Drømmer du om en massagestol, så er du langt fra den eneste. Desværre er der mange, der vælger ikke at investere i en, fordi de enten synes, at markedet er for uoverskueligt eller, at det simpelthen er for dyrt. For at afhjælpe dette, har vi skrevet denne artikel om de bedste massagestole, som du kan købe lige nu.

Undervejs i artiklen vil du blive præsenteret for 6 forskellige massagestole. De har alle forskellige funktioner, designs og ikke mindst priser. Det betyder, at nærmest uanset dit budget, dine stilmæssige præferencer og dine behov, så er der en massagestol til dig.

Det er i hvert fald det, som vi har forsøgt at fremhæve henover de nedenstående afsnit. Vi håber, at du vil læse med og dykke lidt ned i de forskellige muligheder. Er du specifikt på udkig efter en massestol til den laveste pris, med et flot design eller andet? Så kan du bruge kategorierne, som listen er opdelt i, til at navigere dig ned til den eller de mest relevante massagestole.

Så er der sådan set ikke så meget andet at gøre, end at ønske dig god læselyst, samt held og lykke med at finde den rigtige stol til lige netop dine behov. Vi håber, at det lykkedes, og at nedenstående liste kan bringe dig tættere på drømmen om en massagestol.

OGAWA Master Drive 4D Plus – Bedste massagestol til prisen

OGAWA Master Drive 4D Plus Sort

Behøver det ikke at koste spidsen af et jetjager, når du skal ud at investere i en ny massagestol? Så vil vi anbefale, at du tager et nærmere kig på denne OGAWA Master Drive 4D Plus. Den får nemlig her titlen som den bedste massagestol til prisen.

Hvad mener vi med det? Jo, det betyder, at det i bund og grund er her, at du får mest værdi for pengene. Det er omtrent ved det her prisleje, at du begynder at betale meget mere for få ekstra funktioner, som typisk ikke kan retfærdiggøres rent økonomisk.

OGAWA Master Drive 4D Plus er således toppen på kurven, når det kommer til værdi for pengene – og det gør den til et rigtig attraktivt valg og en vigtig del her i vores massagestol bedst i test. Men hvad er det, der gør den særlig? Det kigger vi nærmere på nedenfor.

Præcis og effektiv 4D-massage

Hvis man skal have en god massage, så kræver det, at den er præcis. Den skal ramme de rigtige steder på de rigtige tidspunkter og med den rigtige kraft. Det er noget, som mennesker kan gøre bedre, end en massagestol, der skal passe til alle.

Men denne OGAWA Master Drive 4D Plus kommer rigtig tæt på den autentiske massageoplevelse med sit 4D-massage. Det betyder kort og godt, at stolen scanner din krop og tilpasser massagen herefter. Den kan ramme intet mindre end 36 akupunkturpunkter, og bevæger sig i øvrigt i alle retning, for at simulere en rigtig massage.

Dertil benytter massagestolen fra OGAWA også de indbyggede varmeelementer til at opvarme kroppen, og på den måde give en fornemmelse af varmeterapi. Det er med til at optimere effekten og komforten under massagen.

Endelig har den en 135 centimeter lang L-skinne indbygget, der sikrer massage hele vejen fra nakken og ned i sædet under hoften. Det vil sige, at hele kroppen er dækket, og kan maseres således, at du kan komme af med spændinger uanset, hvor de måtte sidde.

Oplagt til dig med dårligt knæ

Som en af de eneste massagestole på verdensplan, kan OGAWA Master Drive 4D Plus også massere dit knæ. Det sker på tryg og forsigtig vis med airbags og varmepuder, og du styrer helt selv intensiteten. Der er ingen tvivl om, at det kan gøre vidundere for dig, der måtte døje med et svækket knæ, smerter i området eller lignende.

Indbygget touchskærm og intuitivt kontrolpanel

Med intet mindre end 23 autoprogrammer og mere end 500 manuelle indstillingsmuligheder, er der rig mulighed for at tilpasse OGAWA Master Drive 4D Plus til lige netop dine behov. Det foregår via den indbyggede touchskærm, der måler 7 tommer, samt via kontrolpanelet med fysiske knapper.

Til sammen kan du bruge disse til at bestemme, hvilke områder af kroppen, der skal masseres, hvor intensiv massagen skal være, om der skal bruges varme og så videre. Det hele foregår både let og intuitivt således, at man ikke behøver at være et teknologigeni for at benytte massagestolen.

Nordic-Wellness Dreamliner – Bedste billige massagestol

Nordic-wellness - Dreamliner massagestol

Hvis du er på udkig efter den bedste billige massagestol, så er du nok sprunget let og elegant over de ovenstående – for der er vist ingen situation, hvor de kan beskrives som billige. Men det kan man til gengæld med denne model fra Nordic-Wellness, som går under navnet ”Dreamliner”.

Dreamliner er ikke bare en populær massagestol, men det er også en af de billigste modeller man finder i Danmark. Til trods for det, så får man rigtig meget for pengene, og det kan således være en oplagt måde at finde du af, hvorvidt et liv med massagestol er noget for dig.

4D-massage via luftkompression

På trods af, at det her er en billig massagestol, så har den indbygget kropsscanning. Som vi tidligere har nævnt, betyder det, at stolen optimerer massagen til din krop. Det er allerede et stort plus. Dertil så er den udstyret med såkaldt 4D-massage, hvilket vi også ser i nogle af de dyrere modeller.

Det betyder, at den masserer på flere leder og kanter, og i øvrigt også benytter sig af varmeelementer for at give kroppen de bedste forudsætninger for at tage i mod og nyde massagen. Dertil benytter massagestolen fra Nordic-Wellness sig også af luftkompressionsmassage i tilføjelse til den klassiske SL-skinne.

Der er således fuldt skrue på massageteknologien, og det er utroligt, hvad man kan få for pengene her, sammenlignet med nogle af konkurrenterne. Dette underbygges af, at den billige massagestol her også er udstyret med den tidligere omtalte ”Zero Gravity”-funktion. Det vil sige, at den kan sørge for at placere dig i en position, hvor dine knæ er højere placeret end hjertet for at skabe optimal effekt af massagen.

Materialekvaliteten gør forskellen

Du sidder måske og studser lidt over, hvad det dog er, der gør de andre massagestole så dyre, når denne kan så meget uden at koste det hvide ud af øjnene. Forskellen er to-benet; på den ene side har du materialekvaliteten og på den anden har du detaljerne.

Flere af de andre stole er udformet i ægte læder og ægte træ, og der er sammensat efter alle de rigtige teknikker. Her kan man godt mærke, at kvaliteten lige er et tand længere nede på rangstigen. Dermed ikke sagt, at den er dårlig, for det er oprigtigt en vældig fin og samtidig billig massagestol.

Det andet element var som sagt detaljerne. Her tænker vi på ting som softwarelayoutet på den tilhørende touchskærm, indbyggede højtalere, kvaliteten af kropsscanneren, detaljegraden i indstillingerne, antallet af akupunkturpunkter, som massagestolen kan ramme og så videre.

Men som vi lagde ud med at sige; hvis du gerne vil prøve en massagestol, for at se om det er noget for dig – så er det Nordic-Wellness Dreamliner uden tvivl det bedste bud. Her får du en billig massagestol, som kan rigtig meget af det, de dyrere modeller også kan. Når den så en dag går død, kan du overveje om det er værd at opgradere til en dyrere model, hvor alle detaljerne er på plads.

Beurer MC3800 HCT Design – Bedste design massagestol

Beurer MC3800 HCT Design Massagestol

Sidst på listen har vi denne design massagestol fra Beurer. Det er et mærke, der er kendt for at producere produkter af høj kvalitet, og denne MC3800 HCT Design er ingen undtagelse. Som du kan se på billedet, er det endnu en massagestol, der til forveksling kunne ligne et normalt møbel, og det er utroligt vigtigt for nogle.

Men på trods af, at man kunne forveksle denne design massagestol med en almindelig lænestol, så skal man ikke undervurderer dens massagetekniske evner. Den har nemlig indbygget kropsscanningsfunktion og kan i øvrigt også give dig fodmassage.

Forskellige massageteknikker

Der hvor man mærker, at det ikke er en massagestol som de andre på listen, er på udvalget af massageteknikker og autoprogrammer. Det er nemlig ikke helt lige så stort, men man har stadig nogle valgmuligheder – og for de fleste vil de være tilstrækkelige.

For at være helt konkret, kan du med denne Beurer MC3800 HCT Design massagestol vælge mellem følgende fire typer af massage:

  1. Shiatsu
  2. Tappe
  3. Rulle
  4. Ælte

For hver af disse kan du naturligvis styre intensiteten via den medfølgende fjernbetjening. Der er i alt tre forskellige niveauer af intensitet, og det kan være fint at skifte lidt i mellem ved brug, således, at kroppen prøver lidt af hvert og oplever noget variation.

Derudover kan man som sagt også vælge forskellige autoprogrammer. De går under navnene Relax, Refresh og Therapy. De må siges at være ganske sigende, og forsøger naturligvis at få kroppen i enten en afslappet, genopfrisket eller terapeutisk tilstand.

3 års garanti og god kvalitet

Som vi lagde ud med at sige, er Beurer generelt kendt for at lave produkter af høj kvalitet. De har faktisk lavet produkter inden for sundhed og personlig pleje i mere end 100 år. Så mange år i samme branche opnår man kun, hvis man vægter kvalitet og skaber værdi for sine kunder.

Af samme årsag tøver de heller ikke med at tilbyde 3 års garanti på denne design massagestol, som i den grad kan være værd at tage et nærmere kig på. For selvom kvaliteten er helt i top, kan man få den til en særdeles attraktiv pris, hvis ellers man formår at finde den på tilbud.

Det er i øvrigt gældende for langt de fleste af massagestolene her på vores bedst i test liste; der kan være rigtig mange penge at spare, hvis man falder over dem i forbindelse med et massagestol tilbud. Det er ej heller ualmindeligt, så der er en rimelig chance for, at der er mulighed for at gøre et godt køb, når du læser artiklen her.

WOC Galaxy X – Bedste massagestol

Galaxy X massagestol

Hvis du er på udkig efter den ubetinget bedste massagestol, koste hvad det vil, så skal du overveje denne model fra WOC. Galaxy X er både den dyreste model i deres sortiment i øjeblikket, så den er på ingen måder for alle.

Men hvis budgettet kan bære det, så får du her en massagestol, der kan alt – og lidt til. I flæng kan blandt andet nævnes stemmestyring, indbyggede højtalere, en integreret opladestation og meget mere. Alt fra komfort til teknologi er således helt i top.

Dual Core Shape sikrer optimal massage

En af de elementer, der gør WOC Galaxy X til den bedste massagestol er den indbyggede Dual Core Shape-teknologi. Som navnet indikerer, betyder det, at stolen kan massere to områder ad gangen, hvor tidligere modeller var begrænset til ét område og én bevægelsesretning.

Det kan måske virke en anelse abstrakt, men du skal blot forestille dig, at du lå på massagebriksen hos den lokale massør – men i stedet for kun at have én massør til at massere kroppen, var der to. Det er præcis den fornemmelse, som du får med Dual Core Shape-teknologien; det er som om, at der er flere hænder til at klare massagen.

Det gør ikke bare noget for komforten, men også for massagestolens effekt. Det i sig selv kan gøre det værd at investere i denne massagestol.

Spækket til med teknologi

Det behøver dog ikke være det eneste, der bidrager til den beslutning. WOC Galaxy X er nemlig spækket til med alverdens andre former for teknologi. Eksempelvis kan den lave venepumpsmassage på hele kroppen, hvilket blandt andet forebygger risikoen for blodpropper.

Dertil har den indbyggede højtalere, som vi nævnte kort tidligere. Det betyder, at du kan lytte til din yndlingspodcast, mediterende musik, en lydbog, radio eller lignende, mens du sidder og får massage. Du kan tilkoble din mobil eller tablet til stolen via Bluetooth, og dermed også se en Youtube-video, streame din yndlingsserie eller lignende.

Med en indbygget opladningsstation er der også rig mulighed for at oplade din telefon, mens du sidder i massagestolen. Det gør den ualmindelig anvendelig, og mange oplever, at det er funktioner som disse, der gør, at de får massagestolen brugt mere end ellers.

Indbygget varme og ”Zero Gravity”-funtkion

Døjer man med muskel- eller ledsmerter vil man vide, at varme kan gøre en verden til forskel. Derfor har denne WOC Galaxy X massagestol indbyggede varmeelementer. Dette sikrer, at hele kroppen kan varmes op under brug, og dermed kan du roligt se frem til endnu bedre resultater.

Dertil kommer stolen også med den såkaldte ”Zero Gravity”-funktion. Det er noget vi ser i flere og flere massagestole, og idéen er, at det skal sikre så optimal massage som muligt. Måden det fungerer på er, at stolen vipper tilbage, således, at du ligger ned med knæene højere oppe end din hjerte.

Denne position skulle ikke bare hjælpe kroppen med at slappe mere af, men også give mere flow i kroppens væsker således, at de affaldsstoffer, der løsnes under massagen, kan ledes ordentligt ud af kroppen efterfølgende.

 

WOC Sky Plus Chaiselong – Bedste pæne massagestol

Sky Plus Chaiselong

Der er mange, der er tilbøjelige til blankt at afvise en massagestol på grund af dens udseende. Vi kan på sin vis godt forstå dem, fordi de sjældent er kønne. Men realiteten er bare, at de virkelig kan gøre en forskel, hvis man døjer med smerter, spændinger og lignende.

Heldigvis har World of Comfort designet denne Sky Plus Chaiselong, som er en af de pæneste og mest stilfulde massagestole, som vi er stødt på. Den kan ikke alle de samme ting som nogle af de ovenstående modeller, men til gengæld har den udseendet med sig.

Derfor kan det være et oplagt kompromis mellem stil og komfort til dig, der nødigt ville have en traditionel massagestol stående derhjemme. Og du kan i øvrigt være helt rolig, for selvom den ikke helt kan følge med på alle parametre, så er der alligevel rigeligt, der taler for et køb af den.

Produceret i Tyskland

Tyskland er kendt for mange ting, og deres fokus på kvalitet og at gøre tingene ordentligt er uden tvivl noget af det, de gør bedst. Derfor er det naturligvis også et stort plus for denne pæne massagestol, at den er produceret i Tyskland.

Du kan roligt regne med høj kvalitet og mindst lige så høj komfort. Det gælder sådan set uanset hvilken af de mange farver du vælger massagestolen i. Den kan nemlig både bestilles i neutrale farver som hvid, sort, brun og beige, men den kan også poppe lidt i enten rød eller mørkeblå.

Enkelt massagefunktion

Massagefunktionen er, qua WOC Sky Plus Chaiselong-udformningen, relativ enkel. Du får ikke den samme komplicerede teknologis om i nogle af de traditionelle massagestole. Men når først du lægger dig på denne efter en lang dag på arbejde, og tænder på fjernbetjeningen vil du opdage, at den sagtens kan løsne lette spændinger og give en behagelig massage.

Samtidig er den vældig komfortabel at ligge på, og designet gør, at den ikke skiller sig meget ud fra de andre møbler i en minimalistisk indrettet stue. Derfor kan den sagtens bruges til hverdag også, selvom man ikke vælger at tænde for massagefunktionen.

Serviceaftale på op til 10 år

Når du køber WOC Sky Plus Chaiselong, kommer den med 2 års garanti. Er der problemer inden for denne periode, er der naturligvis hjælp at hente hos World of Comfort. Men du kan faktisk vælge at udvide serviceniveauet ved at tilkøbe en serviceaftale på 5 eller 10 år i forbindelse med din investering i den fine massagestol.

Fordelen ved at vælge en sådan serviceaftale er naturligvis, at du kan være helt tryg ved, at denne relativt stort investering bliver ved med at give værdi mange år ud i fremtiden. Det kan være en rar tryghed at have, og kan i øvrigt også være værd at betale lidt ekstra for.

Dermed ikke sagt, at der er nogen grund til bekymring for, at din WOC Sky Plus Chaiselong massagestol skulle gå i stykker. Men uheldet kan være ude, og det er naturligvis irriterende, fordi det i sagens natur er dyrt at anskaffe sig en ny.

 

WOC Apollo X – Bedste auto massagestol

Apollo X Massagestol sort

Der er mange forskellige massagestole, som artiklen her allerede har vist. Der kan være lidt forskel på, hvad det e, at de fokuserer på. Specifikt for WOC Apollo X er man gået benhårdt efter at skabe en massagestol, der er lige til at gå til.

Det betyder blandt andet, at den har en god mængde af autoprogrammer. Disse sikrer, at man bare kan sætte sig, vælge et program og få en forrygende massage – uden at skulle indstille en masse. Derfor er det også modellen her, der løber med titlen som den bedste auto massagestol i vores bedst i test-oversigt.

16 velfungerende autoprogrammer

Når vi siger, at Apollo X, som i øvrigt er en videreudvikling af den meget populære Apollo Plus, er blandt de bedste, så er det ikke kun os, der mener det. Den har af flere omgange vundet priser, herunder som den bedste i USA, der uden tvivl er verdens største marked for massagestole.

Massagestolen har 16 autoprogrammer indbygget, som automatisk tilpasser sig baseret på en scanning af kroppen og dens udformning. Herefter går massagen i gang med en 4D-massageteknik, som stimulerer ikke bare din ryg og lænd, men også kan give fod- og knæmassage.

Dertil kommer luftkompressionsmassagen, der giver et ekstra supplement til oplevelsen og hjælper til at løsne spændinger og ramme dele af kroppen, hvor de traditionelle massageskinner og -hjul ikke kan ramme.

Det er blandt andet programmer som kneading, swedish, knocking, tapping, shiatsu og meget mere, som du automatisk kan sætte på. Det betyder, at uanset hvordan du foretrækker din massage, eller hvordan krop giver problemer på en given dag, så er det et program, der gør dette til den oplagte auto massagestol.

Indbygget varme og masser af teknologi

Som med den første massagestol vi præsenterede fra World of Comfort, har denne Apollo X model også masser af teknologi indbygget. Først og fremmest er den udstyret med de vigtige varmeelementer, som gør en verden til forskel, når man gerne vil have en god massage.

Derudover har også en indbygget trådløs oplader til din mobiltelefon, højtalere i hovedstøtten, Bluetooth-teknologi og den vigtige ”Zero Gravity”-funktion. Havde det været banko vi spillede, er der tæt på fuld plade. Der er derfor ingen tvivl om, at du nok skal blive glad, hvis du beslutter dig for at købe en WOC Apollo X massagestol.