Badevægt Test 2024 → Se De 7 Bedste Badevægte

badevægt test

   

Beurer BF 700

 • AMR/BMR kalorie display
 • Ciffer størrelse: 23 mm for vægt resultat
 • Skift mellem kg / lb / st.
 • Kapacitet: 180 kg
 • 5 aktivitetsniveauer

Badevægte er noget, som de fleste af os har stående derhjemme på badeværelset. Det er en god og nem måde at holde øje med sin vægt på, og så behøver det heldigvis ikke at koste så meget at investere i en. Men hvilken model skal man vælge? Det hjælper vi dig med at finde ud af her i artiklen, hvor vi har samlet de bedste badevægte, som du kan få fingrene i lige nu. 

Det der med at finde den bedste badevægt kan godt lyde lidt skørt, hvis man er vant til de gamle mekaniske modeller. Men i dag kan badevægte så meget, at der kan være stor forskel på om man køber den ene eller anden model.

Det er lige netop sådanne forskelle, samt en masse tips og tricks, som du kan læse meget mere om, når du kommer om på den anden side af badevægt bedst i test liste. Her vil du også kunne blive lidt klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger sådan en ny vægt til badeværelset, og meget mere.

God læselyst!

Beurer BF 700 – Bedste badevægt i test

Beurer Analysevægt BF 700

Beurer BF 700 vinder titlen som den bedste badevægt af flere årsager. For det første, så har den fået titlen ”Bedst i Test” hos Tænk, hvilket absolut er en vigtig faktor. Her bliver vægten rost for at være let at tage i brug, at have et godt display og ikke mindst for at have en god og stabil Bluetooth-forbindelse, som kobler vægten til den tilhørende app, som i øvrigt også er ganske intuitiv.

Det her er nemlig også en smart badevægt i den forstand, at du kan følge din vægt, din anslåede mængde af kropsvæske, muskel-forhold, knoglemasse, BMI og så videre. Det bliver alt sammen samlet i den smarte app, så man kan følge sin udvikling.

Man behøver naturligvis ikke at benytte de her funktioner; man kan også bare vælge at bruge vægten som en almindelig badevægt. Hvis det er det, som man ønsker, er der dog andre modeller længere nede på listen, som muligvis giver bedre mening at købe ud fra et økonomisk synspunkt.

Beurer BF 700 leverer en god værdi for pengene med mange velfungerende funktioner og et enkelt design til en meget rimelig pris. Derfor får den også af os titlen som den bedste badevægt.

OBH Nordica Slim Light – Bedste OBH Nordica badevægt

OBH Slim Light 6271

 

Har du besluttet dig for, at du skal have en OBH badevægt? Så kan du med fordel tage et kig på OBH Nordica Slim Light, som vi har kåret til lige netop den bedste OBH Nordica Badevægt. Det har vi af flere årsager; men den primære er, at det i skrivende stund simpelthen er den badevægt fra mærket, der har fået bedst anmeldelser fra forbrugerne, der har købt den.

Faktisk scorer den i gennemsnit 4,6 ud af 5 stjerner, hvis man finder den på Google Anmeldelser. Her er scoren baseret på en overvejende grad af 5- og 4-stjernede anmeldelser, og det er blot en lille brøkdel, der ikke er fuldt ud tilfredse med deres køb af badevægten.

Her skal du ikke forvente en badevægt, der er koblet op til en app eller som kan måle din BMI eller vise dig vejrudsigten. I stedet får du en enkel og digital badevægt, der viser dig, hvor meget du vejer og ikke mere end det.

Som vi kender det fra OBH Nordica, er denne badevægt naturligvis også udført i lækre materialer og et klassisk skandinavisk design, som langt de fleste kan få til at passe ind i hjemmet. Prisen er rimelig, og det er alt i alt en rigtig fin badevægt.

Tanita RD953S – Bedste badevægt med kropsanalyse

Tanita kropsanalysevægt - RD953S

Tanita RD953S vinder her titlen som den bedste badevægt med kropsanalyse – til trods for, at ovenstående badevægt (og flere af nedenstående) også havde disse funktioner. Men modellen fra Tanita vinder altså lige netop den her kategori, fordi det er et punkt, hvor den klarer det umådeligt godt.

Modellen er udstyret med Bluetooth, der kobler direkte op til din telefon og den gratis My Tanita App. Herefter er det bare med at gennemgå opsætningen, træde op på vægten og vente på, at vægten giver dig en fuldstændig kropsanalyse, der indeholder følgende 10 punkter:

 1. Din kropsvægt
 2. Din BMI
 3. Din mængde af kropsfedt i procent af din kropsvægt
 4. Din mængde af væske i kroppen i procent af din kropsvægt
 5. Din muskelmasse i procent af din kropsvægt
 6. Din knoglemasse i kilo
 7. En fysisk vurdering af din krop
 8. En visceralt fedtvurdering
 9. Dit BMR (Basal Metabolic Rate / Hvilestofskifte)
 10. Din fysiske alder

Alt dette gør den hamrende godt, hvis man spørger kunderne, der har købt den. Faktisk har badevægten scoret 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit blandt kunderne hos COOP. Her bliver den rost for, at hele porteføljen af funktioner fungerer, ligesom at den nemme opkobling til app’en også får pæne ord med på vejen.

Beurer MS 50 – Bedste mekaniske badevægt

Beurer mekanisk badevægt - MS50

Hvis du bare skal have den bedste mekaniske badevægt, så vil vi anbefale, at du tager et kig på denne Beurer MS 50. Det er en meget traditionel badevægt med en stor (15 centimeter) og letlæselige vejeskive, som kan måle op til 135 kilo.

Her er ingen smarte opkoblingsfunktioner til din telefon, WiFi og det er i hvert fald ikke denne badevægt, hvor du får vist vejrudsigten på displayet, mens du står og vejer dig om morgenen. I stedet får du en enkel og solid mekanisk badevægt, der ikke kræver batterier og i øvrigt kommer med 5 års garanti.

Man har naturligvis været smarte, når man har designet vægten, og derfor lavet en skridsikker overflade på det område af vægten, hvor man placerer fødderne. Det er i øvrigt et område, der måler 34 centimer x 28 centimeter, så hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er for småt til dig, må du i gang med at måle dine fødder.

Det her er uden tvivl et sikkert valg, hvis man vil have en velfungerende badevægt, hvor der er meget få ting, der kan gå i stykker. Og hvis man samtidig ikke har brug for de mange funktioner, som nogle af de digitale badevægte kommer med, så kan man lige så godt investere i sådan en basse her.

Det er COOPs kunder da også enige i, da de har givet denne badevægt 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Withings Body – Bedste enkle badevægt

Nokia Body - badevægte - hvid

 

Nu er vi tilbage til en Withings-badevægt, og denne kan er det Withings Body, der vinder prisen som den bedste enkle badevægt. Her er vi ikke ovre i funktionalitet, men i design. For hvis du gerne vil have en badevægt, der er enkel og meget stilren, så er der faktisk ikke ret mange at vælge i mellem.

Men lige netop denne model er ikke en, som du behøver at tage dig til takke med. Nærmest tværtimod; her får du en helt hvid badevægt med et enkelt sort display, som samtidig er spækket med et væld af funktioner og en nøjagtighed på ned til 100 gram.

Din Withings Body badevægt kan koble op til Health Mate-app’en og har indbygget WiFi og Bluetooth. Funktioner som vejrudsigt, graviditetstracker, nem vejning af baby, måling af BMI og tracking af alt gør, at denne badevægt er et oplagt valg for dig, der både vælger funktionalitet og et enkelt design, der passer ind i selv de mest stilrene hjem.

De kunder, der har købt modellen her, er generelt glade for den. Faktisk har den fået 4,2 ud af 5 stjerner i gennemsnit, og her er det især det faktum, at det er en simpel, men samtidig højteknologisk badevægt, der hiver de gode anmeldelser hjem for modellen her. Det skræmmer tilsyneladende heller ikke, at prisen er rimelig i forhold til de funktioner og materialekvaliteter, som du får ved lige netop denne badevægt.

Garmin Index S2 – Bedste Garmin badevægt

Garmin Index S2 Wi-Fi Smart badevægt 0100229413

 

Løber du rundt med et smartwatch fra Garmin på hånden eller bruger du på hånden vis Garmin produkter i din hverdag til at tracke alt? Så er denne Garmin Index 2 muligvis den rette for dig; den er nemlig her kåret som den bedste Garmin badevægt – og det er ikke helt uden grund.

Fordi den er lavet af Garmin, så kan du være helt sikker på, at den spiller rigtig godt sammen med alle de andre produkter, som Garmin laver. Det vil sige både Garmin Connect-app’en, dine smartwatches og så videre.

Derudover kan du naturligvis glæde dig over nogle af de mange funktioner, som badevægten har. Her kan du naturligvis måle din kropsvægt, men du kan også få status på din BMI, din fedtprocent, din knoglemasse, din muskelmasse og vandprocenten i din krop. Dertil bliver udviklingen på hver af disse parametre gemt og vist i badevægtens display i 30 dage, mens du naturligvis kan gemme dem altid, hvis du synkroniserer med din app fra Garmin.

Du forbinder i øvrigt til app’en via det indbyggede WiFi, og så kan vægten håndtere hele 16 forskellige profiler, hvilket blandt andet også gør den oplagt til eksempelvis et træningsforløb på arbejdspladsen eller lignende.

Clatronic PW 3368 – Bedste billige badevægt

Clatronic PW 3368 - badevægte

 

Hvis du bare skal have en billig badevægt, så vælg denne Clatronic PW 3368. Det er en digital vægt, der er udført i glas med et metalskelet under til at holde glaspladen. Som du måske kan gætte dig til, når du hører, at den vinder titlen som den bedste billige badevægt, så er det ikke en model, der byder på ret meget.

Faktisk får du blot badevægt med et digitalt display, der fortæller dig, hvor meget du vejer. Til gengæld koster den omtrent det samme som en timeløn for en ungarbejder i et supermarked, og designet er faktisk overraskende enkelt og stilrent taget prisen i betragtning.

Der er ikke så meget andet end at sige, at dette er den billigste badevægt, som vi kommer til at anbefale i denne omgang. Og hvis du ikke har vægtet nogle af de andre funktioner og mærker, som vi har fremhævet tidligere på listen over de bedste badevægte, så kan det her i virkeligheden være det mest fornuftige køb

Sådan finder vi de bedste badevægte

Har du læst ovenstående igennem og studset lidt over, hvordan vi er nået frem til, at det lige netop er disse badevægte, der er de bedste? Så er du sandsynligvis ikke den eneste, og vi vil vældig gerne forklare vores fremgangsmåde.

Det forholder sig nemlig sådan, at vi ikke selv har haft alle disse badevægte i hænde. Opgaven med fysisk at teste mere eller mindre alle tilgængelige badevægt er simpelthen meget mere, end vores ressourcer kan bære.

I stedet har vi baseret ovenstående liste over de bedste badevægte på et intensivt arbejde med dataindsamling og efterfølgende -analyse. Det foregår sådan, at vi samler en masse informationer om en bred vifte af badevægte, som vi efterfølgende omdanner til værdier og sammenligner disse på kryds og tværs.

Efterhånden som vi sammenligner badevægtene tegner der sig et billede af hvilke modeller, der klarer sig bedst i forskellige kategorier. De værst præsterende bliver løbende sorteret fra, og til sidst står vi tilbage med ovenstående 10 badevægte, som vi mener er de bedste.

Dataen som vi indsamler består af tekniske specifikationer, priser, forbrugeranmeldelser og ekspertanmeldelser. Vi lægger især meget vægt på forbrugeranmeldelser, da det typisk er de, der har købt og bruger vægten til hverdag, der bedst ved, om den er værd at anbefale.

Køb en badevægt på tilbud

Som du har set ovenfor, så kan prisen på en badevægt varierer ufatteligt meget. Procentvis er det nok et af de produkter, hvor vi har set det største udsving i priser, fordi man både kan finde en badevægt til lige under 100 kroner og en til tæt på 2.000 kroner.

Årsagen er naturligvis relativ simpel; der er stor forskel i funktionaliteten. Den ene badevægt kan lave en fuldstændig kropsanalyse og koble op til en app, hvor den anden bare kan fortælle dig, hvor meget du vejer på et digitalt display.

Dette leder os hen på muligheden for at købe en badevægt på tilbud. Hvis du har udset dig den billigste badevægt på listen ovenfor, så kan det godt være, at du bare skal købe og få hurtig levering. Den kommer nok ikke på tilbud, og hvis den gør, er det ikke mange penge, som du kommer til at spare.

Har du derimod udset dig en af de lidt dyrere badevægte (fra 400 kroner og opefter), så kan der være penge at spare, ved at købe på tilbud. Det hænder af og til, at badevægtene bliver sat ned, og så er det bare med at slå til – for der kan være penge at spare.

Guide: Sådan finder du den bedste badevægt

Ovenfor gennemgik vi en liste over de bedste badevægte ifølge os, men det er muligt, at du sidder tilbage og tænker, at der ikke lige var nogen af dem, der ramte helt 100 procent plet i forholdt til det, du søger. Så er det nu, at du skal være ekstra opmærksom.

Nedenfor har vi nemlig samlet en lille mini-guide til, hvordan du finder den bedste badevægt. Her kommer vi ind på nogle af de forskellige faktorer, som kan spille en rolle i dit valg. Der er naturligvis flere ting, som også kan spille ind, men nedenstående er altså de faktorer, som vi vurderer er vigtigst at have med i sine overvejelser.

Når du har læst disse kommende fire afsnit, så håber vi naturligvis, at du er lidt bedre stillet i forhold til at vælge den bedste badevægt for dig.

Udseende

Udseendet på en badevægt spiller en rolle for mange, men ikke for alle. Hvis du er fuldstændig ligeglad med, hvordan din badevægt ser ud, fordi det ikke betyder noget for dig, eller fordi den bare skal gemmes væk, så man ikke kan se den, så kan du springe afsnittet over.

Men hvis nu du går op i, hvordan din badeværelse ser ud, og gerne vil have noget pænt at kigge på og træde op på hver dag, så bør du have udseendet på badevægten i mente. Vi er af den opfattelse, at det ikke skal være altafgørende, men det må gerne spille en rolle.

Som du givetvis så, da vi gennemgik de forskellige badevægte, så er der stor forskel på, hvordan de kan se ud. Eftersom en sådan vægt gerne skulle holde i mange år, er det generelt vores anbefaling, at man går efter et udseende man kan lide og gerne et, der også er lidt stilrent, så det overlever udviklingen i diverse indretningstrends.

Funktioner

Som du givetvis har bemærket, så er badevægte ikke længere bare badevægte. Man skal faktisk være en anelse koncentreret, hvis man i dag skal finde en vægt, der ikke er spækket med forskellige funktioner. Det kunne eksempelvis være ting som:

 • Opkobling med en app
 • Måling af BMI
 • Kropsanalyse
 • Vejrudsigt
 • Graviditets-tracker

Listen er lang, men mange af disse funktioner ser vi i flere og flere badevægte. Du skal afklare med dig selv, om det er noget, som du har behov for – og om det er noget, som du vil få brugt. For funktioner kan være nok så smarte, men der er ingen grund til at betale ekstra for dem, hvis ikke de bliver brugt.

Mekanisk eller elektronisk

Når du skal vælge badevægt, skal du tage stilling til, om den skal være mekanisk eller elektronisk (digital). Forskellen vil primært bestå i badevægtens holdbarhed. En mekanisk badevægt skal ikke bruge batterier, og holder sandsynligvis til den dag, vi stiller træskoene. Typisk vil vægten også blive vist på en analog skala.

Omvendt vil man ofte opleve, at en elektronisk badevægt giver en mere præcis vejning. Samtidig bliver vægten vist på et digitalt display, og det er også de elektroniske badevægte, der som regel vil være udstyret med flere funktioner, som vi talte om ovenfor.

For dig der bare gerne vil have en nogenlunde idé om, hvad du vejer, er den mekaniske et udmærket valg. Men hvis du gerne vil have nogle lidt mere præcise data og muligheden for yderligere funktioner, så er den elektroniske badevægt det eneste rigtige valg.

Pris

Vi vil ikke endnu engang gennemgå vores smøre om, hvordan prisen på en badevægt kan være vidt forskellige alt efter, hvilken model du kigger på. I stedet vil vi blot anbefale, at du i dit stille sind lægger et budget for, hvor meget din badevægt må koste.

Nedenstående tabel er en udmærket indikator for, hvad du kan forvente, når du køber en badevægt i forskellige prisklasser. Hvis du bruger denne sammen med listen over de bedste badevægte øverst på siden, så burde få en rimelig idé om, hvad du kan slippe afsted med at betale for den badevægt, du gerne vil have.

Type af badevægtPrisklasse
Simpel badevægt uden funktionerOp til 400 kroner
Badevægt med enkelte funktioner400 kroner til 700 kroner
Badevægt med fuld kropsanalyse700 kroner og opefter

Vejledende liste over prisklasser for badevægte.

Badevægt med kropsanalyse: Et brugbart valg

Lad os dykke lidt dybere ned i hele badevægt med kropsanalyse konceptet. Det kan lyde lidt underligt, at en lille badevægt kan lave en hel kropsanalyse, men den er altså god nok. Det er ikke nødvendigvis helt på niveau med det resultat, som man ville få, hvis det var en professionel, der gjorde det, men det er i overvejende grad et pålideligt resultat.

Men lad os tale lidt om, hvad en kropsanalyse egentligt er for noget. Som vi allerede har været inde på, så kan det nemlig bestå af mange forskellige ting. De helt vilde badevægte med kropsanalyse kan klare det hele; lige fra kropsvægt og fedtprocent til BMI og muskelmasse. Den badevægt, som vi har fundet med fleste forskellige analysefunktioner, har følgende:

 1. Kropsvægt
 2. BMI
 3. Fedtprocent
 4. Væskeprocent
 5. Muskelmasse
 6. Knoglemasse
 7. Fysisk alder
 8. Visceralt fedtvurdering
 9. BMR (Hvilestofskifte)
 10. Fysisk vurdering af kroppen

Det kan være lidt vildt at tænke på, at en lille badevægt kan gennemskue alt ovenstående, men den er altså god nok. Det gør den typisk i samarbejde med en app til din telefon, hvor du kan indtaste nogle flere oplysninger Dermed giver du vægten og app’en muligheden for at et væld af analyser, der kan gøre dig klogere på din krop.

Det kan tage lidt tid, førend man kommer helt ind i lingoen og så videre omkring alle de her forskellige analyser. Men når først man får det lært, kan det i den grad være et brugbart værktøj, som man kan bruge i sin træningsproces; hvad end man så ønsker at tabe sig, tage vægt på, få større muskelmasse eller noget helt fjerde.

Kropsanalyse eller ej: Track dit vægttab med en app

Uanset om du ønsker at gøre brug af alle de her kropsanalyser eller ej, så kan der være fordele ved at vælge en badevægt med en tilhørende app. De kan nemlig som regel tilbyde dig muligheden for at tracke dit vægttab løbende direkte på telefonen.

Det betyder, at du vil kunne se grafer og andre statistikker over, hvordan din kropsvægt udvikler sig. Gør du brug af muligheden for kropsanalyser, vil disse også kunne følges tæt direkte på telefonen. Dertil vil denne data typisk kunne spille sammen med data fra andre apps og devices.

Eksempelvis er der mange, der kobler det op på træningsdata fra deres smartwatch og deres kostplaner, så de hele tiden kan få et overblik over, hvordan aktivitet, kost og kropsvægt hænger sammen. Der er ingen tvivl om, at man lige skal i gang med at bruge alle de her forskellige enheder og apps, men når først man har fået dem til at spille sammen, kan det give et virkeligt brugbart resultat.

For datanørder som os, er der ingen tvivl om at kunne inddrage data på denne måde i sin træning og sit vægttab er en oplagt måde at nå frem til det bedste resultat på. Det er naturligvis ikke sikker, at du også har det sådan, men nu ved du, at muligheden er der.

Personvægte: Her er nogle af de mest populære brands

Det er egentligt lidt sjovt, at vi er endt med at kalde badevægte for badevægte. For der er naturligvis ingen, der bestemmer, at de skal stå i badeværelset, selvom det ofte er det, der giver bedst mening, så man kan træde op lige inden eller lige efter, at man går i bad. Men det helt korrekte term for badevægte er faktisk personvægte. Det er jo et rimeligt sigende navn, i det deres funktion er at veje personer.

Uanset om man kalder dem for badevægte eller personvægte, så er der et væld af forskellige brands, der producerer dem. Nedenfor har vi lavet en kort liste over nogle af de mest populære mærker af personvægte, men som du måske kan forestille dig, er der mange flere.

 • Garmin
 • OBH Nordica
 • Beurer
 • Tanita
 • Withings
 • Soehnle
 • Grundig

Hvis du har et mærke, som du sværger til (eksempelvis er mange danskere glade for OBH Nordica), så kan du jo vælge at gå den vej. Men vi vil også gerne slå et slag for, at du kigger andre veje end du måske er vant til. Som du kan se på listen øverst på siden, er der en lang række forskellige producenter, der kan producere vældig gode personvægte, og det er naturligvis værd at have i mente.

Sådan finder du en præcis badevægt

En badevægt giver bedst mening at bruge, hvis den er præcis. Man hører desværre om modeller, der har lidt svært ved at veje præcist. Dem vil man naturligvis gerne undgå, hvis man har muligheden. Derfor bør du tage et kig på de tekniske specifikationer, når du vælger din nye badevægt.

Det skulle nemlig gerne fremgå, hvor præcis badevægten er. Det er typisk angivet i gram. Det kunne eksempelvis være en badevægt, der er præcis med 100 grams afvigelse. Det vil altså sige, at hvis man, for eksemplets skyld, vejer 100 kilo, så kan vægten vise alt mellem 99,9 kilo og 100,1 kilo.

Andre vægte (det vil typisk være de mekaniske) har til tider en lidt større afvigelse. Det kan eksempelvis være helt op til 1 kilo eller 2 kilo. Det vil sige, at vægten i så fald ville kunne vise alt mellem 98 kilo og 102 kilo i samme eksempel.

Producenterne og forhandlerne kan naturligvis altid pynte lidt på sandheden. Derfor kan det være en udmærket idé at læse forbrugeranmeldelser af produktet også. Her vil man typisk kunne læse sig til en eventuel afvigelse på badevægten, der ikke var forventet.

Hvornår er det bedste tidspunkt at veje sig på?

Det bedste tidspunkt at veje sig på er faktisk ikke så vigtigt, som mange går og tror. Det vigtigste er i virkeligheden at veje sig på samme tidspunkt hver eneste dag. Hvis man gør dette, har man et meget bedre sammenligningsgrundlag. Gør man det ikke, kan man opdage store svingninger i kropsvægten, da denne kan variere meget i løbet af en dag.

Når det så er sagt, så er anbefalingerne generelt, at det er bedst at veje som om morgenen, når man står op. Her har kroppen haft hele natten til at fordøje maden, og det giver dermed den mest ”rigtige” vægt. Fordelen ved at gøre det om morgenen er også, at de fleste mennesker har den samme morgenrutine. Dermed bliver vejningen hurtigere en naturlig del af rutinen.

Og det er lige netop det med rutinen, der er vigtigt, hvis man gerne vil kunne følge med i sit vægttab. For vejer man sig samtidig hver dag, så vil man kunne følge vægtudviklingen rimelig konsistent. Og når først man har mistet et kilo eller to, der ikke kommer tilbage dagen efter, så ved man, at det er kilo, der ikke kommer tilbage, hvis man fortsætter indsatsen.

Vægt er ikke alt: Husk fokus på et sundt liv

Når det så er sagt, så er det meget vigtigt, at du husker, at vægt ikke er alt. Mange begår desværre den fejl, at de ser et tal på badevægten, og beslutter sig for, at det er for højt. Det er selvfølgelig fint at være opmærksom på, at man godt kunne tabe sig, men det skal ikke være på grund af ens vægt.

I stedet skal man kigge på sig selv og vurdere om man har lidt for meget på sidebenene, og om musklerne er ved at være for svage. De fleste mennesker har en rimelig idé om, hvordan en sund og velholdt krop ser ud, og det skal være det der er målet; uanset hvad vægten siger.

Så lad ikke badevægten tage kontrollen. Brug den som et værktøj, og hvis den kan lave kropsanalyser og så videre, kan den være god til at indikere om man er på rette vej med sin muskelmasse og fedtprocent. Derudover er det at have fokus på at få rørt sig (løb, gå ture, tag i træningscenteret og så videre) og at spise en sund og varieret kost.

Og lige netop det med at spise sundt og varieret er utroligt vigtigt. At stoppe med at spise nok mad er sjældent en holdbar løsning i længere tid. Sørger man for at spise det rigtige mad, vil man typisk opleve mere permanente resultater.

Køb din badevægt online og spar penge

Vi har allerede tidligere været inde på, at man kan spare penge ved at købe sin badevægt på tilbud, men der er også en anden måde at spare penge på oven i hatten; man kan købe sin badevægt online. Det kan lyde lidt underligt, at man bare skal købe den online for at få den til en bedre pris, men den kan nu faktisk være god nok.

Det forholder sig nemlig sådan, at en online webshop ofte har færre omkostninger kontra dens indtjeningsmuligheder end en fysisk butik. Samtidig er den webshoppen gerne i konkurrence med et bredere marked, hvor prisen er et af de vigtigste konkurrenceparametre.

Disse to faktorer er med til at sikre, at du som kunde typisk får tilbudt en bedre pris, når du køber din badevægt online i stedet for i de fysiske butikker. Det er naturligvis ikke altid gældende, men det er vores oplevelse, at det er hovedreglen.

Det er samtidig værd at bemærke, at man ifølge loven er bedre stillet som kunde, der handler ved en online butik (og dermed foretager et fjernkøb) end som kunde i en fysisk butik. Førstnævnte har nemlig ret til en fortrydelsesperiode, fordi der er tale om et fjernkøb, mens sidstnævnte ofte kun bliver tilbudt det som en service.

Online eller fysisk handel: Alle de populære forhandlere sælger badevægte

Uanset om du vælger at ty til online forhandlere, eller om du foretrækker at gå ned til din lokale isenkrammer for at købe en badevægt, så kan du være sikker på, at alle de populære forhandlere har en badevægt til dig.

Nedenstående liste er blot nogle af de steder, som alle tilbyder en badevægt. Det er ikke nødvendigvis dem alle, der sælger de modeller, som vi anbefalede på vores liste over de bedste badevægte, men du kan finde en eller anden form for vægt til badeværelset hos dem.

 • COOP
 • Elgiganten
 • Coolshop
 • Jysk
 • Bilka
 • Føtex
 • Imerco

Det er værd at bemærke, at der kan være endnu en fordel ved at købe sin badevægt online. Fordi en webshop typisk ikke har de samme pladsbegrænsninger som en fysisk butik, kan de ofte have et større varesortiment. Det kommer naturligvis dig til gode som kunde, da du dermed har adgang til et bredere udvalg af badevægte. Dermed kan du med andre ord vælge lige præcis den badevægt, der er bedst for dig.

Badevægte Bedst i Test: Hvilken skal man vælge?

Nu er vi efterhånden ved at være nået afslutningen på denne artikel om badevægte. For at sende dig godt afsted har vi derfor lavet nedenstående liste. Her får du kort opsummeret vores bedst i test liste over badevægte, så du har dem frisk i hukommelsen, når du går herfra:

 1. Bedste badevægt i test: Beurer BF 700
 2. Bedste badevægt med kropsanalyse: Tanita RD953S
 3. Bedste badevægt til Apple: Withings Body+
 4. Bedste mekaniske badevægt: Beurer MS 50
 5. Bedste enkle badevægt: Withings Body
 6. Bedste Garming badevægt: Garmin Index S2
 7. Bedste OBH Nordica badevægt: OBH Nordica Slim Light
 8. Bedste badevægt af glas: Soehnle Silver Sense 61350
 9. Bedste badevægt af træ: Grundig PS 4110
 10. Bedste billige badevægt: Clatronic PW 3368

Hvis du ser ovenstående liste og tænker: ”Hvad var det nu lige, at der gjorde den badevægt interessant?” Så kan du naturligvis bare scrolle op i toppen af artiklen, og læse vores gennemgang af de enkelte badevægte endnu en gang.

Det er også her, at du kan klikke dig direkte videre til troværdige danske forhandlere, der sælger hver af de pågældende badevægte. Det bliver derfor næppe nemmere at købe din nye bedste badevægt.

Tak fordi du læste med!

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Withings Body+ badevægt WITWBS05BK

Withings Body+ har her fået titlen som den bedste badevægt til Apple. Det er måske noget, som vi lige skal forklare. Årsagen er simpelthen, at dette er en badevægt, der spiller rigtig godt sammen med Apples produkter; både i forhold til funktioner og design. Derfor er det også, i skrivende stund, den eneste type af badevægt, der kan købes direkte hos Apple.

Modellen her er derudover en vældig god badevægt, som kan alverdens smarte ting. Den viser dig din udvikling på parametre som kropsvægt, BMI og mere direkte på skærmen i vægten, og synkroniserer i øvrigt også al data direkte over til din Health Mate-app på telefonen.

Når Withings Body+ badevægten laver en kropsanalyse, så måler den naturligvis din kropsvægt, din fedtprocent, din vandprocent, din muskelmasse og din knoglemasse. Derudover kan den komme med forslag til, hvor mange kalorier du skal indtage på daglig basis for at vedligeholde dit vægttab på en sund måde og meget mere.

Vægten kan koble op til 8 forskellige personer ad gangen, så hele familien eller kollektivet kan gå sammen om at investere i denne badevægt – som naturligvis også kan fungere med Android-telefoner. Og hvis en af brugerne er gravid, har Withings Body+ også en indbygget graviditetstilstand tilpasset specifikt til den forandring, som en gravid kvindes krop går i gennem.

Grundig PS 4110

Der er noget lækkert over at træde ud på et træunderlag, når man har bare fødder. Træ har jo den fantastiske egenskab, at det aldrig bliver lige så koldt som eksempelvis glas eller metal. Det er nok sådan cirka det, som de har tænkt hos Grundig, da de lavede denne bedste badevægt af træ.

Grundig PS 4110 er en klassisk digital badevægt, der kan fortælle dig, hvor meget du vejer, når du træder op på den. Her er heller ingen smarte funktioner andet, end en ”automatisk tænd”-funktion, der sørger for at vægten tænder, når du træder op på den – og slukker igen, når du er færdig med at bruge den.

Den eneste forskel på denne model og andre populære badevægte er i virkeligheden blot, at den har en træbeklædt overflade, som gør den lækker at se på og behagelig at benytte. Det lyse træ passer ind i langt de fleste skandinaviske hjem, og er i øvrigt også et oplagt valg til dig, der er på udkig efter en badevægt til sommerhuset.

På trods af det anderledes materiale og mærket, der er kendt for at lave kvalitetsprodukter, er der ingen tvivl om, at badevægten er skarpt prissat. Dermed tør vi godt kalde det et godt køb, og det spiller naturligvis også ind i vurdering af, at dette er den bedste badevægt af træ.

SOEHNLE Badevægt 61350

Der er mange, der foretrækker at have en badevægt af glas. Det kan blandt andet skyldes, at det giver et mere let udtryk i rummet, fordi badevægten ikke visuelt fylder lige så meget, da den har det transparente glas.

Hvis du er af dem, og derfor gerne vil have fingrene i den bedste badevægt af glas, så tag et kig på Soehnle Silver Sense 61350. Det er en meget enkel og stilren badevægt af glas til en ganske fornuftig pris. Designet er meget enkelt og, hvis du har børn, kan det tilpasses med diverse folier, klistermærker og lignende, som kan gøre det sjovere for børnene at blive vejet.

Modellen er velfungerende, men har ingen smarte funktioner. Det er altså en badevægt, der bliver brugt til at veje sig og intet andet. Her er nemlig ikke noget med BMI-måling, udregning af kroppens væskebalance, opkobling til en app og så videre.

Men hvis du spørger os, er det faktisk okay. Det er nemlig ikke alle, der har behov for sådan en overflod af funktioner. Hvis du er en af dem, der gerne bare vil have dig en badevægt, der kan fortælle dig, hvor meget du vejer, så er det her et oplagt valg.

Populære Tests