Topmadras Test 2024 → Se De 3 Bedste Topmadrasser

topmadras test

Et gennemsnitligt menneske bruger cirka en tredjedel af sit liv på at ligge i sin seng. Derfor er det også vigtigt, at man ligger godt. En god søvn er nemlig noget af det vigtigste og kan gøre, at du præsterer bedre på arbejdet, har mere overskud til menneskene omkring dig og er gladere og mindre stresset i din hverdag.

Derfor er det også vigtigt ikke at være sparsommelig, når det kommer til køb af topmadras. En topmadras er nemlig essentiel til optimering af din madras og er med til at forbedre din søvnkvalitet. Den rigtige topmadras kan nemlig forvandle en dårlig søvn eller middelmådig søvn til en fantastisk søvn. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilke topmadrasser der har denne evne, så derfor har vi hjulpet dig lidt på vej.

På denne side finder du nemlig en guide til at finde den topmadras, der passer bedst til dig og dine behov samt til din pengepung. Vi har fundet topmadrasser i alle størrelser og til alle slags priser og så tilbyder vi lidt nyttig information om topmadrassens mange evner.

Vi håber, at du kan bruge denne topmadras test til enten at finde vej til den helt rigtige topmadras for dig eller med at bidrage med lidt viden, som du kan bruge inden du vælger eller ikke vælger at købe en ny topmadras. God fornøjelse.

Disse topmadrasser klarer sig bedst i test

Baseret på en lang række topprofessionelle tests og vurderinger har vi fundet de topmadrasser, der nævnes i denne guide. Dog har vi ydermere lagt et særligt fokus på forbrugernes anmeldelser og bedømmelser af diverse produkter, da vi mener, at det er forbrugerne, der har de helt rigtige forudsætninger for at vurdere topmadrassernes kvalitet.

Dette mener vi, fordi det er pengene fra forbrugernes egne lommer, der bruges i købet af en topmadras og måske på en anden måde kan teste produktet i dagligdagsbrug og med de situationer og problemstillinger, der naturligt kan opstå i brugen af produktet.

Vi vil starte denne guide med at pege på de bedste madrasser i hver størrelseskategori fra småt til stort, som også har særligt andre kvaliteter, så du nemt kan finde den størrelseskategori du søger til de særlige behov du har. Har du set dig varm på en af de madrasser nævnt i en forkert størrelseskategori, så findes de fleste modeller dog også i flere størrelseskategorier og du kan derfor med fordel læse om alle madrasserne. Herefter vil vi mere specifikt pege på nogle af de bedste topmadrasser indenfor særligt materiale.

Du vil i testen finde noget i alle prisklasser og vi håber derfor, at du finder noget du kan bruge. Du kan også med fordel vente og se om nogle af produkterne er eller kommer på tilbud så du på den måde kan spare penge, men vi forstår også godt, hvis du ikke kan vente til at de bedste topmadrasser kommer på tilbud og du blot vil i gang med at forbedre din søvnkvalitet, så hurtigt som muligt.

I denne test finder du altså både information om topmadrassen generelt samt en lang række topmadrasser, hvorfor du altså forhåbentlig ved enden af denne test vil få et bedre grundlag for at træffe en beslutning om et muligt køb af en topmadras. Vi ønsker dig held og lykke.

Emma Diamond Topmadras – Bedste Topmadras i Test

Emma Diamond-topmadras

Emma Diamond-topmadras er designet til at give en optimal søvnoplevelse. Denne topmadras tilbyder et ekstra lag af luksuriøs komfort, som sikrer, at man får en god nattesøvn uden at opleve overophedning. Dens primære formål er at regulere kropstemperaturen, så man kan opnå dyb REM-søvn hurtigere. Derudover giver den korrekt støtte til hofter og skuldre, hvilket er essentielt for en afslappende søvn.

Uanset sovestilling: Optimal trykaflastning

Uanset hvilken stilling man foretrækker at sove i, sørger Diamond-topmadrassen med dens to skumlag for optimal trykaflastning. Dette gælder, hvad enten man sover på siden, ryggen eller maven.

Køl helt ned med Diamond Degree®-teknologi

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne topmadras er Diamond Degree®-teknologien. Med denne teknologi sikrer grafitpartiklerne i det øverste skumlag optimal temperaturkontrol. Dette er afgørende for at opnå den dybe søvnfase hurtigere, hvilket resulterer i en mere hvilende søvn og en frisk følelse næste dag.

Følelsen af luksus i eget hjem

Emma-topmadrassen er ikke kun funktionel, men også luksuriøs. Med en tykkelse på 8 cm giver den soveværelset en fornemmelse af at være på et luksushotel. For en endnu bedre søvnoplevelse kan den kombineres med den prisvindende Emma Original-madras. Ydermere er betrækket designet til at være let aftageligt og kan vaskes i vaskemaskinen, så det altid føles nyt og rent.

Åndbart og blødt betræk for optimal komfort

Betrækket på Diamond-topmadrassen er af høj kvalitet og er specialdesignet til at understøtte åndbarheden og den temperaturregulerende effekt. Dette sikrer, at man altid har en behagelig temperatur, når man sover.

Udhvilet og i godt humør fra morgenstunden

Ingen ønsker at starte dagen med at føle sig træt. Med den 8 cm tykke Emma-topmadras får man ekstra luksus, mens Diamond Degree-teknologien sikrer, at man sover dybt uden at blive overophedet. Resultatet er en dybere REM-søvn, som giver mere energi og velvære gennem dagen.

Denne topmadras er ikke kun et produkt; det er en investering i bedre søvn og dermed en bedre livskvalitet.

Night & Day 90×200 topmadras – Bedste allergivenlige topmadras

Night & Day topmadras

Leder du efter en lidt større 90×200 topmadras? Så kan vi anbefale topmadrassen fra Night & Day, der er fremstillet i viskoelastisk memory-skum, der altså aflaster dig og din krop, når du sover samt former sig efter din krop, så du får den bedst mulige komfort.

Herudover er denne model også allergivenlig. Den er ligeledes både BSCI- og OEKO TEX© certificeret, hvilket vil sige, at den er produceret på etisk vis og ikke indeholder skadelige stoffer, hvilket selvfølgelig er særlig vigtigt, når det kommer til brug et sted, hvor du tilbringer en tredjedel af dit liv.

Den er samtidig særlig god til dit barn, da materialet er i blød polyester og er antibakterielt og modstandsdygtigt overfor støvmider. Herudover er betrækket vaskbart ved 40 grader og kan også klare en tur i tørretumbleren. Forbrugerne kalder denne madras for et rigtig godt produkt til prisen og ingen fortryder købet, som de også understreger at ville anbefale videre.

Emma 90×200 topmadras – Fantastisk topmadras

Emma 80x200 topmadras

 

Leder du efter en topmadras til den lille seng, så tilbyder Emma Topmadras en 90×200 topmadras til dig, der virkelig søger efter det perfekte supplement til din seng. Denne topmadras, har fået 4,61 af 5 stjerner hos forbrugerne. Emma er et mærke, der flere gange har vundet priser for deres madrasser og derfor er det et mærke, der ved, hvad de laver.

Med denne model får du to madrasser i én, da den er vendbar, så du enten kan vælge en blød eller hård løsning. Herudover har denne topmadras et åndbart betræk, der er nemt at vaske og så er den certificeret af OEKO-TEX©, hvilket altså vil sige, at det er fri fro sundhedsskadelige stoffer. Du kan derfor med ro i sindet lade dit barn eller andre sove trygt og dejligt på denne topmadras, som Emma også beskriver som en madras, der føles som at sove på skyerne.

Andre bud på de bedste topmadrasser

Har du ikke fundet lige det du søgte i denne guide, så kan vi også pege på en lang række andre store mærker, som du kan kigge på. Blandt andet Wellpur, Tempur, Dunlupillo og Dreamzone kan nævnes som særligt gode mærker på markedet, når det kommer til topmadrasser.

Dog er der selvfølgelig stadig variationer fra produkt til produkt og derfor kan det være en god idé at søge efter eksempelvis den bedste Wellpur topmadras eller den bedste Tempur topmadras, så kan du nemlig oftest finde en række anmeldelser fra eksperter samt forbrugerne og dermed finde frem til, hvilket specifikt produkt, der passer bedst til dig og dine præferencer i forhold til liggekomfort, hvad enten der er tale om en Dunlupillo topmadras eller en Dreamzone topmadras.

Gode grunde til at investere i en topmadras

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt det egentlig vil være kløgtigt at bruge penge på en topmadras, så har vi herunder samlet en række fordele ved at købe en topmadras til din seng:

  • Bedre nattesøvn – fordi en topmadras optimerer sengens komfort
  • Optimal støtte – den rette topmadras bidrager til en ordentlig støtte, så du kan vågne uden smerter i kroppen
  • Længere levetid på din seng – med en topmadras forlænger du levetiden på din seng og sikrer samtidig en bedre hygiejne, da betrækket kan vaskes
  • Sparer penge – når du forlænger levetiden af din seng ved køb af ny topmadras sparer du altså også mange penge på at købe en ny seng, som er noget dyrere end en topmadras

Der er altså mange gode grunde til at overveje at investere i en topmadras, da der både er penge og spare på sigt samt mere overskud til at bruge dine vågner timer på lige det du ønsker, fordi din nattesøvn er sikkert og optimeres ved køb af en ny topmadras. Det er en ren win/win.

Køb en topmadras på tilbud

Topmadrasser kan være dyre, hvilket selvfølgelig er ærgerligt, når man nu det er så vigtig en del af ens søvnkvalitet. Heldigvis er der mulighed for at spare lidt penge, hvis man er tålmodig og går på tilbudsjagt. Der er nemlig regelmæssigt mulighed for at købe topmadrasser på tilbud.

Vi har i vores test ovenfor gjort en indsats for at linke til webshops, men gode og konkurrencedygtige priser. Derfor er det et oplagt sted at starte, hvis man gerne vil spare penge og samtidig få en bedre nattesøvn.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Prima-Latex-300x225

Søger du en 140×200 topmadras, der samtidig er allergivenlig i latex og har en god fasthed? Så kan vi og forbrugerne anbefale Prima Latex, der også har et tencelbetræk i FSC certificerede træfibre og er OEKO TEX© certificeret.

Der er altså tale om en bæredygtig og hård topmadras, der sikrer et dejligt komfortabelt sovemiljø. Især hvis du foretrækker en god fasthed og hårdhed, når det kommer til din madras. Hvorfor er Latex særlig godt? Det er det fordi, det er godt til at varmeaflede, så du ikke får det for varmt, når du sover. Hertil hjælper også tencelbetrækket og en 3D kanal, der også effektiviserer varmeafledningen.

En forbruger skriver, at han er meget begejstret for sin Prima Latex topmadras og har anbefalet den videre samtidig med, at han understrager, at den er yderst behagelig og af meget god kvalitet. Er du interesseret i denne fantastiske 140×200 topmadras?

Visco-AIR-Memory-Skum-300x225

For den bedste 160×200 topmadras anbefaler vi, at du tager et kig på Visco Air med memory skum, der former sig efter din krop og dermed sikrer dig den ultimative komfort, når du sover. Samtidig er denne model trykaflastende, så du får den rette støtte når du sover, hvilket altså er særligt optimalt, hvis du i forvejen har dårlig ryg.

Denne model har også en mere blød fasthed, så hvis du foretrækker dette, er det denne model du skal vælge, som også kommer i en lang række størrelser. Herudover får du med denne model også et ventilerende AIR betræk fra Belgien, så du ved at den er produceret indenfor EU’s principper. Forbrugerne kalder denne topmadras for en rigtig god topmadras, hvor man sover fantastisk. En peger endda på at have fået en bedre søvn og at han ikke længere vågner op med ondt i ryggen og dette understreger altså bare, at denne model er den bedste topmadras, hvis du lider af dårlig ryg, men den er selvfølgelig god uanset om det er tilfældet eller ej.

Memory-Breeze-Memory-Skum-300x225

Memory Foam er en af de mest populære materialer, når det kommer til topmadras, da det har en funktion, der gør at det tilpasser sig til din kropsvægt, kropstype og soveposition, så du får mest mulig støtte der, hvor der er behov for det og så har det en dejlig komfort, som de fleste ønsker sig, når de t kommer til køb af topmadras.

Den bedste Memory Foam topmadras kan blandt andet siges at være Memory Breeze memory skum topmadrassen, der har en hele 6 cm memory skum kerne med en medium fasthed og en dejlig kølende cool breeze betræk, der er vaskbart. Den er altså både trykaflastende og former sig efter kroppen. Denne model er særligt optimal, da memory skum tit kan blive meget varmt, da den bruger kropsvarmen til at yde den bedste ergonomiske støtte til kroppen, men det kølende betræk sørger for at madrassen også er lækker at sove i på de varmere dage.

Madrassen har fået topkarakter hos forbrugerne og en skriver, hvordan hun sover som en drøm på denne topmadras. Har du også lyst til at sove som en drøm, så kan du naturligvis købe madrassen allerede i dag.

Mayan-Pulse-300x240

Leder du efter en dejlig 120×200 topmadras? Så synes vi, at du skal tage et kig på Mayan Pulse madrassen, der ligesom ovenstående topmadras er særlig velegnet til allergikere, da den er allergivenlig.

Herudover har denne topmadras en 100% naturlig latexkerne og er produceret med SonoCore-metoden, så latexen har en ensartet overflade og er stærkere og smidigere og mere åndbar, end hvis metoden ikke var brugt. Den har altså derfor en høj elasticitet og et tencelbetræk, der er fremstillet af FSC-certificerede træfibre, som også tåler maskinvask. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir og du kan derfor købe denne madras med god samvittighed om at der ikke er blevet fældet mere skov i fremstillingen af madrassen.

Denne madras har også Svanemærket og høj absoberingsevne og forøger med garanti din søvnkvalitet, så du kan have mere overskud i løbet af dagen. Denne madras har fået toppoint hos forbrugerne i både kvalitet og komfort.

Prestige-300x240

Latex i en topmadras har en åndbar løsning, der er særligt god til dig, der har det varmt om natten eller til de varmere sommermåneder, da den er god til at komme af med overskydende varme. Derfor skal du vælge denne løsning. Herudover er en latex topmadras også meget fleksibel og holdbar, hvilket betyder, at din latex topmadras som udgangspunkt kan holde i mange år frem.

Slutteligt er latex gummi, hvilket gør det til et naturmateriale, der altså ikke besidder en masse farlige stoffer i sig selv. Blandt andet kan du få Prestige topmadras, der har en 6 cm latexkerne med høj komfort og et aftageligt og vaskbart betræk. Denne model er en topmadras, der gør en forskel og skaber den helt rette sovekomfort for dig. Latexkernen sikrer blandt andet den helt rette støtte uanset kropsbygning, vægtklasse eller foretrukne sovestillinger.

Herudover er betrækket også lavet bæredygtigt og har en høj absorberingsevne. Hele 130 forbrugere har givet deres vurdering af denne model, der næsten har 5 af 5 stjerner. En kalder den komfortabel, mens en anden understreger at være meget glad for købet af denne topmadras. Du kan blandt andet finde denne Latex topmadras i et varierende antal størrelser.

FloatGel-Latex-300x225

Døjer du særligt meget med at få nok søvn i varmen og leder efter en specifik løsning, der har en kølende funktion, så du kan få din nattesøvn selvom det er varmt? Så kan vi anbefale FloatGel Latex topmadrassen, der er særligt kølende og har en medium fasthed med en kerne på 4 cm, et aftageligt vaskbart betræk og så er modellen også OEKO TEX© certificeret.

Ligesom med memory foam former de kølende gel perler i latexen sig også efter din krop og giver den optimale støtte, men samtidig er denne model særligt åndbar og ventilerende og hullerne i kernen fungerer sådan at kropsvarmen slipper igennem, hvilket gør det svært for varmen at opholde sig i madrassen, hvilket altså har en dejlig kølende effekt.

Dermed er det en dejlig model til dig, der døjer med svedture om natten, hvad enten det kun er et problem om sommeren eller hele året. Denne topmadras er den bedste kølende topmadras, men du behøver ikke tage vores ord for det. Madrassen har nemlig også scoret toppoint hos forbrugerne, hvor en forbruger blandt andet påpeger at kunne mærke en tydelig forskel på sin søvn efter købet af dette produkt.

Visco-AIR-Split-Memory-Skum-300x225

Lyder Visco Air som noget for dig, men du søger en løsning, der også passer til en elevationsseng og samtidig kommer i størrelsen 180×200? så er Visco Air Split måske en topmadras for dig. Den tilbyder samme trykaflastende memory skum i madrassen, der former sig efter din krop via kropsvarme og kropstryk og samtidig støtter op på de punkter, hvor den største belastning finder sted.

Denne madras er som ovenstående også relativt blød og til madrassen følger et 3D betræk, der er god til at aflede varme, så du ikke får det for varmt, når du sover. Betræk og underdel er begge vaskbare. Det der gør denne model særlig interessant er, at den muliggør at begge parter kan benytte deres elevationssenge uanhængigt af hinanden, men den kan også sagtens passe til en almindelig seng.

Forbrugerne kalder det for en god topmadras med en utrolig god kvalitet og peger på praktikaliteten ved at den tilpasser sig elevationssenge.