Den Bedste Hundeforsikring 2024 Til Dig Og Din Hund

Bedste hundeforsikring

Hvis du har hund, så har du mulighed for at tegne en lovpligtig hundeforsikring og en syge- og ulykkesforsikring hos de fleste større forsikringsselskaber som Alka, Alm Brand, Top Danmark, GF Forsikring, Gjensidige, Codan, Tryg, IF, Pensam og mange andre. 

Men hvilket selskab har den bedste hundeforsikring? Det kan være utrolig svært at gennemskue. Derfor har vi her samlet de 4 bedste hundeforsikringer i 2024 til dig. 

Vores valg er taget på baggrund af brugertilfredshed og på baggrund af Forbrugermagasinet Tænks store undersøgelse af hundeforsikringer.

IF Forsikring – Bedst i test

If SkadeforsikringLovpligtig ansvarsforsikring uden selvrisiko. Hvis du tegner din lovpligtige ansvarsforsikring på din hund hos IF Forsikring, så dækker den dit erstatningsansvar, hvis der skulle opstå en situation, hvor din hund forvolder skade på andre mennesker, deres dyr eller deres ting eller tøj.

Hos IF forsikring er der ingen selvrisiko, hvis du er nødt til at gøre brug af din lovpligtige ansvarsforsikring.

Syge- og ulykkesforsikring

Hvis du tegner en sygdoms- og ulykkesforsikring på din hund hos IF Forsikring, så får du en forsikring, som kan give dig en stor tryghed i hverdagen. 

Forsikringen dækker nemlig alle dyrlægeudgifter, der kan opstå til konsultationer, behandling, prøvetagning og laboratorieundersøgelser, hvis din hund skulle blive syg eller komme ud for en ulykke.

Med IF Forsikring får du også dækket den medicin, som din hund har brug for og du får ligeledes dækket det forbindingsmateriale som bliver brugt under konsultationen.

Få et tilbud på en hundeforsikring fra IF

Dækker også akut kejsersnit

Med en syge- og ulykkesforsikring, der er tegnet hos IF Forsikring, så er din hund også dækket, hvis der opstår en kritisk situation under fødslen og hunden har brug for et akut kejsersnit. Hunden er dog kun dækket af denne klausul én gang i løbet af dens levetid.

Tillægsforsikring dækker også operation og kræftbehandling

Du kan vælge at tegne en tillægsforsikring til den almindelige syge- og ulykkesforsikring. Gør du det, så dækker forsikringen også over operationer, hvor det er nødvendigt at lægge hunden i narkose. 

Den dækker også, hvis din hund skulle få kræft og have brug for kræftbehandling. Tillægsforsikringen dækker både kemoterapi og strålebehandling. Tillægsforsikringen dækker også behandling af allergi.

Tryg hundeforsikring

Tryg hundeforsikring ligger praktisk talt side om side med IF Forsikring, når det kommer til at have de bedste hundeforsikringer i Danmark. Tryg belønner endda lydige hunde. Det er nemlig sådan, at hvis din hund har gennemført et lydighedstrænings kursus så får du 10 % rabat på din hundeansvarsforsikring.

Ekstra god hundeansvarsforsikring

Tryg´s lovpligtige ansvarsforsikring til hunden er ekstra god i forhold til næsten alle andre på markedet. Den dækker nemlig ikke kun dit lovpligtige ansva,r hvis din hund volder skade på mennesker, deres dyr eller deres ejendele. 

Den dækker også hundetrænere, hundesittere og dine egne børn. Det er helt sikkert værd at tage med i dine overvejelser. Specielt hvis du dyrker agility eller går på udstillinger hvor din hund er i hænderne på mange mennesker som trænere og dommere.

Sygdoms- og ulykkesforsikring

Med en sygdoms- og ulykkesforsikring hos Tryg behøver du ikke frygte uoverskuelige regninger hos dyrlægen. Forsikringen dækker alle udgifter til konsultationer, behandling og laboratorieundersøgelser. 

Den giver også mulighed for at søge råd over nettet hos den dyrlæge som Tryg stiller til rådighed. Det er en god tryghed at have, hvis hunden er sløj og du er usikker på, om du skal tage til dyrlæge eller ej. 

Dette tilbud er gratis og kan benyttes så ofte du har brug for det i den tid din hund er dækket af sygdomsforsikringen.

Alder er ingen hindring

Ved mange forsikringsselskaber kan det være svært at få forsikret en ældre hund. Og selv om du tegnede forsikringen, da hunden var hvalp så er der forsikringsselskaber som automatisk opsiger forsikringen, når hunden når en vis alder.

Dette sker aldrig hos Tryg. Tryg forsikrer nemlig alle hunde uanset alder. Og du kan beholde forsikringen gennem hele hundens levetid. Det er en stor tryghed.

Codan – Billigste lovpligtige hundeansvarsforsikring på markedet

CODANHvis du leder efter det forsikringsselskab, som kan tegne den billigste lovpligtige hundeansvarsforsikring til dig, så er det i øjeblikket Codan forsikringsselskab, som du skal tegne hos.

Med en ansvarsforsikring på din hund hos Codan, får du en skrabet udgave som indeholder lige præcis det loven foreskriver og intet mere end det. Der er altså ingen ekstra dækning som for eksempel dækker hundetrænere, hundesittere og dine børn og der er også en selvrisiko der skal betales hvis forsikringen tages i brug.

Men til dig der blot vil være en lovlig hundeejer, så er Codan stedet hvor du får den billigste lovpligtige ansvarsforsikring til hunden.

Gjensidige hundeforsikring

Gjensidige forsikring er også et attraktivt forsikringsselskab, når det kommer til at tegne forsikringer på din firbenede ven. Gjensidige har mange forskellige forsikringer, som dækker din hund ind fra hale til snude.

Udvidet ansvarsforsikring dækker dig også på ferier i Europa

Mange danskere vælger at tage deres hund med på ferie, fordi de ikke kan nænne at få den passet. Og hvis ferien er tilrettelagt efter det vil de fleste hunde også foretrække at komme med. 

Hvis du tegner den lovpligtige ansvarsforsikring hos Gjensidige og vælger Ansvar+ udgaven, så får du en forsikring, der også dækker, når du er på ferie i EU lande. Det er en stor fordel, hvis i er en rejselysten familie. Den udvidede ansvarsforsikring dækker også trænere, ved konkurrencer og skade på personer i din egen husstand.

Få et tilbud på en hundeforsikring fra Codan

Syge- og ulykkesforsikring

Med en syge- og ulykkesforsikring hos Gjensidige kan du selv være med til at vælge, i hvor høj grad din hund skal være dækket ind. Gjensidiges sygdoms- og ulykkesforsikring til hund findes nemlig både i en bronze, sølv og guld udgave. 

Forskellen imellem dem er størrelsen på selvrisikoen, hvilke behandlinger der er dækket, om medicin er inkluderet og om operationer følger med. Det er en rigtig fin måde at finde en forsikring der passer til dit behov og din pengepung

Tegn forsikring mod tandsygdom hos din hund

Hos Gjensidige kan du tegne en forsikring mod tandsygdomme. Den vil dække de udgifter de måtte være til undersøgelser og behandling af din hunds tænder hos dyrlægen. Den dækker både tandskader, der er opstået på grund af sygdom og tandskader, der er opstået på grund af en ulykke.

Hvad koster en hundeforsikring?

Prisen på en hundeforsikring kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder hundens race, alder, og om den har nogen forudgående sundhedsproblemer. Generelt kan priserne for en grundlæggende hundeforsikring starte fra et par hundrede kroner og op til flere tusinde kroner om året. Nogle forsikringsselskaber tilbyder også forskellige pakker, som kan tilpasses specifikt til din hunds behov, hvilket også kan påvirke prisen. Det er vigtigt at sammenligne priser fra flere forsikringsselskaber for at finde den mest omkostningseffektive løsning for din situation.

Hvad dækker en hundeforsikring?

En hundeforsikring dækker typisk uforudsete udgifter relateret til din hunds sundhed, såsom uheld, sygdomme, og nogle gange endda forebyggende behandlinger som vaccinationer og årlige sundhedstjek. Mange hundeforsikringer dækker også herudover ting som erstatning, hvis din hund skulle forvolde skade på tredjepart eller ejendom. Dækningen afhænger dog af den specifikke politik og det niveau, du vælger. Det er derfor essentielt at læse forsikringsbetingelserne nøje for at forstå, hvad der præcist er inkluderet og udelukket i din police.

Hvad skal jeg holde øje med, når jeg bestiller en ny hundeforsikring?

Når du leder efter en ny hundeforsikring, er der flere ting, du bør overveje. For det første er det vigtigt at undersøge, hvilke sundhedsbehov din hund kan have, og hvordan forskellige forsikringsplaner kan dække disse behov. Tjek også forsikringsselskabets omdømme og anmeldelser for at sikre, at de er troværdige og har god kundeservice. Endelig, sørg for at forstå alle vilkår og betingelser, herunder fradrag, maksimumsdækning, og om der er nogen udelukkelser, som kunne påvirke din hunds dækning i fremtiden. Ved at være grundig i din søgning og stille de rigtige spørgsmål, kan du sikre, at du får den bedste hundeforsikring for både din og din hunds behov.

Store prisforskelle mellem de forskellige forsikringsselskaber

Der er store prisforskelle mellem de forskellige forsikringsselskaber og det kan være utrolig tidskrævende at indhente tilbud fra dem alle sammen. Det er de færreste, der får det gjort og derfor ender mange også ud med at betale alt for høje præmier på deres forsikringer. 

Derfor har flere og flere danskere heldigvis også fået øjnene op for online formidlingsplatforme som vores, hvorigennem du gratis og uforpligtende kan indhente tilbud på de forsikringer, du har brug for. I dette tilfælde er det hundeforsikringer. Men det kunne også have været husforsikringer, indboforsikringer, rejseforsikringer eller lignende.

Hos Findforsikring.dk er vi stolte over at have 4 ½ stjerne på Trustpilot. Det har vi, fordi vi har serviceret over 350.000 danske kunder, hvoraf 98% har været yderst tilfredse med vores service og specielt med de mange penge, de har sparet på deres forsikringer. 

Det er ikke unormalt, at vi sparer vores kunder for op til 30 % på deres samlede forsikringspakke men også på enkelt forsikringer. Du behøver altså ikke at flytte alle dine forsikringer for at benytte et tilbud fra os. Det skal give mening for dig!

 

Sådan gør vi når vi finder den bedste hundeforsikring i 2024

Når vi modtager et udfyldt skema med information om dig og din hund, så tager vi fat i alle de bedste og mest velrenommerede forsikringsselskaber i Danmark. Vi forelægger dem din sag og beder den sammenfatte et tilbud til dig. 

Når henvendelsen kommer fra os, så ved forsikringsselskaberne godt, at de er i konkurrence med mange andre forsikringsselskaber, som også afgiver tilbud på opgaven. Derfor vil de også ofte komme med et langt bedre tilbud end du vil opnå, hvis du selv henvender dig til dem. 

Man kan sige, at det ikke er fair – men det er sådan verden er skruet sammen. Heldigt for dig så indhenter vi gerne tilbud på billig hundeforsikring, så du kan få den bedste deal.

Hvad siger loven vedrørende hundeforsikring?

I Danmark er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring på din hund. Det står der i hundelovens paragraf 8. Ydermere står der, at du som ejer af hunden hæfter, det vil sige skal erstatte, ting din hund ødelægger eller legemsskader den forvolder. 

Ansvarsforsikringen skal være på plads, inden din hund fylder 4 måneder. Du bør derfor straks du anskaffer dig en ny hvalp eller voksen hund skynde dig at tegne en ansvarsforsikring på hunden.

Der findes overordnet 3 typer af hundeforsikringer

Herhjemme findes der typisk 3 forskellige typer af hundeforsikringer. Der er ansvarsforsikringen som er lovpligtig og som alle hundeejere SKAL have på deres hund. 

Der er syge- og ulykkesforsikring som er valgfri men som stærkt anbefales fordi den kan spare dig mange penge hvis din hund kommer til skade eller bliver syg og skal til dyrlægen. 

Der er også livsforsikringer. De kan med fordel tegnes hvis du har en meget dyr racehund. 

Læs mere om de forskellige forsikringer du kan tegne til din hund her. Så bliver du meget klogere på dine muligheder og vil lettere kunne vælge den bedste hundeforsikring allerede i dag.

Lovpligtig ansvarsforsikring til hund

I Danmark er det lovpligtigt at have ansvarsforsikring på din hund. Det gælder ALLE hunde, også selvom din hund aldrig forlader matriklen. En lovpligtig ansvarsforsikring til hund dækker skader, som din hund laver på enten personer eller på deres ting. Det kan være, hvis din hund bider eller vælter en anden person, så denne komme til skade eller hvis hunden laver skade på andre tøj, indbo eller lignende.

Ansvarsforsikringen på hund er lovpligtig. Det vil sige, at det ikke er op til dig, om du ønsker at tegne en eller ej. Vil du gerne holde hund i Danmark, så skal du have en lovpligtig ansvarsforsikring til din hund.

En basis ansvarsforsikring til hund er nok til at imødekomme de lovpligtige krav, men der er situationer, hvor det kan betale sig at købe en udvidet hunde ansvarsforsikring.

Dyrker du for eksempel konkurrencer med din hund. Det kan være udstillinger eller agility, så skal du være opmærksom på, at det ikke er alle basis ansvarsforsikringer, der dækker uheld opstået til arrangementer.

Du skal også være opmærksom på, at det ikke er sikkert, at din hund er dækket af en basis hunde ansvarsforsikring, hvis den bliver passet hos andre og gør skade på dem eller deres ting. 

Det gælder både, hvis din hund bliver passet af familie og venner eller hvis den bliver passet af en hundesitter. Skal din hund overnatte på internat, så er det også værd at undersøge, hvordan du er dækket ind der med en basisforsikring.

Syge- og ulykkesforsikring til hund

Du kan med fordel tegne en syge- og ulykkesforsikring til din hund. Alle kæledyrsejere ved, hvor dyrt det kan være at træde ind af døren hos dyrlægen. Dyrlægeregninger kan være svimlende og du bør aldrig stille dig selv i en situation, hvor størrelsen på regningen er afgørende for, hvilken behandling din hund kan få. 

Med en syge- og ulykkesforsikring til din hund har du den bedste hundeforsikring muligt.Og din hund vil altid kunne modtage den absolut bedste behandling. Du har nemlig garderet dig mod høje regninger, som det kan være svært at finde pengene til.

Tegner du en syge- og ulykkesforsikring til hund, så kan du, afhængigt af hvilken forsikring du vælger, typisk få dækket udgifter til skader som:

 • Konsultation og behandling hos dyrlægen
 • Ophold på dyrehospital eller dyreklinik
 • Medicin under konsultation eller indlæggelse og den medicin der bliver udskrevet til efterfølgende behandling
 • Nødvendige operationer
 • Tandbehandling
 • Kejsersnit
 • Behandling af øjenlidelser
 • Behandling af allergi
 • Aflivning
 • Kremering

Der er dog forskel på hvad de forskellige syge- og ulykkesforsikringer dækker og det bør du undersøge på forhånd. 

Der er dog sygdomme og behandlinger som som udgangspunkt ALDRIG er dækket af en syge- og ulykkesforsikring og det er sygdomme og behandlinger som;

 • Forebyggende undersøgelser
 • Forebyggende behandling
 • Særlige racerelaterede sygdomme
 • Fertilitetsundersøgelser 
 • Behandling under drægtigheden, kejsersnit undtaget
 • Behandling af adfærdsproblemer

Der er som oftest også begrænsninger på behandlingslængden. Samt på meget dyre behandlinger som overskrider den maksimale sum, som forsikringen er tegnet på. Det vil typisk være beløb mellem 15.000 og 50.000 kroner.

Vidste du: At det også er lovpligtigt at have din hund mærket med mikrochip og registreret i systemet. Ligeledes er det lovpligtigt at din hund altid bærer et halsbånd med et hundetegn med aktivt telefonnummer og jeres privatadresse.

Hvad kræver det at tegne en syge- og ulykkesforsikring til hund?

Om det er en husforsikring, bilforsikring, ansvars- og ulykkesforsikring eller syge- og ulykkesforsikring til hunden, så vil du opleve, at der er stor forskel på priserne hos de forskellige selskaber. 

Der er også forskel på hvilket krav, du vil blive stillet overfor, når du ønsker at tegne en syge- og ulykkesforsikring til din hund.

Ofte vil der blive stillet krav til hundens alder. Så har du planer om at tegne en syge- og ulykkesforsikring til familiens firbenede medlem, så gør det, mens han eller hun er ung. Ofte er det billige at forsikre en yngre hund og nogle forsikringsselskaber nægter simpelthen at tegne syge- og ulykkesforsikringer på hunde helt ned til 3 år.

Der vil som oftest også være krav om at hundes vaccinationer er up to date. Det samme gælder mikrochip og stambog.

Du kan også blive mødt med krav om, at du også skal tegne hundens lovpligtige ansvarsforsikring hos samme selskab. Det giver ofte god mening, men check op på det, inden du beslutter dig.

Selvrisiko ved syge- og ulykkesforsikring til hunde

Der er som regel en selvrisiko på en syge- og ulykkesforsikring. En selvrisiko betyder den del af dyrlægeregningen, som du selv skal betale. En selvrisiko kan være fast eller variabel. Vælger du en fast selvrisiko, så er det et forudbestemt beløb du selv skal betale, når du gør brug af forsikringen. 

Vælger du en syge- og ulykkesforsikring med en fast selvrisiko, så vil du få stor hjælp til regningen på de store dyrlægeregninger. Til gengæld vil det ikke altid kunne betale sig at gøre brug af forsikringen ved små behandlinger, da selvrisikoen er større end regningens størrelse.

Du kan også vælge en syge- og ulykkesforsikring til hunden med en variabel selvrisiko. Med en variabel selvrisiko får du en vis procentdel af regning betalt af forsikringsselskabet. Det betyder, at du får betalt en del af selv de helt små dyrlægeregninger. Til gengæld får du også kun betalt samme procentdel af store dyrlægeregninger.

Hvilken der er den bedste hundeforsikring til dig er en smagssag og også et spørgsmål om hvordan din økonomi ser ud. Tegner du forsikringen, fordi du er bange for en dag at stå i en situation hvor en dyrlægeregning er så høj, at du ikke kan betale den, så bør du vælge en forsikring med en fast selvrisiko. Den får du nemlig mere ud af ved de høje dyrlægeregninger.

Livsforsikring til hund

Du kan vælge at købe en livsforsikring på din hund. Køber du en livsforsikring på din hund, så vil du gennem din forsikring modtage penge til at købe en ny hvalp, hvis din hund skulle dø eller skulle aflives.

Livsforsikring vil dog kun blive udbetalt, hvis der er tale om en hund, der skal aflives på grund af sygdom og efter dyrlægens anbefaler.

Har du tegnet en livsforsikring på din hund, så vil livsforsikringen betale for en ny hvalp af samme race som den afdøde hund.

Du skal dog være opmærksom på, at der er undtagelser i dækningen, hvis din hund aflives på grund af arvelige sygdomme eller hvis den skal aflives på grund af truende adfærd.

Der er også krav, der skal overholdes, så som at din hund skal være registreret med en mikrochip og/eller at den skal have en stambog.

Der er forskel på, hvor længe en livsforsikring dækker. Det bør du undersøge, inden du tegner den. Dør din hund efter at den er et fastlagt antal år, det er typisk det 8. 10 eller 12. år, så dækker forsikringen ikke, da maksimum alderen er opnået.

Du skal også være opmærksom på, at du ikke kan tegne en livsforsikring på en allerede syg hund, de fleste forsikringsselskaber ønsker heller ikke at dække din hund, hvis den er for gammel. Ved nogle af selskaberne er aldersgrænsen for hvornår du kan købe en livsforsikring til hund helt ned til 3 år.

Danmarks Statistik og hundesygeforsikring

Der er ingen tvivl om at hunden er menneskes bedste ven og vi vil gøre alt for at vores firbenede venner får de bedste liv sammen med os. Derfor tænker flere og flere også i at tegne en sygeforsikring på deres hund. 

Tal fra Danmarks Statistik viser at der ifølge Den Danske Dyrlægeforening var 39 % af de danske hunde der var dækket af en syge- og ulykkesforsikring i 2016. Det tal var i 2020 steget til 48 %.

Der er altså ingen tvivl om at vi virkelig har fået øjnene op for at de fordele der er ved at sørge for at vores kæledyr er vel forsikrede. Det gælder både den lovpligtige ansvarsforsikring men også syge- og ulykkesforsikring og livsforsikringer tegnet på hunden.

Med en god syge- og ulykkesforsikring kan du koncentrere dig om at nyde at være hundeejer og være dine firbenede makkers bedste ven fremfor at tænke på skrækscenarier som sygdom, ulykker og super høje dyrlægeregninger.

Har du allerede hund med en lovpligtig ansvarsforsikring så er det værd at undersøge priserne på henholdsvis en syge – og sundhedsforsikring og en livsforsikring.

Er du på hvalpe jagt så er det allerede nu du bør være på forkant så du bare mangler hvalpen identifikationsoplysninger og fødselsdato for at kunne gøre forsikringen aktiv og gældende. 

Sådan finder du den bedste hundeforsikring i dag 

Der er flere skridt i at finde den bedste hundeforsikring. Store dele af processen kan vi hjælpe dig med kvit og frit hos Findforsikring.dk. Men de første to skridt er du selv nødt til at tage.

Det første skridt du skal tage, eller den første beslutning du skal tage er hvilke forsikringer du ønsker at tegne på din hund, eller hvilke forsikringstyper du ønsker at vi indhenter tilbud på.

Den lovpligtige

Ansvarsforsikringen på din hund er lovpligtig så den har myndighederne truffet beslutningen om for dig. 

Heldigvis for dig har vi masser af erfaring med at finde gode og billige ansvarsforsikringer til hunde. Med en billig ansvarsforsikring til hund har du nemlig også råd til at overveje at forsikre din hund yderligere.

Hvis din hund skal til dyrlægen

Som udgangspunkt er nok at tegne en almindelig ansvarsforsikring på din hund. Men du bør overveje at tegne en syge- og ulykkesforsikring på din hund og eventuelt en livsforsikring.

Det er dyrt at være hundeejer. 

Bare anskaffelsen af hunden kan være dyrt afhængig af om du ønsker en racehund med stamtavle eller du foretrækker et charmerende gadekryds. Men hunden skal også have god kvalitets hundemad og en hundekurv, snacks og legetøj. Det er sikkert omkostninger som du allerede budgettere med i dit budget. 

Men besøg hos dyrlægen kan være rigtig svære at budgettere med og de kan hurtigt udhule en opsparing hvis din hund bliver syg. Specielt hvis den er så uheldig at blive syg en aften eller en weekend hvor taksterne hos dyrlægen er endnu højere.

Med en syge- og ulykkesforsikring på din hund så er det stadig forfærdeligt hvis din hund bliver syg eller kommer ud for et uheld men der er i det mindste hjælp at hente fra forsikringen hvis regningen løber op. En almindelig konsultation hos dyrlægen inkl medicin kan være dyrt nok. Men hvis hunden skal have taget røntgen, foretaget prøver eller indlægges til observation så kan regningen hurtigt løbe op i mange tusinder. Og skal der en operation til at løse problemet så bliver regningen let rigtig dyr. 

Det er absolut ikke sjovt at stå i en situation hvor du måske ikke har råd til at give din hund den mest optimale behandling hos dyrlægen. 

Det kan du heldigvis komme udenom ved at tegne en syge- og ulykkesforsikring på din hund. Har du en syge- og ulykkesforsikring så vil forsikringen dække en stor del af regningen. Hvor stor en del er afhængig af hvor stor en selvrisiko du har valgt eller om du har valgt en forsikring med en variabel selvrisiko. 

Læs mere om de to former for selvrisiko i afsnittet “ Selvrisiko ved syge- og ulykkesforsikring til hunde”.

I afsnittet “ Syge- og ulykkesforsikring til hund” kan du læse mere om hvad du kan forvente at forsikringen dækker.

Hvis hunden dør

I Danmark vælger mange heldigvis at købe hunde fra ordentlige opdrættere. Det er ikke billigt. En racehundehvalp kan let koste 3000 – 8000 kroner og ved nogle hunderacer er priserne langt højere. Har du købt en meget dyr hundehvalp så kan du overveje om du bør tegne en livsforsikring på hunden.

Tegner du en livsforsikring på hunden så vil forsikringsselskabet udbetale dig en erstatning svarende til beløbet på en ny hvalp af samme race, hvis din hund dør.

Der er dog flere undtagelser ved de fleste livsforsikringer til hunde. Du bør derfor læse forsikringsvilkårene grundigt igennem først. Undtagelserne ved livsforsikringerne er ofte relateret til race og alder. Nogle hunderacer har større risiko for at få specifikke lidelser. Disse er som oftest ikke medtaget. 

En ulykkesforsikring udløber ofte naturligt når hunden har opnået en vis alder. Det vil typisk være fra 6 – 10 år. Det er også værd at have med i dine overvejelser.

Når du har besluttet dig for hvilken eller hvilke forsikringer, du ønsker at tegne på din hund så skal du foretage dig 2. og sidste skridt inden vi tager over. Du skal trykke på den orange knap som du finder på vores forside.

Herefter skal du bruge et par minutter på at udfylde skemaet med relevante oplysninger som vi har brug for, for at kunne indhente de bedste tilbud til dig. Når skemaet er udfyldt og du har trykket send, så tager vores dygtige agenter over og begynder at kontakte alle de mest velrenommerede forsikringsselskaber i Danmark. 

Vi sørger for alt papirarbejdet. Det er derfor vi har behov for at du udfylder start skemaet. Vi sørger også for at sammenligne de tilbud der kommer retur. Når vi har hørt tilbage fra alle de forsikringsselskaber som vi har indhentet tilbud fra. 

Så sender vi dig de 3 bedste tilbud på hundeforsikring. På den måde kan du få dig en billig hundeforsikring. Eller i hvert fald den billigste hundeforsikring på markedet. Dermed er du og din hund rigtig godt dækket ind under at du behøver at betale overpris på dine forsikringer.

Husk at det er fuldstændig gratis og uforpligtende at sige ja tak til at vi indhenter tilbud på hundeforsikring på dine vegne. Du kommer ikke til at betale nogen form for gebyr hvis du siger nej tak til alle 3 tilbud. Du er med andre ord ikke forpligtet til at skulle tage imod et af de tilbud som vi giver dig. 

Hvis du vælger at sige ja tak til et af de tilbud på forsikring til hund som vi giver dig, så bliver der heller ikke lagt gebyr oveni prisen på forsikringen. 

Det er 100% gratis at benytte sig af vores tilbud. Så tryk på den orange knap på forsiden. Udfyld skemaet og kom i gang med at finde den bedste hundeforsikring i dag.

Forsikring af specifikke racer

Du kan let tegne den lovpligtige ansvarsforsikring uanset hvilken type hund du har. Men ønsker du at tegne en udvidet ansvarsforsikring, en sundheds- og ulykkesforsikring eller en livsforsikring på din hund så kan du støde på problemer med nogle racehunde.

Det er ingen hemmelighed at nogle hunderacer er mere genetisk betinget til at få nogle bestemte sygdomme og lidelser. Mange forsikringsselskaber ønsker ikke at tegne sygeforsikringer på racer som disse, da det er dårlig forretning for forsikringsselskabet. Har du en racehund bør du derfor nærlæse om forsikringen nu også dækker din type hund.

Når det kommer til livsforsikringen så er det også værd at tage hunderacens gennemsnitslevealder i betragtning, når du tænker på om du skal til- eller fravælge livsforsikringen. 

Mange livsforsikringen udbetaler nemlig kun til hunden er omkring 6 år. Det giver mening, hvis du har en Grand Danois som har en gennemsnitslevealder på 7 år men ikke på mange af de mindre hunderacer som let kan blive både 14 og 15 år.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på hundeforsikring hos Findforsikring.dk

Der er ingen tvivl om at det kan være en jungle at gennemskue forsikringsselskabernes tilbud og det kan let blive til mange aftener inden du er færdig med at nærlæse alt hvad der står med småt i de forskellige tilbud – og du har ikke engang besluttet dig for et tilbud endnu.

Hos Findforsikring.dk hjælper vi dig med at spare både tid og penge. Vi gør benarbejdet for dig og henvender os til forsikringsselskaberne på dine vegne. På den måde behøver du kun at forholde dig til de 3 bedste tilbud som vi formår at indhente. Det gør det let og enkelt for dig at tegne forsikringer på din hund. Du kan også med ro i sjælen vide at du har fået en billig hundeforsikring og ikke betaler højere præmier end nødvendigt.

Det er vigtigt at sørge for at være vel-forsikret, men der er ingen grund til at betale mere end nødvendigt. De penge du spare er vi sikker på at du sagtens kan finde mere interessante ting at bruge på.

Tryk på den orange knap og kom godt i gang med at spare penge og tid

Hos Findforsikring er vi så dygtige til at finde de bedste forsikringer til vores kunder at vi kan næsten det hele selv. Men også kun næsten. 

For at kunne hjælpe dig og give dig 3 gratis tilbud på hundeforsikring så er vi nødt til at have lidt information om dig og din hund. Den information kan du let give os ved at trykke på den orange knap på forsiden og udfylde vores korte skema. 

Når vi først har dine data – så hører du ikke fra os igen før vi har 3 super gode tilbud parat til dig.

Lettere kan det simpelthen ikke blive at forsikre selv selv og hunden.

Populære Tests