Bedste Proteinpulver 2024 → Her Er De 8 Bedste

Proteinpulver

BedstTest.dk Anbefaler

Wispy Whey 100

2024

bedsttest badge 5a
Prisgaranti
Hurtig Levering
Fri Fragt over 499
Proteinpulver

Danskerne valfarter til træningscentrene, går til crossfit og så videre. Det handler både om at holde sig i form, tabe sig og i mange tilfælde også om at opbygge og tone kroppens muskulatur. Men det handler om mere end bare træning; man skal også have de rigtige næringsstoffer, hvis det for alvor skal have en effekt. 

En af de vigtigste næringsstoffer, når det kommer til muskelopbygning, er protein. Det er det stof, som kroppen bruger til at opbygge musklerne efter, at træningen har brudt dem ned. Samtidig er det også et stof, der bidrager til mæthed – så jo højere proteinindtag, jo mindre vil man typisk opleve sult, der kan føre til at man snacker i løbet af dagen.

Det er dog langt fra alle, der har budgettet, evnerne eller tiden til at sikre, at de får alle de nødvendige næringsstoffer i deres daglige kost – slet ikke, hvis de kræver ekstra mængder af protein for at understøtte intensiv træning. Derfor er det meget populært at tage proteinpulver, og på den måde supplere kroppens indtag af lige netop protein.

Men selv for erfarne kan markedet for proteinpulver være uoverskueligt. Der er så mange muligheder, og det kan være svært at skabe sig et overblik. Derfor har vi her samlet en oversigt over de 10 bedste proteinpulvere, som du kan købe hos troværdige danske forhandlere.

God fornøjelse!

Bodylab Clear Whey – Bedste proteinpulver til vægttab

Bodylab Clear Whey (425 - 500 g)

Som vi lagde ud med at sige, så kan proteinpulver også være behjælpeligt, hvis man har et mål om at tabe sig. Det kommer sig primært af, at proteinpulver giver en mæthedsfornemmelse, grundet den høje koncentration af protein. Det kan hjælpe til at reducere sulten efter lækre ting og sager eller et for højt indtag af kalorier, hvilket ofte er synderen, når det kommer til vægt.

Men det er ikke alt proteinpulver, der er lige godt til vægttab. Hvis det er dit primære fokus, så vil vi anbefale, at du vælger Bodylab Clear Whey – det får nemlig her titlen som det bedste proteinpulver til vægttab.

Høj proteinandel og ingen sukker eller fedt

Hvad der er interessant ved Bodylab Clear Whey er, at det faktisk har et rigtig højt indhold af protein. Intet mindre end 86 gram per 100 gram, hvilket virkelig er koncentreret. Samtidig er der hverken fedt eller sukker i pulveret, og kun meget få kulhydrater (0,7 gram).

Kombineres ovenstående med det relativt lave antal kalorier (346 per 100 gram), står man her med et proteinpulver, der har alle forudsætningerne for at komplementere dit mål om at tabe dig. Som altid kan proteinpulveret ikke stå alene, men det kan bidrage i samarbejde med en sund og varieret kost, samt øget forbrænding af kalorier.

Men selvom proteinpulver ikke kan stå alene, så kan det være en mere bæredygtig hjælp til vægttab end diæter og slankekure – noget som særligt man kvinder kaster sig ud i. Men fordi man netop her rent faktisk får stillet mæthedsfornemmelsen, betyder det, at dette er det bedste proteinpulver til kvinder og mænd, der forsøger at tabe sig.

Mere sportsdrik end mælket

Det meste proteinpulver laves fra mælk, og dermed opnår det hurtigt en lidt mælket smag. Det gør naturligvis ikke så meget, hvis man blander op med mælk, men er det ikke noget, man er så begejstret for, kan det hurtigt blive surt at indtage proteinpulveret hver dag.

Men med Bodylab Clear Whey har den danske producent af proteinpulver formået at lave noget proteinpulver, der kan blandes op med vand, og så smager det mest af alt som en sportsdrik. Det vil altså sige, at du ikke behøver at tage de her tunge milkshakes for at indtage proteinet, men i stedet kan få det på forfriskende vis. Det ligger de mange smagsvarianter da i øvrigt også op til:

 • Watermelon Splash
 • Lemon & Lime
 • Green Apple
 • Sweet Orange
 • Tropical Summer
 • Ice Tea Peach
 • Cola Lemon
 • Raspberry Rush

Wispy Whey 100 – Bedste proteinpulver

Wispy Whey 100 Proteinpulver

Vi lægger benhårdt ud med at kåre det bedste proteinpulver. Titlen går til Wispy Whey 100, der er et Whey proteinpulver, som er udviklet i Danmark – noget, der overrasker mange, da navnet måske i virkeligheden lyder mere internationalt.

Proteinpulver af allerhøjeste kvalitet

Årsagen til, at det er lige netop Wispy Whey 100, der bliver kåret som det bedste proteinpulver, består af flere dele. Først og fremmest er der virkelig tale om kvalitetspulver af kaliber. Der er intet, der er overladt til tilfældighederne her, og alle ingredienser er nøje udvalgt.

Som vi nævnte i indledningen, er der utrolig meget proteinpulver på markedet – og det er desværre også et område, hvor der er rigtig mange dårlige produkter. Så når man falder over proteinpulver, hvor kvaliteten er i højsædet, som det er her, er det værd at bide mærke i.

Uden tilsat sukker og 6 forskellige smagsvarianter

Samtidig er det et proteinpulver, der er uden tilsat sukker. Det vil sige, at man undgår unødige kalorier og fedt, samtidig med, at det ikke bliver for sødt. I stedet kan man få pulveret i flere forskellige smagsvarianter, 6 for at være helt præcis, der blandt andet tæller følgende:

 • Chocolate Milkshake
 • Strawberry White Chocolate
 • Vanilla Milkshake
 • Chocolate Hazelnu
 • Caramel Cappuccino
 • Tropical Summer
 • Cookies & Cream

Navnene må siges at være ganske selvsigende, og hvis man skulle være i tvivl, så er indpakningen af proteinpulveret i den grad også en indikation af, hvilken smag man kan forvente. Fordelen ved de mange forskellige smagsvarianter er naturligvis, at der er noget til enhver smag – og det er blandt andet også med til at sikre Wispy Whey 100 titlen som det bedste proteinpulver.

Er du i tvivl om, hvilken smag du skal vælge? Så kan man købe en ”prøvepakke”, hvor man får 5 mindre poser á 30 gram. Dermed er der til én portion, og du kan således prøve 5 forskellige smage til en ganske rimelig pris.

Når du har besluttet dig for, hvilken smag det skal være, giver det bedste mening at købe Wispy Whey 100 i poser á 1 kilo. Det burde være tilstrækkeligt til 30 portioner.

Masser af anvendelsesmuligheder

Mange vælger at tage proteinpulver som en shake. Det foregår simpelthen ved at man tager ~33 gram af det bedste proteinpulver og blander med 250 milliliter vand eller mælk. For at sikre at pulveret er blandet godt op, ryster man godt og grundigt inden, at der drikkes – og så har man noget, der minder lidt om en milkshake (hvis man altså har brugt mælk til blandingen).

Men man behøver ikke at tage proteinpulver som en shake. Det kan også blandes i med morgenmaden, bruges i bagning eller lignende. Det afhænger alt sammen af, hvad man er mest til – det bestemmer du heldigvis selv. Det kan dog være fint at variere lidt i, hvordan man indtager sit proteinpulver for at undgå, at man kører træt i det.

4,9 ud af 5 stjerner

Slår man Wispy Whey 100 op på Muscle House, som blandt andet forhandler proteinpulveret, vil man se, at det i skrivende stund har fået 30 anmeldelser. Kunderne har i gennemsnit vurderet deres pulver fra Wispy til intet mindre end 4,9 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Det bliver blandt andet rost for dets gode smag, samt at det er let at røre ud. Begge dele som er afgørende for, hvorvidt man får taget proteinpulveret i hverdagen. Det skal helst ikke smage syntetisk, og det skal gerne være sådan, at når man laver det til en shake, så klumper pulveret sig ikke sammen. Ingen af disse er et problem for Wispy Whey 100.

De mange positive anmeldelser er et tydeligt bevis på, at Wispy Whey 100 i den grad fortjener titlen som det bedste proteinpulver – og de har da også haft en afgørende betydning for, at det lige netop er dette pulver, der får titlen her på vores bedst i test liste.

BioTechUSA Vegan Protein – Bedste veganske proteinpulver

BioTechUSA Vegan Protein 500g Proteinpulver

Proteinpulver indeholder i mange tilfælde en eller anden form for mælkeprodukt, og er af den årsag naturligvis ikke vegansk. Det er naturligvis ærgerligt, hvis man er veganer, og gerne vil booste sit indtag af protein ved hjælp af proteinpulver. Noget der i øvrigt ikke behøver at hænge sammen med træning, men som også kan komme sig af, at man ikke længere får protein via eksempelvis kød eller andre fødevarer, der kommer fra dyr.

Heldigvis er der op til flere muligheder for at købe vegansk proteinpulver. Gennem denne bedst i test liste vil du blive præsenteret for et par af disse. Det produkt, der løber med titlen som det bedste veganske proteinpulver er BioTechUSA Vegan Protein.

Plantebaseret proteinpulver

Som navnet indikerer, er BioTechUSA Vegan Protein naturligvis kvalificeret til at blive det bedste veganske proteinpulver. Det er nemlig plantebaseret, hvilket må være forudsætningen for overhovedet at blive betragtet til lige netop denne kategori.

Helt specifikt er der tale om planteproteinpulver, der er udvundet fra quinoa, goji og acai-bær. Alle sammen proteinholdige planter, som også bliver brugt i almindelig madlavning for at få protein ind i en vegansk kost.

Samtidig er værd at fremhæve, at pulveret her faktisk også er fuldstændig frit for gluten. Dermed er det også et oplagt valg til dem, der døjer med glutenallergi eller blot forsøger at undgå gluten, på grund af den oppustethed og andet, det kan give.

76 gram protein per 100 gram

Hvad der er særligt interessant ved lige netop disse planter og dette veganske proteinpulver er, at man faktisk har formået at inkorporere rigtig meget protein i pulveret. Intet mindre end 76 gram protein per 100 gram, hvilket må siges at være ganske fornuftigt.

Det behøver derfor ikke at være svært at få protein, blot fordi man undgår animalske produkter. Om det så er fordi man er vegansk eller man helst vil undgå mælk grundet en laktoseintolerance eller lignende, er i princippet uden betydning. Det vigtige er, at muligheden er der – og den er endda ganske god.

Smagsvarianter til enhver smag

Som navnet på dette bedste veganske proteinpulver indikerer, så er det et amerikansk produkt. Det er noget, der afspejler sig i smagsvarianterne, hvor nogle af dem har en lidt klassisk amerikansk klang til sig. Det gør dog ikke noget, for de er ikke bare gode, men også meget varierede, så der burde være noget til enhver smag:

 • Chocolate Cinnamon
 • Vanilla Cookie
 • Forrest Fruit
 • Banana
 • Hazelnut

4,8 ud af 5 stjerner

Hos Muscle House, der også forhandler dette bedste veganske proteinpulver, har BioTechUSA Vegan Protein fået 21 anmeldelser i skrivende stund. De har i gennemsnit vurderet proteinpulveret til 4,8 ud af 5 stjerner, hvilket også må siges at være en rigtig fin score.

Kunderne skriver blandt andet, at de er vældig begejstrede for smagen og kvaliteten af proteinpulveret. Op til flere kunder kalder det ordret for det for det bedste veganske proteinpulver på markedet, og vi kan sådan set kun give dem ret.

Endnu en gang har de positive anmeldelser fra personer, der rent faktisk har købt og prøvet dette veganske proteinpulver i deres hverdag, haft en afgørende betydning for, at det lige netop er dette produkt, der vinder prisen for det bedste proteinpulver i kategorien her.

LinusProNutrition Pure WHEY100 – Bedste proteinpulver til muskelopbygning

Pure WHEY100 Proteinpulver

Som vi lagde ud med at sige, så er proteinpulver noget, der kan være et hjælpemiddel til mange formål – herunder muskelopbygning. Her handler det særligt om at få rigtig meget protein, hvorfor LinusProNutrition Pure WHEY100 er et rigtig godt bud.

Høj koncentration af protein

Her får du nemlig 76 gram protein per 100 gram, altså en rigtig høj koncentration af protein. Det opnås ved at udvinde såkaldt valleprotein fra mælk, for herefter at føre det gennem en række mildere filtreringsprocesser med henblik på at få så koncentreret et indhold af protein som muligt. Samtidig medvirker det til, at proteinpulveret også opnår en høj renhed.

Denne renhed er naturligvis også afgørende for proteinpulverets kvalitet, og dets evne til at assistere kroppen med muskelopbygning. Samtidig får man rigtig meget protein for pengene, hvilket naturligvis også spiller en stor rolle.

Energi til kroppen

Proteinpulver handler ofte om, at man skal have så meget protein som muligt. Det er også rigtigt – særligt, når det kommer til muskelopbygning. Men det kræver mere end blot protein at opbygge muskler; det er nemlig også noget, som kroppen bruger energi på.

Derfor er det en fordel, at LinusProNutrition Pure WHEY100 har lidt flere kalorier og kulhydrater end nogle af konkurrerende proteinpulvere. Det kan virke selvmodsigende, men jo flere ressourcer kroppen har at trække på, jo bedre kan den håndtere den muskelopbygning, som man gerne vil opnå.

Det er således også medvirkende til, at LinusProNutrition får titlen som det bedste proteinpulver til muskelopbygning her i vores bedst i test.

God smag og let anvendelse

Det samme kan siges om smagen; den sidder lige i skabet for Pure WHEY100 proteinpulveret. Denne udgave er med vanilje, men man kan også købe andre smagsvarianter i samme serie. Eksempelvis kan du vælge mellem:

 • Chokolade
 • Banan / Mørk Chokolade
 • Saltet Karamel
 • Iskaffe
 • Jordbær

Når du vil indtage, er det bare med at blande mellem 30 og 35 gram af det bedste proteinpulver til muskelopbygning med 250 milliliter vand eller mælk. Herefter handler det om at røre eller ryste indtil pulveret er opløst, så du kan drikke det som en milkshake eller lignende.

Alternativt kan man bruge det i forbindelse med bagning eller som drys på morgenmaden. Der er med andre ord mange forskellige muligheder for at inkorporere proteinpulveret i hverdagen – og smagsvarianterne fungerer rigtig godt til de fleste anvendelsesmuligheder.

Star Nutrition Whey-80 SteviSweet – Bedste billige proteinpulver

Whey-80 SteviSweet

Proteinpulver kan virke dyrt, og det kan det da også være. Men man skal huske at holde det op mod den pris, som man ville skulle betale for at få tilsvarende mængder af protein gennem sin almindelige kost. Vi kan vist roligt sige, at det i de fleste tilfælde ville løbe noget højere op.

Når det så er sagt, så er der stor forskel på, hvad man betaler for proteinpulver Hvis du er på et lidt stramt budget, kan det være presset at gå efter de dyreste varianter. Derfor vil vi anbefale Star Nutrition Whey-80 SteviSweet som det bedste billige proteinpulver.

God kilopris

Det er vigtigt, at man ikke ser på prisen i kroner og øre, når man køber proteinpulver. For man kan sagtens finde produkter, der er billigere end dette. Forskellen er blot, at de er den halve størrelse eller måske mindre. I stedet bør man kigge på kiloprisen, da denne gør det muligt at sammenligne prisen på proteinpulvere af forskellige størrelse.

Ved udarbejdelsen af denne anmeldelse, er det her et af de absolut billigste proteinpulvere, som du kan købe, og som stadig er anbefalelsesværdigt. Det kommer i en pose á 1 kilo, og der er således omtrent proteinpulver til en måneds forbrug.

Højt proteinindhold

Bare fordi du køber et billigt proteinpulver, er det ikke ensbetydende med, at du behøver at gå på kompromis med koncentrationen af protein. Alt afhængig af om du vælger vanilje eller chokolade som smagsvariant, kan du nemlig se frem til enten 75,4 gram eller 74,7 gram protein per 100 gram.

Samtidig kan du glæde dig over, at man ikke har brugt nogle kunstige sødestoffer til gør proteinpulveret sødere. I stedet har man bruge stevia, som er kendt for at producere sødetabletter af høj kvalitet. Det får du også her, og det er det oplagte valg til dig, der gerne vil have det bedste billige proteinpulver og samtidig helst vil undgå for mange kunstige tilsætningsstoffer.

Samtidig er fordelen ved stevia, at det ikke gør proteinpulveret lige så sødt, som når det er sødet med kunstige sødestoffer. Det kan nemlig i mange tilfælde blive lige lovlig sødt og syntetisk nok, men det undgår man i overvejende grad med dette billige proteinpulver.

4,5 ud af 5 stjerner

Der er ikke et utal af anmeldelser af Star Nutrition Whey-80 SteviSweet, men der er i skrivende stund indløbet 2. Og de er begge enige om, at det er et rigtig godt proteinpulver. Den ene anmelder skriver, at begge smagsvarianter er gode, og at stevia giver en mere naturlig og knap så sød smagsoplevelse.

Den eneste grund til, at vedkommende har givet 4 stjerner i stedet for 5 er, at der er tale om et Whey 80 proteinpulver, i stedet for et Whey 100. Det er da også en af årsagerne til, at det er billigere, og man kan fortsat forvente en god kvalitet.

Den anden anmelder, som har givet 5 stjerner, skriver, at han har prioriteret at vælge dette billige proteinpulver – ikke på grund af prisen, men fordi der er brugt stevia. Efterhånden som han læser om de ulemper og helbredsmæssige effekter, der kan være ved kunstige sødestoffer, har han forsøgt at skære dem fra.

Bodylab Whey 100 Creamy Banana – Bedste proteinpulver med banansmag

Bodylab Whey 100 1 kg

Er du specifikt på udkig efter det bedste proteinpulver med banansmag, så vil vi gerne slå et slag for Bodylab Whey 100 Creamy Banana. Det er først og fremmest et lækkert Whey proteinpulver af allerhøjeste kvalitet, og så har det en lækker cremet banansmag, som virkelig går godt til det meste.

Danskproduceret proteinpulver

Bodylab er en dansk virksomhed, der er førende, når det kommer til salg af proteinpulver inden for landets grænser. Et af deres første og i øvrigt mest populære produkter var lige netop Bodylab Whey 100, som produceres i Danmark – nærmere bestemt i Hadsund.

Det sker ved at man udvinder protein fra komælk via en række avancerede og meget skånsomme processer. Det gør man med henblik på at få det såkaldte valleprotein-koncentrat, som har en meget alsidig aminosyreprofil og et højt proteinindhold, som gør det oplagt til at blive brugt som proteinpulver.

Lækker banansmag og højt proteinindhold

Når du vælger dette bedste proteinpulver med banansmag, får du ikke bare en god smag, der gør det oplagt til brug i eller på morgenmaden, i forbindelse med bagning (af eksempelvis en banankage) eller lignende. Du får også et proteinpulver i god kvalitet og med et højt proteinindhold; helt præcist 75 gram per 100 gram.

Mange vælger også at bruge deres proteinpulver med banansmag som en ingrediens i en smoothie eller til noget juice, men det kan naturligvis også laves om til en milkshake eller blot blandes op med vand. Det er helt op til dig selv. Det gode ved banan er, at det kan blandes med mange ting og stadig smag godt – og det åbner naturligvis op for mange muligheder.

4,5 ud af 5 stjerner

Bodylab Whey 100 er blevet anmeldt intet mindre end 5.774 gange i skrivende stund. Baseret på disse mange tusinde anmeldelser, har det modtaget en score på 4,5 ud af 5 stjerner. Det vil altså sige, at de mange kunder er enige om, at det er et proteinpulver, der i gennemsnit fortjener at blive beskrevet som godt eller decideret fremragende.

Det er naturligvis fordrende for, at Bodylab Whey 100 i dag vinder titlen som det bedste proteinpulver med banansmag. Det hjælpes også godt på vej af, at mange af de kunder, der har købt lige netop varianterne med smag af banan, er særligt begejstrede.

 

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard – Bedste proteinpulver med chokoladesmag

100% Whey Gold Standard, 908 g

Skal det ikke være med banansmag, men derimod det bedste proteinpulver med chokoladesmag? Så bør du tage et nærmere kig på Optmimum Nutrition 100% Whey Gold Standard. Her kan du vælge mellem flere forskellige smagsvarianter, der alle har noget med chokolade at gøre:

 • Chocolate Hazelnut
 • Mint Chocolate
 • Chocolate Peanut Butter
 • Double Rich Chocolate
 • Extreme Milk Chocolate
 • White Chocolate Raspberry

Det vil sige, at uanset om du er til den mørkeste mørke chokolade, en lækker og let mælkechokolade, hvid chokolade eller fyldte chokolader – så kan du mimere din foretrukne smagsoplevelse med dette proteinpulver fra Optimum Nutrition.

Proteinpulver i højeste kvalitet

Der er ingen tvivl om, at dette ikke bare er det bedste proteinpulver med chokoladesmag – det er også et af de bedste proteinpulvere på markedet. Kvaliteten er helt i top, og det er naturligvis ganske positivt, at der er tale om Whey 100 proteinpulver.

Det betyder blandt andet, at du kan være sikker på, at det her proteinpulver bliver opløst let og uden problemer. Det giver naturligvis en noget bedre oplevelse, når man indtager det, og sørger også for at den lækre smag af chokolade er godt fordelt i hvad end, du nu engang blander proteinpulveret op med.

Proteinindholdet er på sin plads med mellem 72 gram og 78,9 gram per 100 gram, og du kan i øvrigt også se frem til nogle rimelig fornuftige kalorietal.

5 ud af 5 stjerner

I skrivende stund er der 8 anmeldelser af Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard, når man besøger produktsiden hos den danske webshop Bodystore. De har alle givet 5 ud af 5 stjerner, og er – forventeligt nok – vældig begejstrede for deres køb.

Flere skriver, at smagsvarianterne med chokolade er blandt de bedste. Særligt fremhæves blandt andet Double Rich Chocolate, som værende rigtig velsmagende, hvis ellers man er til den dybe smag, som mørk chokolade nu engang har.

Weider Vegan Protein Iced Cappuccino – Bedste proteinpulver med kaffesmag

Weider Vegan Protein, 750 g

 

Vi holder os hos Bodystore, men kigger nu i stedet på et proteinpulver fra Weider, som er en anerkendt amerikansk producent af proteinpulver og andre kosttilskud. Dette er deres veganske proteinpulver, som blandt andet kan købes i smagsvarianten Iced Cappuccino – og det er lige netop derfor, at den vinder titlen som det bedste proteinpulver med kaffesmag.

Udvalget af pulvere, der kan købes i en smagsvariant, der smager af kaffe, er relativt begrænset. Der er langt mere at vælge i mellem, hvis man går efter chokolade, banan eller lignende. Men det gør egentligt ikke så meget, når man kan vælge Weider Vegan Protein, da det faktisk er et rigtig godt proteinpulver.

Lavet på ærte- og risprotein

Som nævnt, er der tale om et vegansk proteinpulver med kaffesmag. Det vil naturligvis sige, at det ikke er lavet på mælk, som ellers typisk er tilgangen, når der skal produceres proteinpulver. I stedet har man benyttet ærte- og risprotein.

Det giver et højt og naturligt proteinindhold, som samtidig sikrer, at dette er et proteinpulver med kaffesmag, der er både laktosefri, glutenfri og kolesterolfri. Når vi siger, at proteinindholdet er højt, så mener vi det – i smagsvarianten, der smager af kaffe, finder du nemlig hele 80 gram protein per 100 gram.

5 ud af 5 stjerner

Slår man Weider Vegan Protein op på Bodystores webshop, vil man i skrivende stund blive præsenteret for 2 anmeldelser. Begge er 5-stjernede og kommer fra henholdsvis en Alexander og en Julie, der begge skriver, at de er godt tilfredse med både proteinpulveret og dets smag.

 

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Whey Isolate Nul

Whey Isolate Zero er et førsteklasses protein kosttilskud, der tager din fitnessrejse til nye højder. Omhyggeligt sammensat, præsenterer dette bemærkelsesværdige produkt en førsteklasses blanding af whey protein isolate, der er kendt for sin hurtige optagelse i kroppen. Sig farvel til langsom restitution og goddag til optimerede resultater med Whey Isolate Zero som din pålidelige følgesvend, uanset om du ønsker at komme dig efter en intens træning eller søger en tilfredsstillende proteinrig snack i løbet af din travle dag.

Ikke alene leverer Whey Isolate Zero essentielle næringsstoffer i særklasse, men det tager også nydelse til et helt nyt niveau. Forkæl dine smagsløg med en symfoni af dejlige smagsvarianter, der sikrer, at hvert eneste slurk af din proteinshake er et øjeblik af ren lykke. Med sin bløde tekstur og uimodståelige smagsmuligheder transformerer Whey Isolate Zero den rutinemæssige træning til en fornøjelig oplevelse, der gør din fitnessrejse endnu mere behagelig og motiverende.

Uanset om du er en erfaren atlet, der presser dine grænser eller en almindelig sundhedsbevidst person, præsenterer Whey Isolate Zero sig selv som den ultimative løsning til dine proteinbehov. Oplev kraften i dette ekstraordinære kosttilskud, der understøtter muskelvækst og reparation med sin rene proteprofil, der er omhyggeligt sammensat for at holde sukker- og fedtindholdet i skak. Brænd din krop af med det bedste og udfold dit sande potentiale med Whey Isolate Zero ved din side.

LinusPro Økologisk Proteinpulver

Man kommer hurtigt til at indtage meget proteinpulver, hvis man for alvor begynder at inddrage det i sin kost. Derfor kan man også overveje, om man vil tage yderligere stilling til, hvad det egentligt er, at man putter i sin krop. For mens vi har udvalgt proteinpulvere med ingredienser af højeste kvalitet her i vores bedst i test, så er der stadig forskel på de enkelte pulvere.

Går du meget op i økologi, når du handler madvarer, vil vi argumentere for, at det også kan være en god idé at prioritere økologi, når du køber proteinpulver. Derfor får du her præsenteret LinusProNutrition WHEY100 Neutral som det bedste økologiske proteinpulver.

Økologisk proteinpulver er godt for dig og kloden

Der er flere gode grunde til, at det kan give mening at vælge økologisk proteinpulver. Økologi betyder jo, at der kun bruges naturlig gødning, foder og så videre, når fødevarer produceres. Man undgår altså så mange kemikalier som muligt, hvilket naturligvis også reducere risikoen for, at man som forbruger indtager sådanne kemikalier.

Samtidig betyder det også, at de dyr og det jordbrug, der har været involveret i produktionen af det økologiske proteinpulver, undgår at blive udsat for sådanne kemikalier. Det bidrager naturligvis til klodens, dyrenes og naturens tilstand.

Alt sammen fordi du køber økologisk proteinpulver. Er det noget du går meget op i, kan det derfor være værd at betale lidt ekstra for. Det koster nemlig lige det ekstra, når det skal være økologisk – præcis som du kender det fra supermarkederne.

Samme gode proteinkoncentration

Selvom der her er tale om økologisk proteinpulver, så er LinusProNutrition WHEY100 Neutral af samme gode kvalitet, som du kender det fra mærkets ikke-økologiske proteinpulver. Her tænker vi særligt på mængden af protein og den effekt, som pulveret har på muskelopbygningen og så videre.

Forskellen er blot, at du her får det økologiske, og samtidig også et pulver, der er smagsneutralt. Det er præcis ligesom vi talte om ovenfor med det bedste laktosefri proteinpulver; nemlig, at det åbner op for rigtig mange muligheder i forhold til at få inkorporeret indtaget af sit øko proteinpulver i hverdagen.

Nordic Protein Ærteproteinpulver

Hvis du er på udkig efter det bedste laktosefri proteinpulver, så vil du ret hurtigt opdage, at du skal træde med varsomhed. Som vi nævnte ovenfor, er langt det meste proteinpulver nemlig baseret på mælk, og det giver naturligvis lidt problemer, hvis man er laktoseintolerant, har mælkeallergi eller lignende.

Heldigvis er der muligheder for at få laktosefri proteinpulver. Vi har faktisk allerede præsenteret en udgave, da vi talte om det bedste veganske proteinpulver, men nu er fokus på Nordic Protein Ærteproteinpulver.

Ærter har masser af protein

Når du vælger laktosefri proteinpulver, vil det stort set altid være vegansk. Mælk er nemlig som udgangspunkt det eneste animalske produkt, man bruger til at lave proteinpulver. Hvis ikke der må være mælk i, kigger man i stedet mod planternes verden.

Der er heldigvis mange planter, der har en høj koncentration af protein. Vi har tidligere etableret, at quinoa, acai-bær og goji er nogle af disse planter, men kan nu også informere dig om, at ærter ligeledes er særligt proteinholdige.

Derfor får du intet mindre end 85 gram protein per 100 gram, når du køber Nordic Protein Ærtepulver. Det vil sige, at man faktisk slet ikke behøver at være så bange for at købe det bedste laktosefri proteinpulver – heller ikke selvom man sagtens kan tåle mælk og laktose.

Neutral smag åbner op for anvendelsesmulighederne

Dette laktosefri proteinpulver fra Nordic Protein er smagsneutralt. Det har på mange måder sine fordele; der er nemlig ikke tilsat alverdens sødestoffer- og smagsstoffer, for at få det til at smage af noget du kender.

Samtidig giver det mulighed for, at du kan anvende det til stort set hvad som helst – ligesom der heller ikke er en fare for, at du bliver træt af at skulle drikke en chokolade / banan milkshake hver eneste dag. I stedet kan du bruge proteinpulveret til at bage den ene dag, blande det i en frisk smoothie smoothie den anden og drysse det over morgenmaden den tredje.

På den måde bliver det noget pulver, som du indtager i forbindelse med maden og drikkelsen, men uden, at det bliver bestemmende for, hvordan det smager. Det kan i mange tilfælde være en mere fleksibel og holdbar løsning i længden.