Oslo Skin Lab Anmeldelse 2024 → Test Af Deres Collagen Pulver

Anmeldelse af Oslo Skin Labs collagenpulver

Alle taler om collagen og collagenpulver, men hvorfor er der så meget hype omkring det? Og hvad er collagen egentlig for en størrelse?

Det vil vi her hos bedsttest.dk forsøge at beskrive for dig. Vores håb er, du bliver klogere på om collagen er noget for dig, og i samme omgang kigger vi nærmere på firmaet Oslo Skin Lab, som forhandler collagenpulver.

FÅ 60% RABAT HOS OSLO SKIN LAB HER

Collagen forbedrer og forebygger aldringstegn

Collagen er med til at holde huden elastisk og spændstig, og er medvirkende til et ungdommeligt udseende. Allerede efter 30-års alderen falder indholdet af collagen i huden, i takt med at kroppen producerer mindre af det, og dermed ses de første aldringstegn – såsom rynker og aftagende fylde og spændstighed.

Collagen findes naturligt i kroppen, og er med til at opbygge knogler og brusk. Det fungerer som et uundværligt protein og dermed byggesten til kroppens funktioner. Via dette naturlige produkt, genvinder, vedligeholder eller forebygger du aldringstegn. Eftersom du blot leverer nye byggesten til kroppen, er det ikke farligt eller forbundet med nogen bivirkninger at indtage collagenpulver – hvis og såfremt du selvfølgelig opretholder en sund livsstil ellers.

Så hvordan får du fat i collagen som kosttilskud, og hvordan skal det helt praktisk indtages? Det ser vi lidt nærmere på senere i artiklen. Vi ser desuden også på, om det holder hvad det lover – altså om der er videnskabelig dokumentation for de effekter, du bliver lovet som forbruger.

Her hos bedsttest.dk ser vi nærmere på collagenpulveret, som Oslo Skin Lab forhandler, og kalder ”The Solution”.

Oslo Skin Lab forhandler collagen med videnskabelig dokumenteret effekt

Oslo Skin Lab forhandler og udvikler hudplejeprodukter, som virker indefra. Deres slogan er: ”Beautiful skin starts from within” og de forhandler produkter, som hjælper kroppen med at opbygge de naturlige funktioner – som så giver sig til udtryk i mindre synlige aldringstegn.

Oslo Skin Lab forhandler collagenproduktet, ”The Solution”, som indeholder type 1 collagen under navnet Verisol. Verisol har dokumenteret effekt via videnskabelige randomiserede studier. Det er udelukkende collagentypen Verisol, som har disse dokumenterede effekter.

Collagen forbedrer og forebygger aldringstegn

Resultaterne af studierne taler for sig selv; gennemsnitlig reduktion af rynkedybde på 20,1 %, øget elasticitet i huden og mindre appelsinhud med øget spændstighed i huden omkring lårene.

Desuden virker produktet også forebyggende ift. dannelse af rynker og synlige aldringstegn. Så ikke alene får du et produkt, som med god sandsynlighed har effekt på de aldringstegn, som allerede er, men som også bidrager til, at forebygge dem som ville være kommet med tiden – altså udskyde aldringstegn. Oslo Skin Labs slogan tilkendegiver, at deres fokus ikke kun er på den ydre skønhedspleje, men at det er vigtigt at passe på sin krop, hvilket så vil give sig til udtryk i et pænere udseende. Deres produkter nærer kroppen indefra og ud så at sige. Det kan man betegne som en win-win situation.

Collagentypen Verisol er et animalsk produkt og udvundet fra køer. Det er spaltet på en måde således, at det virker på hud – altså type 1. Der findes også type 2 collagen, som påvirker brusk og led, og type 3 som medvirker til dannelsen af blandt andet blodkar og organer. Men det vigtigste ved collagenpulver og den dokumenterede effekt, er altså, at det indeholder type 1 collagen.

Oslo Skin Lab udvikler og forhandler også andre kosttilskud. Blandt andet ”The Basics – Essential Skin Nutrition” vitaminpiller udviklet specielt til at passe godt på din hud. Her får du kapsler, som er spækket med væsentlige næringsstoffer målrettet din huds helbred.

Kendte kvinder fortæller om deres brug af Oslo Skin Labs collagenpulver

Forskellige kvinder fortæller på Oslo Skin Labs hjemmeside, om deres oplevelse af at bruge collagenpulver. Blandt andet fortæller Renée Toft Simonsen, at hun efter fire måneder fik foretaget en hudanalyse, som her viste, at hun forskellige steder i ansigtet havde en reduktion af rynker på mellem 10-33 %. Det synes hun selv, var et meget godt resultat. Hun fortæller endvidere, at hun godt forstår dem, som er skeptiske, men at man altid kan afprøve produktet for at se, om det er noget for én, og så drage en konklusion efter de 8-12 uger er gået. På den måde har man sit eget sammenligningsgrundlag.

Christiane Schaumburg-Müller er også en af de kendte kvinder, som selv bruger Oslo Skin Labs collagenpulver, og hun er endvidere ambassadør for produktet. Hun fortæller, at det for hende er vigtigt, at skønhedspleje kommer indefra, og er en naturlig del af en sund livsstil. Hun er overbevist om, at hvis huden er plejet og mættet, er det mere virksomt med anden skønhedspleje generelt. For hende er det blevet et ritual at indtage collagenpulver, og hun tænker ikke over, hun gør det mere. Det er ligesom bare blevet en del af hverdagen.

Oslo Skin Lab kan desuden pryde sig af at være en af Costumes skønhedsfavoritter 2021. Processen omkring dette er, at produkter udvælges af Costumes jury, hvorefter Costumes læsere kan stemme på produkterne i september måned. Altså er Oslo Skin Lab udvalgt af Costumes jury i 2021 som produkter de har bedt deres læsere om at stemme på.

Kendte kvinder fortæller om deres brug af Oslo Skin Labs collagenpulver

Ingredienser i Oslo Skin Labs collagenpulver

Oslo Skin Labs ingredienser i The Solution indeholder hverken GMO, gluten, kulhydrater, tilsætningsstoffer eller kemi – kun rent collagen. Så hvis det betyder meget for dig at indtage rene produkter, så kan du med ro i sindet indtage Oslo Skin Labs collagen. Du får ikke indtaget andet end collagen – altså uden nogen former for tilsætningsstoffer. Det kan måske have betydning for dig, som er gluten-allergiker, eller har anden form for allergi. Det kan også være du har et princip om ingen genmodificerede fødevarer eller kemi tilsat – i så fald skal du ikke bekymre dig om noget af det her.

Hvordan indtager du collagenpulveret?

Oslo Skin Lab leverer 28 dages forbrug af collagen i små dosispakker. Disse leveres med pakkeposten, når du bestiller online. Du åbner blot den lille pakke med pulveret, og iblander det et glas vand eller lignende. Pulveret er smagsneutralt, og du kan tilsætte det i den form for væske, som du foretrækker – eller drysse det over din havregrød, yoghurt eller anden madvare.

Oslo Skin Labs tilbud og rabatkode

Lige nu tilbyder Oslo Skin Lab rabatkode, hvor de giver rabat på 60 % på medlemskab med ingen bindingsperiode.

FÅ 60% RABAT HOS OSLO SKIN LAB HER

Oslo Skin Labs Trustpilot anmeldelse er fremragende!

Oslo Skin Labs anmeldelser på Trustpilot vurderer samlet set firmaet til 4,3 ud af 5 stjerner. Det må siges at være en solid og tillidsvækkende vurdering, som fortæller, at kunderne er tilfredse med Oslo Skin Lab. Deres anmeldelse vurderes som ”fremragende”.

De fleste udsagn indeholder beskrivelser om, at produktet virker godt med hurtige og synlige resultater. Citater såsom; ”godt produkt, nem at anvende”, ”fantastisk produkt og inspirerende nyhedsmails”, ”resultat efter fire uger”, ”fine linjer ved overlæbe forsvundet”, ”væsentlige forbedringer”. Alle disse udsagn fortæller altså at forbrugerne af produkterne, anser Oslo Skin Labs collagenpulver for at give synlige resultater, samtidig med at brugeranvendelsen er i top. Resultatet viser sig ofte først efter 8-12 ugers brug, og det er altså først herefter, du kan vurdere, om det har haft den ønskede effekt. Man skal derfor væbne sig med tålmodighed, men efter anmeldelserne at dømme, så er det tid, der er givet godt ud, hvis man ønsker synlige forbedringer på rynker eller aldringstegn.

Rating fordeler sig i skrivende stund som: 68 % fremragende, 12 % god, 9 % dårlig, 3 % under middel, middel 8 %. Alt i alt er der skrevet 830 anmeldelser til dags dato.

Kontaktoplysninger på Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab er en del af NutraQ-koncernen. NutraQ er en koncern som forhandler produkter indenfor kosttilskud og personlig pleje. Nedenstående finder du deres kontaktoplysninger.

Firmanavn: Oslo Skin Lab ved NutraQ
Adresse: Livjægergade 17B
Postnummer: 2100
By: København Ø
CVR: 33072503
Telefon: 70 80 12 10

Via telefonnummeret kommer du igennem til Oslo Skin Labs kundeservice. Her kan de svare på spørgsmål omkring produktet eller hjælpe dig med dit køb. Kundeservice har åben alle hverdage fra 08.30-16.30.

Informationer om Oslo Skin Lab

Levering

Gratis levering ved medlemskab. Der er ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.

Oslo Skin Lab tilbyder engangskøb og abonnementsløsninger. Hvis man tilmelder sig medlemskab og dermed abonnementsløsning får man 30 % rabat. Medlemskab koster 349,- pr. måned. Der fremsendes en ny pakke hver 4. uge, og man har her 14 dages fuld returret.

Det koster 498,- for engangskøb, og hvert efterfølgende køb skal bestilles manuelt. Fragt koster her 49,-.

Betalingsmuligheder

Du kan betale dit køb online med Visa eller Mastercard via Nets. Herefter reserveres beløbet på din konto, og pengene trækkes først, når ordren afsendes. Alternativt vedlægges en faktura til din ordre. Denne skal betales indenfor en frist på minimum 14 dage fra du modtager varen.

FÅ 60% RABAT HOS OSLO SKIN LAB HER

Når du har fået styr på din hud, hvad så med og forkæle dig selv med lidt kulør – find en test af selvbrunere HER.

Populære Tests