamme.

Cremen er nemlig særdeles effektiv til at fjerne mørkerander under huden. Det gør den ved hjælp af blandt andet avocadoolie, squalane og niacinamide. Disse og de øvrige ingredienser bliver brugt til ikke bare at fjerne de mørke rander, men også til at nære huden, så den har de nødvendige stoffer og ikke mindst den væske, som den behøver.

Derudover afslører navnet også en anden vigtig ingrediens; Vitamin C. Som du måske allerede ved, så er det et vitamin, der er særligt kendt for at være god til at give huden en flot og ikke mindst sund glød. Det hjælper naturligvis også til, at man opnår det her mere friske og veloplagte udseende, som en god øjencreme gerne skulle give.

Vegansk og fri for parfume

Revolution Skincare Vitamin C Brightening Eye Cream kan ikke bare være et godt valg for dig, der gerne vil have en billig øjencreme. Den kan også være oplagt for dig, der har lidt ekstra sart hud uden at være decideret allergisk.

Cremen er nemlig ikke bare vegansk, den er også fri for parfumer. Det betyder, at den er ganske blid mod huden, hvilket naturligvis er et plus. Dertil kan du glæde dig over, at den også bliver produceret som ”cruelty free”, hvilket vil sige, at den ikke bliver testet på dyr.

Youngblood Eye Impact, 13 ml

Hvis du er på udkig efter en opstrammende øjencreme, så kan du være sikker på at Youngblood Eye Impact er den bedste af slagsen. Det ligger til dels i navnet; Youngblood er nemlig specialiseret i at lave cremer og produkter til personlig pleje, der får en til at udstråle en mere ungdommelig og glat glød.

Opstrammer og løfter op i huden

Huden omkring øjnene kan godt komme til at hænge og rynke lidt med årene – særligt hvis man ikke har været god nok til at få passet på den. Heldigvis er der mulighed for at gøre noget ved problematikken, hvis man ikke synes, at det er helt stramt nok.

Her er Youngblood Eye Impact et oplagt valg, netop fordi den går ind og udjævner, samt opløfter huden på en måde, der får den til at se mere glat og opstrammet ud. Det sker helt automatisk, hvis du sørger for at bruge cremen på regelmæssig basis, som det bliver anbefalet; altså en lille mængden hver dag – både morgen og aften.

Alle de andre gode effekter

Men det er altså ikke kun en opstrammende øjencreme; du får også alle de andre gode effekter, som hører sig til en creme til øjnene. Det vil sige, at du roligt kan regne med at mørke rander reduceres eller fjernes helt, og samtidig vil du også se en mindskning af hævelse og fine linjer omkring øjnene.

Alt dette har naturligvis også en indflydelse på det overordnede udtryk, og bidrager også til, at dine øjne kommer til at se friskere ud. Derudover vil du også opleve, at cremen her ikke bare tilfører fugt til huden omkring dine øjne, men også pjer og styrker den, så den med tiden bliver sundere at se på.

God til den sarte hud

Med Youngblood Eye Impact får du en øjencreme, der er fri for både parabener og parfumer. Det er generelt noget, der er rigtig fint at prioritere, hvis man har en sart hud – hvilket de fleste faktisk har omkring øjnene.

Som vi lagde ud med at sige, så er det nemlig sådan, at lige netop dette område af huden i ansigtet er særligt følsom. Det kommer sig af, at den er tyndere end huden i resten af ansigtet, og der er derfor ikke lige så meget plads til en barriere, der kan stå imod eksempelvis en parfume eller andre generende stoffer og udefrakommende faktorer.

Er du særligt opmærksom på denne sarte hud, kan du med fordel overveje at vælge Youngblood Eye Impact, som din opstrammende øjencreme – netop fordi du undgår nogle af de her mest klassiske stoffer, der kan føre til gener som irritation eller lignende.