Er du på udkig efter de bedste recovery boots? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i artiklen har vi nemlig fundet 5 af de bedste recovery boots i forskellige kategorier. Det betyder, at uanset hvilken type og hvilket prisleje du leder efter, så indeholder listen her på siden et oplagt bud på det rette valg for dig.

Recovery boots er noget, man har brugt i mange år i sundhedssektoren. Her har formålet være at behandle eksempelvis dårlig blodcirkulation, smerter i ben og fødder, og lignende. Henover de senere år har sportsudøvere dog også taget konceptet til sig, fordi recovery boots kan forkorte restitutionstiden efter en træning.

Savner du at kroppen blev hurtigere klar, når du har trænet ben, løbet en tur eller cyklet langt? Så kan recovery boots være et stærkt værktøj til at optimere din træning. Samtidig kan de også bidrage til at forebygge skader og sågar forkorte helingsprocessen.

Der er således mange gode grunde til at købe recovery boots, som i øvrigt også kaldes for kompressionsstøvler på dansk. Spørgsmålet er bare, hvilket sæt støver man skal købe. Hvis du er nysgerrig på dette, er det bare med at læse nedenstående bedst i test liste igennem.

Optima Recovery Boots Ultima K8 – Bedste recovery boots med 8 kamre

RECOVERY BOOTS K8 STATIONÆR

Næste sæt recovery boots på listen er fra Optima Sport, hvilket er et mærke, som vil gå igen et par gange i løbet af vores bedst i test. Det er der én simpel årsag til; de er på mange måder førende inden for lige netop dette felt.

Her er specifikt tale om Optima Recovery Boots Ultima K8, som løber med titlen som de bedste recovery boots med 8 kamre. Den skarpe læser vil opdage, at det er det samme antal kamre, som modellen ovenfor – men da denne naturligvis ikke kan fremgå to gange af listen, bliver du her præsenteret for et oplagt bud på et andet godt køb.

Rig justeringsmulighed

Fordelen ved at vælge recovery boots med 8 kamre er den øgede justeringsmulighed og ikke mindst effekt. Jo flere kamre, jo mindre er det enkelte kammer, og dermed kan det give en mere dybdegående massage end et større kammer ville kunne.

Justeringsmuligheden viser sig i form af muligheden for den individuelle styring af de enkelte kamre. Er der derfor bestemte områder af kroppen, som du ikke vil lægge tryk på – eksempelvis grundet en skade – så kan du relativt nemt undgå dette ved midlertidigt at frakoble et kammer.

De 8 kamre er placeret således, at der er 1 ved foden, 3 ved læggen og 4 ved låret. Det betyder, at Optima Ultima K8 er recovery boots, der kan hjælpe hele underkroppen med at restituere hurtigere og mere effektivt efter en træning.

Medfølgende transporttaske og digital styreenhed

Ved købet af Optima Ultima K8 får du en medfølgende transporttaske. Denne er rummelig, og har derfor god plads til støvlerne og deres udstyr. Fordelen ved at bruge tasken er naturligvis, at du let og trygt kan tage dine recovery boots med dig – uden at skulle være bekymret for at beskadige dem.

Styringen af disse recovery boots fra Optima Sport sker via en digital styreenhed. Denne har en række knapper, der gør det nemt at vælge mellem forskellige forudindstillede programmer, tænde og slukke for kamre, indstille intensitet og så videre.

Styreenheden er ikke helt så kompakt som den er ved flere af de andre recovery boots her på listen. Den kræver derfor lidt mere plads, om end det er af en rimelig ubetydelig størrelse.

4 programmer + 2 kombinationsfunktioner

Nu talte vi kort om, at man med sin digitale styreenhed nemt kan vælge mellem forskellige forudindstillede programmer. Helt konkret er der 4 af slagsen:

 1. Massage (1 kammer ad gangen)
 2. Massage (2 kamre ad gangen)
 3. Lymfedrænage
 4. Restitution

Endnu engang må vi konstatere, at navnene er meget sigende for, hvad programmet indeholder. Du skal bare have styr på, om de har fået tildelt bogstavet “A”, ”B”, ”C” eller ”D” på styreenheden.

Udover disse forskellige programmer, så giver Optimat Recovery Boots Ultima K8 også mulighed for at vælge en ”E”- og ”F”-indstilling. Disse er kombinationer af ovenstående programmer.

Helt konkret er ”E” et program, hvor lymfedrænage og massage med 2 kamre kører i cyklus. Ved ”F” er det massage med 1 kammer, massage med 2 kamre og restitutionsprogrammet, der kører i cyklus.

 

Reecover Elite Recovery Boots – Bedste recovery boots

REECOVER ELITE RECOVERY BOOTS

Først på listen over de bedste recovery boots har vi Reecover Elite. Det er et sæt af støvler, der brillerer hele vejen rundt, og er særligt designet til eliteudøvere – deraf også navnet. Det betyder, at hvis du skal have de absolut bedste recovery boots, så er disse uden tvivl det helt rette valg.

Det betyder dog også, at disse kompressionsstøvler kan mere end nødvendigt for mange, der træner mere på hobbyplan. Du må derfor vurdere med dig selv, hvorvidt den højere pris kan retfærdiggøres, når nogle af de senere præsenterede støvler også kan rigtig meget til en lavere pris.

Brug støvlerne mens batterierne oplader

En af fordelene ved at vælge disse recovery boots er, at de kører på batteri. Det giver en fleksibilitet i forhold til, hvor og hvornår du kan benytte dem, da du ikke er afhængig af at være tæt på en stikkontakt eller lignende.

Samtidig er det bemærkelsesværdigt, at støvlerne faktisk kan benyttes under opladning. Det er ellers ikke noget, som ret mange kompressionsstøvler kan prale af – men det gør bar en enorm forskel for fleksibiliteten og anvendeligheden.

Vi antager naturligvis, at du køber dine recovery boots for at bruge dem så meget som muligt, og det er her, at sådanne funktioner gør en forskel. Man er nemlig ikke bundet på samme måde som med andre modeller, og man er ej heller tvunget til at undlade at bruge støvlerne, skulle man have glemt at oplade dem før brug.

4 indbyggede programmer

REECOVER Elite kommer med 4 forskellige forudindstillede programmer, der har hver sit formål:

 1. Massage
 2. Restitution
 3. Full squeeze
 4. Lymfedrænage

Navnene siger i bund og grund sig selv. Massage vælger man, hvis man gerne vil have en massagelignende oplevelse og restitutionsprogrammet er til dig, der bruger recovery boots for at hjælpe kroppen med at restituere.

Full squeeze er bogstaveligt talt det, som det lyder som om; der er fuldt tryk i alle støvlernes kamre på én gang. Endelig har vi lymfedrænage, som forsøger at aktivere lymfesystemet med henblik på at hjælpe det med at afskaffe affaldsstoffer og lignende.

Fordelen ved at have sådanne forudindstillede programmer er, at du ikke behøver at bekymre dig om at sammensætte din egen behandling. Det er der andre, og i mange tilfælde mere kompetente, der har gjort for dig.

Mulighed for at indstille selv

Det betyder dog ikke, at du ikke selv kan indstille dine REECOVER Elite kompressionsstøvler. Tværtimod – som et af de eneste sæt støvler på markedet, har disse trykstyring. Det betyder, at du kan justere trykket mellem 30 mmHg og 260 mmHg uafhængigt i hver af de 8 kamre, som støvlerne er udstyret med.

Denne form for indstilbarhed er særlig anvendelig, hvis man gerne vil ramme eller undgå specifikke områder af kroppen – og hvis man ved, hvad man laver.

Mere end bare støvler – ram hele kroppen

Det er værd at bide mærke i, at vi taler om kroppen og ikke kun benene. Det forholder sig nemlig sådan, at REECOVER Elite kan købes med forskellige cuffs. Det vil sige, at der kan tilkobles forskellige udstyr således, at du ikke kun kan bruge dine recovery boots på fødder og ben.

Der er også mulighed for at købe ”boots” til armene og skuldrene, lænden, samt lår- og balleregionen. Denne fleksibilitet er en af årsagerne til, at REECOVER Elite er utrolig populær blandt eksempelvis fysioterapeuter og styrketrænere. De vil nemlig typisk have behov for udstyr, der kan restituere mere end bare benene.

Reecover Recovery Boots Pro6 – Bedste recovery boots til prisen

REECOVER RECOVERY BOOTS

Vi vender for en kort stund tilbage til Reecover med deres Recovery Boots Pro6, som er de bedste recovery boots til prisen her på listen. Denne titel får de naturligvis fordi de præsterer godt, og samtidig er skarpt prissat sammenlignet med mange af de andre recovery boots på markedet.

Dermed ikke sagt, at de er de billigste, men blot, at det er her, at du får mest værdi for pengene i vores optik. Det er vi ikke de eneste, der synes.

4,8 ud af 5 stjerner

Hos Den Intelligente Krop, der blandt andet sælger disse recovery boots fra Reecover, er der i alt 23 kunder, der har anmeldt støvlerne i skrivende stund. De er i langt overvejende grad begejstrede for deres køb. Derfor lyder den gennemsnitlige vurdering også på intet mindre end 4,8 ud af 5 stjerner.

Støvlerne bliver blandt andet rost for at være et ”godt produkt til prisen”, og flere skriver, at de bruger dem flere gange om ugen. Samtidig værdsætter mange de 6 kamre, fordi det er et fint mellemstadie mellem de til tider billige recovery boots med 4 kamre og de noget dyrere modeller med 8 kamre.

En enkel anmelder har oplevet, at lige netop disse bedste recovery boots til prisen ikke helt havde et kraftigt nok tryk til hans ben. Men det er naturligvis et spørgsmål om personlig præference, og med en klar overvægt af tilfredse kunder, er der også en vis sandsynlighed for, at disse recovery boots vil være fine til dig.

30 minutter sparer dig for 48 timer

Vi har tidligere været inde på, hvordan brugen af recovery boots kan speede restitutionsprocessen en anelse op. Det er disse støvler et oplagt eksempel på. Tests viser nemlig angiveligt, at 30 minutters brug af Reecover Recovery Boots som disse, kan svare til op mod 48 timers passiv restitution.

Det afhænger naturligvis af en række aspekter, hvor effektive støvlerne er – men der er ingen tvivl om, at de har en effekt. Det gælder sådan set uanset om du døjer med gigt, dårlig blodcirkulation eller blot er øm i benene efter en hård omgang træning.

Recovery boots med 4 programmer og cyklusindstilling

Som med de andre to recovery boots, som vi hidtil har præsenteret, har disse Reecover Pro6 recovery boots også 4 programmer. Disse er forudindstillet fra fabrikkens side, og tæller følgende:

 1. Massage
 2. Lymfedrænage
 3. Restitution
 4. Full squeeze

Dertil kommer to cyklusindstillinger, hvor du enten kan sætte Lymfedrænage og Resitution i cyklus eller massage, restitution og full squeeze. Uanset hvad du vælger, vil du have muligheden for at justere trykket i de enkelte kamre – så længe, at du holder dig inden for 30 – 250 mmHg-skalaen.

Derudover kan de 6 kamre aktiveres og deaktivere uafhængigt, for at undgå at ramme et sted på kroppen, hvor du har en skade eller lignende.

Recoverym8 Recovery Boots – Bedste recovery boots med batteri

Recovery Boots m/ 6 Kamre Batteri / Trådløs / Ben

Hvis du er på udkig efter de bedste recovery boots med batteri, så kig ej længere. Dette sæt med 6 kamre fra RecoveryM8 er det oplagte valg. I hvert fald vinder de titlen her i vores recovery boots bedst i test og det er ikke uden grund.

Først og fremmest er det et sæt kompressionsstøvler, der sælges af Recoverym8, hvis eneste fokus er at sælge produkter, der hjælper med bedre restituering. Det er noget, som de har fået utrolig meget ros for.

4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Recoverym8 har nemlig fået intet mindre end 4,9 ud af 5 stjerner i gennemsnitlig vurdering, når man slår dem op på Trustpilot. Dette er i skrivende stund en score, der er baseret på 510 anmeldelser, hvoraf 94% har vurderet webshoppen som fremragende (5 stjerner).

Flere af disse anmeldelser nævner disse recovery boots med batteri, og de er alle vældig positive. Eksempelvis skriver Thomas, at hans støvler er blevet en fast del af hverdagen. Du kan med andre ord være helt rolig ved at købe dine recovery boots fra Recoverym8 – der er i hvert fald 500+ personer, der vil stå inde for, at man står tilbage med en god oplevelse bagefter.

Mere end bare en god virksomhed

Selvom virksomheden er god, er det naturligvis selve kompressionsstøvlerne, der skal være i fokus. Heldigvis er det på mange måder nogle rigtig fine recovery boots. Først og fremmest er de naturligvis trådløse – eller på batteri om man vil – hvilket i den grad giver en øget fleksibilitet.

Vi har allerede været lidt inde på, hvor dejligt det kan være, at man kan bruge støvlerne, hvor og når man vil. Det er nemlig lige det, som batteriet giver mulighed for, så du eksempelvis kan tage dine recovery boots med i træningscenteret, på ferie eller i sommerhus.

Det er utroligt belejligt, og absolut afgørende for dig, der er meget på farten. Er det ikke tilfældet, er det ikke sikkert, at recovery boots med batteri nødvendigvis er det rigtige valg – de kan nemlig godt være lidt dyrere end de stationære modeller.

Det er dog en individuel vurdering, for de trådløse og stationære modeller har naturligvis hver sine fordele og ulemper.

6 programmer til ethvert formål

Recoverym8 Recovery Boots har 6 kamre og 6 programmer. Det er da til at huske. I modsætning til de øvrige støvler her på listen, er programmerne dog mere for kendere. De er nemlig ikke navngivet efter deres formål, men er derimod blot angivet med måden de fungerer på.

Det vil sige, at du kan se frem til følgende funktioner:

 1. Program A: Ét kammer fyldes og tømmes indtil programmet har været alle kamrene igennem, hvorefter det starter forfra.
 2. Program B: Ét kammer fyldes ad gangen indtil alle 6 kamre er fyldt, hvorefter de tømmes og programmet starter forfra.
 3. Program C: Alle 6 kamre fyldes på én gang, hvorefter de tømmes og programmet starter forfra.
 4. Program D: Kammer 1 og 2 fyldes, hvorefter kammer 1 tømmes mens kammer 3 fyldes. Dermed er der altid 2 fyldte kamre.
 5. Program E: Kammer 1, 2 og 3 fyldes, hvorefter kammer 1 tømmes mens kammer 4 fyldes. Dermed er der altid 3 fyldte kamre.
 6. Program F: Kammer 1 fyldes, pulserer og holder trykket mens kammera 2 og 3 gør det samme. Herefter tømmes kammer 1 mens kammer 4 fyldes. Dermed er der altid 3 fyldte kamre.

Du vælger naturligvis selv trykket, og det handler således primært om at finde ud af, hvilket program, du bedst kan lide i forskellige situationer. Ofte vil det også kunne give god mening at variere lidt mellem programmerne fra gang til gang.

Valget af program og tryk sker via en medfølgende styreenhed, der har digtiale displays og fysiske knapper.

Optima Recovery Boots K8 Battery – Bedste recovery boots med app

RECOVERY BOOTS K8 BATTERY

Indtil nu er du udelukkende blevet præsenteret for recovery boots, der styres via fjernbetjeninger og fysiske styreenheder. Derfor tager vi den nu et nøk op ad den teknologiske stige – Optima K8 Battery er nemlig de bedste recovery boots med app.

Styr dine recovery boots fra telefonen

Ja, du læste rigtigt. Med denne batteridrevne udgave af nogle af de bedste recovery boots, behøver du ikke at have fat i den medfølgende fjernbetjening eller styreenhed. I stedet kan du installere Optima Sports app til telefonen, hvorfra du kan styre alle de samme faktorer.

Det vil sige, at du her kan vælge tryk, tidsindstilling, program og så videre. Samtidig er manualen også indbygget, så du altid har den lige ved hånden. Fordelen ved dette er naturligvis, at man uden problemer kan skifte program, stoppe eller starte massagen eller lignende fra sin mobil.

Mange sidder alligevel med telefonen i hånden, når de benytter deres recovery boots. Derfor kan det være lige så nemt at åbne app’en, som at skulle have fat i den medfølgende digitale styreenhed, som er tilkoblet med ledning.

Det er ligeledes vigtigt at bemærke, at du både via den medfølgende fjernbetjening og app kan til- og frakoble de 8 kamre enkeltvis. Dette betyder, at hvis du eksempelvis har en skade eller et andet sted på kroppen, som ikke skal udsættes for et tryk, så kan du frakoble det pågældende kammer.

Dette kan også bruges til at fokusere restitutionseffekten til meget bestemte områder, som eksempelvis én bestemt muskel eller lignende. Det afhænger meget af formålet med brugen af kompressionsstøvlerne i den pågældende situation, men det er absolut rart at have muligheden.

4 programmer til optimal restitution

Det er naturligvis ikke kun den medfølgende app, der gør disse recovery boots til et oplagt valg. Det er også et oprigtigt godt sæt støvler, som eksempelvis kommer med 4 forudindstillede programmer, som du nemt og hurtigt kan igangsætte.

Helt præcis kan du vælge mellem følgende:

 1. Massage med 1 kammer ad gangen
 2. Lymfedrænage
 3. Pulserende massage
 4. Restitution

Det burde være tilstrækkeligt for de fleste, og du kan derfor være helt rolig ved at vælge lige netop disse recovery botos, hvis du også værdsætter fleksibiliteten ved at vælge en model med batteri, samt den medfølgende app.

Køb recovery boots på tilbud og spar penge

Det var vores liste over 5 af de bedste recovery boots. Som lovet, er du blevet præsenteret for modeller i forskellige prisklasser, og det kan primært ses på antallet af kamre, samt hvorvidt der er tale om stationære eller batteridrevne recovery boots.

Uanset hvilken af ovenstående modeller du hælder til, og uanset dit budget, så kan det give god mening at undersøge muligheden for at købe recovery boots på tilbud. Vi kan allerede nu afsløre, at flere af ovenstående støvler bliver sat på tilbud fra tid til anden hos de forhandlere, som vi henviser til på listen.

Det er ikke ualmindeligt, at du kan spare mere end 1.000 kroner ved at gøre brug af et tilbud på recovery boots. Det er naturligvis ikke altid tilfældet, men vi kan uden tvivl anbefale, at du slår vejen forbi de anbefalede webshops for at se, om de kører med nedsat pris, når du læser artiklen her.

Vores erfaring viser os, at det på ingen måder er usædvanligt, at der er lidt at spare – og det er naturligvis værd at tage med. Du kan med fordel også tage et kig på priserne for nogle af de recovery boots, der ellers er uden for dig budget, men som kunne falde inden for rammerne, hvis de kom på tilbud.