Selvbruner Test 2024 → Se De 7 Bedste Selvbrunere

Bedste Selvbruner Her

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Ultra-let og hurtigvirkende spray
360-grader dyse, sikre et jævnt resultat
Velegnet til både ansigt og krop
Parabene- og parfumefri
Utrolig nem at påføre
Bedste Selvbruner Her

Er du typen, der har rigtig svært ved at blive brun om sommeren? Eller som bare ikke bryder sig om blege ben og kinder om vinteren? Så er selvbruner en meget effektiv måde at tilføre huden lidt ekstra glød på, uden det ser overdrevet eller falsk ud. For til forskel fra spraytan er selvbruner en meget naturlig måde at tilføre lidt eksotisk glød til huden på.

Men, det er naturligvis ikke alle selvbrunere, der er lige gode, og som i princippet kan gøre mere skade end gavn. Vil du gerne undgå at stå med en selvbruner, der ikke gør det særlig godt, bør du læse med videre i testen her. For vi har screenet nettet for diverse tests og brugeranmeldelser for at finde frem til de bedste selvbrunere.

I udvælgelsen af selvbrunere har vi især lagt vægt på, hvad diverse tests og brugere siger om linjer og plamager, og hvordan de har lagt sig på huden. Med de selvbrunere vi derfor har valgt at tage med i testen, kan du være sikker på, at de lever op til dine forventninger, og at de ikke smitter af eller giver dig en grim, gul hud.

James Read Self Tan Instant Bronzing Mist – Den bedste selvbruner

James Read - Selvbruner Spray - Instant Bronzing Mist 200 Ml

James Read Self Tan Instant Bronzing Mist er uden tvivl den bedste selvbruner spray, der er på markedet lige nu. Som navnet indikerer, er det en spray og ikke en creme, hvilket gør det meget nemmere at påføre et jævnt og ensartet lag. Den har desuden en 360 grader dyse for at gøre det nemmere at påføre et jævnt lag.

Selvbruneren her er meget hurtigt udviklende, og du vil derfor inden for ganske få timer kunne se resultatet. Ønsker du derfor mere farve, end hvad første lag giver dig, kan du gøre det samme dag. Den kan både bruges til kroppen og ansigtet, hvilket er meget rart i forhold til at sikre sig samme farve.

Endeligt har vi valgt denne spray som den bedste selvbruner, da den også er fri for både parfume og parabener og derfor kan bruges til alle hudtyper. Få dog gerne hjælp til at spraye dig på ryggen, da det her kan være svært at skabe den rette farve – selv med en spray.

 

Easy Sun Self Tanning Spray – bedste naturlige selvbruner

EasySun Self Tanning Spray 200 ml

Lige efter James Read kommer Easy Sun Self Tanning Spray, som vi har vurderet til at være den bedste, naturlige selvbruner i vores selvbruner test. Det er den, fordi den giver en flot og meget naturlig glød til huden, når den har været i brug. Dette er kun noget, du skal vente 6 timer på. Alt imens du venter på, at gløden kommer frem, kan du sagtens have tøj på, da den er farveløs og dermed ikke smitter af.

Farven fra selvbruneren kommer først frem, når den naturlige proces i huden sættes i gang ved hjælp af nogle sukkerstoffer, som findes i selve selvbruneren. Når der er gået 6-8 timer, får du en gyldenbrun farve, som tilmed er ensartet over det hele.

Den er udviklet til at blive sprayet på huden, men har man det bedre med at benytte en makeup svamp til ansigtet f.eks., er dette også muligt. Den indeholder 200 ml, hvorfor der er til en del gange.

Den indeholder hverken parfume eller parabener.

Minetan Ultra Hydrating Cucumber Tan Mist 177 ml – bedste selvbruner til ansigtet

Minetan Ultra Hydrating Cucumber Tan Mist 177 ml

Leder du efter den bedste selvbruner til ansigtet, får du det med Minetan Ultra Hydrating Cucumber Tan Mist. Den er udviklet til at opbygge en naturlig solbrun kulør, samtidig med at den plejer huden. Den er således beriget med agurk, som har en fantastisk evne til at tilføre fugt og berolige huden.

Det skønne ved denne selvbruner er, at den er lavet til at blive sprøjtet ud som en gennemsigtig tåge, der absorberes i huden på ganske få øjeblikke. Den skal ikke vaskes af, når den er sprøjtet på i ansigtet eller på resten af kroppen.

Alt man skal gøre er blot at påføre den og vente på, at effekten træder i kraft. Den kan desuden godt holde til, at man lægger et lag makeup ovenpå, så man i løbet af dagen kan opbygge en god kulør, uden det er alt for synligt.

EasySun Self Tanning Towlette – bedste selvbruner serviet

EasySun Self Tanning Towelette 1 Piece

Vil du gerne kunne tage en selvbruner med dig i forbindelse med en fest eller på ferien, er servietterne fra EasySun Self Tanning det bedste bud i vores selvbruner test. Produktet er meget nænsomt og skånsomt og giver på bare 3 timer en rigtig flot sommerkulør.

Det er et produkt, der er udviklet af danske forskere og som også produceres i Danmark under strenge forhold og regler. Det er derfor et rigtig godt og solidt produkt, som rent faktisk virker og giver dig som bruger en flot sommerglød.

Servietten kan bruges på både ansigtet og på kroppen. Den er meget behagelig at bruge, da materialet er blødt og dufter godt. Du får derfor en opfriskende fornemmelse, når du bruger den. Farven holder i cirka 4 dage og er rigtig god for en vinterbleg hud, da den giver en naturlig, solbrun farve.

b.tan I Want The Darkest Tan Possible – bedste selvbruner mousse

b.tan I Want The Darkest Tan Possible... 200 ml

Selvbruneren her er til dig, der i forvejen har en medium hudtone og derfor godt kan tåle en mørkere glød. Det er nemlig en selvbruner særligt udviklet til dem, som naturligt har en brun glød, men som gerne vil have lidt ekstra.

Det skønne ved denne selvbruner er også, at den består af 100% naturlige ingredienser og derfor er velegnet til veganere. Den er nem at påføre, hvorfor risikoen for striber er meget lille.

Kort virkningstid

Det gode ved denne spraytan er, at du faktisk helt selv kan vælge, hvor mørk en tone du gerne vil have. Du kan derfor allerede efter en time vaske den af, hvis du blot ønsker en naturlig glød. Ved at lade den sidde på i længere tid, får farven en mere dybere mørk.

Moussen er mørk, hvilket gør det meget nemt for dig at påføre den, da du hele tiden kan se, hvor langt du er nået, og om der er nogle steder, du har glemt i farten. Det er derfor meget ligetil at få en flot glød.

Clarins Golden Glow Booster Corps-Body – bedste selvbruner til ben

Clarins Golden Glow Booster Corps-Body 30 ml

Selvbruneren her er en anelse dyrere end de øvrige i vores selvbruner test. Men, pengene er godt givet ud, da du med selvbruneren fra Clarins får en flot og naturlig glød, der udvikler sig over ganske få timer. Du får derfor gradvist en flottere og meget sundere kulør uden striber eller plamager. Vil du gerne fugte huden imens, kan du sagtens bruge nogle dråber af din fugtighedscreme, uden det gør noget for virkningen eller dækningen.

Fordi den udvikler sig så godt og er så nem at påføre, er den særligt god til de blege ben. Cremen er meget nem at smøre ud, og da den skal bruge lidt tid på at tørre, kan du sagtens følge med i og holde styr på, hvor langt på benene du er kommet. Farven holder i nogle dage, men er så nem at påføre, at det hurtigt bliver en del af din ugentlige rutine at bruge selvbruner.

COOLA Tan Sunless Tan Anti-Age Face Serum

COOLA Tan Sunless Tan Anti-Age Face Serum 50 ml

COOLA Tan Face Serum er også med på vores liste, da den er rigtig god til ansigtet. Det er en af de bedste af sin slags, hvorfor vi ikke kunne komme udenom at nævne den. Udover at være en rigtig god selvbruner til ansigtet, får man også et godt serum med anti-age egenskaber, som både kan blandes i dagcremen eller påføres direkte på huden.

Selvbruneren er udviklet til at blive benyttet over flere dage, så man gradvist kan få en naturlig glød, der hænger ved. Den har desuden Ecocert mærket og består af 70% økologiske ingredienser. Endeligt er den veganer venlig og indeholder hverken parabener eller parfume.

For at få den bedste effekt bør du fordele den på en ren og tør hud.

Gode råd til brugen af selvbruner

Før i tiden var selvbruner meget udskældt, da det ofte gav en stribet hud med plamager samt en gul hud for nogen. Men der er sket meget på området siden, og der er nu et væld af et fantastiske selvbrunere, som giver en naturlig og gylden glød uden at være for meget.

Vil du gerne have succes med din selvbruner fra vores selvbruner test, er der nogle tips du bør følge:

  • Vælg en farve, der matcher din hudtone. Har du meget lys og skandinavisk hud, bør du ikke vælge en med meget mørke nuancer, da det kommer til at se helt forkert ud.
  • Eksofoliér gerne din hud, inden du påfører selvbruner. Det fjerner døde hudceller og skidt og gør det derfor nemmere for selvbruneren at sidde fast.
  • Brug gerne en fugtende creme inden påføring, da det giver et mere jævnt resultat. Læs gerne bagpå, om det er bedst ikke at gøre det, da nogle selvbrunere er udviklet til at blive påført en tør hud.
  • Gå ikke i bad efter, at du har taget selvbruner på, da det tager nogle timer for farven at udvikle sig. Når du har opnået den rette farve, kan du med fordel gå i bad, så du ikke bliver alt for mørk i huden – medmindre selvbruneren ikke er udviklet til det, men skal sidde på til næste dag, inden du går i bad.

Følger du disse råd, bør du få en rigtig flot og jævn farve uden en masse striber eller plamager. Læs også gerne altid bagpå den enkelte selvbruner, da der her kan være nogle specifikke retningslinjer for, hvordan du får det bedste resultat. Men med lidt omtanke og god tålmodighed, er vi sikre på, at du får et rigtig godt og flot resultat, som du har lyst til at vise frem til alle og enhver.

Er selvbruner bedre end spraytan?

Dette er en meget individuel vurdering, da det kommer an på, hvad man gerne vil have, og hvad man har mulighed for. Når det kommer til spraytan, er det en professionel behandling i en klinik, som foregår ved hjælp fra en maskine. Det kan dog hurtigt komme til at se falsk og alt for mørkt ud, ligesom det smitter en del af i tiden efter, det er blevet påført.

Langt de fleste foretrækker en selvbruner, da det er lidt nemmere at styre, hvilken glød man gerne vil have, samt hvilket produkt man foretrækker. Ulempen ved selvbruner er selvfølgelig, at det kan være svært at se, om man har husket alle områder, og om det er blevet jævnt fordelt.

Det er derfor grundlæggende en vurderingssag af den enkelte. Vi foretrækker dog selvbruner, da det er billigere og stort set lige så effektivt.

Hvilken selvbruner er den bedste?

Efter at have screenet hele nettet for selvbrunere kunne vi se, at der er stor forskel på, hvilke selvbrunere der er de bedste. Det er da også primært en vurderingssag, men når det så er sagt, synes vi ud fra vores selvbruner test, at selvbruneren fra Easy Sun er den bedste og mest behagelige at påføre kroppen. Den giver desuden også et meget naturligt resultat – og det bedste ved det hele er, at den er ret billig i indkøb, hvilket gør det til et meget bedre og også mere økonomisk valg at vælge denne frem for spraytan eller solarie.

Når det så er sagt, skal du naturligvis vælge efter, hvad du har det bedst med, og hvad du gerne vil opnå med en selvbruner. Er målet at blive meget mørk er denne ikke det oplagte valg – ønsker du til gengæld en naturlig glød, som gør dine blege ben lidt mere attraktive, er den et rigtig godt og fint valg.

Gør derfor op med dig selv, hvad du har af krav til en selvbruner, da det i sidste ende er det, der gør det til den bedste selvbruner for dig. Skal den kunne tørre hurtigt? Skal den ikke smitte af? Skal den kunne vaskes af efter nogle timer? Dette er bare nogle af de overvejelser, du bør gøre dig, når du skal på jagt efter den bedste selvbruner.

Dette er altid godt at tage stilling til, da det giver dig de bedste muligheder for at finde frem til en selvbruner, som giver dig det resultat, du går og håber på. Klik dig derfor gerne ind til forhandlerne af cremerne, da du her kan få et lidt bedre indblik i, hvad du kan forvente dig af tørretider, virkning og holdbarhed.

Køb den bedste selvbruner i dag

Er du klar til at indtage vinteren med brune ben og et ansigt, der stråler? Så tag et nærmere kig på alle de selvbrunere, som vi har fundet frem til er de bedste. De udvalgte selvbrunere kommer i forskellige prisklasser, men har alle det tilfælles, at de er de bedste, der er på markedet lige nu.

Man skal være omhyggelig med valget af selvbruner, og det håber vi, at vi har gjort muligt for dig ved at hjælpe dig med at finde frem til de bedste af det bedste. Skulle du have flere spørgsmål til virkningen af de enkelte selvbrunere, eller hvordan du bedst bruger dem, kan du altid kontakte kundeservice ved den respektive forhandler. De kan her hjælpe dig med at bevare samtlige spørgsmål, du har omkring selvbruner.

Selv er vi ret vilde med muligheden for at få brune ben og et glødende ansigt, uden at skulle gøre brug af kradse kemikalier eller et solarie. Selvbruner er nemlig en meget nem, skånsom og forholdsvis sund måde at blive brun på – særligt hvis du ender med at bruge en af produkterne fra vores selvbruner test, da de alle er uden parfume og parabener. Flere af dem er endda også lavet på helt naturlige produkter – så bliver metoden til at blive brun ikke mere sund.

Vi håber, du får et rigtig godt resultat, og at du finder frem til en selvbruner, der for dig er den bedste og dermed ender med at blive din favorit.

Når du har styr på din selvbruner, kan du overveje om du skal til og lede efter den eneste ene – i så fald har vi en liste her over de bedste dating sider i Danmark

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Vita Liberata Self Tanning Gradual Lotion 200 ml

Vita Liberata Self Tanning Gradual Lotion er en lækker selvbruner, som fortjener en høj placering i vores selvbruner test. Den er duftfri, klar og har en rigtig god selvbruner effekt, som gradvist opbygger farven. Det tager ikke mere end 4-8 timer for den at opbygge farven. Den holder desuden i helt op til 7 dage og giver således en lang effekt med en naturlig kulør.

Har man i forvejen lidt brun kulør fra en ferie eller noget spraytan, er den rigtig god til at forlænge effekten på en ganske naturlig måde. Denne lotion med selvbruner er desuden rigtig god til dig, som har en tør eller sart hud, da den indeholder plejende og fugtende produkter.

For at få det bedste resultat, er det bedst at peele huden inden påføring, og at der heller ikke påføres en anden bodylotion inden selvbruneren. Brug også gerne en påføringshandske og vent 4-8 timer med at bade.

Alt i alt en virkelig god selvbruner.