43 Tommer TV Test 2024 → De 3 Bedste 43 Tommer TV’er

43 Tommer TV

Hvis dit nye fjernsyn skal være et 43 tommer TV, så vil du hurtigt opdage, at der er rigtig mange forskellige modeller at vælge i mellem. Derfor kan det også hurtigt være en anelse svært at blive klog på, hvad det er for en model, man skal vælge. 

Det er årsagen til, at vi har skrevet denne bedst i test guide til lige netop 43 tommer TV’er, så du kan blive lidt skarpere på, hvilke af de mange modeller, der er bedst. Måden vi har grebet det an på er, at vi nedenfor har samlet 4 forskellige bud på de bedste 43 tommer TV’er.

Disse modeller klarer sig særligt godt i hver deres kategorier, som bedst i test listen er opdelt i. Det betyder også, at du ved at skimme kategorierne igennem lynhurtigt kan finde frem til lige netop det 43 tommer TV, der er bedst til dig og dine behov.

Hvis du læser bedst i test guiden igennem og når frem til, at dit næste 43 tommer TV skal være en af de modeller, som vi præsenterer her, så kan du hurtigt og nemt tage næste skridt. Vi har nemlig indsat links til forhandlere, der sælger de enkelte modeller til attraktive priser, så du blot er et par klik fra at bestille hjemmets nye fjernsyn.

Samsung TQ43QN90CATXXC QLED 4K Smart TV – Bedste 43 tommer TV med Bluetooth

Samsung 43" Fladskærms TV QE43QN90BAT QLED 4K

 

Sidst men ikke mindst har vi Samsung TQ43QN90CATXXC, som får titlen som det bedste 43 tommer TV med Bluetooth her i denne bedst i test guide. Det er samtidig et af de dyrere fjernsyn på listen her, og det skyldes blandt andet, at det er udstyret med en QLED-skærm i stedet for en traditionel LED-skærm.

Forrygende Bluetooth-funktionalitet

Hele vejen rundt kan du være helt sikker på, at du her får et velfungerende 43 tommer TV, der med sin Bluetooth-funktionalitet også sikrer, at du kan forbinde til alverdens andre enheder. Det kan både være til Bluetooth-afspilning, skærmspejlning og ikke mindst til SmartThings-appen.

Det er en smart home app, der kan forbinde med alle de smart home enheder, som du måtte have i hjemmet, og som er kompatible med samme app. Herfra vil du direkte fra fjernsynet kunne styre eksempelvis lyset i hjemmet, højtalere, din opvaskemaskine og had du ellers måtte have af sådanne smarte enheder.

Det er super smart, og gør i den grad også Samsung QE43QN90BAT til det oplagte valg for dig, der vil sammensætte det helt perfekte og mest sammenkoblede smart home.

God lyd og 144 Hz

Med Samsung TQ43QN90CATXXC kan du også forvente en forrygende Dolby Atmos lyd, som giver et lydbillede, der ikke bare er godt til videosamtaler, film, serier og nyheder, men også til gaming.

Gamingegenskaberne i dette 43 tommer TV forstærkes også af, at det kan håndtere intetmindre end 144 Hz i indgang og 120 Hz i udgang. Det betyder, at alt kommer til at stå knivskarpt på TV’et, uanset hvor hurtigt det går i spillet.

Samsung The Sero LSO5B – Bedste 43 tommer TV med god lyd

SAMSUNG THE SERO LS05B

Selvom lyden på fjernsyn i dag er meget bedre, end de har været før i tiden, så bliver den stadig afspillet af relativt små højtalere, der er placeret i det meget tynde fjernsynskabinet. Det betyder, at der er grænser for, hvor god en lyd, man kan forvente af et traditionelt fjernsyn uden at tilslutte eksterne højtalere.

Er du lidt af en audiophil, og går du specifikt efter det bedste 43 tommer TV med god lyd, så skal du have fat i Samsung The Sero LSO5B. Det er et lidt alternativt fjernsyn på flere måder, som du givetvis kan se på billedet.

Vendbart fjernsyn på stander

Samsung The Sero er nemlig et TV, der bliver leveret med en gulvstander – og det er altså ikke lavet til at blive monteret på væggen. Denne gulvstander gør det muligt for fjernsynet at rotere, så det både kan stå lodret og vandret. Idéen er, at det skal gøre det nemt at se eksempelvis TikTok og andet vertikalt indhold, som bliver mere og mere populært.

Mens det naturligvis er smart, så er det ikke derfor, at The Sero fremgår af listen her. Nej, det er på grund af standerens indbyggede stereo lydsystem. Fordelen ved dette er, at der er bedre plads til nogle ordentlige højtalere, som kan give et godt lydbillede.

Samtidig sørger disse højtalere for at spille lyden ud i rummet i stedet for ud fra siderne på fjernsynet. Det spiller naturlgivis også en afgørende rolle I forhold til, hvordan man opfanger lyden – og vi garanterer, at det kan gøre vidundere for den oplevelse, som det er at se TV, derhjemme i stuen.

Derudover er der også et praktisk aspekt ved Samsung The Sero. Gulvstanderen gør nemlig, at fjernsynet er nemmere at sætte op og flytte rundt på, samtidig med, at den sparer dig for at købe en soundbar. Her får du alt, hvad du behøver, men det kræver naturligvis, at man har gulvpladsen til det.

Philips 43PUS8508/12 – Bedste 43 tommer TV med Ambilight

Philips 43" Fladskærms TV "The One" - 43PUS8546/12 - Ambilight LED 4K

 

Hvis du vil have det bedste 43 tommer TV med Ambilight, så skal du kigge mod Philips, da det er dem, der står bag Ambilight-teknologien. Nærmere specifikt vil vi anbefale, at du investerer 43PUS8508-modellen, der går under navnet Philips The One.

Det har man valgt at kalde det populære 43 tommer TV, fordi det er til dig, der er på udkig efter ikke bare et fjernsyn, men fjernsynet. Det er naturligvis en model med Ambilight indbygget, hvilket vil sige, at du har det flotte og meget inddragende lys bag fjernsynet, som afspejler de farver, der bliver vist på skærmen.

Slankt og velfungerende fjernsyn

Der er flere ting, der kendetegner Philips 43PUS8508. En af disse er deisgnet, som er utroligt slankt. Det vil sige, at det passer godt ind i ethvert hjem, og det gør sig praktisk ikke bemærket, fordi det fylder så lidt i rummet med en nærmest ikkeeksisterende ramme.

Dertil er det værd at bemærke, at den medfølgende fjernsynsfod kan dreje, hvilket gør det at placere det på den måde, der passer bedst ind i rummet, samtidig med, at man kan komme til bagsiden af TV’et.

Knivskarpt billede og lav latenstid

Billedet på fjernsynet er i 4K Ultra HD med HDR-funktion, hvilket betyder, at billedet står knivskarpt. At det så samtidig bliver komplimenteret af bagbelysningen i form af Ambilight er blot med til at forbedre oplevelsen, som man har som seer.

Dertil er det værd at bemærke, at Philips 43PUS8508/12 har en lav latenstid, hvis man tilslutter eksempelvis en spillekonsol ved hjælp af HDMI 2.1. Det gør det oplagt til gaming, hvis man er til dens slags.

Kombineret med den indbyggede Dolby Atmos, der hjælper til at sikre en forrygende lyd fra fjernsynet, ja så står man klart med det bedste 43 tommer TV med Ambilight. Det hjælpes naturligvis også på vej af alle de andre funktioner, som eksempelvis multirumslyd, Android TV, en lynhurtig og velfungerende P5-processor og meget mere.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

LG 43" Fladskærms TV 43UP7700 LED 4K

Skal du bare have fingrene i det bedste 43 tommer TV, så vil vi på det kraftigste anbefale, at du tager et nærmere kig på LG 43UQ7500. Det er et enkelt og stilrent fjernsyn, som har alle de smarte funktioner, man i dag forventer af et TV – til en særdeles rimelig pris.

4K Ultra HD-opløsning og HDR-funktion

Du kan med LG 43UQ7500 forvente et knivskarpt billede, hvilket kommer sig af, at det leveres med 4K Ultra HD-opløsning. Det betyder helt konkret, at det har 3.840 x 2.160 pixels, og med en skærmstørrelse på 43 tommer giver det rigtig mange pixels per tomme (102,46 PPI for at være eksakt).

Det kan lyde teknisk, men det du skal vide er, at det giver dig et billede, der er så skarpt, at du ikke kommer til at føle behovet for en opgradering rent opløsningsmæssigt med den nuværende teknologi, der er tilgængelig. Det bliver ikke meget bedre i denne skærmstørrelse.

Derudover er fjernsynet også udstyret med en HDR-funktion, hvilket vil sige, at du får adgang til et større spektrum af farver, samt en mere tydelig forskel mellem sort og hvid (altså mellem mørke og lyse farver).

4,6 ud af 5 stjerner

Slår man LG 43UQ7500 op på PriceRunner, vil man blive præsenteret for intet mindre end 282 anmeldelser i skrivende stund. De har i gennemsnit vurderet dette 43 tommer TV til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket må siges at være ganske pænt.

Faktisk er der intet mindre end 93 % af kunderne, der har vurderet fjernsynet til at være enten godt eller fremragende. Det kan simpelthen ikke blive meget bedre. Tager man et nærmere kig på anmeldelserne, så bliver det blandt andet kaldt for ”det bedste TV jeg nogensinde har ejet”.

Dertil er der masser af ros til fjernsynets kvalitet, kvaliteten af TV’et og ikke mindst rigtig meget værdi for pengene. Alt sammen noget, der bidrager til, at det er LG 43UP7700, der får titlen som det bedste 43 tommer TV i denne omgang.