Æggekoger Test 2024 → Se De 6 Bedste Æggekogere

Æggekoger

Du lader bagsiden af din ske falde mod æggeskallen, der knækker og afslører, at dit æg overhovedet ikke er blødkogt, som du havde forestillet dig. Det er tværtimod helt hårdt, og din hyggelige morgenstund mister lidt af glansen. Hvad hvis vi fortæller dig, at den kunne have være reddet med en æggekoger? 

Hvad end du bor alene, er en lille familie eller er en del af en større husholdning, er der en æggekoger derude, der passer perfekt til dig. Vi har samlet en oversigt over de æggekogere, der har fået gode anmeldelser hos eksperter og forbrugere.

Læs med i vores store æggekoger test for at blive klogere på, hvilken æggekoger, der er det perfekte match til dig og dine behov.

Caso E9 Æggekoger – Bedste æggekoger

Caso E9 Æggekoger

Er du en af dem, der elsker et blødkogt, smilende eller hårdkogt æg til morgenmaden? Og er du også en af dem, der har en stor familie, der også er glade for æg? Så vil en Caso E9 æggekoger med stor sandsynlighed være et godt valg til dig. Den koger nemlig helt op til 8 æg ad gangen, så du kan forsyne hele morgenbordet på samme tid. Du kan også sagtens koge færre æg, eller bare et enkelt.

Om

Æggekogeren afgiver et lydsignal, når æggene er færdigkogte. Det er ganske praktisk, da du på den måde slipper for at skulle holde øje med æggenes tilberedning, men i stedet kan fokusere på at gøre dig selv og familien klar til dagen.

På Kitchenones webshop scorer æggekogeren 5 ud af 5 stjerner i gennemsnit, og får ros for at være godt designet og effektiv. Og effektivitet er nøgleordet med Casos æggekoger. Den er nemlig det perfekte valg til dig, der gerne vil kunne koge dine æg lige som du ønsker, men samtidig hverken har tid til at tænke på, hvor mange minutter der er gået eller til at fiske æggene op fra det kogende vand i gryden.

En stor fordel ved denne æggekoger er dens automatiske slukkefunktion. Den sørger nemlig for at slukke æggekogeren, så snart æggene er færdigkogte.

Med en Caso E9 æggekoger får du altså en æggekoger af høj kvalitet, der kan koge æg effektivt til hele familien. Den er et oplagt valg til dig, der gerne vil have mulighed for at koge en stor mængde æg på samme tid, og som værdsætter effektivitet og kvalitet.

Fordele:

 • Koger helt op til 8 æg
 • Automatisk slukkefunktion
 • Aftagelig non-stick belægning, der gør rengøring nemmere

Cloer CL6020 Æggekoger til 3 æg – Bedste design

Cloer 3 æg Sort

Ligeom Krups’ æggekoger til 3 æg, er Cloers model et godt bud på en mindre æggekoger til dig, der ikke har behov for at koge større mængder æg. Maskinen er lille og kompakt, og du kan nemt opbevare den i køkkenskabet eller have den stående fremme på køkkenbordet.

Om

Cloers æggekoger er samtidig enkel og stilfuld i designet, og er derfor ikke forstyrrende for øjet og køkkenets æstetik. Det er en stor fordel, da mange æggekogere kan være lidt klodsede at se på. Maskinen får desuden en flot score på 4,9 ud af 5 stjerner i gennemsnit på Kitchenones webshop.

Du ved selvfølgelig først, om du bliver glad for din æggekoger, når du har købt den, men en god måde at starte på, kan for eksempel være at købe en flot og lille model som Cloers. Med en model, der har et flot design og ikke fylder så meget, er der større sandsynlighed for, at du gider at have den stående fremme, og derfor bliver mindet om at bruge den.

Når æggene er færdige, og du er klar til at nyde dit friskkogte og varme æg, er der ikke noget værre end at skulle bruge tid på at rengøre din æggekoger, og vende tilbage til et koldt æg. Cloers æggekoger er heldigvis nem at rengøre. De fleste af maskinens dele kan sættes i opvaskemaskinen, og med en non-stick belægning er rengøringen ganske overkommelig.

Cloers CL6020 æggekoger til 3 æg er til dig, der er en del af en lille husholdning, og går op i æstetik og design. Maskinen er ideel for dig, der sætter pris på det enkle og funktionelle, og som er træt af store skrumler af køkkenmaskiner.

Fordele:

 • Optager meget lidt plads
 • Flot og stilfuldt design
 • De fleste dele går i opvaskemaskinen

Joie Stor Æggekoger Mikroovn – Bedste æggekoger til mikroovn

Joie Stor Mikroovn

Mikroovne er for alvor blevet fast inventar i de fleste danske køkkener, og mikroovnens hurtige tilberedningstider er en stor fordel for travle børnefamilier. Joies æggekoger til mikroovn er for dig, der har en mikroovn, og samtidig har brug for, at det skal gå ekstra stærkt med madlavningen nogle gange.

Om

Selvom en æggekoger i forvejen gør tilberedningen af æg hurtigere og lettere, kan der være situationer, hvor det gerne må gå endnu hurtigere. Vil du for eksempel gerne give børnene et hårdkogt æg med i madpakken? Med en æggekoger til mikroovn, gør det ikke noget, hvis du ikke har fået lavet æggene dagen før. Du kan nemlig nå at tilberede æggene på samme tid, som det tager børnene at komme i overtøjet.

For at koge æg i mikroovnen, skal du prikke hul i æggene med den nål, der følger med æggekogeren, fylde vand i maskinen, og lægge æggene i. Hvis du bruger en 1000 watt mikroovn, kan du få hårdkogte æg på mellem 3 og 5 minutter.

Æggekogeren fra Joie koger op til 4 æg ad gangen, og når æggene er færdige, skal du heldigvis ikke bekymre dig om at bruge lang tid på rengøring. Æggekogeren kan nemt skilles ad, og rengøres efter brug. Det er en stor fordel, når vi taler om at spare tid på madlavning.

Joies æggekoger til mikroovn får 4 ud af 5 stjerner i gennemsnit på Kitchenones webshop, og er et godt valg til dig, der ofte har travlt og er i besiddelse af en mikroovn.

Fordele:

 • Kog æg i mikroovnen
 • Nem rengøring
 • Meget hurtig tilberedning

Krups F 234-70 Ovomat Trio Æggekoger til 3 æg – Bedst til det lille behov

Krups F 234-70 Ovomat Trio

 

Hvis du bare skal koge æg til dig selv eller til den lille familie, er Krups’ æggekoger til 3 æg et fremragende valg. Med dens kapacitet til 3 æg, fylder den betydeligt mindre end de større æggekogere, og du kan have den stående fremme uden, at den optager for meget plads. Ønsker du at gemme æggekogeren væk i køkkenskabet, skulle det heller ikke være noget problem at finde plads til den.

Om

Krups’ æggekoger til 3 æg har en forbrugerscore på 4,4 ud af 5 hos Amazon. Den får blandt andet ros for dens høje lydsignal, der fortæller at æggene er færdige. Du kan altså sagtens være i den anden ende af din bolig, og stadigvæk modtage signalet om, at det er tid til at spise dine friskkogte æg.

Selvom æggekogeren har plads til færre æg end de større maskiner, kan æggene til gengæld blive holdt varme – selvfølgelig uden at koge videre. Krups’ æggekoger er nemlig udstyret med en funktion, der gør det muligt at holde æggene varme efter kogning.

Selvom det er en lille æggekoger, skal du ikke holde dig tilbage fra at tage tjansen som ansvarlig for æggesalaten til årets påskefrokost. Æggekogeren er nemlig udstyret med en æggeholder, der let kan løftes af for at nedkøle æggene under den kolde hane. Så du kan hurtigt sætte en ny omgang over. Der følger også en æggeskærer med maskinen.

Krups’ æggekoger til 3 æg er et godt valg til dig, der ikke har så meget plads, og samtidig ikke har brug for at koge mange æg. Æggekogeren er perfekt til at forkæle dig selv eller den lille familie med varme æg til en hyggelig morgenstund.

Fordele:

 • Optager ikke meget plads
 • Æggeskærer inkluderet
 • Æggeholder kan løftes af for hurtig nedkøling under den kolde hane

OBH Nordica Æggekoger Egg Cooker 6730 – Bedst til det basale behov

OBH Nordica Egg Cooker 6730

 

Hvis du bare gerne vil have en æggekoger, og egentlig er lidt træt af at skulle tage stilling til alle mulige forskellige funktioner, størrelser og former, vil vi råde dig til at vælge denne OBH-æggekoger.

Om

Den dækker det basale behov, når det kommer til kogning af æg. Den tilbereder op til 6 æg ad gangen, og har derfor en rigtig fin mellemstørrelse, der både kan egne sig til en lille eller større husholdning.

Æggekogeren er en af de spinkle og lette af slagsen, og du kan nemt rulle ledningen sammen og pakke æggekogere væk. Når du er færdig med at bruge maskinen, er det også en stor fordel, at den består af få dele, der let kan skilles ad og endda sættes i opvaskemaskinen.

Det er derfor en yderst anvendelig æggekoger til dig, der gerne vil have en driftsikker maskine til en god pris, der ikke er udstyret med særlige funktioner, men simpelt hen bare koger din æg rigtig godt.

Du kan selvfølgelig indstille kogetiden alt efter, om du vil have dine æg kogt hårdt, medium eller blødt, men ellers er der her tale om en forholdsvis simpel maskine, der gør, hvad den skal. Du kan derfor hurtigt gå i gang med at tilberede dine æg uden at skulle igennem flere forskellige trin, hvilket er praktisk til de travle morgener.

OBH’s æggekoger er anvendelig for de fleste husholdninger, og du skal vælge den, hvis du er på udkig efter en æggekoger, der gør hvad den skal rigtig godt. Den er ideel til dig, der gerne vil tilberede dine æg nemt og hurtigt uden at skulle tage stilling til alt for mange valgmuligheder.

Fordele:

 • De fleste dele går i opvaskemaskinen
 • Nem at rengøre
 • God mellemstørrelse

Caso E7 Æggekoger – Bedste alsidighed

Caso E7, stål sort

 

Casos E7 æggekoger er til dig, der har lyst til at eksperimentere lidt med, hvordan du koger dine æg. Modellen har nemlig hele 13 forskellige indstillinger, som du kan benytte til at styre præcis, hvordan du vil have dine æg tilberedt.

Om

Der er altså masser af tekniske funktioner at tage fat på, med denne æggekoger, og hvis du samtidig har en stor husholdning eller bare godt kan lide at lave mange æg ad gangen, er denne æggekoger et sikkert valg. Den rummer nemlig hele 7 æg ad gangen.

På trods af de mange indstillinger er maskinen stadigvæk simpel at benytte. Den fungerer som de fleste andre æggekogere med en tænd-sluk-knap og en lyd og lysende lampe, der indikerer, at æggene er færdigkogte. Der er derfor ingen grund til at få sved på panden over de mange muligheder.

Når du køber en Caso E7 æggekoger, får du en såkaldt æggeprikker med i pakken. Den skal bruges til at prikke et lille hul i dine æg inden kogning. Det gør risikoen for, at de går i stykker betydeligt mindre. Og en god grund til at investere i en æggekoger er jo netop at være sikker på, at æggene har topkvalitet hver gang.

Du skal overveje at købe Casos E7 æggekoger, hvis du kan lide æg i alle afskygninger, og har lyst til at afprøve en række forskellige indstillinger til at koge dine æg. Denne æggekoger er samtidig også ideel til dig, der gerne vil have mulighed for at koge et større antal æg ad gangen.

Fordele:

 • Hele 13 forskellige indstillinger
 • Kan koge op til hele 7 æg
 • Æggeprikker medfølger

Sådan har vi gjort

Det var altså de bedste æggekogere i 2022. Vi har ikke selv testet æggekogerne, så de æggekogere du har set her på siden, har vi samlet ud fra de bedste vurderinger og anmeldelser fra forbrugere og eksperter.

Vi har altså indsamlet de bedste æggekogere til dig ud fra data om en lang række forskellige æggekogere. Vi har fokuseret på punkter, som vi mener er vigtige for dig som køber. Herunder både priser, funktioner, behov og anmeldelser. Overblikket giver dig på den måde en god fornemmelse af de bedste æggekogere på markedet i 2022. Modellerne er forskellige og adskiller sig på en række punkter. Så er det bare op til dig at vurdere, hvad der er en god æggekoger for dig.

Læs videre for at få nyttig information om køb af æggekogere, herunder hvad du skal være særligt opmærksom på, hvorfor det overhovedet er værd at investere i en æggekoger, hvordan du gør dig et godt køb og meget mere.

Hvorfor købe en æggekoger?

Har du problemer med at ramme den helt perfekte tilberedning af dine æg hver gang? Og er du træt af at stå og holde øje med, hvornår æggene er færdige med at koge i gryden? Så kan en æggekoger være den rette løsning for dig. Æggekogeren sørger for tilberedningen af dine æg, og kræver ikke andet fra dig end at vælge om de skal være blødkogte, smilende eller hårdkogte.

For at bruge en æggekoger, skal du fylde den med det ønskede antal æg, som du placerer i dens holdere, og derefter fylde vand i æggekogeren. Mængden af vand bestemmer, hvor kogte dine æg bliver. Når vandet er kogt væk, er æggene nemlig færdige. Æggekogeren vil have en form for indikator, der skifter fra model til model, som fortæller dig, hvilket slags æg, du får ud fra den valgte vandmængde. Ganske simpelt.

Når du koger æg med æggekogeren, slipper du desuden også for en masse damp, som ellers er normalt ved kogning af æg i en gryde. Det er en generel fordel ved æggekogere, som man ellers godt kan undervurdere, men forestil dig, hvor skønt det ville være helt at slippe for varm fugt i køkkenet efter kogning af æg.

Men en æggekoger er ikke bare en æggekoger. Der er stor forskel på kvalitet, effektivitet og specifikationer. Det kan derfor være svært at overskue, hvilken æggekoger, der er værd at købe, og hvad kan de forskellige æggekogere på markedet overhovedet tilbyde? Hvis du sidder med den slags spørgsmål, er du kommet til det rette sted.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en æggekoger?

Markedet byder på et hav af forskellige æggekogere, der alle lover noget forskelligt. Gør dig derfor bevidst om, hvad dine krav og præferencer er, inden du køber en æggekoger. Er det for eksempel vigtigt for dig, at du kan koge æg til mange mennesker på en gang, eller er det en større prioritet for dig, at du har mange forskellige muligheder for at tilberede æggene?

Når du ved, hvad du går efter, bliver det meget nemmere at gøre et godt køb, som du vil være glad for i mange år. Vi har samlet en række punkter, som du med fordel kan orientere dig efter i jagten på den æggekoger, der passer bedst til dig.

Antal æg

Nogle har bare brug for et enkelt æg, mens andre har brug for 8. Tænk over, om du har en stor husholdning, der er glade for æg, eller har du måske tit gæster på besøg til brunch? Så er der stor sandsynlighed for, at du vil blive glad for at købe en æggekoger med stor kapacitet, der kan producere mange æg. Hvis du derimod bor alene eller er en lille familie, kan du sikkert sagtens nøjes med en mindre model, der kan lave færre æg, men til gengæld fylder mindre i køkkenet.

Selvom du er en lille husholdning, kan du selvfølgelig sagtens have glæde af en stor æggekoger. Den kan for eksempel være meget praktisk, hvis du skal lave en større portion æggesalat til årets påskefrokost. Samtidig kan en lille model også være ideel til den store husholdning, der måske har et køkken, der i forvejen er fyldt til randen med køkkenudstyr.

Indstillinger

Hovedformålet med en æggekoger må siges at være at koge æg. Men der er efterhånden også rigtig mange æggekogere på markedet, der kan en helt masse andre ting. Beslut dig derfor for, om du har brug for en maskine, der kan andet end at koge æg.

Det kan sagtens være, at du bare gerne vil have en æggekoger uden for mange dikkedarer. Hvis du bliver forvirret og stresset over alt for mange funktioner, er det en god idé at sørge for at købe en æggekoger, der ikke har alt for mange indstillinger, men blot sørger for det helt basale – nemlig at koge dine æg.

Synes du derimod, at det kunne være spændende at få hjælp fra en æggekoger til at pochere æg eller lave røræg? Så vil vi råde dig til at gå efter en af de mere avancerede æggekoger med en række forskellige indstillinger. Hvis du har nogle specifikke præferencer, er der med stor sandsynlighed en æggekoger på markedet, der kan opfylde dine behov, også når der er tale om mere end at koge æg.

Størrelse og udseende

Selvom æggekogere sjældent er kæmpestore, er det en rigtig god idé at være opmærksom på, hvilken størrelse, du gerne vil have, at din æggekoger skal have. De findes nemlig i et væld af størrelser, former og farver. Du må dog ofte gå på kompromis med størrelsen, hvis du gerne vil have mange indstillinger eller gerne vil kunne koge mange æg på samme tid. Jo mere en æggekoger kan, des større vil den som oftest være.

De fleste gemmer deres æggekoger væk i køkkenskabet efter brug, men det er bestemt også en mulighed at lade den stå fremme, så den hurtigt er klar til brug. Det handler jo trods alt om at spare tid. Sørg i dette tilfælde for at vælge en stilfuld model, der måske endda komplimenterer din boligindretning.

Mange æggekogere er efterhånden rigtig flotte i deres design, og den mest klassiske model vil som regel bestå af en stålbund og et plastiklåg, der giver mulighed for at se til æggene under kogningen.

Nem at bruge

Forskellige æggekogere betjenes forskelligt. Sørg derfor for at købe en model, som der intuitivt giver mening for dig at betjene. Ingen gider at bruge lang tid på at læse en manual for at bruge en maskine, der i bund og grund er skabt til at gøre livet lettere for dig.

Det er forskelligt fra person til person, hvad der giver bedst mening i forhold til knapper og instrukser. Hav derfor dette i baghovedet, når du tjekker udvalget af æggekogere ud, og vælg den maskine, du har det bedst med.

Vælg dit mærke med omhu

Har du et yndlingsmærke inden for køkkenmaskiner? Når du køber en ny køkkenmaskine eller andet udstyr til køkkenet, vil der ofte være et mærke, som du har ekstra stor tillid til. Det kan være en god idé at have det med i dine overvejelser, når du køber en æggekoger. Hvis der er et særligt mærke, du sværger til, vil det samme mærke med stor sandsynlighed også producere en æggekoger, der er tilfredsstillende for dig.

Det er selvfølgelig også en mulighed at være mere eksperimenterende og simpelt hen gå efter det mærke, der har fået bedst anmeldelser. De æggekogere vi her har gennemgået, er alle rigtig gode bud, der er skabt af kvalitetsbevidste producenter.

Anmeldelser

Du kan af gode grunde ikke vide, hvordan en æggekoger fungerer, før du selv har prøvet den. Men her kommer alle de andre forbrugere og eksperter ind i billedet. Der er nemlig en masse mennesker derude, der har erfaringer med æggekogere, som kan være guld værd for dig, der står og skal til at købe en æggekoger.

Hold derfor øje med anmeldelser på internettet af de forskellige modeller af æggekogere, og deres fordele og ulemper. Gode sider at finde anmeldelser på, kan for eksempel være PriceRunner eller Amazon. En anden god mulighed er kundeanmeldelserne hos webshoppen, der sælger en æggekoger, du er interesseret i.

I de ovenstående produktbeskrivelser, har vi også fremhævet de forskellige æggekogeres forbrugeranmeldelser, så rul op på siden og se, hvad kunderne siger.

Pris

Priserne på æggekogere varierer meget fra model til model. Nogle er relativt billige, mens andre vil være lidt af en investering for dig økonomisk. Hvis du har forelsket dig i en dyrere model, kan der være god grund til at se, om du mon kan gøre dig en god handel, og spare nogle penge. Undersøg derfor, om du har mulighed for at købe din æggekoger på tilbud. Gå for eksempel på tilbudsjagt efter sæsonudsalg. Her kan der tit være mange penge at spare.

De forhandlere som vi her i artiklen har linket til, har ofte tilbud på køkkenmaskiner, også æggekogere. Start derfor med at se deres webshops igennem for gode tilbud. Der er nemlig ofte gode penge at spare ved at købe online.

Webshops har ofte færre omkostninger end en fysisk butik og kan derfor sælge deres produkter lidt billigere. Samtidig er konkurrencen på webshops meget stor, da kunderne hurtigt kan klikke sig videre til næste forhandler. De forskellige forhandlere er derfor opmærksomme på at konkurrere med fordelagtige priser.

Hvad end du køber din æggekoger online eller i en fysisk butik, er der masser af muligheder. Du kan se et lille udvalg af forhandlere af æggekogere her:

d handel, og spare nogle penge. misk. vil være lidt

butik, anbefaler vi dig rere med deres priser. , da du hurigt kan klikek di

 • Skousen
 • Proshop
 • KitchenOne
 • COOP
 • Elgiganten
 • WhiteAway
 • ComputerSalg
 • IMERCO
 • Power
 • Føtex
 • Bilka

De bedste æggekogere i 2022: Se hele listen

Du er nu forhåbentligt godt klædt på til at investere i den æggekoger, der passer bedst til dig og dine behov. For genopfriskningens skyld, afslutter vi her med den fulde liste over de udvalgte æggekogere, som vi her har gennemgået. De brillerer hver især inden for hver deres kategori.

#1 Bedste æggekoger: Caso E9 Æggekoger

#2 Bedst til prisen: Steba EK5 Æggekoger

#3 Bedst til det lille behov: Krups F 234-70 Ovomat Trio Æggekoger til 3 æg

#4 Bedste design: Cloer CL6020 Æggekoger til 3 æg

#5 Bedste alsidighed: Caso E7 Æggekoger

#6 Bedste æggekoger til mikroovn: Joie Stor Æggekoger Mikroovn

#7 Bedst til det basale behov: OBH Nordica Æggekoger Egg Cooker 6730

#8 Bedste hverdagsluksus: Severin EK 3167 Æggekoger

#9 Bedste størrelse: Profi Cook EK 1139 Æggekoger

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

SEVERIN EK 3167

Denne Severin æggekoger kan ved første øjekast ligne en toaster, og selvom der er tale om en æggekoger, kan den faktisk også bruges til at tilberede grøntsager eller lave spejlæg og endda pocherede æg.

Om

Der er altså her tale om en køkkenmaskine, der kan bruges til mere end blot at koge æg. Æggekogeren er derfor perfekt til dig, der gerne vil kunne tilberede mad hurtigt, men stadigvæk bevare et vist niveau af kvalitet.

Æggekogeren kan koge op til 6 æg, og du kan indstille kogetiden alt efter om dine æg skal være hårdkogte, smilende eller blødkogte. Du slipper altså for at skulle bruge tid på at gennemskue, hvor meget vand du skal tilføje for at få dit foretrukne resultat.

Severins æggekoger har en høj forbrugerscore på 4,4 ud af 5 hos Amazon, og du bliver helt sikkert glad for at investere i maskinen, hvis du godt kunne tænke dig en æggekoger, der kan mere end det basale. Æggekogeren er desuden stilren i sit design, og udstråler luksus og kvalitet.

Hvis du er typen, der bliver ekstra glad af at brygge din kaffe med en lækker kaffemaskine eller har evigt optur over, hvor tilfredsstillende det er at rive ost med et luksuriøst rivejern – eller mandolinjern, er Severins æggekoger som skabt til dig. Den emmer af luksus, og vil med garanti gøre en hverdagsting som at koge æg til et sjovere gøremål.

Du skal overveje at købe en Severin EK 3167 æggekoger, hvis du ønsker en æggekoger, der kan mere end at koge æg. Den er et godt valg til dig, der er luksuriøst anlagt, og bliver glad af at være omgivet af topkvalitet, når det kommer til køkkenudstyr.

Fordele:

 • Kan tilberede grøntsager
 • Kan lave spejlæg og pocherede æg
 • Flot design

Steba EK5 Æggekoger

Ligesom Caso E9, kan Steba EK5 æggekogeren koge helt op til 8 æg ad gangen. Den er derfor ideel til dig, der holder af at forkæle hele familien eller dine gæster med æg til morgenbordet.

Om

Med maskinens aftagelige og transportable æggebæger er det nemt at servere de friskkogte æg til det sultne morgenbord uden at skulle bøvle med de varme æg i hænderne. Det transportable æggebæger gør det nemlig muligt for dig at servere alle æggene på samme tid.

Du kan både indstille æggekogeren til at koge blødkogte eller hårdkogte æg, og som noget særligt for denne maskine, er det også en mulighed at lave pocherede æg. Det er en stor fordel, da det kan være ganske vanskeligt at pochere æg. Æggekogeren hjælper dig med at få et flot resultat hver gang.

På Kitchenones webshop scorer æggekogeren 4,9 ud af 5 stjerner i gennemsnit, og får ros for at være nem at bruge. En detalje, der gør æggekogeren nem, er, at den kommer med et vandbæger, der indikerer, når du har opnået den rette mængde vand til æggene. Du slipper derfor for at spekulere på, om du har tilsat tilstrækkeligt vand, som det ofte er tilfældet, når du koger æg i en gryde.

Falder dit valg på Steba EK5 æggekogeren, får du en maskine, der er rigtig god til prisen og kan lave mange æg. Den er derfor ideel til den store husholdning, og til dig, der godt kan lide at tilberede forskellige typer æg uden at skulle kaste alt for mange penge efter en æggekoger.

Fordele:

 • Koger helt op til 8 æg
 • Mulighed for at lave pocherede æg
 • Aftageligt og transportabelt æggebæger

PROFI COOK EK 1139

 

Profi Cook EK 1139 er endnu en af de store æggekogere på markedet, der kan koge helt op til 8 æg. Men selvom den er en af de større maskiner, adskiller den sig ved at være ganske kompakt i størrelsen i forhold til, hvor mange æg, den kan koge.

Om

Æggekogerens design er enkelt og klassisk, og vil passe fint ind i de fleste køkkener. Modellen har en praktisk kvadratisk form, der gør, at den let kan stables sammen med andre køkkenredskaber i skabet eller stilles i hjørnet på køkkenbordet, uden at tage for meget plads eller opmærksomhed.

Udover at lave blødkogte, smilende og hårdkogte æg, kan den også lave omeletter! Ja, du læste rigtigt… Forestil dig at have en maskine, der ikke bare kan hjælpe dig med at koge æg, men også kan fremstille lækre omeletter til morgenbordet. Med omeletfunktionen slipper du for at skulle finde stegepanden frem hver gang du vil lave en omelet. Og endnu bedre: du slipper for stege-os i hele hjemmet.

Æggekogeren har en forbrugerscore på 4,4 ud af 5 hos Amazon, og får 5 ud af 5 stjerner på Skousens webshop. Anmeldelserne fokuserer blandt andet på, at man hurtigt kan røre æggekogeren efter æggene, er færdigkogte uden at være bange for at brænde sig. Derudover er forbrugerne også glade for modellens kompakthed, der gør at den nemt kan pakkes væk efter brug.

Profi Cooks æggekoger er til dig, der ofte har brug for at koge en større mængde æg, men samtidig enten bor småt eller sætter pris på, at dit køkkenudstyr ikke fylder for meget. Og så er den også perfekt til dig, der er glad for omeletter.

Fordele:

 • Kan lave omeletter
 • Kompakt, men laver mange æg
 • Flot design