Bedste Spaophold I & Nær Danmark

Bedste Spaophold I & Nær Danmark

Der findes nærmest ikke noget som et spaophold, der kan lade batterierne op på den der helt specielle og skønne måde. Man er blandt ligesindede, der også bare slentrer rundt i badekåbe eller badetøj. Ingen bomber fra kanten af en pool, akrobatiske udfoldelser i vandet eller noget, der bare tilnærmelsesvis minder om høje skrig og skrål. Alt ånder fred, ro og stilhed.

Tag med på turen rundt i Danmark, i Sverige, i Tyskland og en lille sviptur lidt længere nordpå eller sydpå. Lad jer inspirere af de mange muligheder for de helt uimodståeligt lækre og enestående spaophold i kan komme på, når tiden lige passer jer og jeres kalender.

Spaophold Sjælland

Her får i de bedste spaophold tilbud der kan opdrives på Sjælland. Fælles for dem alle er, at de ligger naturskønt og er designet med afslapning og wellness for øje. Skønne hoteller med kig til vandet og omringet af flot natur. Her kan i for alvor få den ægte spaoplevelse helt ind under huden.

Spaophold Jylland

Passer et spaophold i Jylland jer bedre, så ser i her det bedste udvalg. I Jylland går tiden måske lige den anelse langsommere end så mange andre steder. Eller det føles i hvert fald sådan, især når i tager på lækkert spaophold i landsdelen.

Wellnessophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Tambohus Kro og Badehotel er beliggende på Thyholm i det nordlige Vestjylland. Her er der intet andet end idyl og ro i den lille by Tambohus. Det samme gør sig gældende, når i træder indenfor på hotellet, for her er idyllisk badehotelstemning og skøn betjening. Ikke nok med, at i kan forkæle jer selv med en skøn kuroplevelse, der venter jer også virkelig skøn mad på Tambohus Kro og Badehotel.

I kan glæde jer til følgende, der er inkluderet i jeres ophold

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Adgangsbillet til wellness (vælg mellem Kurbad Limfjorden eller Sydthy Kurbad)
 • Gratis kaffe, frugt og isvand i kurbadet
 • 3-retters gourmetmiddag
 • Morgenbuffet med lækre, hjemmelavede specialiteter

Luksus Wellnessophold på Hotel Thinggaard

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Her går turen til Hurup i Thy. En landsdel der ligger langt mod vest og som er kendetegnet ved mange småøer og holme. Det er et område, hvor der er højt til himlen og smuk natur, omgivet af vand til stort set alle sider. Her skal i besøge Hotel Thinggaard, der byder jer på smukke omgivelser, masser af lokal charme og endnu flere små overraskelser, der gør jeres spa oplevelse endnu bedre.

I dette skønne luksus wellnessophold får i

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Lækre, fyldte Chokolader fra Thy på værelset
 • Lokal, håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg på værelset
 • Gratis kaffe, te, varm chokolade på værelset
 • 4 retters menu med friske råvarer fra lokalområdet
 • 1 hel dags entre til Sydthy Kurbad inkl. frugt og isvand og håndklæde

Spaophold i Sverige

Her finder i de bedste spaophold i det sydlige Sverige. Her kommer i let til, både fra Sjælland eller Midtjylland. Sverige byder på et helt andet landskab og en meget anderledes natur, end den danske. Her bydes i på lækre spaophold, der er beliggende tæt ved de skønne svenske kyster.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad ligger lige ned til Øresund, hvor der findes skøn strand med kridhvidt sand. Her er der tale om afslapning og rekreation på højeste niveau. Hotellet sørger for masser af tid og ro i den store og indbydende spa afdeling, så i kan komme helt ned i gear og nyde jeres ophold.

Med i dette skønne spaophold er følgende

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Ubegrænset adgang til spa afdelingen og aktiviteter
 • Tøfler, badekåbe og spa håndklæde
 • 3 retters middag i hotellets restaurant Port
 • Stor og lækker morgenbuffet

Spaophold på Hotel Skansen i Båstad

Spaophold på Hotel Skansen

Her går turen til Båstad, som ligger på Sveriges sydlige østkyst. Med udsigt til Kattegat ligger Hotel Skansen, som er et af Sveriges bedste spahoteller. Her kan i nyde de mange forskellige spa aktiviteter og den lækre strand, lige uden for døren. Der er for alvor tale om svensk wellness på højt niveau.

Inklusive i dette dejlige ophold er følgende

 • 1 overnatning
 • Fri entre til spa og badehus
 • 3 retters menu
 • Morgenmadsbuffet

Spaophold i Tyskland

I den nordlige del af Tyskland minder landskabet og naturen om den danske, Sønderjyske natur. Smuk, frodig og indbydende. Her er der kig til både natur og fjord eller hav, så jeres omgivelser er helt perfekte.

Spaophold på Hotel Budersand på Sylt

Spaophold på Hotel Budersand

Hotel Budersand ligger smukt på den lille tyske ø Sylt, – eller som vi danskere kalder den, Sild. Her er der både udsigt til hav, lystbådehavn og lækker golfbane. Hotellet ligger direkte ud til Nordsøen og det emmer af luksus og lækkert design. I har balkon på værelset, så udsigt og natur kan nydes i fulde drag.

Blandt de mange lækre ting der er inkluderet i jeres ophold, finder i

 • 3 nætter i Deluxe dobbeltværelse på 35 m2 med udsigt
 • Luksus morgenbuffet
 • Adgang til til Spa Budersand
 • Privat bar på jeres værelse

Specielle spaophold tilbud lidt længere nordpå

Vi har gjort os umage og har fundet et par lækre spaophold tilbud, hvor i kommer lidt længere væk hjemmefra. Her er der tale om lækre ophold i helt anderledes omgivelser. Læs med her og bliv inspireret til jeres næste oplevelse.

Luxus Cruise med DFDS fra København til Oslo

LuksusCruise

Man kan nemt komme til at skære alle former for Cruises over en kam. Men her får i en helt unik og luksuspræget oplevelse. Turen til Norges hovedstad og retur til København, er fuldstændig enestående, hvis i altså elsker at sejle. For her kan i netop slappe fuldstændig af og koble af fra hverdagen. Både indendørs på det store Cruise skib  og udendørs på de mange forskellige dæk. I har mulighed for at besøge skibet store spa område, for ekstra afslapning og forkælelse.

Følgende er inkluderet i jeres luksus cruise

 • 2 overnatninger i Commodore kahyt med dobbeltseng og havudsigt
 • Lækker Commodore morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer
 • Et glas skøn prosecco til morgenmaden

Forær et spaophold for 2 til en, du holder af

Et spaophold for 2 er en fuldkommen vidunderlig gave at modtage. Det er den lille luksus, der kan være svær at få plads til i et til tider stramt budget. Din modtager vil helt sikkert sætte pris på sådan en gave og vil sammen med sin partner nyde opholdet til fulde. Har du selv været på et spaophold, forstår du hvorfor.

Vi er så vant til at give forbrugsgoder i gave,- en ny køkkenmaskine, en smart kantklipper eller et par designer lysestager. Det er der som sådan intet galt i, hvis det er det, der står højest på ønskelisten. En gang imellem kan det dog være en super god idé at tænke ud af boksen og give en gave, man selv ville ønske sig at få.

Giv din modtager en skøn oplevelse for livet. En gave der vil blive husket og værdsat og som giver nogle skønne minder, som aldrig glemmes. Det er helt sikkert meget tæt på at blive den bedste gave, man slet ikke vidste at man ønskede sig. Et spaophold for 2  givet i gave, giver netop den sjældne mulighed for at nyde hinandens selskab  uden dårlig samvittighed.

Forærer du et spaophold for 2 til din bedre halvdel, så er det den helt perfekte gave, som du selv kan tage del i. Om du vil give en uventet kærlighedgave eller vente til en passende anledning, som for eksempel fødselsdag, jul eller et jubilæum, er helt op til dig. Det vigtigste er, at i kan nyde hinandens selskab på et lækkert spaophold. Langt fra hverdagens stress og jag og med udsigt til ren nydelse.

Et spaophold for 2 giver fornyet energi til hverdagen

Et spaophold er den lille ekstra luksus, der kan forsøde en ellers travl hverdag. Et spaophold for 2 er designet til, at i begge kan geare fuldstændigt ned og nyde den ro og afslapning, som venter jer. Her er der ingen der har travlt, andet end med at nyde opholdet og lade roen kommer helt ind under huden.

Hiv et par dage ud af den ellers travle kalender og book et spaophold for 2. Giv jer selv lov til at nyde uden at yde. Det er en sjælden luksus, som skal udnyttes når muligheden er der. I vil helt sikkert returnere med ro og balance i både krop og sjæl. Fyldt med gode minder fra et par skønne dage i roen og afslapningens tegn.

Vi har i denne artikel fundet alle ovenstående og anbefalede spaophold i Danmark og nærmeste udland i samarbejde med spaopholdsguide.dk. Vi håber i har fundet god inspiration til jeres næste spaophold, om det bliver på dansk jord eller i måske samtidig vælger at udforske en lille smule af verden.

Andre gode muligheder

Luksus spaophold for 2 på Comwell Borupgaard

Spaophold på Comwell Borupgaard

Her går turen til Snekkersten i Nordsjælland. Comwell Borupgaard oser af landlig idyl med sit stråtækte tag og hvidmalede mure. Når i træder indenfor i hotellet, finder i smagfuld indretning og hyggelige værelser. Her er det ikke svært at nyde de mange gode øjeblikke for både krop og sjæl. Et luksus spaophold i de helt rette omgivelser.

Med denne skønne getaway får i blandt andet

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Fri adgang til Aqua Spa og fitness afdeling
 • 4 retters middag i hotellets restaurant
 • Stor og lækker morgenbuffet

Spaophold på Fjordgaarden

Spaophold på Fjordgaarden

I skal en tur til Ringkøbing i Vestjylland, når turen går til Fjordgaardens skønne spaophold. Fjordgaardens “ro for to” får jer helt ned i tempo, langt fra hverdagens stress og jag. Her kan i ikke undgå at nyde både stedets charme, den vilde Vestjyske natur og kurbadets mange muligheder for både indendørs og udendørs afslapning.

Med i spaopholdet får i følgende lækkerier

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Fri adgang til kurbadet, inkl frugt, snacks og vand ad libitum
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Stor og dejlig morgenbuffet
 • Gratis lånecykler

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg er et stort og prægtigt hotel, der ligger lige ud til Øresunds skønne kyst. En fuldkommen dejlig oase, der helt per automatik får pulsen ned og roen frem i jer begge. Det hvide, statelige hotel byder jer indenfor i de skønneste rammer for et vidunderligt spaophold.

Dette dejlige spaophold er indkluderet

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Fri adgang til Spa afdeling og fitnesscenter
 • Nordic Afternoon Tea
 • Valgfri middagsret
 • Morgenmad

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Vi befinder os stadig på Nordsjællands kyst. Her er der mange små perler, som ligger helt ud til kysten. Marienlyst Strandhotel er i sandhed en ægte perle. Hotellet ligger lige på stranden og med udsigt til Kronborg Slots spir og tårne. Her kan i se frem til et ophold, der både byder på skønne spaoplevelser og og lækker gourmetmad.

Her får i et spaophold der inkluderer

 • 1 overnatning i superior værelse med skøn havudsigt
 • Velkomstchampagne i Brasserie 1861
 • Adgang til indendørs og udendørs spa, inkl. håndklæde, slippers og badekåbe
 • 5 retters servering i Brasserie 1861 efter køkkenchefens valg
 • Fri entre til casino Marienlyst
 • Stor flot morgenbuffet

Spaophold Jylland

Passer et spaophold i Jylland jer bedre, så ser i her det bedste udvalg. I Jylland går tiden måske lige den anelse langsommere end så mange andre steder. Eller det føles i hvert fald sådan, især når i tager på lækkert spaophold i landsdelen.

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand ligger i den lille Nordjyske by Farsø. Her er det tid til forkælelse og nydelse i fulde drag. Her er i omgivet af de grønne golfbaner og det fredfyldte Nordjyske landskab så langt øjet rækker. Her handler det kun om at slappe af og nyde hinandens selskab. Og naturligvis de mange aktiviteter der er inkluderet i jeres spaophold

Her får i nemlig følgende med i jeres ophold

 • Overnatning i lyst og stilfuldt værelse med udsigt over Sjørup Sø eller golfbanerne
 • En entré pr. person til Nordic Spa HimmerLand
 • Lån af luksus badekåbe, tøfler og håndklæde til jer begge
 • Fri adgang til badeland og fitnesscenter
 • Lækker morgenbuffet

Spaophold på THE THIEF

THE THIEF ligger på Tjuvholmen, en lille ø lige midt ved Oslos centrum. Det er beliggenheden, der har givet hotellet sit navn, for Tjuv betyder tyv på norsk. Hotellet er moderne, både i sin arkitektur og i sin indretning. Her får i nordisk elegance, krydret med international kunst og en udsigt i sent glemmer.

Her får i blandt andet følgende inkluderet i jeres ophold

 • En overnatning i Deluxe værelse
 • Adgang til THIEF Spa
 • 50 minutters klassisk massage i THIEF Spa
 • Lækker kontinental morgenmad

Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

Der er dømt badehusstemning fra start af. Hotel Bretagne Badehotel ligger i Hornbæk, tæt på både sø og strand og midt i den skønne Nordsjællandske natur. Med smagfuldt indrettede værelser i ægte badehotel stil er det umuligt for jer ikke at slappe fuldstændigt af.

Blandt mange andre lækre features, er følgende inkluderet i jeres ophold

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Kage og kaffe ved ankomst
 • 2 timers fri adgang til Ilse Jacobsens kurbad
 • Gourmet Menu med 6 lækre serveringer og tilhørende vinmenu

Spaophold på Alter Meierhof

På Alter Meierhof i Glücksburg er verden en anden. Stedet har den helt lækre luksuriøse stemning, med højt til loftet og skønne detaljer, der virkelig er kælet for. Dette spaophold byder på tid for 2, med jer begge i centrum. Her venter der jer en verden af lækkerier og overraskelser.

Jeres ophold byder på masser af ting, blandt andet

 • 2 overnatninger i stort “Meierhof” dobbeltværelse
 • Fri adgang til Thermal Spa
 • Hamam ceremoni for 2
 • 4 retter candlelight middag
 • Morgenmad

Orient Deluxe på Alter Meierhof

Endnu engang tilbyder Alter Meierhof et spaophold der får jer til at glemme, at der findes en verden udenfor hotellet. Her bydes i på et Orient Deluxe ophold med luksusoplevelser i særklasse. Det er det ultimativ luksus og forkælelse fra det øjeblik i bydes velkommen af hotellets personale.

Blandt de mange forskellige features i dette ophold, nævner vi

 • 2 overnatninger i stort, stilfuldt  “Meierhof” dobbeltværelse
 • Fri adgang til hotellets lækre Thermal Spa
 • 3 forskellige behandlinger i Thermal Spa
 • 3 retters middag i hotellets restaurant “Brasseriet”
 • 6 retters menu i hotellets Michelin restaurant “Meierei Dirk Luther”

Spaophold på Alter Meierhof

Det 5 stjernede luksushotel Alter Meierhof ligger i Glücksburg, bare 20 minutters kørsel fra grænsen. I luksuriøs stil ligger det lige ned til Flensborg Fjord og med tilhørende have i park størrelsen. Alter Meierhof er uden tvivl et storslået hotel, både indvendigt og udvendigt.

Med i opholdet finder i blandt andet

 • 1 overnatning i stort “Meierhof” dobbeltværelse
 • Fri adgang til hotellets smukke Thermal Spa
 • 3 retters middag for 2 i restaurant Brasseriet
 • 1 behandling i det orientalske Rasul dampbad for jer begge
 • Morgenbuffet i gourmet klassen