Vildmarksbad Test 2024 → De 1 Bedste Vildmarksbade

Vildmarksbad

Drømmer du om et vildmarksbad, der kan stå i haven eller på terrassen, og hvor du kan sidde i det varme vand under åben himmel? Så er dette artiklen for dig; det her er nemlig vores bedst i test guide til lige netop vildmarksbade, hvor du finder alt det, som du behøver at vide, for at købe det bedste vildmarksbad i dag. 

Det foregår sådan, at vi nedenfor vil præsentere dig for vores 4 bud på de bedste vildmarksbade, som du kan købe lige nu. Hvert af disse bade har sine kvaliteter, og noget der får lige netop dem, til at skille sig ud fra konkurrenterne på bestemte områder.

For bedre at illustrere, hvad det er, der gør de enkelte vildmarksbade særlige, har vi opdelt vores bedst i test liste i kategorier. Det vil sige, at du hurtigt og nemt kan navigere dig ned til den kategori af vildmarksbade, som du er mest interesseret i, hvad end det så handler om formen på badet, prisen eller materialetypen.

Læs med og bliv klogere på de 4 bedste vildmarksbade. Skulle du beslutte dig for at investere i et af dem, så har vi sørget for, at du hurtigt og nemt kan komme ind på en webshop, der sælger det pågældende bad til en attraktiv pris.

Square Vildmarksbad – Bedste firkantede vildmarksbad

Vildmark 000601095

 


Hvis du skal have fingrene i det bedste firkantede vildmarksbad, som samtidig er det største her på listen, så er det denne Square model, der er den helt rette for dig. Med et mål på 205 centimeter x 205 centimeter, er der masser af plads at boltre sig på. Faktisk er badet opgivet til uden problemer at kunne rumme 8 personer.

Holdbare materialer og effektiv ovn

Samtidig er vildmarksbadet beklædt med holdbart træ, der er vejrbestandigt og særdeles velegnet til at stå ude. Enkelte steder er der også beklædt med rustfri stål; specifikt på hjørnerne af badet og ved ovnen.

Hvad der er interessant ved ovnen er, at den er integreret i vildmarksbadet uden at optage alverdens plads. Det skyldes simpelthen det meget kompakte design, og derfor opnår man altså rigtig meget plads i selve badet, samtidig med, at man undgår en ekstern ovn til opvarmning af vandet.

Selve opvarmningen er også til at overskue med dette firkantede vildmarksbad. Den medfølgende ovn er nemlig særdeles effektiv, hvilket vil sige, at den har et lavt forbrug af træ. Samtidig har den en kapacitet på 30 kW, hvilket betyder, at det ikke behøver at tage en hel dag, at varme de 1.650 liter vand op, som badet kan rumme.

Opvarmningstiden påvirkes naturligvis af vind og vejr, ligesom også typen og kvaliteten af brænde brugt i ovnen spiller en rolle. Den kan dog hjælpes på rette vej med et termolåg, som kan lægges oven på badet.

 

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

DIY, Ø170 cm

Skal du have det bedste billige vildmarksbad, så er det denne model fra Davidsen, du skal have fat i. Det har også en diameter på 170 centimeter, men fordi brændeovnen er inde i selve badet, er pladsen ikke helt så rummelig – til gengæld er prisen skarp, og I kan fortsat sidde 4 mennesker i vildmarksbadet uden de store problemer.

Robust vildmarksbad med lang holdbarhed

Det skarpe øje vil på billederne kunne se, at dette Davidsen vildmarksbad er fremstillet af særligt robust træ; nemlig gran. Selve beklædningen er lavet med 40 millimeter grantræ, mens bunden er lavet med 29 millimeter grantræ.

Selvom det er utroligt holdbart i sig selv, så kan man med fordel behandle træet med den olie, der følger med, når man køber dette billige vildmarksbad. Gør man dette kan man roligt regne med, at holdbarheden forlænges – og selvom man har valgt en billig model, der er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan passe på det.

Vildmarksbadets brændeovn er lavet af rustfrit stål, og du kan roligt regne med, at den holder lige så længe som badet selv, hvis du sørger for at passe på begge dele. Som sagt sidder brændeovnen inde i vildmarksbadet. Det gør, at det ikke kræver lige så meget plads i haven, for at man få plads til sit bad. Samtidig betyder det også, at badet har et mere stilrent udtryk, hvor cirklen ikke bliver brudt.

Der er dog ingen grund til bekymring for, at man brænder sig på brændeovnens overflade. Den er nemlig bag et beskyttelsesgitter, som har til formål at sikre, at man ikke kommer i direkte kontakt med ovnen.

Luksus i ThermoWood

Hvis du vil have det bedste vildmarksbad af glasfiber, så skal du have fat i denne luksusmodel. Den har nemlig en indsats, der er lavet af glasfiber, mens yderbeklædningen er lavet af ThermoWood.

Det betyder, at du ikke bare kan glæde dig til et vildmarksbad af utrolig høj kvalitet, som holder på varmen og ser lækkert ud, men også kan forvente mange års brug på grund af materialernes holdbarhed.

Plads til 6 personer

Med en indvendig diameter på 185 centimeter, er dette luksus vildmarksbad af glasfiber det perfekte valg til dig, der gerne vil have plads til 6 personer. Det er nemlig lige præcis det antal mennesker, der kan være i badet uden at gå på kompromis med komforten.

Bestiller du i dag, kan du også roligt sende invitationerne ud. Dette vildmarksbad leveres nemlig komplet og færdigmonteret. Der stilles ingen krav til et støbt underlag eller andet, fordi badet har en særdeles solid og robust bund, som gør, at det er lige til at tage i brug ved leveringen.

Der skal bare være brænde til at fyre op for brændeovnen af rustfrit stål, som herefter kan varme vandet op fra 5 grader til 38 grader på et sted mellem 3 og 4 timer. Det afhænger naturligvis af udetemperaturen, samt kvaliteten af det brænde, der bliver brugt til at fyre op i ovnen med.

Du kan holde på varmen på vandet ved at bruge det medfølgende termolåg, som står flot, og som sikrer, at der ikke er for højt varmetab – både under opvarmning og mellem brug. Dertil sørger det naturligvis også at holde vandet fri for nedfaldet løv, dyr, insekter og hvad sådan et vildmarksbad ellers måtte tiltrække.

Kirami Vildmarksbad Breezy M Cult

 

Vi lægger ud med at anbefale Kirami Original Breezy CULT som det bedste vildmarksbad. Det gør vi, fordi du her får et rigtig fint bad, der er lige til at tage i brug og i øvrigt er af høj kvalitet. Alt dette sker til en meget fornuftig pris, hvilket vil sige, at du får meget værdi for pengene – et grundkriterie for, at et hvilket som helst produkt kan kåres som det bedste.

Plads til hele familien

Uanset om du er på udkig til et vildmarksbad, der kan bruges af hele familien, eller om det mere er tiltænkt vennerne, når de kommer på besøg, så er der ingen tvivl om, at du med Kirami Original Breezy CULT er godt dækket ind.

Vildmarksbadet måler nemlig 170 centimeter i diameteren, hvilket betyder, at der er nok plads til mellem 4 og 6 personer. Hvor mange man kan være afhænger naturligvis af, hvor godt man har det med hinanden, og dermed hvor tæt man kan sidde.

Solid byggekvalitet og godt materialevalg

Med Kirami Original Breezy CULT får du et vildtmarksbad, der har en solid byggekvalitet, og er sammensat af materialer af høj kvalitet. Eksempelvis er indsætningen i badet lavet af plastik, som er helstøbt og af en høj kvalitet, der kan holde til det meste – både i forhold til vind og vejr, men også temperaturer og almindelig aldring.

Helt konkret er plastindsatsen UV-beskyttet, kan tåle ethvert klima, herunder det danske, og så kan det også klare temperaturer på helt op til 130 grader og helt ned til -50 grader – uden at blive beskadiget. Dertil garanteres en levetid for plastikken på mere end 40 år, hvilket betyder, at dette bedste vildmarksbad i den grad er fremtidssikret.

Uden på er badet beklædt med sortbejdset grantræ, der ikke bare ser godt ud, men også er utroligt holdbart og vejrbestandigt. Samtidig dækker det for plastindsatsen, samt bundpladen, der fungerer som en sokkel. Træet her kræver meget lidt vedligehold, så der er også tale om et vildmarksbad, der er nemt og bekymringsfrit at bruge.

Varm vildmarksbadet op med brændeovn

Den indbyggede brændeovn, CULT, har en nettoeffekt på 22 kW. Det betyder i bund og grund, at vildmarksbadet kan varmes op fra 4 grader til 38 grader på blot 2 timer, hvis ellers man bruger noget brænde af god kvalitet, med høj varmeafgivelse.

Samtidig er badet god til at holde på varmen, når først vandet er varmet op, hvilket vil sige, at man ikke behøver at føre varmt vand til undervejs. Dertil er det en fordel, at brændeovnen er ekstern, da det giver bedre plads i vildmarksbadet.